Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Foltimoki)

Ha akarod
Megosztás: f

Ha akarod

Azt gondolta, talán a körülötte lévő világot csak képzeli és a valóságban teljesen más van,mint amit ő érez, tapasztal. Vajon csak ő érez ilyen érzelmeket? Olyan jó lenne, ha találnék valakit, aki ugyanezt éli át-gondolta.
A motorcsónak egyhelyben lebegett a tükörsima vízen. A tavat néhány fűzfa szegélyezte. Meseszép ez a táj hajnalban! Csendes, nyugodt, senki nem jár arra olyankor. Kiváló hely arra, hogy kicsit önmagunkba lépjünk. Így tett Klára is.
Nem tudta, hogy kerülhet-e egyáltalán ember hasonló helyzetbe. Attól nem fogadja el az ölelést, aki adná, sőt már-már erőszakosan rátukmálná. Viszont sóvárog egy másik ölelés után. Az apja nem kell neki, de vágyik nagyon egy apára. Szeret egy férfit. Azt a férfit, aki apja barátja. De szeretet-e ez? Mintha Klára nem is szeretné, csak elvárja, hogy imádja őt az ember. Hogyan kívánhat ilyet az édesapja barátjától? Hiszen a barátok hasonlítanak egymásra, de az apját gyűlöli. Azt szeretné, ha a férfi úgy tekintene rá, mint saját gyermekére. Hűtlen, hálátlan. Az apja ölelné, de ellöki magától, mert neki egy másik apa kell már. Miért? Nem tudja.
Úszni akart. Levette hófehér pólóját, kiengedte a laza kontyból sötétbarna haját, majd beugrott a vízbe. Még hűvös volt a tó, de felfrissíti az embert. Megmarkolta a csónak kötelét, melynek másik végén a horgony a víz mélyén biztosította a hajócskát. Markolta és húzta le vele magát a mélybe.

( 63 megtekintés )

Szólj hozzá:

Karina2003107
 
2020. 05. 03. 15:46  
Nagyon zavaros és elég gyors is, alig tudunk meg valamit a történésekről, a főszereplő érzésein kívül, amin nem olyan egyszerű kiigazodni. Illetve rövid, nyugodtan taglalhatod hosszabban, hogy érthetőbb legyen mi miért van úgy.

Anulu 2020. 05. 03. 7:49  
Most itt visszaolvasva máshogy látom. Nem lett jó. Várok építő kritikákat, bármilyen véleményt.  Azért indult ez a sorozat, hogy gyakoroljak vele. Szeretnék fejlődni!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat