Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Foltimoki)

Gryphony
Megosztás: f

Gryphony

Történet: A történet több száz évvel ezelőtt kezdődött. Akkoriban létezett két faj, amiket már csak legendáknak tartanak: a sárkányok és a griffek. Eleinte még minden jól ment, de aztán a sárkányok kitalálták, hogy ők akarnak uralkodni az emberek felett, és ők akarják irányítani az életüket. A griffek ezt nem akarták hagyni nekik, éppen ezért harcba is kezdtek velük. A félig sas félig oroszlán teremtményeknek lovasaik is voltak, akikkel valami telepatikus módon tudtak kommunikálni, így ők is tudták a sárkányok tervéről, és ők is beszálltak a harcba. A sárkányok jóval nagyobbak, súlyosabbak és kicsivel lassabbak voltak, viszont az erejük és kitartásuk nagyobb volt a griffekénél. A griffek viszont gyorsabban és ügyesebben mozogtak a levegőben, ravaszak voltak, de sokkal könnyebben megsebesültek, és kevésbé voltak kitartóak, de azért fel tudták venni a harcot a sárkányok ellen, és egész sokáig sikerült megállítaniuk őket. A háború rengeteg áldozatot követelt mindkét oldalról, idő közben néhány ember átállt a sárkányokhoz, abban reménykedve, hogy ők együtt uralkodhatnak majd a sárkányokkal. A több éves harc után már mindkét oldalról csak egy sárkány, és egy griff maradt, legalábbis az emberek ezt hitték. Az utolsó sárkánylovas úgy tett, mintha békét akarna kötni az utolsó grifflovassal, de ez csupán csak egy csel volt: mikor a grifflovas eldobta fegyverét a béke jeléül, a másik előhívta az utolsó sárkányt. Ő volt mindig is a legnagyobb, és legerősebb példány a sárkányok közül. A griff bátran védte gazdáját, és sikerült sebeket ejtenie ellenfelén, miközben gazdáját biztonságba helyezte, de egy halálos sebet kapott, és elpusztult. A sárkány sem járt jobban, mivel pár nap múlva nem tudott tovább élni a sebeivel, és ő is elpusztult.
Na de most vissza a jelenbe:
Az ember karaktereink átlagos emberek, akik csak egy kicsit túrázni mennek a hegyek közelébe, egy erdőbe. Ott azonban meglátnak egy furcsa képződményt: alacsony kőoszlopok maradványait, amik egy kört alkottak, és a kör közepén valami kemény dolgokat találnak, amik leginkább madártojásra hasonlítanak. Végül mindannyian elvisznek egyet, már csak azért, hogy legyen egy emlékük, viszont amikor hazaérnek, kis idő múlva a tojások kikelnek, és griff fiókák kelnek ki belőlük. A griffek nagyon gyorsan nőnek, pár nap alatt felnőnek, de még egy furcsaságot felfedeznek: ők is képesek az embereikkel telepatikusan kommunikálni. Ők ismerik a fajuk történetét, mert van a griffeknek valami közös tudásuk, vagy emlékük, amiket az utódaikra hagynak, éppen ezért ők is tudnak mindenről. Titokban kell tartaniuk, hogy ők még léteznek, de kiderül, hogy ugyan úgy sárkánytojások is maradnak, ezért a háborúnak folytatódnia kell.

Szabályok:
- Ne irányítsd más karakterét!
- Káromkodást ne vigyük túlzásba!
- Nincs egyetlen, vagy legerősebb, leggyorsabb, stb. !
- Karakterek közt lehet vita, köztetek ne legyen!
- Ne legyenek tökéletes karakterek!

Karakterlap:

Név:  ( Lehetőleg angol, vezetéknév+keresztnév)
Kor:  ( 15 évestől 19 évesig bármennyi lehet)
Nem: ( Lány/fiú)
Tulajdonságok: ( Ezt azért fejtsük ki, jó és rossz tulajdonságok is legyenek)
Történet: ( Amennyit szeretnél, de nem muszáj )
Kinézet: ( Kép vagy leírás)
Kapcsolat: ( Barátja, szülei, testvére stb. )
Egyéb: ( Ha még szeretnél valamit leírni, azt itt tedd )

A griffeknek nem kell karakterlap, csak kinézet mert csak a szerepben fognak kikelni.
Még valami, hogy a griffeknél lesz egy "vezér", de igazából nem lesz akkora nagy hatalma, de azért ha lehet, őt én hoznám.

Asszem mindent leírtam, reméltem, fogtok jelentkezni c:

( 35 megtekintés )

Szólj hozzá:

Drazsi 2019. 10. 11. 21:45  
kezdődik a drazsi a fogykos a társaságban mese xD

Drazsi 2019. 10. 11. 21:43  
nyeh.. reggel van még az agyamnak..

Lulilla 2019. 10. 11. 21:42  
És a "szeret futni és ugrani"t a tulajdonságokhoz kellett volna írni.

Drazsi 2019. 10. 11. 21:41  
Nyauu..jó..akkor nem reinkarnácója... senki semminek.. és Akkor Emma pici volt mikor ezt hallotta nem nagayon emlékszik rá..oki??

Lulilla 2019. 10. 11. 21:41  
Meg azért a griffek sem voltak tehetetlenek, ezt csak úgy hozzáteszem.

Lulilla 2019. 10. 11. 21:39  
Öhm... odáig azért ne menjünk el, hogy egy ember egy griff reinkarnációja... az emberek régóta nem tudnak semmit sem a griffekről és a sárkányokról, és a kis griffeket csak a szerep közben fogják megtalálni.

Sárkányt nem lehet hozni, csak griffeket és embereket, mást nem.

Drazsi 2019. 10. 11. 19:58  
nya de cuki kis grif nézzed

Drazsi 2019. 10. 11. 19:56  
Nyauuu csak grifeket és sárkányokat lehet hozn meg embert? ezt ugy hoznám..

Drazsi 2019. 10. 11. 19:53  
FAj Griff
Grifflovasa: Emma
Neme: Fiú
Tulajdonságai: Bölcs lélek, megfontolt, de gyors és ravasz egyben. örök fiatal
Kinézet:

majd kari:

Drazsi 2019. 10. 11. 19:47  
karakter kicsit magamról van mintázva xD
azaz nem kicsit khm..

Név: Emma Lee
Kor:11 (2007 Maj12. akkor lesz 12 éves.)
Nem: lány vagy mi
Tulajdonságok: Furcsa egyéniség. Néha elvonul, és olvas, elmereng. majd vesz egy nagy levegőt és össze csapjha a vastag könyvét és be ugrik a kicsik közé játszani. ugrálni, futni nagyon szeret energikus egyéniség. makacs hisztis nem tudok többet írni majd kiforr xD
Történet: Kicsi volt...és kicsi azóta is. A nagy apja fontos számára. azaz volt..mert nagy apja meghalt.. halála előtt egész életében mesélt... Emmának arról, hogy mien volt régen, és hogy arra senki nem emlékezhet... csak ő... és tán páran mások. NAgy apja mindig azt mesélte hogy ne higgyünk a sárkányoknak.. a griffek vannak velünk... Emma elhitte. és mikor Emma az apjának elmesélte miket hallott... Az apja fogta a fejét és mindig azt mondta hogy az öreg sosem volt észnél..neki is ezt mondta..és most az ő gyerekét butítja... Emma nagy apja, kinek a neve egyébként Norman, már bele törőött hogy a fia sosem fog neki hinni...Részlet Emma életéből mert na:
Emmáék házának hátsó udvaránál egy kapu volt amely  az erdőbe vezetett. Az erdő mögött egy gyönyörű letisztult mező feküdt. itt Emma ült, fehér pólóban, kopot farmer nadrágbasn és bakancsban. Nagy apja csak csendben nézelődött. Emmán látszott hogy valami naygon nyomja a lelkét, és mikor szórta nyitotta a lepénylesőjét csak úgy dőltek belőlle a szavak:
-NAgyapa...meséltél nekem mind a griffekről és sárkányokról..hogy harcoltak. a sárkányok a hatalomért, a griffek pedig a hűség miatt.. de... ha ez száz meg száz és annál is több éve volt... hogy emlékszel erre?
A nagyapa csak csendben figyelte a pusztaságot.. majd nem túl öreg hangon megszólalt:
A griffek közt harmónia van...és az emlékeiket át adják az új generációnak.. nem is szóban...ez az mit én sem tudhatok... de...de láttam valamit mikor egy ezer éves griff tollhoz értem...  de mivel úgy tűnik ssenki sem emlékszik eddig rajtam kívul,semmi ienre..ezért ne is biztos...
-Hol va az a toll?
-Tudod Emma, ezt sem tudhatom...és azt sem hogy erre mért nem emlékszik senki... valami hatalom törölte az emlékeink? én hozzá fértem? nem tudom... csak találgatni tudok... és mikor láttam akkor is csak képeket...lassan feltűntek a szemem előtt.. először béke volt...griffek mindenhol, és nagy sárkányok... kék ég. MAjd emberek, aztán már egy csata ahogyan egy óriás ködszürke kékes sárkány ordít és mellette apró griffek tehetetlenül... mikor a tollat az akkor még élő anyám s apám kezébe adtam.. ők semmit sem láttak... tán mert akkol kölyök voltam nagy fantáziával? nem tudom,de mikor apádnak adtam oda a tollat...ő se látott semmit.. de Emma... ha én elmegyek egy más világra, tehát meghalok...ígérem visszatérek.
bumm rá egy hétre nagypap meghal..
yes, nagypapa egy griff reinkarnáció volt,
és reinkarnációja is lesz ám beza UwU
mellesleg. Emma rokona azoknak a túrázóknak akik a grifeket találták. és náluk volt amikor megtalálta az elrejtett baby griffekeet.
Kinézet:
Kapcsolat: a túrázók. Az apja, meg az annya oszt ennyi.
Egyéb: szeret futni és ugrani

Drazsi 2019. 10. 11. 17:58  
hiba... de  el se olvasom és tudom hogy jelentkezek xD

Lulilla 2019. 10. 07. 14:10  
Nekem az egyik karakterem lesz Agravain:

A másiknak még nemtom a nevét:


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat