Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Foltimoki)

Ölelj, kedvesem!
Megosztás: f

Ölelj, kedvesem!

Szegénykém, milyen szomorú! Őt nem szereti senki sem. Pedig mindenkinek jár a szeretet, szükségünk van rá! Nem hagyhatom magára, mikor látom, hogy utánam sóvárog. Már késő. Beleszerettem. Te nem szerettél engem, csak én imádtalak téged. Valaki más sokkal szebbet, jobbat ad nekem, mint te. És én is sokkal szebben tudom őt szeretni, mert ő megérdemli. Nem tudsz többé aljas módon bemászni a lelkembe. Hívatlanul.

Kiesik meglazult húsomból a kés. Megy a padló felé és én utána. Nincs visszaút. Megtörtént. Látom, szerelmem utolsó csepp véremig mellettem áll.
- Köszönöm drágám! Nagyon köszönöm!- súgom a fülébe. Ő zokogva átkarol.
- Ölelj csak! Ölelj kedvesem!- ez minden, amit mondok, utolsó hangom is elér a füleihez.
Meginnt egyedül lesz. Már örökkön örökké egyedül fog élni. Őt mindenki utálja. Mindenki. Soha sem fog őszinte, igaz szeretetet kapni. Soha sem. Szegényke, olyan árva! Meg sem szólal, csöndesen ül, mégsincs senki sem, aki törődne vele. Csak létezik és azért gyűlölik. Szegényke, szegényke! Ó de sajnálom picinyke, érzékeny lelkét! Szegény, szegény Bánat!

( 143 megtekintés )

Szólj hozzá:

Karina2003107
 
2020. 05. 04. 21:49  
Úgy tűnik neked ezek a rövid, zavaros és kimondottan depresszív írások az asztalod. Nem rossz, de szerintem azért lehetne egy kicsit nyújtani rajta. Szóismétlésekre figyelj. van hozzá érzéked, de a kivitelezésen még dolgozni kell (:


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat