Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Reencsíí)

Attack on Eren
Megosztás: f

Attack on Eren

Eren! (ti is halljátok Mikasa hangját, én is)
Őszintén fogalmam sincs, hogy mi vett rá téged, hogy idekattints, de részvétem. A remény, hogy én itt szervezek valamilyen szerepet olyannyira a nullát közelíti meg, nem is akartam már próbálkozni se, csak aztán olyan idiótaságok fogalmazódtam meg a fejemben, hogy azt muszáj veletek megosztanom, és megint csak részvétem. Az előző szerepemet is hátsó szándék vezérelte, csak össze akartam hozni végre Ericet meg Sklyart, de a sors nagyon nem akarja őket együtt. :c
Eric: konkrétan van egy könyved a mi történetünknek
Eric: csak rajtad áll, hogy mikor írod meg
Én: ne beszélj tiszteletlenül a senpaioddal >.<
Eric: idősebb vagyok nálad
Én: még egy rossz szó, és nem sokáig
Eric: ne meré-
Én: *kikapcsolja a nem létező kamerát*
Na, most, hogy ezt lerendeztük (baba Eric sír a háttérben, szegény éhes, igyekezzetek kizárni), ideje rátérni arra, hogy most miért vagyok itt.
Szóval, ha lenne rá igény, én nagyon szívesen játszanék felderítősdit (Attack on Titan), és rohannék a halálba minden ok nélkül. A mangában állítólag több a vér, mint az animében, és így nem értem, hogy azt hogy (itt természetesen nem lenne vér, hanem tudjátok, mint a Yandere szimulátor családbarát verziójában egyre nagyobb virágok lennének a földön). Na, ez most nagyon random volt, help.
Szóval így lényegében arra gondoltam, hogy akkor küzdenénk a titánok ellen, még Erenék előtt, mert az nem fun, ha már megint Eren van a középpontban. Ebből kifolyólag pedig olyan is részt vehet könnyűszerrel, aki nem látta az animét, hiszen így csak annyi a lényeg, hogy... Huh, na jó.
A titánok ellepték a világunkat, ezzel meghátrálásra kényszerítve az emberiséget, akik falakkal vették körbe magukat. Sina, Rose és Maria, ezek a falak nevei. A legbelső részt vette körül a Sina fal, itt élt a király, és a leggazdagabbak. Ezt követte a Rose fal, amin belül a középréteg élt, azon túl pedig, csak a Mária fal védelme mögött pedig a legszegényebbek. Az emberek közül sokan elmentek katonának. Választhattak a Katonai Rendőrség, a Helyőrség, és a Felderítők csapata között. Az előbbihez csak a legelitebbek csatlakozhattak, az ő feladatuk a király védelme, a Sina falon belül, ahol nemcsak, hogy a legnagyobb biztonságban voltak, de a lehető legjobbak voltak az életkörülményeik. A legtöbben a Helyőrséghez csatlakoztak, az ő feladatuk a rend fenntartása a falakon belül a civil emberek között. Gyakorlatilag ők nem csinálnak egyébként semmit, csak isznak egész nap, és élvezik az életet. Végül pedig a Felderítők... Nos, ők voltak az egyetlenek, akik elhagyták a falakat. Harcoltak a titánokkal annak reményében, hogy valamilyen információt sikerül kideríteniük róluk. Sokak szemében csak öngyilkosságba rohantak, és valahol igazuk is volt. Nem sokan élték túl ezeket a küldetéseket, és sokáig szinte semmi eredménye nem volt. Később már tudtak pár dolgot, mint például azt, hogy a titánokat a nyakuk hátsó részének bevágásával lehet elpusztítani, vagy hogy nappal aktívak, éjjel nem. Illetve még arra is fény derült, hogy a titánok nem azért eszik meg az embereket, mert szükséges a létfenntartásukhoz, ugyanis gyakorlatilag nincsen gyomruk, és az emberek megevése nélkül is ugyanúgy elélnek. Valahány éve (nem tudom, hol vagyunk most időben, help), a Kolosszális Titán és a Páncélos Titán áttörték a Mária falat, és azokat a körzeteket ellepték a titánok, sokakat megettek, akik pedig úlélték, bemenekültek a Rose fal mögé, úgyhogy ott most romlottak az életkörülmények.
Lényeges információ ennyi, mi felderítősdit játszunk, szóval úgy írjatok karaktert, hogy legyen valami motivációja öngyilkosnak lenni, és igen, párnak illene meghalni, sajnálom. Ennyit akartam, ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor várlak sok szeretettel, meg minden.
Amúgy fullra nem akartam egyből fandologgal jönni, csak így felvetettem volna, hogy "ha lenne rá igény", de ez a sztori sokkal jobb, mint amit most én ki tudok találni, és nincs kedvem, szóval játszunk inkább felderítősdit. Újoncok lennénk mind, mert az úgy vicces.
Név: (gyakorlatilag bármilyen nemzetiségű lehet, thank you, de valamiért itt keresztnév + vezetéknév van)
Kor: (viszonylag fiatalok szoktak jelentkezni első körben katonának, de ahogy érzed (valszeg nem sokan akarnának 40 éves karaktert hozni, na mindegy))
Nem: (de)
Jellem: (hát, ez valahogy mindig lényeges, 6 sort légy szíves szenvedj ide, köszönöm)
Történet: (itt valahogy ez is lényeges, 6 sor nem lehetetlen)
Küllem: (lehetőleg kép, mert 0 a képzelőerőm, amúgy ez nem igaz, de az, hogy barna a haja, meg barna a szeme, nagyon sok mindent jelenthet, szóval ha nincs képed, akkor jó lenne tudni a testalkatáról részletesen, arcforma, szépségjegyek, szemforma, orrforma, ajakforma, szemöldökforma, meg minden, szerintem egyszerűbb a kép, de ahogy érzed, de mi a fenének írok én ide ennyit)
Egyéb: (potato (#potatogirl, mert őt mindenki szereti, de azért Armiiiin))
Azt hiszem, már mindenki kellően megőrült attól a töménytelen mennyiségű őrültségtől, ami ebben a cikkben van. Ha vannak kérdéseitek, jöhetnek. Arrivederci.

( 118 megtekintés )

Szólj hozzá:

CreativeRóa 2020. 11. 15. 20:09  
Lel egy Haikyuu szerep érdekes koncepció. Sport szerepben sem játszottam még xd

zöldalma 2020. 11. 15. 18:41  
Nem tudom, igazából én senkit sem utálok abból a sorozatból, még Erent se, pedig az agyamra tud menni. Így Midoriya meg Harry (Potter) keveréke és így ehh, ne. Historiát nagyon szeretem, az én kedvencem Armin (my precious baby *-*), de amúgy igazábóóól én csípem Mikasát. Kicsit Eren-megszállott, de azért elég menő. Ha meg már menőség, Levit ki ne hagyjuk. De amúgy vizsgázz csak, nem akarok belerondítani, ha van vagy két jelentkező (igazából egy is elég, csak játszani akarok, hiányom van), akkor megvárjuk míg lemegy, nem megyünk sehová, max ha valami tér-idő-kontinuum meggörbítő esemény (vagy a sok állatos szerep xD) hatására hátracsúszunk, akkor majd beküldök egy kezdő részt.

Amúgy Haikyuu-szerepet is játszhatunk *cries in fangirling over Oikawa and actually literally everyone*

  - megszűnt felhasználó - 2020. 11. 15. 15:21  
TESTVEREM HÁ TE VAG AZ MOND MÁ MEG GÁDZSIÉKNAK HOG NE VÁRJAK A VASAT MER AZS A RÁKOS BISZTONSÁGI OR VASTELEPEN MONTÁ HOG KEL AZ MASZK DE ASZT MEG LOPNUNK KEL

CreativeRóa 2020. 11. 15. 14:29  
Igen azt tudtam, hogy most fejeződik majd be, feldobta a yt az előzetest én meg még poénkodtam is vele, hogy most kell elkezdeni. Mint pl. a Haikyuut is kb. három nappal az utolsó chapter előtt kezdtem el olvasni xd
Az a szinkronos crossover tetszetős, mert szeretek szinkronszínészek miatt agygörcsöt kapni *-*

Jamni7 2020. 11. 15. 14:26  
hat nem ismersz meg a testvered tavesz baktalo

  - megszűnt felhasználó - 2020. 11. 15. 14:23  
A RÁKOS MINDENSÉGIT TE MEGG KI VAG Y

Jamni7 2020. 11. 15. 14:20  
You know, vizsgaidőszak előtt egy hónappal szadi ilyet kitenni. Pedig eskü úgy jönnék(lehet fogok is who knows). *-*
Amúgy szerintem meg Historia Reiss és Connie Springer*, meg Reiner. Ymir. Tbh, túl sok a jó karakter, és bár nem akarok 》special snowflake《lenni, de csak én vagyok az egyetlen, aki ki nem állhatka Mikasát? *idk miért írtam ezt le, szeretek véleménykifejtős és provokatív lenni*

CR: Én kifejezetten ajánlom, bár kezdetekben vannak borzasztóan sablonos(nak tűnő) fordulatok, de azok is létjogosultságot kapnak a nagy plot basement twistnél. Mangát csak azért ajánlanék, mert ott lassan már befejeződik a sztori, és teljesen képben leszel, így nem esel áldozatául a sznob manga readerek spoilerjeinek, de abszolút kihagyható. A kezdetekben pl. Isayama rajzképességei csapnivalóak voltak, de nagyon durván. Alapból ez a történet sokkal hatásosabb animeként(olyan látvány és zenei orgát kapsz hogy instant GOOSEBUMPS), meg hát hallhatod Shoto Todorokit Eren Yeager formájában ordítozni minden egyes epizódban.** Ó, és tűpontosan követi a mangát(kivéve a 3. évad első részében, ahol látványosan mihamarabb igyekeztek túllendülni a készítők a politikai trhilleres szálon, PEDIG AZ IS OLYAN JÓ BÁÁÁ), és a pszichológiája és felvetett kérdései érdekesek, kellőképpen árnyaltak a karakterekkel egyetemben. És ha megnyertelek magamnak, akkor tempo giusto, mert december 7(?) új évad.*** A befejező.

*Hát egy háttérben olyan jól felépített karkater, teatyaég, mindenkonek már azzal fenyegetőzök, hogy írok róla egy esszét. Az a szomorú, hogy jem viccelek.
**Szerintem ez deal, megnyertük magunknak.
***Mondjuk a stúdió és ezzel együtt az animáció váltás érvágós nekem, és nem vagyok túl optimista. :c

  - megszűnt felhasználó - 2020. 11. 15. 14:15  
CATLAKPSZHATOK DIKAZT

CreativeRóa 2020. 11. 15. 11:13  
Oh lehet hogy az volt probléma akkor xd

zöldalma 2020. 11. 14. 23:32  
Az első rész első 5 percében túl sokat szerepel Eren. xD És uwu, hát akkor már megérte, ha most emiatt újra megpróbálkozol ezzel a mesterművel. :3

CreativeRóa 2020. 11. 14. 20:01  
*sips tea in watched öt percet az első részből de nem jött be a vibeja a sztorinak de most lehet megint megpróbálja*


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat