Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Fantáziai)

Warriors
Megosztás: f

Warriors

Történet: A két klán macskái egy ideig élik normákis életüket, de kis idő múlva egy furcsa dologra lesznek figyelmesek: több ember is bejött az erdőbe, nagy gépekkel, és elkezdik a fákat kivágni, amik valami építkezéshez szükségesek. A macskáknak persze egyáltalán nem tetszik, hogy az otthonukat így tönkre akarják tenni, ezért megpróbálják elűzni őket úgy, hogy megtámadják őket. Ez viszont csak még nagyobb bajt okozott, mivel a karaktereinknek nem sikerült elűzniük az embereket, akik viszont észreveszik, hogy mennyi macska él az erdőben, és megpróbálják elfogni őket. Emiatt a két klán úgy dönt, hogy mivel itt már nem igazán tudnak elbújni sehol sem, kénytelenek lesznek vándorolni. Mikor elkezdik a vándorlást, kis idő múlva véletlenül a két klán tagjai szétszakadnak, és emiatt már egyedül maradnak a macskák. Vannak olyanok, akik találkoznak a saját klánjukból más tagokkal, akikkel összeállnak, és egy kisebb csoportban próbálnak tovább indulni, és így megtalálni a klán összes macskáját.

Szabályok:
- Senki ne káromkodjon!
- Ne irányítsd a másik karakterét!
- Karakterek között legyen vita, de köztetek ne nagyon legyen, azt intézzétek el levélben!
- Ne nagyon tervezzünk előre párokat, majd az is a szerep közben kialakulhat, ha úgy lesz!
- Nincs leg, vagy egyetlen!
- A macskáknak reális színük legyen!
- Mindkét klánba hozzatok macskákat!
- Ha bármelyik klán macskája egy egyedüllévő kiscicát talál, aki még nem tanonc, azt nem öli meg, hanem a klán befogadja!
- A vándorlásnál max. négy fős csapatok legyenek!
- Szintén a vándorlásnál lehet olyan, hogy pl. találkozik egy Tűz és egy Folyó klán tagja, és például ők állnak egy csoportba, és keresik a két klánt


Akik eddig jelentkeztek, és karaktereik:

Mókuskám: RavenStorm
Drazsi: SpeedLeaf, StromPaw
Anabelle: MistFang
Maine coon imádó: Snowpaw, Blackbird
Alinati2: Ghostdust, Ravenshadow, Scarletpaw
Alvilági kandúr: Blackfire, Snowheart, Darkheart, Whiteheart
Karina: CherryBlossom, RoseMoon, FlowerLight, Hopekit, Melodykit
Cegelil: Lullaby, Fallenwhisper, Stoneheart
Lulilla ( Me) : BrightHeart, TigerStar, DarkAngel, RedFlower, Swiftpaw, Spottedheart

A klánok tagjai rangok szerint:

                            Folyó klán
                          Vezér:
                          Béta: RavenStorm
                          Őr: FlowerLight
                          Harcos: SpeedLeaf
                          Gyógyító: Fallenwhisper, SpottedHeart, RoseMoon ( ő segítő féle)
                          Tanonc: Strompaw, Scarletpaw
                          Kiscica: Melodykit
                          Idős: nincs

                         
                            Tűz klán
                          Vezér: TigerStar
                          Béta: nincs
                          Őr: Ghostdust, Stoneheart, Whiteheart
                          Harcos: MistFang, Blackbird, Ravenshadow, Snowheart, Darkheart,
                                  BrightHeart
                          Gyógyító: RedFlower
                          Tanonc: Snowpaw
                          Kiscica: Hopekit, Lullaby

Remélem, tetszeni fog, és ugyan úgy aktívak leszünk! :3 Hogyha valakinek pl. kihagytam a karakterét, vagy bármijét, az csak szóljon kommentben!

( 615 megtekintés )

Szólj hozzá:

Karina2003107
 
2019. 08. 24. 14:40  
Kihaltunk?

Karina2003107
 
2019. 08. 24. 11:50  
Mel

- Ez igaz. És nincs mit. - mosolyogtam rá.

Drazsi 2019. 08. 24. 10:42  
Hi

ALVILÁGI KANDÚR
 
2019. 08. 24. 8:56  
Blackfire

- Úgyis bele kell tanúlnia. És köszönöm a segítségedet. - Mondtam neki.
Am. Jó reggelt! : )

Karina2003107
 
2019. 08. 24. 1:17  
Mel

- ja, valami olyasmi. - bólogattam hevesen. - hát na, kezdő még a posztjában. De hála az égnek jó kezdő. A beilleszkedésedet pedig én is segíteni fogom.

ALVILÁGI KANDÚR
 
2019. 08. 24. 1:05  
Blackfire

- Akkor tényleg szerencsés vagy. - Mosolyogtam. - Akkor jó, ha szívesen fogad tanácsokat. A segítség mindig jól jön. Meg én nem mondtam ilyet hogy tapasztalatlan. Csak egykis tanulás és kész is. Ezt énis remélem, de nem félek hogy mit fognak gondolni. És azzal nem lesz probléma. Mostmár teljesen készen álltam, hogy egy klánt szolgáljak. Sokat segítettek ezzel Melodyék. Nos meg is fogadom hogy először is megismerkedem akivel csak tudok. Remélem hogy kevés kérdést fognak feltenni. - Elmélkedtem ezen.

Karina2003107
 
2019. 08. 24. 0:45  
Mel

- a nem könnyű enyhe kifejezés. Szerencsémre- kuncogtam.  - Amúgy nem fogja azt hinni, a fogadott bátyja, aki egyébként a mentora volt, is szokta néha piszkálni. A tanácsokért még nem haragszik,  tisztában van vele, hogy nagyon tapasztalatlan. A beilleszkedéssel szerintem nem lesz gondod. Vadászni meg más is szokott, szóval ez nem probléma.

ALVILÁGI KANDÚR
 
2019. 08. 24. 0:38  
Blackfire

- Akkor nehéz felmérgesíteni őt. Hát jó, majd mondom neki, de nem fogom egyből ezzel letámadni, aztán azt hiszi azért jöttem hogy kioktassam. Először bekell illeszkednem közétek. Ahogy alakul majd ez, végülis valakinek vadászni kell majd.

Karina2003107
 
2019. 08. 24. 0:32  
Mel

- Flow nyugalma már természetfeletti. A többit meg mond el Evenek. Amúgy nem baj, ha sokat leszel velünk. Én örülök neki. Majd ketten vigyáztok ránk. Vagy hárman, mert én általában Rosera szoktam maradni.

ALVILÁGI KANDÚR
 
2019. 08. 24. 0:18  
Blackfire

- Hogy én? Még mit nem! - Jelentettem ki. - Inkább lassan járj, tovább élsz. - Nevettem tovább. Akkor még olyan tanuló vagy mi. Általában így szokott lenni, akiben megbízik, vagy rátermedt a feladatra. Hát az szép, ha még ő is idősebb nála. Igen a nyugalom sokszor hatalmas fegyver. Meg hát meg is lehet érteni, hisz ha bajvan, akkor csak aggódik, de fontos ekkor is a nyugodtság. Pánikolni sosem szabad, mert csak rosszabb lesz. Ugyan ez vall a túlreagálásra is. Hát ha ő is szokott rátok vigyázni, viszont ha tag leszek majd könyörögni fogtok, hogy inkább picit hadjalak titeket. Annyit leszek veletek. - Nevettem fel. - Így az sem baj ha játszik is veletek, legalább nem unatkoztok.

Karina2003107
 
2019. 08. 24. 0:06  
*lehet

Karina2003107
 
2019. 08. 24. 0:05  
Mel

- Fussál te annyit - löktem meg a mancsommal egy kicsit, viccelődve. - Amúgy meg csak nem régtől ő a vezér. Még talán egy holdja sincs, bár nem tudom pontosan, hogy átvette a posztot, mert az öreg távozott a Csillag klánba. A legjobb barátnőjét választotta bétának, és képzeld, még ő is idősebb, mint Eve. Flow pedig a határtalan nyugalma miatt lett a segítője, mert Eve... Hát hogy is mondjam .. Mindent túl aggódik. De az igaz, hogy szeretik őt. Főleg mi, a kölykök. Van, hogy ő vigyáz ránk. Jókat leget vele játszani. - meséltem egyre több dolgot a vezérről és ezzel együtt már valami keveset a klán történetéről is mondtam.
Vagyis inkább a jelenlegi helyzetről, de mindegy.

ALVILÁGI KANDÚR
 
2019. 08. 23. 23:53  
Blackfire

- Akkor felőlem körbe is futhatnánk a Földet. - Nevetek. - Értem, pedig nem jó saját magunkat alábecsülni. Biztosan többre is képes lenne, csak nem bízik magában. És legalább van segítsége, aki tanácsokkal látja el, meg ilyesmik. Az viszont előny, ha nem parancsolgatós, így sokan szeretik, és támogatják a többiek. Ráadás így kellő tiszteletet, és figyelmet kap. Jó, nem mondtam semmit.

Karina2003107
 
2019. 08. 23. 23:44  
Mel

- Maratont tartunk - röhögtem fel. - Amúgy saját bevallása szerint teljesen alkalmatlan vezérnek. Flow szokott neki segíteni, és ezt még nem is említettem, de egyidősek. Szóval... Egyébként nincs vele baj, külön örülök neki, hogy Eve nem egy parancsolgatós fajta. Olyan, mint bármelyik átlagos tag. Nem, nem gondolok semmire, csak példának említettem.

ALVILÁGI KANDÚR
 
2019. 08. 23. 23:38  
Blackfire

- Szerintem már eleget sportoltam. És szerintem ti is. - Pimaszul mosolygok.
- Hát akár mennyire fiatal, ő a vezéretek. És biztosan jól is csinálja a dolgát. Majd meglátjuk. - Tettem hozzá.
- Igen az nem sok, hogy most így mondod. Viszont te biztosan gondolsz valamire, igaz? Az ilyet megérzem. Najó, ez nem kihallgatás. - Nevetek.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat