Újság >> „Cicám emlékére“

(ellenőrizte: Paamy)

Szép életet éltetek
Megosztás: f

Szép életet éltetek

          Első történet
     
Egy szép nap volt, talán 4 éves voltam a mamámnál voltam és az unokatestvéremnek a macskájanak lettek
kiscicái. Választhattam egy cicát. A választás nehéz volt, "mind nagyon szép" mondtam, aztán észrevettem azt az egy fehér cicát. Őt választottam. Ahogy nőttünk együtt leges legjobb barátok lettünk. Szürke csíkos lett. Segítettem neki. Később lett két szép kiscicája 8 éves lehettem. Az egyik cica fekete volt fehér mellkasal és lány volt ugy neveztük el hogy Pici, mivel fele akkora volt mint a bátyja, ismét választhattam és ő volt az. A bátyja ojjan volt mint az anya cica csak sötét változatban. Két év múlva a kertben voltak patkányok, és a szomszédos kertbe átmentek. A szomszéd mérges volt és mérget tett ki a kertbe és a macskám megette. Mikor haza jött nem volt étvágya. Pár nap múlva elment és sohasem tért vissza. A másik macskák nem szoktak meg engem így féltek, később a fekete macska hozzám szokott és terhes volt!

            Második történet

Tavaszi nap volt, 6 éves voltam és a mamámnak lett egy cirmos cicája. Vele is egyútt nőttem fel. Lett egy fekete kiscicája. Egy este éppen csavarogni indult mikor egy kóbor kutya rátámadt. Probált harcolni, de nem élte túl.

A macskák tudják hogy mefognak halni és nem akarják hogy szomorú légy így inkább el mennek hogy te ne légy szomorú ha láttad hogy meghaltak

Ezért imádjuk őket

Remélem hogy tetszett
Köszönöm

( 230 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2020. 06. 18. 14:29  
Részvétem. Tényleg lehetett volna jobban vigyázni rájuk. Egyébként a történet leírása elég rövid lett, főleg a második. Részletesebben is le lehetett volna írni, és a helyesíráson is lehetne javítani. 5/3 pont

zöldalma 2020. 06. 02. 18:11  
Nos, egy cicának elég nehéz megmondani, hogy mit csináljon, mert nagyon önfejűek, és akármit csinálsz, ha kinti cicák, úgyis el fognak menni.

Hangtalanok Hangja 2019. 11. 03. 23:43  
Nekem azért nem tetszett egyik sztori sem, mert ha jobban vigyáztatok volna rájuk, még most is élhetnének. Nem szabad kóborolni hagyni őket, látod te is, hogy mennyire veszélyes.


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat