Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Pinghorizon)

Voltures
Megosztás: f

Voltures

Alapkoncepció

Adott egy világ, mely jóval a Föld után van jelen. A mostani jelentől számítva elszabadultak és elszaporodtak a hibrid, génkezelt állatok, így érthető hogy négyszáz évvel később jelentősen lecsökkentette a lakható szárazföldi területek számát. Mivel ellenséges civilizációk népei borírották el a környező bolygókat, nehéz volt a földi embereknek lakhatást keresniük, ezért más módszerekhez folyamodtak. Négyszáz év telt el azóta, és egy olyan világba csöppenünk, ahol dúlnak a háborúk, és elfelejtették az emberek, mi az az egyenlőség. Nincsenek jogok, nincs kegyelem senkinek, itt az nyerhet, aki erősebb a másiknál. Sokan összefogtak, önbíráskodással riogatva az egyes területeket, népeket, kiírtva megannyi állatot, embert, bolygót. Bizonyos modern technológiákkal ellátott gépezetek és fegyverek kora érkezett el, - melyekről megérné elbeszélgetni, mert egyedül nehéz belegondolni minden eshetőségbe -, amikor is eljött a 'kortalanság kora'. Egyes helyeken, van hogy egész kontinenseken és bolygókon is megállt az idő, és minden értelemben alulmaradtak, nem fejlődtek tovább az országok, nem jutottak el az újítások hozzájuk a válságos időkben, míg máshol pedig rendesen fejlődhetett minden.
A mi alakulatunk lesz a Keselyűk/Voltures, akik nem csak saját épségükért vállalnak felelősséget, hanem hazájukért is, és társaig hazájáért. Sok összeszokott harcost, vagy gyógyítót kellene felhalmozni, rátok bízom, milyen fajból. Bár még kevesen vannak (egy kevesen tehát játék kezdetekor már ismerhetik egymást), később sokan fognak csatlakozni hozzájuk, mégpedig a bőrükön található bizonyos jegy (örágú csillag) felfedezése által. Később pedig hasonló elit alakulatokkal kell számolniuk, de bizonyosan több értelme van tovább fejlődni, és nem a jövő miatt aggódni. Egy közepesen fejlett területre gondoltam, ahol a karaktereink titkos bázisa található - kezdésnek.


Karaktereink

Minden karakter egyedi tulajdonságokkal, saját jellemmel kell rendelkezzen, teljesen bátran hozhattok azonos fajból egyedeket, testvéreket (mondtam már hogy mutánsokat, esetlegesen alakváltókat alakítunk?), komolytalan, esetleg komoly embereket vagy már teljesen elállatiasodott lényeket egyaránt. Szeretek teret hagyni a kreativitásnak, nyugodtan megírhatjátok a történetüket hosszan, de hallgathattok is róla amíg eljön az ideje hogy kitudódjon, honnan is származik, vagy milyen volt az előélete, hisz bárhonnan a többiekhez csapódhatott, legyen az a földi alvilág, vagy a fellegvárak. Az erőviszonyokra figyeljetek viszont, ne rontsuk el túl sok (vagy épp túl kevés) op tulajdonsággal. Aki pedig a Földön élőkről ítélkezik, mégcsak nem is evilági lény; tehát angyalok és démonok közöttünk járnak, ők jelentik a legnagyobb veszélyt - ha ellenségesek a szándékaik, persze...

* Ha két karakter egymásban igaz társra talál (nem feltétlen párkapcsolati téma, lehet testvéri, vagy egyszerűen csak nagyon közeli kapcsolat is), rettenetesen erős duókat tudnak képezni, ezáltal pedig a közösségből is nehezen szakadnak ki, és jobb munkát végeznek, szóval jelentős dolog. Ha egy ilyen kötelék felbomlik, viszont nagy veszélyt jelent a csapatnak, úgyhogy ellenzik az efféle párkapcsolatosdit. Az már más téma, hogymennyire tartják be..


Karakterlap

Név:  (nincs kikötésem, és nem is kell teljes név)
Fedőnév:  (alakulatunkhoz híven egy tetszőleges V-betűs név, remélem nem nagy kikötés, de beszélhetünk erről, ha bárkit zavar)
Faj:  (képpel illusztrálható legyen, szerintem, ennyi a kikötésem - az se baj ha általad rajzolt)
Kor:  (emberi években fejezzük ki, de ügyeljünk azért hogy hatalmas korbeli különbségek a csapat többi tagjával szemben ne nagyon legyenek)
Nem:  (egyértelmű)
Társ:  (*; egyelőre elég a “van „ , vagy “nincs „ opció, ha még nem beszélgettél erről a többiekkel)
Küllem:  (kép jöhet illusztrációnak, és pár mondat pl. az öltözködési szokásairól, hol található a testén a jel, látszik-e távolról, stb.)
Jellem:  (fejtsük ki, kéremszépen, legalább 8 mondatban)
Történet:  (nem muszáj megírnod, de legyen hiteles a karakter)
Egyéb:  (fegyverek, különleges tudás, képesség, kisállat, bármi amit kiemelnél róla pluszban)


"- Hogyan tovább?

Angyali hangja csengett az elmémben. Sötétség vett körül, a látásom pedig teljesen elhomályosodott, emberi körvonalakat láttam kirajzolódni magam előtt, de nem tudtam eldönteni mit látok a fényben. Nehezen vettem levegőt, átjárt a hideg, és a magány szomorú együttese, mikor felfogtam, hová kerültem újra.

- Mit tudnál nyújtani a világnak?

Tovább kérdezett, de nem válaszoltam egy kérdésére sem. Lassan helyreállt a légzésem, éreztem hogy a testem felett lassan elveszítem az irányítást, és nem vagyok már képes érzékelni azt. Mintha csak a lelkem lenne jelen, olyan közel éreztem a halált... Bárhol máshol a világban én és a csapatom vagyunk a halál, és az emberek félik a neveünk. Szánalmas érzés volt hogy megint elhibáztam, újra úgy érzem magam, mint a sötétben taperoló kisgyerek, aki szembemegy a szabályokkal.

- Nincs választásod - mondta szánakozva.

- Miért? - hunytam le a szemeim megfáradtan.

- Erről nem te döntesz - hangzott kegyetlenül a válasza.

- Visszaküldesz? - kérdeztem reményvesztetten Őt.

- Vissza - mondta.

- Miért én? - hunyorítottam felnézve rá. Nem értettem. - Gabriel, engedj haza, kihűltem... - hajtottam le a fejem bánatomban, rájövén hogy vissza kell mennem arra az átkozott bolygóra.

- Orion - emelte meg a hangját, mire megborzongtam - nem vagy egyedül. Sosem leszel.

Mire feleszméltem, és válaszoltam volna, már távolodni látszott és hallatszott a fényekkel együtt. Hosszú álom volt csupán, amíg találkoztam az arkangyallal, és rövidült az életem. Nehéz egy olyan világban lépést tartani ahol nem tudok meghalni, pedig hullanak körülöttem a társaim."

              ( - Orion/Vortex nevű készülőben lévő karakterem utolsó emlékei, hátha segít átadni)Összességében ez egy kicsit kapcsolatépítőnek hat, de ehhez a szerephez kicsit többet kell diskurálni mielőtt kezdünk. Fogadom az javaslataitokat, és közösen alkothatnánk valamit ebből ha megtetszett az ötlet.(:

( 646 megtekintés )

Szólj hozzá:

Dragfly 2020. 01. 22. 15:10  
(Van néhány érdekes ötletem a vezetőség tagjaira. Egyelőre két női karakterötlet, de lehet később jön még néhány. Hozzam őket? :3)

Avicii*^* 2020. 01. 22. 13:32  
( : D jól bealudtam ahh... Bocsi hogy este már nem írtam semmit, csak felnéztem, de láttam hogy elvagytok. Írok is amint lesz időm )

Dragfly 2020. 01. 21. 22:32  
Ja oké : D Örülök hogy működött! ha akarsz még itt este szerepezni, esetleg hozok egy random nagyfejest vagy behozhatom Varekaiékat : D esetleg megtalálhatja a karaktered őket miután lezuhantak?

Jamni7 2020. 01. 21. 22:20  
/Egy életbe telt, de elkészült az első kölköm, remélem elfogadható.
Dragfly , igen, működött.: D A legnagyobb hercegnő egy magyar... meme(?, egyszerűen képtelen vagyok a mai napig bekategorizálni a videót), csak nagyon random beszúrtam, illet a szövegkörnyezetbe. x)
Avicii , szerintem kellőképpen összeszedett lett a karid. És lenne megint csak egy kérdésem: esetleg lehet olyan karaktert hozni, akit börtönből helyeztek át a Voltures-bay mint katona kivételes, jól alkalmazható képességei miatt? Egy alakváltó fiúkámhoz kéne, úgy tervezném, esetleg több ilyen rabot is telepítenének ki, az ő ruhájukon lenne egy megkülönböztető jelzés a ruhájukon.
SoulKiller , én nagyon bírom a csaj, nekem pont tetszik, hogy tökéletlenebb. *-*/


Név: Quentin „Q” Hill
Fedőnév: Vox (az az „Hang”)
Faj: ember
Életkor: 20 év
Nem: férfi
Társ: nincsen
Küllem: Nem éppen alacsony a maga 193 centiméteres magasságával, emellé párosulnak hosszú tagjai, szóval egy igazi zsiráf termet. A kellőnél vékonyabb, az elmúlt időkben nem igazán jutott megfelelő mennyiségű élelemhez; bőre leginkább átlagos, nem barnulós fajta, de ha sok időt tölt a szabadban, lesz némi színe. Mozgása esetlen, nem tud mit kezdeni kezeivel és lábaival, egyetlen egy dolgot szeret felhőkarcoló méretében: képes tökéletesen kiszúrni bárkit nagy tömegben is, amit gyakran kihasznál, legyen szó arról, hogy éppen szemmel kell-e tartani valakit vagy csupán szeretne megbizonyosodni a többiek helyzetéről, jóllétéről. Tartása csöppet hanyag, vállai lecsapottak, de dolgozik az ügyön. Kezei nagyok, hosszú „zongorista” ujjai vannak, lábmérete 45-ös. Immunrendszere elég gyenge, könnyen kap el betegségeket, kiváltképp náthát, mindig készenlétben tart magánál zsebkendőt és kamillafüvet. Ha már itt tartunk, számos gyógyítási technikát tanult el édesapjától. Arca hosszúkás, legszembetűnőbb vonása két kék szeme, melyek vonzzák a tekintetet, de az alvászavartól körülöttük kialakult karikák valamelyest lehúzzák szépségüket. Rózsaszínű ajkai teltebbek, ha jól megfigyeli az ember, gyakran találhat rajta kisebb sebeket, ugyanis jellemző rá, hogy idegességében száját harapdálja(lehetőleg úgy, hogy senki ne lássa, de sokszor öntudatlanul fog bele), szokott rá ajakbalzsamot kenni, melyet kissé szégyell, elég feminin dolog véleménye szerint. Haja mézszőke, hosszabb egy átlag férfiénál, többnyire kézzel szokta hátra fésülni, de előre hajláskor(pl. papírmunka végzésénél) elülső tincsei szemébe hullanak(általában annyira belefeledkezik munkájába vagy erősen koncentrál, hogy észre sem veszi). Hangja vékonyabb, kellemes, különösen nevetése, sokáig az ember fülében cseng, elragadó. Öltözködése kifejezetten egyszerű, ingeket hord javarészt és ahhoz passzoló nadrágot, ezt praktikusnak gondolja, nem túl elegáns, de hivatalosabb helyeken megteszi. Kedveli a hosszú, mintás zoknikat. Ruhatára paszteles színekből áll. Az ötágú csillag a jobb bokája belső oldalán, afölött található.

Jellem: Analitikus. Nem ragad le önmaga és saját tetteinek elemzésénél, jó megfigyelő, néha magát is meglepi, miként képes felidézni mások apró rezdüléseit, tetteit. Sokat gondolkozik környezetén, igyekszik mindenkit valahova elhelyezni a nagy egészben, keresve az pszichológiai hátteret, indítékokat cselekedeteikben. Kíváncsi természet, érdeklődési köre szerteágazó, tudományoktól a művészetekig rengeteg minden megragadja a figyelmét, mégsem egy reneszánsz ember(csak hogy valamit kiragadjunk, sportokban menthetetlen, például labdaérzéke nulla). Ennek köszönhetően könnyű közös témát találni vele, csillogó szemekkel tud magyarázni, saját kis megjegyzéseit, elméleteit belefűzve, képes információk tömkelegét zúdítania beszédpartnerére, ha igazán lelkes. Ennek ellenére kiváló hallgatóság, a véleményedet mindig tiszteletben fogja tartani, ha nem is ért veled egyet. Alapvetően jó titoktartó, viszont ha úgy véli, hogy a helyzet megköveteli az igazság felszínre hozatalát, elmondja, a nagyobb jóról van szó, mely nála elsődleges prioritású. Használja bizony a manipulatív énjét is ezekben az időkben, tájékozott a körülötte folyó eseményekről, ilyen téren veszélyes, általános bizonytalansága eltűnik, helyébe magabiztosság lép. Logikusan gondolkozik, könnyedén átlátja az összefüggéseket, agyának fogaskerekei folyton dolgoznak, keresi a megoldást. Introvertált, belefeledkezik gondolataiba, belső világába, de nem zavarja a társaság, sőt kimondottan szereti az emberek közelségét. Igazi idealista. Kíváncsi természet, ez a tulajdonsága pedig gyakran áttöri gátlásai falát, kisebb kalamajkába rántva őt.
Udvarias és kedves jellem, gyakorta tesz szívességeket másoknak. Érzékeny lélek, ha megsértik, napokig gondolkozik az elhangzott szavakon, keresve a miérteket, illetve a hibát saját magában. Gyakorta választja szét a verekedő feleket, vagy legalább igyekszik visszafogni egyiküket, esetenként a közvetítő fél szerepét is magára öltheti, nehezen viseli a konfliktusokat. Érzelmileg abszolút teszetosza, nem kezdeményez, inkább távolról csodálja kiszemeltjét, ha flörtölnek fele, semmit sem tud kezdeni a helyzettel, elvörösödik és hebeg. Idegeskedős típus, kiskorában szorongott is. Könnyű kijönni és együttműködni vele, csapatjátékos, társaira figyelemmel van. Könnyedén ráhangolódik mások érzéseire, átérzi az ellenfél helyzetét, és próbálja a legdiplomatikusabb módon elsimítani a helyzetet, bármit, csak fegyveres konfliktus és emberáldozatok ne származzanak belőle, bár magának is be kell ismerje: ez képtelenség. Mindenesetre az igazságos kompromisszumok embere. Csatahelyzetben hideg fejjel gondolkodik többé-kevésbé, de ha a tettek mezejére kell lépnie, lefagy, ezzel esetlegesen életveszélybe sodorva magát.
Történet: “- Quentin, maga miért kér folyton bocsánatot apró semmiségekért? – nézett fel szemüvege mögül felettesem. Tolla megállt a levegőben, tekintetét nem függesztette le rólam, ezzel egyértelművé téve: nem költői kérdés, válaszokat vár. Egyik lábáról a másikra helyezgette testsúlyát és magassága ellenére életében milliomodjára érezte magát miniatűrnek. Mint Hüvelyk Matyi.
De mégis: hogyan értethetné meg vele, milyen a saját létezésed okozta bűntudattal élni? Csak mert a világra követelve magad, ezzel édes***at meggyilkolva? Természetesen fölöslegesen okolta magát, tudatosult is benne a tény. Elfogadni viszont nem tudta.
-    Rossz beidegződés.

Quentin édesanyja egy törékeny alkatú, szép fiatal asszony volt, fia tőle örökölte kedves és empatikus jellemét, valamint testvázát, egy igazi ártalmatlan, tiszta ember volt, élete túlságosan hamar ért véget(mindössze 22 évesen) fia születésével. Nem lehetett megmenteni.
Dr. Winston Hill gyűlölte magát ezért, orvosként képtelen volt felesége megmentésére. Így mit ér a jól fizető állása, társadalmi megbecsülése, számtalan tehetsége? Semmit. Mély, hosszú gyászt élt meg, egész életében bántotta a múlt, de a fia érdekében túllépett ezen(már amennyire lehetséges) és megtanulta újra szeretni az életet. Számtalan felső körökben forgó személyt ismert, stabil kapcsolatrendszerrel rendelkezett, de ami a legfontosabb: óriási tehetség volt, ez hívta fel magára a figyelmet. Számtalan nyelvet beszélt, különböző hangszereken játszott, néha színházakban segített – bármibe is kezdett bele, hatalmas lelkesedéssel, szorgalommal és alázattal képezte magát élete végéig. Idővel figyelme egyre inkább fia nevelésére és tanítására irányult.
Quentin korán érő, roppant értelmes és kíváncsi gyermeknek számított, éltanuló és évfolyamja legjobbja. Már öt évesen tudott írni és olvasni. Sok időt töltött a szabadban, különösen nyáron, előszeretettel tanulmányozta a növényeket, állatokat, gombákat. Kavicsokat, kagylókat, levedlett bőröket, ágakat gyűjtögetett. Emellett olvasni is nagyon szeretett, valamint rajzolni, ekkor elmerülhetett kicsiny álomvilágában, ahol a jó és rossz harcoltak egymással, nemes lelkű hősök álltak ki a gaz ellen a legsötétebb órákban is. Kizárólag fiúgyermekek számára fenntartott magániskolákba jár, ezekhez a környezetekhez rossz élmények fűződnek, sosem tett szert igazán barátokra, ezekbe az intézményekbe elkényeztetett, tehetős ficsúr kölykök jártak(Quentin vézna, alacsony fiúként kezdte, a pubertás nyújtotta ekkorára, tehát addig a lehető legjobb célpontnak számított), akik vagy gúnyt űztek belőle vagy szimplán átnéztek felette, teljesen megfeledkezve létezéséről. Egyedül tanárai, professzorai értékelték buzgó szorgalmát és nyitott elméjét, de ezek sem tudták elfojtani Q önbizalomhiányát, szorongását és bizonytalanságát. Anyja elvesztésének traumája eleve kísértette, mégha apja több ízben leült vele beszélni a dologról( “Fiam, ne engedd, hogy fölösleges önvád mérgezze elméd, sokkal inkább gyűlölj engem, aki orvosként képtelen volt bármit is tenni *** halála ellen! „ ). Természetesen gyűlöletről szó sem volt, Quentin nagyon közeli és mély viszonyt ápolt Winstonnal, gimnáziumig rengeteg időt töltve közösen, otthon is tanulva, amit a fiatalabbik Hill egyáltalán nem bánt, idősödve egyre többször szóba került a kormány manipulatív tevékenysége és a kegyetlen háború.
Tizenhatodik életévében már a bentlakásos gimnázium padjait koptatta, csupán pályáján merengve: asztrofizikus vagy csillagász? Hivatásos költő vagy természetbúvár? Színházi rendező vagy vegyész? Tanár? A bőség zavara, ahogyan mondani szokás. Aztán egy szeptemberi napon apja ellátogatott a kollégiumba, elbúcsúzva tőle, miszerint a frontra megy, hogy végre igazán hasznossá váljon. Katonaorvos. Egy nappal késő el is vitte a vonat, a peronról látta utoljára, haláláról levélben értesült hónapokkal később. Felrobbantották a bázisukat. Quentin nem csak teljesen elárvult, de semmi anyagi ellátása nem maradt, az iskolai tandíjat sem volt képes tovább fizetni, munkavállalásra kényszerült. Hivatali állást talált magának írnokként. Szürkén teltek hétköznapjai, mint Akakij Akakijevicsnek, gyűlölte, amiért gyenge és a kormányt szolgálja, erősíti. Voltures. Felhívás ragadta meg figyelmét, éppen tejért tartott. Valamit megmozgatott benne, addig sosem érzett elhatározás fogant fejében: csatlakozik, ezzel harcolva az emberiségért, egy szebb jövőért. A világért. Ugyan akadtak kételyei(hogyan harcolna? halandóként mutánsok, génkezelt teremtmények ellen? megőrült?), de kezdett hinni saját képességeiben, hivatástudata pedig napról napra erősödött benne. Egy szürke, felhős napon belépett a hivatlaba, kihúzta magát Mr.Winkle előtt és közölte: felmond.
Egyéb: Leginkább eszének veszi legnagyobb hasznát a Voltures, logisztikus gondolkodásának köszönhetően remekel hadistratégiák kigondolásában és osztagok összetételének megszervezésében – rövid ismeretség után kiismeri társai erősségeit és egymáshoz való viszonyát. A krízishelyzettől, váratlan fordulatoktól nem blokkol le(részben azért, mert több kimenetellel is számol), ha sikerül kizárnia környezetét, relatívan hamar előáll egy B vagy C tervvel. Érzelmei befolyásolhatják, pont emiatt vonakodik nagyon kockázatos, sok áldozatot követelő tervek megosztásától, hiszen csak életekről dönt, istent pedig nem kíván játszani, ha lehetséges, elkerüli a fegyveres konfliktust. Legbelül viszont tudja: muszáj az áldozathozatal.
Másik jól kamatoztatható képessége a nyelvérzéke. Több emberi nyelvet is elsajátított, továbbá egy-két idegen lényt is megért, gyorsan létesít kapcsolatot, könnyen megérteti magát, ha kell, jeleken keresztül. Diplomáciai lépéseknél nagyon hatékony, a másik fél helyzetét, akaratát is szem előtt tartja, keresi a mindkét fél számára elfogadható megoldást a kompromisszum érdekében. Bármi, csak nagyobb háború ne legyen belőle.
Édesapja szerette volna, ha fia is jártas az orvoslásban, mégha nem is ilyen pályán képzeli el jövőjét, ebben a rút, háború dúlta világban ki tudja, mikor lesz szükség erre a tudásra. És milyen jól gondolta... Quentin – mint említettem korábban – számos gyógyítási praktikát ismer, tujda mi a teendő esetleges járványok kitörésénél, és sérüléseket is többé-kevésbé ellátja, bár inkább másra ajánlatos hagyni, kezei remegősek, pláne ha más élet-halál kérdése(egy specialista vagy gyógyító képességekkel rendelkező egyed amúgy is jobban kezeli a sebeket).
Fizikálisan, állóképességet tekintve gyenge, méretéből adódóan gyorsnak sem mondható, inkább lomha, közelharcban nagy eséllyel alul marad. Csupán pisztollyal tanult meg lőni, azzal általában sikerül legalább megsebesíteni áldozatát. Apropó, fegyverek összerakásában és megjavításában jeleskedik.
Összegezve tehát Quentin a csapat agyaként funkcionál, harctéri képességei igen gyatrák.

Dragfly 2020. 01. 21. 22:19  
Cézi
Elfintorodtam erre.
- Az csak a kicsi baj. Amitől félni kell, az a járvány meg a sugárbetegség. Járvány az nincs, a sugarak meg azt is megölik, aki tiszta - vontam vállat. Éles kontrasztot alkotott ez a fatalista gyakorlatiasságom azzal, hogy mennyi mindent nem tudtam. Olyan természetességgel beszéltem erről, mint aki nap mint nap ilyesmivel foglalkozik.

SoulKiller
 
2020. 01. 21. 22:09  
Arina:
Bár a fiú büszke válasza meggyőző volt, nem értettem vele egyet. Ápolt megjelenésű harcosok is léteznek, akik ugyanúgy helytállnak. Már nyitottam is a számat, hangot adva véleményemnek, mikor egy külső tag pofátlankodott be.
- Már elnézést, de szerintem a fiúnak is van szája és éppen vele konzultáltam, nem egy tizenöt éves kislánnyal - meredtem lenézően az újonnan érkezőre. Szó szerint lenéztem apró termetére. Kinézetre egyébként csinos volt, meg kell hagyni, takaros arcán egy pattanás vagy bőrhiba sem szúrt szemet, mely tinédzser korban ritka.
- Az, hogy min mentek keresztül, nem ok az ápolatlanságra. Értem én, tekintsünk el a kinézettől; az ápolatlanság egészségügyi gondokat eredményezhet, bőrirritációt például, avagy a szánkban is rengeteg baktérium szaporodhat el, melyek tesznek rá, hogy harcos-e az illető vagy sem, hogy sokat tett-e másokért vagy sem - feleltem magamhoz képest kulturáltan és higgadtan, ugyanis nem kezdtem el személyeskedni. Ritka jelenség, valószínűleg nem fog sokáig tartani.
(Én közben megyek aludni, szép álmokat^^)

Dragfly 2020. 01. 21. 21:56  
(Ye jellemfejlődhet a drágám meg hozhatsz új karaktert ha akarsz : D)

Miuna99 2020. 01. 21. 21:56  
Mindent értek xD

Dragfly 2020. 01. 21. 21:55  
Cézi
Nem mondtam semmit a kevésbé telemázolt lánynak, aki a védelmemre jött; csak széles, őszinte vigyorral válaszoltam. Abban viszont igaza volt a lánynak, hogy nem voltam ápolt; mosdatlanságomnak, kócosságomnak egyszerűen az volt az oka, hogy nem láttam értelmét mosdani.

SoulKiller
 
2020. 01. 21. 21:55  
(Mert ritka az ilyen karakter, és úgy gondoltam, adhat a szerepbe egy kis életet, még ha negatívan is xD)

Miuna99 2020. 01. 21. 21:52  
Öm, akkor miért adtad neki ezt a jellemet? Pedig képre tök szimpatikus xDD nonembaj, majd megszelídítjük xD

SoulKiller
 
2020. 01. 21. 21:51  
(Eskü félek, hogy nagyon durva a karakterem, mert még engem is idegesít, de hát ilyen jellemet adtam neki... előre is bocsánat mindenkitől xD)

Miuna99 2020. 01. 21. 21:50  
Szóljatok rám nyugodtan ha valamit összekeverek a karakterekben xDD annyi lapot raktam be hirtelen rekordgyorsasággal a klubba hogy örülök ha azt tudom hogy Aelin az enyém xDDD

Miuna99 2020. 01. 21. 21:49  
Aelin
Bólintottam a fiú szavait hallva, majd ezután úgy döntöttem, hogy csendben a háttérbe vonulok hogy megfigyelhessem a többieket.
A srác odament a csajhoz, érdeklődve a sminkje felől. Ez még nem volt baj, gondolom sosem látott sminket, de a csaj válaszán kicsit bepöccentem.
- Legalább ő büszke lehet a nyomokra, amiket magán visel. Mert ez bizonyítja hogy harcol, hogy segítsen másoknak, illetve megvédjen másokat, és ezeket büszkén is viseli. - pillantottam az alacsony fiúra, majd a lány szemeibe néztem.
- Örülnék neki, ha nem néznél le másokat, főleg a külsejükről ítélve. Sosem tudhatod min mentek keresztül azért, hogy mondjuk a te családodat, az országodat, otthonodat védhessék. Nem bántani akarlak ezzel, de ez az igazság. Vegyél vissza egy kicsit, kérlek. Rosszul eshet a másiknak ez a stílus. - sóhajtottam, mindvégig békés, szelíd hangon beszélve.

Dragfly 2020. 01. 21. 21:47  
(Issokay, normális a confusion )

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat