Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Foltimoki)

Csókok köre - 1. rész
Megosztás: f

Csókok köre - 1. rész

Fáradtan nyomtam a telefonomon felvillanó “szundi „ feliratra. Nagyon nem volt ma kedvem suliba menni. Nagyon jó, mivel ma hétfő van, ami azt jelentette, hogy az első órám tesi. Próbáltam visszaaludni, de ez nem nagyon sikerült, mivel anya benyitott a szobámba, és felemelt hangjával szólt hozzám.
- Nico, kelj már föl! El fogsz késni! - kinyitottam a szemem, és megpillantottam a mérges fejet, akinek a tekintete rám szegeződött. Nagyot sóhajtva felültem az ágyban, mire anya sarkon fordult, és lesietett a konyhába. Rápillantottam a telefonomra, hogy megnézzem mennyi az idő. 07:17. Fáradtan felálltam, majd kinyitottam a szekrényem ajtaját. Beletúrtam a szőkésbarna hajamba, majd gyorsan magamra kaptam egy sötétkék pólót, meg egy melegítőnadrágot. Bekullogtam a fürdőbe, hogy vethessek magamra egy pillantást. Belenéztem a tükörbe. Nos, hát az a látvány ami fogadott, nem volt túl szép. Úgy néztem ki, mint egy zombi. A hajam össze-vissza állt a nagy fejemen, a szemeim pedig a fáradtságtól karikásak voltak. Talán nem kellett volna tegnap hajnali egyig fönt lenni... Most már mindegy. Megigazítottam a hajamat, és megmostam az arcomat, majd lekullogtam a földszintre, egyenesen be a konyhába. Levágódtam az étkezőasztal előtti egyik székre, majd nekiálltam enni a már anya által elém készített szendvicset. Gyorsan bekaptam, majd egy szempillantás alatt elpakoltam a táskámba, és már öltöztem is. Magamra kaptam a cipőmet és a kabátomat, felvettem a táskámat a vállamra, és felkészülve a pokolra, nagyot köszönve anyától, kiléptem az ajtón. A telefonomra pillantva láttam, hogy az idő 07:38. Még hét percem volt leérni a buszmegállóba.
Szerencsére nem késtem le a buszt, aminek nagyon örültem, mivel anya legalább nem öl meg. Egyenlőre! Ahogy felszálltam a járműre, megcsapta az arcomat a kellemes hőmérséklet. Jó meleg volt benn, a fűtésnek köszönhetően, a kinti időjárással ellentétben. Levágódtam az egyik ablak melletti ülésre, és magam mellé raktam a táskámat, hogy még véletlenül se üljön mellém egy öreg, száz éves nyanya, aki majd elkezd nekem mesélni az unokáiról. Bedugtam a fülembe a fülest, és elindítottam rajt egy jó számot.
Félig aludtam, amikor egyszer csak azt éreztem meg, hogy valaki az ölembe dobja a táskámat, majd mellém vágódik. Riadtan pillantottam az alakra, de egyből meg is nyugodtam, felismerve az ismerős arcot.
- Cső - mondta Kris vigyorogva.
- Heló - köszöntem neki álmos hangon, majd újra az ablak felé fordultam.
- Jesszus, mint egy másnapos - röhögött rajtam a srác, majd elkomolyodott hanggal beszélt tovább - Hallottál már a “Csókok köréről „ ? - felvont szemöldökkel fordultam felé, és egy kérdő tekintetet küldtem felé - Szóval nem. Akkor elmondom - mondta, majd egy hosszú beszédre készülődött.
- De még ma - sürgettem kicsit, mert láttam, hogy mindjárt megérkezünk.
- Jól van már! - forgatta meg a szemeit - Na, szóval... Jó nagy ***ség. Valaki csinált egy listát, amin azoknak az embereknek a neve van rajt, akik még nem csókolóztak. De! Csak azoknak az embereké, akik a mi sulink hetedik és nyolcadik osztályba járnak. A lista mindig frissül, hogyha egy embert megcsókolnak, aki a listán volt. Őt törlik a felsorolásból. Azt nem tudja senki, hogy ki, és honnan szerzi az információkat.
- Nah, csodás. Tehetségesek a mai világ emberei...

( 147 megtekintés )

Szólj hozzá:

Makoto Shin 2019. 03. 11. 6:15  
Tudom, hogy sokan mondogatják hogy "jajj felgyorsult világ" meg hasonlókat, és hogy állítólag gyerekek körében is ciki ha még nincs tapasztalatod az ellenkező nemmel, de igaza van az előttem szólóknak.
14 évesen még eléggé ritka, úgyhogy semmi olyasmiről szó sincs, hogy "mindenki de én még nem" - ha mégis, a gyerekek fele bekamuzta.

Szóval igen, szerintem is érdemesebb lenne pár évvel magasabb korosztályt választanod.
Én azért 14 évesen nem barbiztam(soha nem barbiztam xD), de tény, hogy január végén lettem csak 15, és én csókok helyett még mindig kalandra felt nézek és a saját szerelmi eletem helyett anime karaktereket shipelek xD

Mellesleg az a wattpad sztori nekem is eszembe jutott, bár nem olvastam

rererebi
 
2019. 03. 10. 21:56  
Amúgy nagyon jó lenne, de tényleg kicsit távol áll tőlem ez a 14 éves korosztály. Én akkor még barbiztam és fogócskáztam. Ha egy fiú mindig engem fogott meg elsőként amikor ő volt a fogó, akkor tudtam, hogy tetszek neki, de ennyiben ki is merült az egész. Egyáltalán nem ciki, ha nem csókolózol úgy, hogy még szinte rajtad van a pelenkád is.
De alapvetően nagyon jól fogalmazol és tökre bejön az írói stílusod.

gazni
 
2019. 03. 10. 18:13  
1. Miért gondolom azt, hogy ezt a sztorit a wattys Szüzek köre ihlette? '^^
2. Öhm... Hetedikesek meg nyolcadikosok? Ők még kicsit kicsik. Mi van akkor, ha még nem csókolóztak? Mert szerintem semmi...


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat