Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Foltimoki)

Sundown hangjai~A kezdés
Megosztás: f

Sundown hangjai~A kezdés

Nem húzom az időt, a lényegre térek. A szabályokat és úgy kb. az egész cikket átírtam, hogy a kezdéshez testhezállóbb legyen, szóval örülnék, ha szánnál rá 5 percet és elolvasnád, nem csak őrülten letekernél és írnád eszetlenül a reagot. A karikat elkezdtem bemásolni a klubba, tehát most már ott is meglehet találni abc sorrendben, nem muszáj az igénylőbe keresni órákig.

Szabályzat:
-Az összes CN szabály. Remélem, az ilyeneket, hogy csak fokozott mértékbe káromkodj, ne írj 18+ témákat és ne szítsd a hangulatot feleslegesen, tehát ne veszekedj és sértegess másokat, nem kell magyaráznom.
-Ne döntsd el előre, hogy mi lesz, hagyj a többieknek is beleszólást, bízd a véletlenre a jövőt!
-Ne irányítsd más karakterét, elégedj meg a sajátjaiddal! Különben se esne jól neked se, ha a másik már előre leírná, hogy mit fog tenni, illetve szólni a te farkasod. A harcot is feltételes módba írd, nem tudni, hogy mi elől fog kitérni és mit fog reagálni az ellenfél.
-Ölni csak engedéllyel lehet és ha a másik beleegyezett! Ha saját magad vetsz véget a karid életének, az se úgy legyen, hogy megigényled, írsz vele két reagot, aztán gyorsan elteszed láb alól, hogy újat hozhass. Ha karaktert hozunk, azt normálisan játsszuk ki!
Javaslatok:
-Kerüljük az olyan dolgokat, hogy két farkas két mondat után egymásba szeret, aztán egy nappal rá már kölykeik vannak, meg az olyanokat is, hogy minden második jelenet értelmetlen vérontásból áll, meg hogy már az első jelenet arról szól, hogy a falkák háborúkat indítanak egymás ellen.
-Egyelőre több falkát lehetőleg ne alapítsunk, ez a 4 is csak nagyon lassan telítődik.
-Ha 3-nál többen vagyunk egy körbe, ott érdemes sorrendet alakítani, hogy senki ne maradjon le. Ehhez tartozik még, hogy 2 körnél több egyszerre ne nagyon menjen, mert abba könnyen belelehet zavarodni.
-A karakterünk ne teleportálgasson össze-vissza, tehát hogy több jelenetbe van egyszerre meg bármi szó nélkül elviszed egy körből csak azért, mert ott nincs kedved tovább játszani, az időbe pedig nem ugrálunk. Egy kört lehetőleg vigyünk végig és adjunk neki méltó lezárást. Ha nagyon elakarod vinni a farkasod, akkor szólj a többieknek és írj egy normális kommentet, miszerint a karaktered különböző okokból elment. Ha egy karaktert viszont azért nem tudsz használni, mert akivel játszol, az már napok óta nem jött fel vagy csak cseszik játszani, akkor viszont szó nélkül elviheted.
-Ez is csak javaslat, hogy azért nagyjából minden farkasunkkal próbáljunk játszani, tehát hogy ne az legyen, hogy az egész szerep során kb. használunk a 6-8-ból 2 alanyt, a többi meg mintha nem is létezne.   

Ha valaki megszegi a szabályokat direkt és többször, erőszakoskodik, állandóan problémázik felesleges dolgokon, azt kizárom a szerepből. Ha utána is itt marad és tovább folytatja, amit eddig, azt jelentem a moderátoroknak.

Na ennyi, szt nagyrészt könnyen betartható szabályok egy normális játékosnak, de én mindenesetre azért hoztam, hogy a játék élvezhetőbb legyen és felhívjam a figyelmet a tipikus hibákra. A javaslatok nem szabályok, de persze örülnék, ha azokra is legalább minimális szinten próbálnánk odafigyelni.

Fontos még, hogy aki újonnan akar csatlakozni, vagy az eddig jelentkezettekből valaki a  karakterén akar valamit módosítani, új karit vagy képet akar beküldeni, az a másik cikkbe tegye meg, mert azt is fogom nézni, de ez a cikk csak a játékra van fenntartva!

RangokRangot a történet során lehet változtatni!)     

Alfa: Vezeti a falkát és a tagokat, mindenki köteles neki engedelmeskedni, ő felel a tagok jólétéért.
Az alfa jelenléte és hozzászólásai nagyon fontosak, nem elhanyagolható, én pedig sokszor láttam olyat márpedig, hogy hoztak alfát, aztán hetente feldobtak vele egy 2 soros reagot, de ez nem elfogadható. Nem azt mondom, hogy állandóan játssz vele, csak azt, hogyha kell, akkor is értelmes, kidolgozott reagokat tudj írni vele.
-Béta: Az alfa helyettese, vezeti a falkát, ha épp felettesei nem érnek rá, egyébként a falkát tartja számon és segít a vezéreknek.
Mogur: A falka lelkésze, felveszi a kapcsolatot a területük körül keringő vándorokkal és a földöntúli lények, pl. szellemek, Istenek is rajta keresztül üzennek a többi falkabelinek. A mogurokat már kölyökkorukban kiválasztják és egész életükbe hatalmas tisztelet övezi őket. Szabadmancsa van, odamegy, ahova akar, akár más falkák területére is, persze csak akkor, ha úgy érzi, ott akar beszélni vele a túlvilág. Általában gyógyító képességekkel is rendelkeznek és azt örök átok sújtja, aki megöli vagy megsebesíti őket, vagy csak szimplán tiszteletlen velük, ezért is a tagok soha nem kérdőjelezik meg a döntéseiket. Ezenkívül a sámánok rendeznek minden falkabeli ceremóniát, pl. ha alfává neveznek ki valakit. Ők közvetítik a falkának a földöntúliak kéréseit, mint pl. hogy áldozzanak egy nyulat valaki tiszteletére. Ezeket a kéréseket a falka megszokta tenni, mert úgy gondolják, ha kedveznek nekik, cserébe megvédik a falkát minden rossztól.
Gyógyító: Gyógynövények segítségével gyógyítja beteg/sérült tagokat. Csak semmi Harry Potter!xD
Őrző: Mikor a falka együtt van, az őrző vigyáz rájuk, hogy ne érje hirtelen támadás a csapatot és hogy senki ne kóboroljon el.
Felderítő: Kémkedik a többi falka után és felderíti a terepet.
Harcos: Védi a falkát és tagjait, főleg az alfákat. Testőrként és sima őrként is funkcionálnak, ha a falka együtt van vagy vándorol, ők biztosítanak, hogy ne legyen semmi fennakadás.
Vadász: Biztosítja az élelem ellátást, népszerű rang.
Őr: A határt járja, ha betolakodó érkezik, elzavarja.
Diplomata: Az alfák nevébe egyeztet a többi falkával, amolyan békefenttartó.
Ellenőrző: Ellenőrzik, hogy a falkába mindenki rendesen végzi-e a feladatát.
Idős: 7-8 évnél idősebb farkasok, akik már nem képesek ellátni a feladatuk, tanácsokat osztanak.
Dada: Ideiglenes rang, mikor a kölykök születnek, akkor választja a falka közösen. A dadának innentől kezdve nem kell végeznie a feladatát, hanem segítenie kell a szülőknek és vigyázni a kicsikre 6 hetes koruktól. Mikor a kölykök elérik a 6 hónapos kort, akkor a dada visszatér eredeti feladatához.
Tanonc: 6-12 hónapos kölykök, akiknek még nincs rangjuk. Kiképzésben részesülnek, minden tanoncnak van egy tanítója. A tagok 1 évesen kapnak rangot és hivatalosan is lezárul a képzésük.
Kölykök: 6 hónap alatti farkasok, a falka viseli gondjukat közösen.
Omega: A falka utolsó tagja, általános feladatokat végez és mindenkinek engedelmességgel tartozik. Ő a csapat boxzsákja és feszültséglevezetője, mindenből utoljára részesül, viszont az ételből, társaságból és a védelemből neki is jutnia kell.

Összesítés:

Összesítés:
-Alvilági: Khay(F.alfa)Heramael(S.harcos)Trixie(F.őr)Trimasael(F.felderítő)Sustugriel(F.harcos)Beleth(I.alfa)Sergutthy(L.harcos) 7/10 karakter
-Lupuz: Zeusz(S.alfa)Zina(S.béta)Marany(I.alfa)Razor(S.őrző)Hador(F.gyógyító)Wicasa(F.ellenörző)Zira(I.idős)Aleu(I.diplomata)Athena(L.felderítő) 9/10 karakter
-Rora: Frostclaw(S.gyógyító)Akira(S.alfa)Tallshadow(F.mogur)Moonshadow(I.béta)Sunrise(L.vadász) 5/10 karakter
-Swedy: Shila(S.kölyök)Veyron(S.mogur)Shade(F.felderítő)Amira(I.béta)Regulus(I.vadász)Rhosco(L.alfa)Ashley, Wura(vándor) 8/10 karakter
-Lulilla: Faraday(S.tanonc)Destiny(F.béta)Kaycee(I.gyógyító)Raito(L.vadász)Darkangel(vándor) 5/10 karakter
-Gerka: Aniu(S.béta)Dark(F.harcos)Vanessa(F.vadász)Anifa(I.béta)Nightlight(L.béta)Aurora(L.tanonc) 6/10 karakter
-Róa: Nebess(I.mogur) 1/10 karakter
Skylight:

Alfa: Rhosco           
Béta: Nightlight
Felderítő: Athena
Harcos: Sergutthy
Vadász: Sunrise és Raito
Tanonc: Aurora
Össz: 7  Kan: 3 Szuka: 4

Fireclaw:

Alfa: Khay
Béta: Destiny
Mogur: Tallshadow
Gyógyító: Hador
Felderítő: Shade és Trimasael
Harcos: Dark és Sustugriel
Vadász: Vanessa
Őr: Trixie
Ellenőrző: Wicasa
Össz: 11  Kan: 6 Szuka: 5

Snowpaw:

Alfa: Zeusz és Akira
Béta: Aniu és Zina
Mogur: Veyron
Gyógyító: Frostclaw
Őrző: Razor
Harcos: Heramael
Tanonc: Faraday
Kölyök: Shila
Össz: 9  Kan: 4 Szuka: 5

Icehawker:

Alfa: Beleth és Marany
Béta: Amira, Anifa és Moonshadow
Mogur: Nebess
Gyógyító: Kaycee
Vadász: Regulus
Diplomata: Aleu
Idős: Zira
Össz: 10  Kan: 4 Szuka: 6

Vándor: Ashley, Wura és Darkangel
Össz: 3  Kan:- Szuka: 3

Összesen: 40 karakter  Kan: 17 Szuka: 23

Kezdés:

A legizgibb rész Én most nem akarom bemásolni újra a 4 falkáról szóló részt, mert annak nem lenne sok értelme, hanem inkább támpontot adok a kezdésnek, hogy ne fejjel rohanjunk a fának. Megadok 4 kezdő szituációt a klánoknak, ahonnan majd kilehet indulni, tessék is:

Szép tavaszi reggel van, a Nap süt, az idő kellemes és kissé szeles, az égbolt néhol felhős. A madarak csicseregnek, a virágok nyílnak, néhol még felfedezhető egy-két nagyobb, olvadó hófolt. A patakok és a folyók kivannak áradva az olvadó jég és hótömeg miatt. Egyszóval képzeljetek el egy klasszikus március végi napot   

-A Snowpawben mindenki végzi a feladatát, akinek meg éppen nincs, az egy nagy őrjáratra indul az őrökkel és az alfákkal, ugyanis Zeusz egy határszemlét akar tartani.
-A Fireclawnél is mindenki végzi a feladatát, de Khay, az alfa hirtelen gyűlést hívott össze, a tagok most kapják a hírt, senki nem tudja, mi indokolta az alfa hirtelen döntését.(Alvilági, most nagyot kérek tőled, kitudnál találni valami értelmes okot, amiért Khay gyűlést hívott össze?)
-Az Icehawkernél a csapat megbeszélést tart a többi falkáról, középpontban a Skylightról, ugyanis szeretnének dűlőre jutni, hogy mit tegyenek az újonnan alakuló klánnal szemben. A nézőpontok vegyesek, van aki azt tanácsolja, hogy küldjenek követséget hozzájuk, van aki viszont inkább maradna ennél a pontnál, hogy csak távolról figyelik őket, és vannak olyanok is, akiknek saját véleményük van az egészről.
-A Skylight igazából össze-vissza kóboról és deríti a terepet Rhosco vezetésével, most éppen a ...(lehet választani, melyik klán) területe felé tartanak, ugyanis az a céljuk, hogy kapcsolatba lépjenek az ottani falkákkal és közöljék a jelenlétük, a többi szándékuk nem ismert.
-A vándorok pedig...hát vándorolnak.

Na ennyi lenne röviden. Ha valamelyik kezdő szituáció nagyon nem tetszik, akkor lehet egyezkedni lejjebb a fórumba, de próbáltam olyanokat adni, amibe mindenki részt vehet és van beleszólása, meg ugye valamilyen szinten izgalmat rejtő is.

Azt, hogy hol kezdünk, az első érkező dönti el, lehet versenyezni     

( 1100 megtekintés )

Szólj hozzá:

Micike013 2020. 11. 24. 0:54  
Akira

- Nem tudom miféle ellentétekről beszélt és honnan ismeri Belethet, de szerintem ha ellentétekről beszélt akkor valami ellensége lehet, de tényleg nem tudom... - suttogtam Zinának.

Micike013 2020. 11. 24. 0:32  
Omálygád Lupuz xd

Lupuz 2020. 11. 24. 0:22  
Zina

(Igazából ugyanazokat gondolja, mint Zeus, kivéve a Maranys részt)
Figyeltem apa beszédét és teljesen egyetértettem vele. Mikor befejezte, nekem akartam elsőként felszólalni, előbb a másik két falkának kellene amúgy is valamit hozzátennie. Közben még mindig azon törtem a fejem, hogy vajon honnan ismerheti Belethtet, meg milyen ellentétekről beszélt, de valahogy nem fért a fejembe. Biztos, hogy valami múltbéli dolog, de vajon mi? Nekünk meg mér nem mondta? Talán anya tudja.
-Anya, apa miről beszélt Belethnek? Honnan ismeri? Meg miféle ellentétekről beszélt?-súgtam anya fülébe.

Lupuz 2020. 11. 24. 0:13  
Ez az, rekord hosszúságú reag, csak egy óráig írtam

Lupuz 2020. 11. 24. 0:11  
Zeus

Zina bíztatására nem szóltam semmit, csak olyan mosolygásszerűséggel köszöntem meg neki. Akira kérdésére is hasonlóan reagáltam, csak itt mosolygás helyett a vállamat rántottam meg és annyit fűztem hozzá a dologhoz:
-Biztos mindjárt itt lesznek.-és nem is tévedtem, alig hogy ezt kimondtam, az Icehawker farkasai már elénk is léptek. Belethtet egyből felismertem, a másik három meg gondolom a béták. Marany nem volt velük, talán csak lemaradt. A tekintetem ismét Belethre kúszott át. Nem változott sokat, ugyanolyan, mint rég. A régi emlékek feltörtek bennem, mikor is megfenyegetett, hogy szálljak le Maranyról, meg hogy nekik már kölykeik vannak. Persze tudom, hogy ő csak a családját védte, meg semmiről nem tehet, de akkor se tudnék barátként tekinteni rá.  Talán ezért sem akartam nyitni a Snowpawvel soha az Icehawker felé. Mikor Beleth elmondta, hogy mér nincs itt Marany, elkomorodtam, mert egyrészt miatta is jöttem és izgultam. Ugyanakkor viszont nem lepődtem meg, mert hogyan is gondolhattam volna, hogy ezek után még ide fog jönni. Természetes, hogy ezek után látni se akarja a Snowpawet.-és elrejtve az érzéseim bólintottam válaszként Belethnek, majd oldalra néztem az erdő fele. Egy dolog viszont sehogy se akart a fejembe férni, ugyanis úgy éreztem, mintha Beleth nem ismerne fel. Ennyire hamar elfelejtett? Oké, hogy névről nem biztos, hogy ismer, de külsőről csak eszébe jutnék. Ennyire gyorsan felejt? Nem, ezt nem hiszem el. Talán megbánom, de akkor is tesztelnem kell a memóriáját.-és visszafordítottam a fejem Beleth felé, majd mélyen a szemébe néztem:
-Jó újra találkozni annyi év után. Ahogy látom, te nem ismersz fel, pedig én egyből tudtam, hogy ki vagy. Ilyen gyorsan felejtesz? Pedig azt mondják, az ellentétek sokáig megmaradnak.-mondtam bármiféle érzelem nélkül. Remélem, ezekből az utalásokból már sikerült felfrissítenem az emlékezetét. Jobb, ha tudja, kivel áll szemben. Ekkor viszont megérkezett a Fireclaw is, mire egyből befejeztem a gondolkozást és rájuk figyeltem. Ketten jöttek, egy kan, gondolom az alfa, és egy szuka, valszeg a béta. Meglepődtem, ugyanis én ennél nagyobb és komolyabb vezetőségre gondoltam tele kigyúrt és izmos farkasokkal. Ahhoz képest ez semmi. Vagy talán elfelejtette, hogy az összes bétát kellett volna hozni? A bemutatkozáson is elcsodálkoztam, milyen udvarias és illemtudó. Biztos, hogy ez a Fireclaw? Jó falkához mentek Nyruék? Vagy az alfa véletlenül a diplomatákat küldte el maga helyett? Rájuk nem ismerek. Há milyen falka ez? Valami farkasbőrbe bújt bárányok?-majd mikor túlléptem a hitetlenkedésemen, én is udvariasan köszöntöttem őket:
-Semmi gond, mi is csak nem rég jöttünk.- úgy éreztem, mivel mindenki itt van már elvileg, itt az ideje elkezdeni a gyűlést, ha még ma haza akarunk menni. Körbenéztem, hogy mindenki itt van-e, Conra is rápillantottam, hogy a helyén van-e, majd hátrébb álltam, hogy mindenki jól lásson. Még egyszer gyors átgondoltam, amit mondani fogok, majd mély levegőt vettem, mikor mindenki elcsendesedett és rám figyelt:
-Nos, örülök, hogy elfogadtátok a meghívásom és hogy idefáradtatok a bétákkal együtt. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy most mind itt ülhetünk. Nem akarom húzni az időt, mivel eleve késő van, ezért bele is kezdek a gyűlés tárgyába. Mint tudjátok, ma reggel a Skylight elment az Icehawkerhez szövetséget kötni, amit aztán az Icehawker érthető módon elutasított, -mert vadidegenekkel ok nélkül senki nem szokott csakúgy szövetséget kötni-, erre pedig a Skylight bármi indok nélkül fenyegetőzni kezdett. És hogy ez ne legyen elég, Aniu bétám nem rég mondta, hogy az alfájuk olyan lekezelően bánt a bétájával, mint egy omegával, aztán mikor Aniu segíteni akart a bétának, az alfa őt is elküldte, akárcsak egy kóbor kutyát. Senki nem tudja, hogy ezzel a viselkedéssel mi a Skylight és az alfájuk célja, legalább is erre semmi logikus magyarázat nincs, hogy ezt mér csinálják. Ezzel a viselkedéssel csak ellenségeket gyűjtenek, ami nem olyan az ő szempontjukból, hisz kevesen vannak, nem összetartóak és még csak területük sincs. Érthetetlen, hogy mér akarnának szembeszállni egy náluk háromszor nagyobb falkával, aki ráadásul Sundown egyik nagyhatalma. Pedig biztos van valami céljuk ezzel, mert ilyet éppeszű falka nem csinál. Azt sem tudjuk, hogy akkor most mi lesz a következő lépésük, mert nem hinném, hogy itt leállnak, az is lehet, hogy holnap ugyanilyen szövetségkötési szándékkal a Snowpawhez, vagy a Fireclawhez is elmennek. Kiszámíthatatlan, sunyi falka, nem tudni róluk semmit, és ez teszi őket igazán veszélyessé. Nem tudni, mit forgatnak a fejükbe, lehet, hogy leakarják igázni mind a három falkát, eltenni az öt alfát láb alól és átvenni Sundown irányítását. Vagy az is lehet, hogy szép lassan gyengítik meg a falkákat, majd így győzik le őket és veszik el a területeiket. Persze ezek csak elképzelések, semmi nem biztos, de akár ilyesmiféle tervük is lehet, mindenre felkell készülni. Csak egy biztos, méghozzá az, hogy nem csakúgy jöttek létre és van konkrét céljuk. Ezt kellene kideríteni, hogy mi, vagy ha nem us kideríteni, megoldást találni arra, hogy hogyan védekezhetnénk ellenük. Mindenesetre egy ismert gyengepontjuk van, méghozzá az, hogy nem összetartóak. Ez jó kiindulási pont, amit akár még ki is tudunk használni. Közös erővel kitalálhatunk egy jó taktikát, amivel visszavághatunk ellenük, ha úgy akarja a sors. Nos, ezért hívtam össze ezt a gyűlést, hogy valami jó megoldást találjunk ezekre a problémákra közös erővel. Akkor hát, mindent elmondtam, amit kellett. Mi így látjuk a helyzetet a Snowpawbe. Ti hogyan gondolkodtok, milyen ötleteitek vannak?-néztem körbe a tömegen.

Micike013 2020. 11. 24. 0:04  
Megyek én is. Gúd nálygt!

CreativeRóa 2020. 11. 23. 22:33  
Akkor jó éjt i guess xd

CreativeRóa 2020. 11. 23. 22:32  
Nebess
A Snowpaw két tagja, egyikőjük béta, hoztak hírt a Skylightról. Én magam nem találkoztam velük, de az ilyen hírek gyorsan terjednek. Egészen pontosan egy találkozót hívtak össze, hogy az Icehawker, Snowpaw és Fireclaw megbeszéljék az új falkával mi tévők legyenek. Az összes bétánk és a két alfánk is részt vett volna, azonban Marany beteget jelentett. Bár nem voltam ott itt se, amikor ezt ő kijelentette, hallottam a hírét ennek is. Furcsának találtam, hiszen láttam már aznap, és nem tűnt betegnek. Illetve az után is láttam őt, hogy Belethék elindultak, és akkor sem nézett ki úgy, mint aki beteg lenne. Kristálytiszta volt, hogy nem volt jól, de inkább egy érzelmi rosszullétnek tűnt. Valami zavarta, eme képletes sebhely pedig frissnek tűnt, így nem akartam megzavarni őt. Egy gyógyító készült, hogy elmegy megnézni Maranyt, de azt mondtam, hogy már én jártam nála, és hogy pihenésre van szüksége, nem szabad zavarni majd kifekszi. Szerencsére senki sem kérdőjelezte meg, bár egy közelben lófráló tag érdekesen nézett rám, elkapva a hazugságot, de nem szólt semmit. Valószínűleg nem mert. Hasznos ez a mogur cím.
A beszélgetés után összeszedtem néhány dolgot. Fogtam néhány sárga színű pipacsot, melyeknek a zöld részét félre raktam, még a többit összemorzsoltam. Ehhez a porhoz más növények is hozzá kerültek, de a keverék ugyanúgy megtartotta a sárga színét. Kevéske vizet kevertem ehhez, így egy festék féleséget létrehozva, majd kikészítettem mellé egy maroknyi nefelejcset. Ezt egyenlőre elhanyagolva arrébb léptem és egy sok levél fedte gödörből előszedtem egy nyúl tetemét. Az állat betegségben hunyt el, mikor rátaláltam a lelkének megadtam a kellő tiszteletet egy aprócska virággal, majd elhoztam magammal. Nyúllal, virággal és festékkel a kézben egy magasabb szikla felé vettem az irányt. A kő tetején lehelyeztem a tárgyaimat, és miután megbizonyosodtam arról, hogy a környéken nincsen senki, munkához láttam.
A sárga anyagból a kőre egy kört rajzoltam, majd a festékes mancsommal lábnyomokat hagytam a körülötte. A nefelejcsből minden mancslenyomatra helyeztem egy-egy szálat, a nyúl testét pedig nagyon óvatosan a körbe helyeztem. Nem akartam felsérteni, vagy ehhez hasonló. Ezután a szellemekhez fordultam.
- Szellemek! Eme szerény felajánlással kérlek titeket arra, hogy vigyázzatok a tárgyaláson résztvevőinkre! Arra, hogy minden jól sikerüljön - szóltam. Nem telt el sok idő, mire a szél enyhén felkapott, egy enyhe fuvallat ami megborzolta a szőrömet. Becsuktam a szememet, és némán megköszöntem a szellemeknek, amiért meghallgattak. Lehajtottam a fejem, majd távoztam. A nyulat a természet és a szellemek majd idővel visszaveszik. Valószínűleg kisebb állatok képében, akik örülnek az ingyen ételnek.


Mint mondtam írtam vele mert miért ne

CreativeRóa 2020. 11. 23. 22:11  
Convallar
Szerencsére sikerült frissen elindulnom a gyűlésre. Mivel a találkozó egy tisztáson volt megtartva, így sok búvóhely nem volt. A fák is ritkultak, ahogyan a tisztás felé haladtunk. Csak néhol volt kissé erősebb növényzet a cserje szinten bokrok formájában. Mikor odaértünk Zeus intett is, hogy mehetek, így elfoglaltam helyemet a növényekhez közelebb. Nem sokkal később a két falka is megérkezett. Nem tudtam nem oda-odanézni, hogy mik történnek.

ALVILÁGI KANDÚR
 
2020. 11. 23. 22:08  
Khay

Az időmet volt mivel eltölteni, ugyanis mint mindig most is kicsit felcseszték az agyamat, ami pont nem jött jól, így a gyűlés előtt. Testvérem próbált nyugtatni, és addig tettünk egy sétát a területen, nem voltam az az ideges típus, hiszen végre együtt tud lenni a három falka, és a vezetők, így nem tudtam mire kell számítani, mikor vissza értünk a barlanghoz már ott volt az idő, így gyorsan össze szedtem Destinyt, és elindultunk. Késni fogunk, de ez már nem változtat semmin úgysem. Csak ketten mentünk, ugyanis Trixie ott szükséges, meg a legjobb harcosom is, ha netán baj lenne. Már lassan kezdett sötétedni, mikor mi is betoppantunk, a Snowpaw, és az Icehawker már ott voltak, így utoljára érkeztünk meg. Kihúzva magam üdvözöltem a többi alfát.
- Üdv néktek, elnézést a késésért, csak akadt néhány probléma, remélem nem várakoztattunk meg benneteket. - Néztem körbe köztük.


Uh, jó sokáig írtam, hogy mindenki elment. :C

ALVILÁGI KANDÚR
 
2020. 11. 23. 22:07  
Beleth

Miután a kettő Snowpaw küldöttel meg lett beszélve minden, én Vissza is indultam hogy elmeséljem egyrészt Maranynak hogy mitörtént, és a többieknek is. Úgy gondoltam úgy sem fog hamar eltelni az idő, így először páromhoz mentem, aki nem volt jó bőrben, elmondtam neki mindent, de ő nem akart jönni, ugyanis nem érezte jól magát, amit persze meg is értettem, így tiszteletben tartottam, és hagytam pihenni, hátha hamarosan jobban lesz majd. Közben szóltam a bétá(K)nak is, hogy készüljenek fel az útra, és a megbeszélésre is. Úgy döntöttem hogy csak mi megyünk, és más nem, ígyis lett beszélve, meg tán csak nem támadnak meg egy alfát a bétákkal. Így egész nap azon agyaltam hogy mire fogunk jutni, főleg a Fireclawra vagyok kíváncsi, hogy jönnek-e, vagy inkább a Skylightot támogatják majd. Így telt el a napom, mikor is eljött az idő, és indulni kellett, össze szedtem a bétákat, és neki vágtunk. A falka biztonságban volt ugyanis ott van Marany, meg gondolom semmi probléma sem lesz amíg távol vagyunk, így elég gyorsan telt az idő, ráadásul késésben is vagyunk, közben Moonshadow szólalt meg, amire nem igazán reagáltam, végülis oda értünk, a Snowpaw alfája már ott volt, ugyanis éreztem a szagát, remélem sötétedés előtt fogunk végezni, és nem utána. Mikor oda értem kihúzva üdvözöltem őt.
- Itt is volnánk, bocsáss meg Maranynak, de nem tudott eljönni, ugyanis nem érzi jól magát, így hagytam pihenni. - Mondtam neki el a helyzetet.

Remélem jó. :P
Mindjárt másolom Khayt.

CreativeRóa 2020. 11. 23. 21:57  
Okay :c
Nem ígérem meg, de szerintem igen

Lupuz 2020. 11. 23. 21:56  
Alvilágit még muszáj megvárnom, de aztán akkor elkezdem írni. Utána akkor meg fejezzük be, mert a fél csapat már itt sincs.
Holnap nyolc jó lesz ugyanígy mindenkinek?

Micike013 2020. 11. 23. 21:54  
Oki Swedy, gúd nálygt!

CreativeRóa 2020. 11. 23. 21:53  
Lupuz btw ha szeretnél gyors lenni, írhatod a reagod, mert nekem csak annyi lesz, hogy Con lemegy őrködni

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat