Újság >> Cikkek

(ellenőrizte: Bettica)

Hello Magazin
Megosztás: f

Hello Magazin

Olvasóktól

Hehe, ide volt egy jó tervem. De az oldal szeret, és a memóriám is, így elfelejtettem, hogy két hét után minden levelet töröl a rendszer és az egész ötletem bebukott. Illetve megvan egy-két válasz, de az nem lenne fair, azokkal szemben, akikéi elvesztek. Aki tudja, hogy miről beszélek, az tudja, aki pedig nem, az örülhet. Ha még egyszer elrontok valamit, az nem kerül bele, de ezt mindenféleképpen le akartam írni, hogy a kérdezettek tudják, nem ők rontották el, hanem én.

Ajánlók

Filmnek ezúttal is egy olyat hoztam, aminek nem minden korosztály a célközönség, egészen pontosan tizenhat karikás. A címe Csillag születik, és egy nagyon romantikus film, ami képes bárkit megríkatni. Az ember figyelmét nagyon könnyen leköti, hiszen ahhoz képest, hogy a humor nem annyira jelenik meg benne, meglepően szórakoztató. Lady Gaga-rajongóknak kötelező!

„Minden szupi-szuper, minden olyan jó, ha közös a cél.” Mesének ezúttal a Lego-kalanddal készültem. Osztálytársam véleménye szerint, ez alapműveltség és hát… neki mindig igaza van. Szóval nézd meg, mert jó. Bemutatja az igazi barátságot, a kreativitást és hogy az emberiség mennyire idióta.

Könyvnek érkezik a Hamis emlékek Dan Krokostól. Egy elgondolkodtató fantasy, aminek a csavarjára bár utal a cím, de az ember valahogy mégsem számít rá. A könyv főszereplői klónok, de mégis saját érzéseik vannak, és ez olyan hatást gyakorol az olvasóra, hogy az hosszú időn keresztül megmarad. Szerintem érdemes elolvasni, semmit nem veszítesz vele és annyira nem is hosszú.

Sorozatnak jön a Riverdale, amit azért ajánlok, mert izgalmas, mindig tud meglepetést okozni a néző számára. Megjelenik benne a romantika, és bár meglehetősen fontos ennek a vonala, de mégsem ez a főszál. Igazából egy tipikus sorozat, de van mégis egy kis különlegessége, élvezet nézni.

Zenének meglepő könnyedséggel belibben a Skillettől a Stars, aminek szövege gyönyörű és egy remek rock-szám. Ám ezúttal egy pop műfajba tartozó darabbal is készültem, Bebe Rexhától a Last Hurrah-val, amit még mindig nem hallottam egyszer sem a rádióban...

Egy mosoly

Tudjátok mennyit ér egy mosoly? Rengeteget. Van egy feladatotok a hónapra. Vagyis inkább április közepéig. Próbáljatok az oldalon mosolyt csalni az emberek arcára egy kis vidámsággal, viccekkel, vagy szimplán kedves szavakkal. Ezt persze a valóságban sem lenne rossz megtenni. Csak mosolyogjatok rá az emberekre, és meglátjátok mekkora ereje van.

Math is funny

- Mi történik a matemati***al, ha elütik?
- ?
- Már nem számít.

- Mi a legfájdalmasabb a geometriában?
- ?
- A szemben lévő szög.

- Fázom.
- Akkor állj be a sarokba, ott 90° van.

Gondjai vannak a matematikával?
Hívja fel az alábbi telefonszámot, és segítünk!
3*2-3^2*10 - (sin[ß]/cos(180-ß))*8 - (đ*sin[ß]^-2)*2.5 - [(10x)(ln(13e))]-[sin(xy)/2.362x] - (sin(arc. ctg.(2cos[ß]/2sin[ß])))*4
A hívás ára csak:
(7*sin[ß])^(4.6*5)+(12cos[ß])*10^2 Ft + ÁFA

A matematikus nem halmozza az élvezeteket, hanem élvezi a halmazokat.

Március 15

Hogy mit csináltam eme nemes ünnepnap alkalmából, melyen a magyar ifjak megvédték hazánkat és szembeszálltak azokkal, akikkel senki más nem mert? Nos, mondhatjuk, hogy semmit. De előtte való nap elszavaltam egy magyar verset, szóval...
Igazából érdekes elgondolkodni rajta, hogy a mi generációnk, akiknek egy része már nem is hajlandó az országban élni, mit tenne meg hazájáért. Én személy szerint azt vettem észre, hogy a környező országokban lévő magyar területeken élő magyaroknak, nagyobb a magyarságtudata és a hazafiassága. Bár, ki hogy látja...

Hírek a külvilágból

Ariana Grande utolérte a Beatlest, a Billboard Hot 100-on a Top 3 összes helyét az énekesnő valamely száma foglalta el, erre pedig eddig csak a liverpooli fiúbanda volt képes.

A Chelsea kapusa azt gondolta, hogy jól menne neki a hisztis ötéves gyerek szerepe és mikor az edző le akarta cserélni, nemes egyszerűséggel azt mondta, hogy nem és végül fent maradt a pályán egész meccs alatt.

A kritikusok szerint a Marvel-kapitány csak egy újabb erőltetett eredetsztori lett a moziverzum történetében, amelyre csak a cicus miatt fogunk emlékezni. Ezzel a rajongók persze nem értenek egyet, de ez mindig is így volt. Ettől függetlenül a macska nagyon menő.

( 144 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2019. 04. 27. 19:44  
Hmm, a Csillag születiket láttam, gyönyörű film.

bettike44 2019. 03. 25. 19:03  
Végre kijött, ezért látogattam csak többször az oldalt =D Már várom az áprilisi számot uwu


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat