Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Foltimoki)

Gryphony
Megosztás: f

Gryphony

Történet: A történet több száz évvel ezelőtt kezdődött. Akkoriban létezett két faj, amiket már csak legendáknak tartanak: a sárkányok és a griffek. Eleinte még minden jól ment, de aztán a sárkányok kitalálták, hogy ők akarnak uralkodni az emberek felett, és ők akarják irányítani az életüket. A griffek ezt nem akarták hagyni nekik, éppen ezért harcba is kezdtek velük. A félig sas félig oroszlán teremtményeknek lovasaik is voltak, akikkel valami telepatikus módon tudtak kommunikálni, így ők is tudták a sárkányok tervéről, és ők is beszálltak a harcba. A sárkányok jóval nagyobbak, súlyosabbak és kicsivel lassabbak voltak, viszont az erejük és kitartásuk nagyobb volt a griffekénél. A griffek viszont gyorsabban és ügyesebben mozogtak a levegőben, ravaszak voltak, de sokkal könnyebben megsebesültek, és kevésbé voltak kitartóak, de azért fel tudták venni a harcot a sárkányok ellen, és egész sokáig sikerült megállítaniuk őket. A háború rengeteg áldozatot követelt mindkét oldalról, idő közben néhány ember átállt a sárkányokhoz, abban reménykedve, hogy ők együtt uralkodhatnak majd a sárkányokkal. A több éves harc után már mindkét oldalról csak egy sárkány, és egy griff maradt, legalábbis az emberek ezt hitték. Az utolsó sárkánylovas úgy tett, mintha békét akarna kötni az utolsó grifflovassal, de ez csupán csak egy csel volt: mikor a grifflovas eldobta fegyverét a béke jeléül, a másik előhívta az utolsó sárkányt. Ő volt mindig is a legnagyobb, és legerősebb példány a sárkányok közül. A griff bátran védte gazdáját, és sikerült sebeket ejtenie ellenfelén, miközben gazdáját biztonságba helyezte, de egy halálos sebet kapott, és elpusztult. A sárkány sem járt jobban, mivel pár nap múlva nem tudott tovább élni a sebeivel, és ő is elpusztult.
Na de most vissza a jelenbe:
Az ember karaktereink átlagos emberek, akik csak egy kicsit túrázni mennek a hegyek közelébe, egy erdőbe. Ott azonban meglátnak egy furcsa képződményt: alacsony kőoszlopok maradványait, amik egy kört alkottak, és a kör közepén valami kemény dolgokat találnak, amik leginkább madártojásra hasonlítanak. Végül mindannyian elvisznek egyet, már csak azért, hogy legyen egy emlékük, viszont amikor hazaérnek, kis idő múlva a tojások kikelnek, és griff fiókák kelnek ki belőlük. A griffek nagyon gyorsan nőnek, pár nap alatt felnőnek, de még egy furcsaságot felfedeznek: ők is képesek az embereikkel telepatikusan kommunikálni. Ők ismerik a fajuk történetét, mert van a griffeknek valami közös tudásuk, vagy emlékük, amiket az utódaikra hagynak, éppen ezért ők is tudnak mindenről. Titokban kell tartaniuk, hogy ők még léteznek, de kiderül, hogy ugyan úgy sárkánytojások is maradnak, ezért a háborúnak folytatódnia kell.

Szabályok:
- Ne irányítsd más karakterét!
- Káromkodást ne vigyük túlzásba!
- Nincs egyetlen, vagy legerősebb, leggyorsabb, stb. !
- Karakterek közt lehet vita, köztetek ne legyen!
- Ne legyenek tökéletes karakterek!

Karakterlap:

Név:  ( Lehetőleg angol, vezetéknév+keresztnév)
Kor:  ( 15 évestől 19 évesig bármennyi lehet)
Nem: ( Lány/fiú)
Tulajdonságok: ( Ezt azért fejtsük ki, jó és rossz tulajdonságok is legyenek)
Történet: ( Amennyit szeretnél, de nem muszáj )
Kinézet: ( Kép vagy leírás)
Kapcsolat: ( Barátja, szülei, testvére stb. )
Egyéb: ( Ha még szeretnél valamit leírni, azt itt tedd )

A griffeknek nem kell karakterlap, csak kinézet mert csak a szerepben fognak kikelni.
Még valami, hogy a griffeknél lesz egy "vezér", de igazából nem lesz akkora nagy hatalma, de azért ha lehet, őt én hoznám.

Asszem mindent leírtam, reméltem, fogtok jelentkezni c:

( 433 megtekintés )

Szólj hozzá:

Lulilla 2020. 01. 03. 15:22  
Amúgy sziasztok, emberek xD

Erdbeere^^
 
2020. 01. 01. 17:54  
Drazsi: (2019. 10. 23.)
A hozzászólásod legalább felének normál, formázatlan betűnek kell lennie.

Drazsi 2019. 12. 29. 16:04  
Téli szünet van. Most kezdhetnénk!

CreativeRóa 2019. 11. 24. 17:56  
Ezt kínzás úgy olvasni, hogy úgysem tudok jönni.

Drazsi 2019. 11. 04. 21:49  
ez az elején meghalt xD

Sonchi
 
2019. 10. 29. 17:21  
Halihó! Lehet még jönni? c:

Drazsi 2019. 10. 28. 14:11  
hm.. máris haldoklunk

Dragfly 2019. 10. 25. 18:58  
Will
Merven biccentettem.
-- Elment, vesz kaját -- mondtam, majd az ület felé pislogtam. Kényelmetlenül éreztem magam, ahogy ez az Amie nevű csaj is érezhette, gondolom, mert a telefonját kezdte babrálni. Azán pár perc múlva, mint valami megmentőangyal, Janine előbukkant a boltból, a kezében egy szatyor mindenfélével.
-- Amy! Szevasz! -- mondta, és felemelte a kezét, hogy lepacsizzon a lánnyal. -- Kivel beszélsz? Ő a tesóm, Will, meséltem már nektek egymásról.
(Bocsi! Zsúfolt hetem volt.)

Drazsi 2019. 10. 24. 18:58  
Emma
nem tuodok mit csinálni mert..nem..amugy cicát simizek de most a történetben ugyse lénayegesds Emma

Drazsi 2019. 10. 23. 17:13  
Emma
reggelizek

mert mért neH

Lulilla 2019. 10. 23. 13:12  
Amy

- "Oh, okés, jobbulást " - írtam vissza. Ezek szerint akkor csak hárman megyünk. Na nem baj az.

Lulilla 2019. 10. 23. 11:39  
Amy

Hirtelen jelzett a telefonom, hogy kaptam egy üzenetet. Elővettem, és láttam, amit Emma írt. Csak nekem ilyen rossz a memóriám, hogy nemtudom miért nem jöhet?
" Miért nem jöhetsz?" - írtam vissza neki.

Drazsi 2019. 10. 23. 9:45  
Emma
KInyitja a szemét...nyúl a telefonjáért hogy megnézze...üzenetet írtam a túrázóknak hogy mien kár hogy nem mehetek..(ez jó?)

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat