Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Bettica)

Csütörtök /1.rész/
Megosztás: f

Csütörtök /1.rész/

Ahhoz, hogy az egész történetem érthető legyen, egészen hatodik osztályig kell visszanyúlni.

Még most bemutatom a közösségem, hogy ne legyen zavaró, hogy bele-bele kell tűznöm egy-egy magyarázatot, de ha nem érdekel, ugord át a következő bekezdést
Az évfolyamom: ahol inkább a b-sekkel vagyok jobb kapcsolatban, mint a saját osztályommal (A)
Természetesen a saját osztályomból is van pár ember, akivel viszonylag jól elvagyok, de ez folyamatosan változni fog.
Ekar, akinek nagyon fontos szerepe lesz az életemben, amire itt, a történet elején nem is gondoltam volna.
És a családom, akikhez egyelőre nem fűznék semmit, a történet folyamán majd mindenki alkot véleményt a fent említettekről.

Év eleje van. Még csak tavaly csöppentem bele a felsősök életébe, mégis úgy érzem, már nagyon sok mindent tudok, sokat megéltem, és már automatikusan folynak olyan dolgok, ami például eddig elképzelhetetlen volt. A termünk az emeleten van, ahova pár éve fel sem mertünk menni. Már sokadik éve zongorázok, ezért a beiratkozás és az órerendbeosztás már egyszerűen megy. A beiratkozás már megvolt. Az órarend felosztásához viszem magammal az iskolait is, hogy ahhoz lehessen igazítani. Természetesen megint késő délutánra tették a szolfézst (minden hangszeresnek kell járnia), pedig tavaly jeleztük, hogy ne. A zongora órám jó helyre került, szóval nem parádéztam. Majd ott maradok tanárnő többi zongora óráján, és amíg arra várok, hogy elkezdődjön a szolfézs, megírom a házimat, addig is hasznosan töltöm az időmet. Hazajárkálni túl sok idő lett volna, ezért kézenfekvő volt a döntésem, és tanárnőt sem zavarta. Ekkor még senki nem gondolta, hogy a pillangó-effektus nagyon be fog ütni. Kis döntés, nagy következmény.

( 61 megtekintés )

Szólj hozzá:

rererebi
 
2019. 04. 28. 13:22  
hmm...


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat