Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Reencsíí)

Umbrella Academy
Megosztás: f

Umbrella Academy

Sziasztok!

Ez első sorban egy természetfeletti szerep lenne ami egy iskolában zajlana ami már lassan 300 éve üzemel, kezdetben menedék gyanánt alkalmazták majd lassan tanítani kezdték a különleges népet. De nem csak róluk fog szólni ez a szerep hanem a világról, az elítéléstől az elfogadásig mindennel találkozhatnak főhőseink és csak rajtuk múlik hogy hogyan végződik a történetük. Lehet béke vagy akár több életen tartó háború!
Ha idáig eljutottál és még mindig érdekel akkor haladjunk is tovább:

Mivel több szerepet is folytattam már néhány évem során elő fordult hogy néhány jel teljesen más volt mint amihez én hozzá szoktam volna ezért itt össze is szedném őket!

1. Ha beszélni szeretnél a karakterrel akkor ezt a jelet használd: -, ha farkas vagy más állat formájában van akkor nem úgy beszél mint máskor - inkább úgy kell rá gondolni mint a gondolatolvasás -a szája nem mozog de mégis hallod- és csak azok hallják akik ugyanúgy állat bőrébe bújtak: ~..~
2. Ha gondolkodni szeretnél vele: ".."
3. Ha cselekedni szeretnél akkor nincs szükség semmire.
4. Szerepjátékon kívül ha beszélgetni szeretnél a többi taggal ezt a jelet használd, innen tudni ha épp csak kommunikáció folyik: /../
5. Ha le szeretnéd írni hogy mit álmodik a karaktered: *..*

Néhány szabály:
- Először is tartsd be a KT szabályzatát!
- Másodszor ha lehet ne használd vagy öld meg más karakterét, pláne az engedélye nélkül!
- Ne sértödősködj és rendez jelenetet ha valaki használ olya képet vagy nevet amit te szerettél volna, ő volt a gyorsabb fogad el és keres mást helyette.
- Ha valami gond van az egyik csapattársaddal azt ne kommentben teregesd ki, írj rá privát üzenetben és ott rendezzétek le a dolgot. Ha nem megy és kell segítség akkor nyugodtan lehet nekem bármikor írni!
- Ne legyen egyetlen és leg!
- Lehetőleg ha valaki szerepezik - valakivel és nála esetleg este van akkor másoknál is legyen így hogy ne legyen kavarodások. Így ha van valami program x időben akkor részt tudd benne venni a karaktered úgy hogy valamit át kellene ugrania.
- Ez mellett ha kérhetem próbáljatok amennyire csak tudtok kedvesek lenni egymáshoz szerepen kívül, nem azt mondom hogy nyaljátok - faljátok egymást olyan jobban legyetek csak így kevesebb az esélye a veszekedésnek ha nincs ok! (én se vagyok éppenséggel egy kisaggyal sajnos de most az leszek. : D)

Egy kis információ:
- Lehet benne romantikus szálakat is bontogatni nagyon nyugodtan, de ez inkább hetero legyen mert nem szeretném hogy szóljanak miatta. De persze bármi megoldható bizonyos keretek között.
- Lehet házi kedvenc de maradjunk a reális dolgoknál azaz kutya-macska és társai. Esetleg ami még engedélyezett a róka, bagoly esetleg őz mert sérülten vagy árván maradt állatokat olykor befogad az ember. Bár most az egyszer jómagam megszegem ezt mert szeretnék egy farkast az egyik karakteremnek.
- Vasirys-ként ismert a vadászok társasága, a természetfeletti lények között is terjengnek nevek miként a sima átlag embereket általában Eltiory-nak hívják, a rendőröket Revergron-nak - míg a kórházat Kree-nek így mindig megtudják különböztetni őket. A bandatag/bandavezérhez nincs külön név, ők is jelenthetnek veszélyt vagy biztonságot különlegeseinkre.
- Egy szobában tartózkodhat egyszerre két ember is első sorban ezt támogatnám a leginkább de ez nem kötelező, a szobákban külön - külön lehet két lány, két fiú de lehet akár koedukált is azaz egy lány, egy fiú. Ezt annak idején első sorban a testvérek miatt alakították így de mára már ennek semmi jelentősége, ma már idegen személyek is kerülhetnek egy szobába.
- Nekem már lenne Rolux-hoz karakterlapom de ha valaki szeretné hozni az is megoldható de ő maximum 24-nek nézzen ki külsőre és vámpír legyen. És ha nem gond akkor Hetero is. x3
-Csak hogy reálisak maradjunk itt ha egy alakváltó/vérfarkas átváltozik és fel van öltözve annak a ruhája szétszakad

És akkor a történet: 21.század, Umbrella Academy egy már lassan 300 éve létező iskola és menedékház a különleges emberek részére kik a nagyvilágban élnek megbújva hosszú-hosszú ideje már. Az iskolát egy nagy hatalmú vámpír Rolux alapította és irányítja már kezdetek óta, az intézmény legelső lakója pedig egy fiatal vérfarkas volt akit mindenki csak Lüx-ként ismert és Rolux legelső segítője is volt. Lüx-nek nagyon különleges szaglása volt ugyanis akár száz kilométerről is képes volt kiszagolni bármilyen természetfeletti erővel bíró emberi lényt, amíg más fajtársa még csak azt se vette volna észre ha éppen az orra előtt van egy. Lüx-öt egy veszélyes vámpír gyilkolta meg amikor az iskolát védelmezte és a halála után Rolux egy emlék szobrot emeltetett a számára az iskola szentélyében amit ő maga készített két kezével. Az Umbrella-ban azóta több száz diák és menekült él boldogságban és békességben, bár amíg vannak emberek akik tudnak a létezésükről sose lesznek teljesen biztonságban csak ha békét képesek kötni egy nap. Az iskolát egy boszorkány varázsolta el nagyjából 150 évvel ezelőtt és azóta minden halandó ember nem lát mást az épületből és az azt körülvevő kő falból hogy minden romokban áll már hosszú-hosszú ideje a falat pedig végig beborította a szúrós rózsabokor minek virágát egy halandó le nem szakíthatja.
Két lakó épület van amiket az elmúlt kétszáz évben építettek de csak hatvan évvel ezelőtt újították fel - egy fiatal boszorkány pedig megigézte azt hogy mindig legyen szabad szoba az új jövevények számára. Erre azután lett szükség hogy túl sokan lettek és túl kevés maradt a fekvőhely. Ez a lehetőség pedig nem volt senkinek se bőrtőn, bárki elmehetett majd visszajöhetett amikor csak akart az ajtó mindig nyitva állt. Hajdanán 200 évvel ezelőtt élt egy vadász család aki a természetfeletti lényeket kezdte gyilkolni és ez idővel növekedni kezdett más emberektől és a Vasirys néven vált hírhedté a lények között - napjainkban is élnek még leszármazottaik és tartanak beavatásokat hogy egy napon elpusztítsák az utolsó természetfeletti lényt is.

Karakterlap természetfeletti lényhez:

Név: /Ne legyen foglalt se magyar, kereszt és vezetéknév. Ne legyen foglalt!/
Nem: /Lány - fiú/
Kor: /16 és 22 év között legyenek, vámpír/angyal/démon és társai esetén nyugodtan több lehet./
(Magasság):
Nemi beállítottság:
Típus: /Vámpír, Vérfarkas, Bukott Angyal, Démon, Mutáns és társaik/
Ház: /Nimtessa -> A diákok szállása, Maugrin -> A menekültek szállása./
Szoba-szám: /Hogy melyik szoba az övé, két ember is birtokolhatja ezt ha szobatársak/
Képesség: /Ez főleg arra a személyre érvényes aki mutáns./
(Gyenge pont):
Élettörténet: /Nem szükséges hogy regény legyen de írjatok valami információt/
Tulajdonság: /Ide is/
(Hobbi):
Kedvenc: /Ha van, név-nem-kor/
Kinézett: /Képnek élő személyeket szeretnél első sorban, kicsit boszi vagyok de nagyon vészes esetekben ha tényleg nem találsz megfelelő képet akkor tárgyalhatunk/
(Egyéb): /Bármi más amit megszeretnél osztani róla. Pl. tetoválás vagy bármi egyéb!/
/A zárójelben lévők nem szükségesek./

Karakterlap az összes többihez:

Név: /Ne legyen foglalt se magyar, kereszt és vezetéknév./
Nem: /Lány - fiú/
Kor: /itt is inkább olyan 16 és 22 év között legyenek, maximum 1-2 évvel idősebbek/
(Magasság):
Nemi beállítottság:
Típus: /Eltiory, Vasirys, Revergron, Kree és Bandatag/Bandavezér/
(Gyenge pont):
Élettörténet: /Nem szükséges hogy regény legyen de írjatok valami információt/
Tulajdonság: /Ide is/
Fegyvere: /Nyílpuska - lőfegyver és társai/
(Hobbi):
Kedvenc: /Ha van, név-nem-kor-kép/
Kinézet: /Képnek élő személyeket szeretnél első sorban, kicsit boszi vagyok de nagyon vészes esetekben ha tényleg nem találsz megfelelő képet akkor tárgyalhatunk/
(Egyéb): /Bármi más amit megszeretnél osztani róla pl. egy tetoválás vagy bármi egyéb!/
/A zárójelben lévők nem szükségesek. Ha valami pedig nincs pl. Kedvenc akkor azt ki lehet hagyni/
/Velük kapcsolatban azért ne esünk így elsőre túlzásba, kezdetben legyen mindenkinek maximum 3 lehetősége és utána majd ha úgy van talán a számuk nőhet még/

Nem kell sietni a karakterlapokkal annyi időt adók amennyit csak kell nyugodtan írjátok meg amikor csak akarjátok, a szerepet majd akkor kezdjük el amikor mindenki beküldte és így senki se marad le róla. pl. ha a héten nem érsz rá de szeretnél jönni akkor jelezd felénk hogy tudjuk/tudjam ezt és akkor megvárunk! ^^

És akkor így utolsó sorban még megemlíteném azt is hogy ha van rá igény akkor lehet akár földönkívüli lényeket is hozni, ebben az esetben kommentben majd bővíteném a lehetőségeket. Ez mellett nem csak aranyos fajták lennének de ragadozók is akik veszélyt jelentenek a földi és űrbéli szerzetekre is. Mindent kifejtenék hogy hogy néznek ki, és hogy kit lehet hozni - kit nem! (:

( 151 megtekintés )

Szólj hozzá:

Rana 2020. 06. 27. 6:52  
Várlak. :3
Miriel egy kedves karakterem, viszonylag már régi is. Imádom. :3

Yoru-chan
 
2020. 06. 26. 21:12  
(amugy külön teszik+fáj, hogy az egyik karakter neve :O Miriel a forever név a karaktereimhez ( well rip nekem xD na de nem baj ) mostmár tényleg érdekel ez a dolog :O )

Yoru-chan
 
2020. 06. 26. 20:43  
ha lehet, majd szívesen csatlakoznék :O ( még előtte újra nézném az egészet gyorsba xD hogy átjárjon a feeling, hogy fancy karaktert csináljak :O ) ><

Rana 2020. 06. 23. 0:04  
Még érkezik tőlem..:
Lilith Grayson (vámpír), Christopher Grayson(vámpír), Astrid Gwendolyn Grayson (vámpír/boszorkány), Saraya Blake Morgan (vérfarkas), Dolostiel Miriel Gelweth (vérfarkas), Liam Westwood (vérfarkas), Emily Westwood (vérfarkas), Adam Cooper (vérfarkas), Khenza Marshall (vámpír), DylanLackwood „ (bukott angyal), AxilyahBennett „ (bukott angyal), AnastasiaMontgomery „ (angyal), ColeMontgomery „ (angyal), ZeyraCrue „ (angyal), Vincent Louise Dwayne (angyal), Seth Campbell (mutáns), Daniel Beyond (van egy ikertestvére Lucas - az ő lapja még nincs kész; mutánsok), Sophie Mortem (mutáns), Sarafina Chadosian (boszorkány), Madison Chadossala (boszorkány), Aaliyah Rosewood (maugrin), Zephirah Elawynne “Alytheia Rosewood „ (maugrin), Alexis Luthor (kitsune), Hunter Davis (hibrid), Alexander Dorian Kenway (ember<?>), Annabelle Morganstein (ember<?>), Nataniel Alden Romanow (ember<?>)

Rana 2020. 06. 22. 20:20  
Okés, várlak! ^^

  - megszűnt felhasználó - 2020. 06. 22. 19:36  
Jönni fogok szerintem.

Rana 2020. 06. 17. 9:37  
Név: Sebastian Armstrong "Bastie"
Nem: Fiú
Kor: 22 év
Magasság: 176 cm
Nemi beállítottság: Heteroszexuális
Házastárs/Partner: Egyedülálló
Típus: Vérfarkas
Ház: Nimtessa
Szoba-szám: 127
Élettörténet: 1996. december huszonötödikén pont karácsony napján látta meg a napvilágot, igazi ajándék volt a szülők számára. Nagyon erős és szép kisbaba volt - az óvodát nem igen szerette viszont az iskola elég érdekes és szimpatikus volt,- jó jegyei voltak - él sportoló volt és persze hogy a lányok kedvence. Volt néhány rossz lépése de amúgy egész átlagos gyerekkora volt nem volt olyan amiért panaszkodhatót volna. Az apjával volt egy autó balesete és sajnos a tragédiát csak a hátsó ülésen ülő, bekötött kisfiú élte túl, az anyját nagyon megviselte - stresszes lett élete és belekezdett egy új kapcsolatba amiből egy nem várt kisbaba fogant meg a férfi magára hagyta a gyerekkel, ekkor Bastie még csak 4 éves volt. Egyszer a kisfiúval elment egy helyre aki akkor még nem tudta hogy mi az a hely csak később amikor megnőtt jött rá hogy egy Terhességmegszakító hely volt,- nem akarta megtartani a babát vagy legalább is nagyon rágta magát belük de végül nem vitte rá a lélek és haza ment Bastieval.
Amikor a húga megszületett egy igazi odaadó nagy tesó lett aki minden szabad idejét a húgával töltött és lassan igazi család lettek ők hárman,- mikor elég nagyok lettek megtudtak magukról valamit amire soha se számítottak volna és azt hiték csak a mesékben léteznek majd eljött az első átváltozás akkor még csak nyolc éves volt,- nagyon édes kis gombóc volt. Nem maradtak ezután sokat a házban ahol eddig éltek ugyanis az anyjuk összepakolt és fogva a gyerekeket vissza ment oda ahol született,- egy falkához tértek vissza ami telis tele volt olyan lényekkel mint ők és mint az anyjuk. A családot szívélyesen fogadták ugyanis mindenki szerette Lolát és a falka tagja volt még akkor is amikor elment onnan és mikor visszatért. Novával ellentétben ő sokkal nehezebben barátkozott meg a falkában lévő gyerekekkel - sokkal távolságtartóbb volt aki inkább csak a húga társaságát kereste majd idővel amikor idősebb lett ő is feloldódott. Az iskolában hamar barátokra tett szert és idővel igazán menővé nőtte ki magát - él sportoló volt mert kiderült hogy nagyon jó az amerikai futball-ban,- gyors volt - erős volt és nagyon okos ezért nem igen tudták kijátszani sokszor az ellenfele előtt járt és ezért tökéletesen kitudta védeni - vissza tudta tartani - kicselezni és megszerezni a labdát. Az iskolai évek alatt volt egy barátnője akivel ők voltak az álompár - Sophie Chapman aki nem csak szép volt de okos is aki ráadásul tudta hogy mi Bastie és még így is szerette. A kapcsolatuk tökéletes volt - veszekedés mentes és megértő ez mellett a lányok ízig-vérig féltékenyek mert Sophie nem volt az a menő lány - könyvmoly volt aki képes volt hétvégén is a könyvtárban lenni mintsem bulizni. Egy ilyen napon találkozott a két fiatal is, Sebastiannak egy könyv kellett a házihoz - Sophie pedig egy helyet keresett ahol nyugodtan olvashat. Az első pillantás - az első mosoly ez mind megvolt és mint kiderült tökéletesen össze is illetek, a bulikat felváltotta a mozi,- a séta a parkban minden tökéletes volt egészen addig amíg meg nem állapítottak a lánynál egy másodfokú gyógyíthatatlan rák fajtát. Bastie belül teljesen összeomlott de ezt nem mutatta a lánynak - mindig ott volt és szórakoztatta,- mesélt neki és könyveket olvasott neki vele volt akkor is amikor elment és amikor a föld alá került. Annyira elveszett volt - annyira dühös hogy még a saját húgának is ártott. Nagyon sokáig gyászolt és észre se vette hogy mennyire eltávolodtak egymástól Nova-val csak akkor döbbent rá amikor már késő volt és ez nagyon sokáig tartott - talán túl sokáig és rá kellett döbbennie hogy most már a testvére is olyan meggyötört és mérges mint amilyen ő volt Sophie halálakor és ekkor döntötte el hogy mindent jóvá tesz és ismét jó kapcsolatot fog ápolni vele. AZ utolsó évét a lehető legjobb módon zárta le - jó jegyek - emlékezetes bál amit a testvérével együtt töltött el majd otthon az anyjukkal mozifilmet néztek amíg el nem aludtak. Miután véget ért az iskolai év sok időt töltött otthon és az anyjának segített amiben csak tudott majd dolgozni kezdett,- előszór egy kávézóban foglalta el a helyét - majd mozijegy árus lett végül pedig egy farmon kezdett el dolgozni amikor a férfi meghalt és a nő egyedül maradt a gyerekekkel - a pénz nem fogadta el ezért megegyeztek egy egész epres pitében amit Bastie nagyon szeretett mert a nő valami hihetetlen módon tudta elkészíteni.
Tulajdonság: Gyerekként talán nehezebb volt vele bánni mint napjainkban,- nagyon könnyen bajba került - bármibe bele lehetett vonni nem mondott rá nemet - nagyon bátor volt így bárhova bement még akkor is ha az volt oda írva hogy “Tilos belépni „ ez inkább azt jelentette neki hogy bárki - bármikor szívesen látunk. Mivel akkor is hűséges volt nem volt az az árulkodó fajta ha nyakon csípték,- feszítő vassal se lehetett volna kihúzni belőle és ez egyáltalán nem is változott. Gyerekként is oda volt a krimikért vagy horror filmekért nem egy elhagyatott épületben tért már meg az éjszaka közepén,- persze általában mások társaságában mert élvezték a társaságát. Néhány ilyen kalandból még most is vannak barátai de van akikkel már régen megszakította a kapcsolatot.
Ami soha se fog nála változni az az hogy édes szájú,- nagyon szereti az édességeket és ezzel nem minden esetben de le lehet kenyerezni - nem dohányzik - nem használ drogokat és nem alkoholizál ezért csak ez az egy dolog van az életében ami káros az egészségére. Amikor Sophie az életébe került a fiú csak úgy fénylett és elő hozta a rejtett személyiségeit,- nagyon udvarias volt - mosolygós és kedves alapjáraton is kedves volt de nem annyira amennyire a lány hatására lett. Nagyon szerelmes volt a lányba és tényleg képes lett volna érte meghalni is ha az kell, de sajnos ez a boldogság nem tartott örökké amikor Sophie meghalt és néhány kevésbé jó személyiségét is megismerték a körülötte lévők - bárkit eltaszított ha kell és nem érdekelte az se ha valaki fontos személyt bánt - Nova is közéjük tartozott akivel nagyon kegyetlenül bánt és egy darabig fel se tűnt neki hogy ezzel mégis mit tett csak amikor már késő volt és a lány sokáig elutasítóan bánt vele de mivel testvérek voltak és a szívük mélyén szerették egymást a kapcsolatuk nem maradt örökre borús. Bastie rá döbbent hogy vannak még emberek akiknek szüksége van rá és megpróbált vissza rázódni a rendes kerékvágásba - ismét oda figyelt a barátaira,- a tanulmányaira és a futball-ra is és végül egész jó lett az utolsó éve. Ezután arra tevékenykedett hogy segítőkész legyen és erre az anyjuknak nagy szüksége volt ezért általában rossz szó nélkül ment és csinálta amit kell,- önzetlen lett és ismét vissza tért a kedves mosoly az arcára amit sokáig senki se látott. Visszatért a jó öreg Bastie.
Kinézet: /

Rana 2020. 06. 17. 9:35  
Név: Nova Armstrong
Nem: Lány
Kor: 18 év
Magasság: 158 cm
Nemi beállítottság: Heteroszexuális
Házastárs/Partner: Egyedülálló
Típus: Vérfarkas
Ház: Nimtessa
Szoba-szám: 69
Élettörténet: Egy hideg téli éjszakán született meg egy taxi hátsó ülésén halva, a sofőr rázta bele a lelket majd nagy örömükben felsírt a kicsi és folytatták útjukat a kórház felé. Elég alacsony súllyal született és igazán pöttöm volt sokáig azt se tudták hogy megmarad de a pici Nova élni akart, küzdött azért hogy ma itt lehessen. Van egy fél testvére Sebastian az ő apja meghalt egy autó balesetben,- Nova apja pedig egy alkoholista barom lett amikor elvesztette az állását és nem tudott újat szerezni a férfi pedig nem akarta a kislányt - nem akart tovább maradni és elhagyta a családot ami talán nem is volt olyan nagy baj mert nem egyszer emelt kezet rájuk. Csak ők voltak és az anyjuk aki idővel elmondta a legnagyobb titkot amit eddig soha senkinek ő vérfarkas felmenőkkel rendelkezett a családfájában és a kicsik is örökölték ezt, Bastie legelső átváltozásakor döntötte el a nő hogy haza megy a gyerekekkel oda ahol ő is felnőtt. Nagyon könnyen beilleszkedett a falkába vagy inkább családba mert mindenki közel állt a másikhoz és számíthattak egymásra, Nova hamar barátokra tett szert és talán az volt a legkönnyebb hogy nem csak ők ketten voltak gyerekek. Mikor tizenöt éves lett volt egy törés közte és Sebastian között amikor eltávolodtak egymástól,- nem beszéltek egymással és kerülték egymás társaságát és ez majdnem egy évig tartott - nem tudni mi okozta ezt a konfliktus mert nem beszéltek róla de végül mégis csak kibékültek és ezután sok mindent együtt csináltak. A legelső naptól kezdve utálta az iskolát,- legszívesebben porig rombolta volna az épületet amikor kamasz lett - lázadó szellem lett,- logót - cigizett - ivót és sok más nem túl barátságos elfoglaltságot csinált. Nem egyszer kapták el a rendőrök őt és a barátainak nevezhető söpredékeket,- egyszer beszöktek az iskolába és mindent össze graffitiztek amit elértek,- egy boltba is betörtek ahol mindent szétdobáltak és felborították és ez még csak a kezdet volt. A csapattal találtak egy régi elhagyatott raktárépületet kint a városon kívül amit saját kedvük szerint alakítottak ki és hol bulikat hol pedig találkákat rendeztek ott de mára a régi banda már nem az igazi igy csak buli - buli hátán azóta hogy egy banda háború során ketten meghaltak a csapatból,- volt aki elköltözött volt aki kitartott Nova mellett ez is egy kegyetlen törés volt a lányban. Ez az egész addig mérgezte a lányt hogy egy este átváltozott és meglátogatta a banda helyét és aki csak ott volt mindet egy szálig levadászta de a főnököt nem ugyanis nem volt a helyszínen de őt már nem is akarta elkapni - most már egyedül volt. Csak később döbbent rá arra hogy mit tett és hogy ez nem oké, ekkor volt az hogy le lépet otthonról és egy kocsiban aludt a város szélén lévő általában elhagyatott parkolóban, nem volt olyan sokáig egyedül mert Bastie rá talált és haza vitte - aznap este a fiú el se mozdult a lány mellől és nem csak azért mert nem akarta hogy ismét elszökjön hanem mert ő akart lenni az első akinek elmondja a lány a hirtelen döntését erre persze három nappal később került sor. Általában a lány gyerekeknek az anyja volt a legjobb barátja - de Nova-nak nem neki ez Sebastian volt. A fiú volt a fény az éjszakában neki és miatta akart megjavulni hogy megérdemelje azt hogy egy ilyen jó testvére van - hogy ne legyen ő a szörny a fiú árnyékában,- nem akart szörny lenni. Az iskolában megváltozott az osztályzata és egyre jobb jegyeket kapott de azért nem lett osztályelső - nem lett pom-pom lány azért ennyire nem vitte túlzásba a változást,- még mindig saját ízlése szerint öltözött,- volt hogy ő maga készitette a ruháját - a kiegészítőket vagy esetleg az ékszereket is ebben tényleg jó volt.
Tulajdonság: Gyerekként olyan volt mint a többi játszott,- nevetett és sírt ha éppen elesett és felsértette a térdét, ez volt a normális. Kislányként nagyon mosolygós,- szórakozott volt aki élvezte az életet - aki szeretett mindent és mindenkit. Az állatok felé hajazó imádata soha még mostanra se változott,- a kedvenc állata mindig is a róka volt és imádót lovagolni a helyi Bestfort birtokon. Nagyon szerette a virágos ruháját és képes volt abban lenni egész nap,- abban játszani és abban aludni de ebből idővel kinőtt és felváltotta a ruhatárát a nadrág és a póló. Már csak a ruházata különbözött a többi embertől az iskolában ezért kis különc volt ami persze nem zavarta addig amíg békén hagyták,- nem piszkálták. Abban az időben olyan volt az emberekkel a viszonya hogy se veled - se nélküled. Igényelte is és nem is a társaságot ez főleg ember típusú volt - a nagyképű - egoista embereket nem kedvelte és igazából ma se,- a visszafogott és kedves teremtéseket viszont szívesen látta. Nagyon hullámzó a jelleme hiszen van amikor nagyon kedves és aranyos és van amikor a hátad közepére se kívánnád a társaságát mert durva és képes agyon verni ha úgy akarja. Amikor előjött a lázadó oldala akkor tényleg rossz irányba vett az élete és csak kevés emberrel volt hajlandó kommunikálni,- nagy huzamban öntötte le a piát és nagyon hamar rá kapott a cigarettára és fűre de más drogot nem használt,- nem volt hajlandó. Itt felszabadult és talán túlságosan is de azért jó idők voltak a számára - szabad szellemű volt és sok ember részére szerethetőbb is. De senkit se engedett túl közel magához és kapcsolatai se voltak ilyen téren igazán szendének mondható, a srácokat akik bepróbálkoztak nála élete során szépen egytől - egyig mindet lekoptatta nem az a típus aki könnyebb és bárkinek beadja csak úgy a derekát még akkor se ha be volt tépve vagy rúgva.
Kinézet: /

Rana 2020. 06. 16. 23:04  
Név: Madison Chadossala “Mads, Bukott angyal
Nem: Lány
Kor: 18 év, lassan tölti a 19-et
Magasság: 162 cm
Nemi beállítottság: Heteroszexuális
Házastárs/Partner: Egyedülálló
Típus: Boszorkány
Ház: Nimtessa
Szoba-szám: 6
Élettörténet: 1999. március huszonharmadikán született egy nem várt terhességből, az anyját nem ismerte egészen a tizennegyedik életévéig,- a nő Madison születésekkor még csak tizenhét éves volt és nem gondolkodott amikor le mondott róla. Csak nyolc volt amikor megmondta Nina és Dave Chadossalanak hogy tudja hogy örökbe lett fogadva és hogy jól érzi ott magát ahol van, ha meg is jelenne az anyja nem menne vissza hozzá. Ez persze először eléggé meglepte a nevelőszüleit de a kicsi Mads mindig is fejlettebb volt a korosztályához képest ezért nem verték olyan nagy dobra. Mikor éppen hogy csak tíz éves lett meglett az első verekedése méghozzá egy három évvel idősebb, nagyobb termetű fiúval akivel nos.. nem egyezett a véleményük egy s más dologban. A fiú orra és karja elég csúnyán eltört eközben Mads-en egy karcolás se volt. Nem sokkal a tizennegyedik életéve betöltése után nem sokkal fel bukkant a nő akit soha nem akart megismerni a sors keserű fintora mégis megviccelte a lányt, a nőt Elena Montgomery aki új tanárként érkezett az iskolába,- a nő csak később ismerte fel a lányát ezt is az ismerős arcból ami pont úgy nézet ki mint ő gyerekként. Elenának már voltak gyerekei két ikerlánya és valamiért nagyon közel akart kerülni Madshez aki kezdetben még nem tudta hogy több mint egy történelem tanárnő. A titok nem húzódott sokáig mert Madison okos lány volt és ez mellett tökéletes detektív lehetett volna belőle, bár nem szereti olyan dolgokba beleártani magát ami nem az ő dolga.. persze ez alól azért van néhány kivételes helyzet. Elég jó viszonyt ápolt a nővel mikor is megtudta az igazat ez igazán hideg zuhanyként hatott rá és ha ez még nem lenne elég el akarta venni az erejét hogy a gyerekeinek át adja kik halandóként születek, hát igen ha az kell még meg is ölte volna hogy áldozatot mutasson be. Madison anyja boszorkány volt bár a nő ereje elapadt az évek alatt ezt persze Mads hibájának tekintette, a legelső gyermek örökölte az erejét ezt pedig a nő nem tudta csak úgy eltűrni hiszen számára a lány semmit se jelentett még akkor se ha kedves és mosolygós volt ez is csak álca volt hogy a bizalmába férkőzhessen. Ezt Mads nem viselte jól és egy bénító mágiával majdnem megölte Elenát de még időben észbe kapott hogy ez nem megoldás és a lányok semmit se ártottak neki viszont a nőt annyira megfélemlítette hogy még aznap felmondott és eltűnt a családjával a képből. Mikor éppen hogy csak tizenöt múlt az iskolai bunyók abba maradtak ezt felváltotta a box, ez mellett nagyon is az illegálisra lehet gondolni és mivel igazán jó pénzeket szokott szerezni és Bukott angyal néven híresült el a belső körben,- nincs olyan férfi vagy nő aki letudná győzni. Mikor betöltötte a tizennyolcat elköltözött a szüleitől egy lakásba a pénz amit szerzett eléggé szép összeg volt ez elég volt hogy egy rendeset vegyen,- nagy kertel és hátul medencével és fészerrel a maradékból pedig haza küldött Nináéknak a többiből pedig tele pakolta a hűtőt. Mikor két hónapja lakott már egyedül beszerzett egy fekete Harley Davidson Build típusú motort így általában mindenhova azzal jár,- még van egy éve az iskolából az egyetem előtt így az a hely se kivétel bár a tanárok nem preferálják.
A suliban ha nem az egyik legnépszerűbb lány akkor mégis kicsoda más lehetne,- sokan akarnak a baráti körébe kerülni és nem csak azért mert olyan jól néz ki hanem mert vannak kapcsolatai amivel bármilyen zárt helyre betud jutni ha akar. Lehet senki se mondaná meg róla de még soha se volt kapcsolata mármint se ilyen rövid-spontán vagy hosszú,- pedig naponta legalább ketten biztos le szokták szólítani ami neki inkább átok mintsem áldás. Még soha nem volt randizni,- nem volt moziba,- nem volt egy pár fős baráti társasággal kiruccanni.. ezzel szemben nagyon jó házibulikat csinál és ő maga is sokra vagy inkább mindenre hivatalos. Nem dohányzik,- még soha nem fogyasztott alkoholt a drogokat pedig nagy ívben elkerüli ugyanis volt egy időszak az életében amikor ez miatt elvonóra is került, meg is hallhatott volna ha nem találnak rá a hálószobájában. Mikor ez az időszak volt ejtett néhány csúnya sebet a karján aminek egy része még most is tisztán látszik, ezt eleinte egy hosszú ujjú pulcsival vagy pólóval takarta de mára már nem zavarja ha meglátják,- bár nem mutogatja azért ha nem muszáj. Első és egyetlen tetoválása egy rózsa a jobb karján amit még tizenhat évesen varratott fel.
Tulajdonság: Egy laza és olykor nem törődöm lánynak tűnhet és néha talán ez igaz is de csak ha bal lábbal kell amúgy el lehet viselni. Nagyon szeret délig is aludni és nem túl könnyű csak úgy kicsalogatni vagy kiráncigálni, nagyon makacs egy természet akinek idő kell hogy teljesen felébredjen és sokszor még a harmadik pohár kávé se segít rajta. Már kislányként se volt oda a Barbikért és a hercegnőkért,- abban az időben is inkább katona és tank párti volt de azért nem lett az a rövid hajú - fiúsan öltözködő lány. Elő szeretettel törte el mások orrát,- karját vagy éppenséggel lábát és nagyon nem szívesen kért utána bocsánatot főleg mert nem ok nélkül esett neki másoknak. Sokszor hátborzongatóan higgadt, csöndes amikor beszél bármilyen legyen is a helyzet,- máskor pedig előszeretettel káromkodott és nyomta az öklét a másik képébe de soha se csalt, nem használta senki olyan ellen az erejét akiről tudja hogy nem tudja vissza adni. Gyűlöli az olyan embereket akik a gyengébbet csesztetik és ezt általában csapatban is tetszik, ilyenkor nem ül a fenekén és nézi hogy mikor nyomják a fejét a wc-be vagy öntik tele moslékkal az ebédjét szépen felkel és nyugodtsággal megböki a vállát és a hangja se árulkodik a jelenlegi indulatairól. Miután részt vett a legelső illegális box bajnokságán ez hihetetlen nagy adrenalin löket volt a számára, mintha mindig is ez kellett volna neki,- mintha eddigi élete során ez lett volna a hiányzó kocka. Felszabadult és az első mérkőzés után ügy döntött folytatja. A fizikuma nagyon karcsú és csinos ez mellett remek fizikummal is rendelkezik így nincs se hátrányba - se előnybe a csapat tagjaival. Egyébként főleg fiú/férfi ellenfelei vannak mert a nők nagy része az első két percben kifekszik. Nem szeret unatkozni sőt kimondottan utál ezért mindig ki talál valamit amivel elfoglalhatja magát,- nem az a típus akinek elég csak könyvet olvasnia és máris jól érzi magát a bőrében. Néha valami extrémre vágyik és ehhez tartozik a kötélugrás, motokrossz, paintball és hasonló finomságok. Sőt még kempingezni is simán elmegy bárhova legyen az bármilyen félreeső helyen,- bár ide igényli a társaságot mert egyedül sok minden elég hamar unalmassá válhat és egyedül az erdőben egy idő után elég fejfájós lehet.
Kinézet:


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat