Újság >> Cikkek

(ellenőrizte: Mókuskám)

Szivárványhősök - harcolj a végsőkig
Megosztás: f

Szivárványhősök - harcolj a végsőkig

Gondoltam rá, hogy kezdek egy új sorozatot, amiben újragondolom a régi történetemet, és egy gyerekesebb változatban valósítom meg. Persze ez nem azt jelenti hogy csak gyerekek olvashatják, hiszem próbálok több korosztályt is megragadni, hiszen nagyon kevesen vannak már ezen az oldalon. Azért írom most ezeket a sorokat, hogy végezzek egy kis közvélemény kutatást, hogy megéri e nekem belekezdeni ebbe, mert ha nem vagytok rá kíváncsiak nem kezdem el, csak úgy írni a semmibe. Ha érdekel egy egyszerű dolgod van: írd le a kommentekbe hogy érdekel. Megvárom, hogy összegyűljön egy pár ilyen (úgy tízre várok, de max eggyel vagy kettővel megyek alá ennek a számnak), és ha akarod hogy elkezdődjön ez a történet mindenképpen jelezd a kommentek között, hiszen lehet pont a te hozzászólásod fogja eldönteni, hogy elinduljon e. Most pedig egy kicsit a sorozatról:
Ebben nem a megszokott formában lesznek jelen macskahőseink: igaz színesek lesznek, de nem lesz közük az előző történetemhez, ugyanis szuperhősök lesznek, akik macskákat, vagy akár kutyákat mentenek ki a bajból. A 7 tagú csapat azonban nem együtt jelenik meg, hiszen szétváltak egy nagyobb összezördülés következtében, és külön utakon járnak, versengenek egymás ellen, próbálnak szabadulni a jelentkezőktől, hiszen nehezen bíznak meg idegenekben. Azonban az életük teljesen megváltozik, amikor megjelenik valaki, aki fenekestül felforgatja mind a 7 macska életét.
Remélem sok lesz az érdeklődő! További szép napot minden ide tévedőnek!

( 173 megtekintés )

Szólj hozzá:

Micike013 2020. 07. 30. 18:58  
Ha egy ember kétszer mondja ki hogy érdekli az két szavazatnak számít vagy egy ember csak egyet mondhat? Mert ha az első opció ér akkor én megteszem:
Érdekel
Érdekel

birosroni 2020. 07. 28. 8:33  
Eddig ötöt látok, még minimum kettőre várok, szóval ha tetszik az ötlet de még nem írtad le akkor tedd meg, hiszen két emberen áll vagy bukik a dolog. A többieknek pedig köszönöm, hiszen ahhoz képest, hogy kis számban vagyunk jelen az oldalon egész jó a jelentkezési szám, bár a megtekintésekhez képest kevés kicsit.

Kriza
 
2020. 07. 27. 9:29  
Ritkábban vagyok fent ezért bocsi, csak most akadtam rá erre a cikkre.
Egyébként persze, hogy érdekel, szeretem olvasni az írásaidat! ^^

Micike013 2020. 07. 21. 18:53  
Engem is érdekel

birosroni 2020. 07. 21. 10:44  
A három egy nap alatt nem is rossz, köszönöm mindenkinek. Egy két hetet mindenképp várok szóval még nem dőlt el semmi.

Betti:3
 
2020. 07. 20. 12:22  
Engem érdekelne

Cafrinka
 
2020. 07. 20. 9:37  
Jól hangzik, érdekel!

  - megszűnt felhasználó - 2020. 07. 20. 7:21  
Érdekel


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat