Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Pinghorizon)

Vámpír napló 1.rész
Megosztás: f

Vámpír napló 1.rész

Hol is kezdjem az én nevem Zsófi. Vége a nyárnak végre igen végre.Vámpír a családom és a vámpírok kerülik a napot.Azt még szerencsére nem tudja senki.Kedves naplóm szeretnék egy cicát.Egy kis bolyhosat cukit.De nem engedik hiába mondom anyáéknak.Nem!Ez mindenre a válaszuk főleg a cicára.De anya léci.De soha sem mondják  (pl: talán,majd,meggondolom ) soha egyértelmű válassz születik.Nem!Kedves naplóm kitaláltam valamit. Megszökők és elköltőzőm.Hmm ez jó akkor indulok mikor leesik a hó. De azért megkérdezem anyáékat mégegycer.Ha nemet mondanak akkor megyek ennyi és lesz egy pici gombóc fehér szőrpamacs cicám.Na jó kapnak anyuék mégeggy  esélyt és ennyi.Mi let a válassz nem vámpirnak nem való macska.Akkor nem majd meglátjuk.Majd meglátjuk.
REMÉLEM TETSZET LEHET HOGY RÖVID DE A KÖVETKEZŐ RÉSZ HÓSSZABB LESZ.A VÁMPÍR NAPLÓ NEM KOPI.

( 177 megtekintés )

Szólj hozzá:

rererebi
 
2019. 02. 03. 23:31  
Itt látható,hogy elsőre nem sértődött meg, hanem pozitív maradt és próbálkozott. Ez nagyon becsülendő. Ti meg szégyellhetnétek magatokat, az ideköpött bunkóságokért. És most nem az építő kritikára gondolok... Hanem az értelmetlen, oltogató, szemétkedő hozzászólásokra, itt és a következő cikknél is.

دُنْيا
 
2019. 01. 27. 11:06  
Tényleg mindig van lejjebb...

  - megszűnt felhasználó - 2019. 01. 26. 22:17  
Warrior cats fan próbáltam a második részben eleget tenni az elvárásaidnak. És remélem a következő rész tecceni fog.

Warrior cats fan 2019. 01. 26. 18:52  
Hmm, legelsőnek valami komolyabb történetnek hittem, de már a rövid leírás is elárulta, hogy tele lesz hibával.
Nah, leírások hova tűntek? Nem tudtuk meg, hogy Zsófi hogy néz ki, hogy milyen környezetben él. És én még kíváncsi lettem volna arra, hogy Zsófi miért kedveli annyira a cicákat.
Rengeteg hiba van benne, a történet rövid, és a mondatvégek sem stimmelnek: Pl: “Egy kis bolyhosat cukit.De nem engedik... „ , ott a pont után nyomj egy szóközt. Valamint a bolyhosat után rakj egy vesszőt, így: Egy kis bolyhosat, cukit.
Vesszők sehol nem fordultak elő.
Én az első részt sokkal hosszabbra, tartalmasabbra írnám meg. Írd bele a fontosabbakat, mint például hogyan titkolja, hogy vámpír, vagy mitől lett az. Bármi más dolgot belebírnál írni.
Pár helyesírási hiba: válassz - válasz, (abban az esetben) megszökők - megszököm, elkőltőzöm - elköltözöm. Volt még, de ennyit elég volt leírnom. És nagyon gyors eseménytörténést előzd meg, mielőtt következő részt írnál.
Annyira nem volt elragadtató, de majd fejlődsz.
Én
Én az nemtom hogy került oda a végére :o

Randy 2019. 01. 25. 23:13  
Rég láttam ilyen rövid szövegen belül ennyi helyesírási hibát.
Ami a többi szempontot illeti, tessék. Tanulmányozd, mielőtt újabb történetet írnál.


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat