Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Pinghorizon)

New Stars
Megosztás: f

New Stars

Helló! Na én is bepróbálkozok egy szereppel, aztán lesz ami lesz.

Történet:

Amatőr filmesek versenye... Igen, ezen veszünk mi részt. Vagyis a karaktereink, akik úgy döntenek megpróbálják, hátha sikerül.
Egy emberke felfigyel a verseny reklámjára és elkezdi maga köré gyűjteni az embereket. Eleinte csak a barátait és rokonait vonja bele a dologba, később teljesen idegeneknek tart válogatást. Elvégre egy teljes stáb kell. Bár a forgatás korántsem lesz zökkenőmentes, de a cél az Oscar!
(Hát nagyjából ennyi lenne)

Karakterlap:
Valódi neve: (akármilyen lehet)
"Művészneve": (ha van)
Nem: (fiú/lány - nő/férfi)
Kor: (akármennyi, mindenféle szereplőre szükség van)
Tulajdonságok: (jó és rossz egyaránt (ha nagyon nem esik jól sokat írni fel is sorolhatod, de azért egy pár mondat jobb lenne)
Történet: (szintén egy pár mondat (ha nincs semmi különösebb, akkor le lehet tudni annyival is, hogy megemlíted a családtagjait vagy valami hasonló apróság)
Feladata a csapatban: (forgatókönyv író, rendező (bár az inkább az aki nevezte magukat a versenybe), színész/színésznő (mivel még nincs meg a story így fő-és mellékszereplő sincs még), hangmérnök, cameraman, énekes (elvégre a főcím-és betétdalokhoz az is kell), zeneszerző/dalszövegíró (meg is kell írni azt a dalt valakinek), szövegíró, vágó, díszlet-és jelmeztervező, kreatív ötletelő (neki még van más feladata is, ez csak ilyen kis plusz, bár mindenki mondhatja a saját ötletét), "műszakis" (3D technológia, greenbox, stb "szakija"), tánctanár (táncos jelenethez nem árt), fordító (idegen nyelvre feliratozni mondjuk), gyártásvezető)  (ha valamit kihagytam szóljatok)
Hogy is keveredett ebbe a csapatba: (beszervezték, interneten látta, stb...)
Eredi szakmája:
Honnan származik: (mivel még magam sem tudom, hogy hol játszódjon, így mindegyiknél írjátok)
Kedvenc/utált része a munkájában: (mármint a forgatásiban)
Egyéb: (bármi ami még eszedbe jut hozzá)
Kinézet: (pár mondat vagy kép, esetleg felsorolás is lehet)

Karaktere: (ha színész vagy színésznő)
Név: (szintén szinte bármi)
Kor: (valamivel több/kevesebb, mint az eredeti, bár ugyanannyi is lehet)
Szerepe:
Tulajdonságok:
Történet:
Egyéb: (ide lehet azt is, ha a karaktere mondjuk valahol eltér kinézetben, meg inden apróság)
Foglalkozása a filmben: (ha van)
Melyik másik szereplőhöz köthető:


Szabályok:
A nevelde szabályai
Nincs egyetleg és leg! (max korban lehet legfiatalabb/legidősebb. Azon kívül lehetőleg kerüljétek)
Annyi karaktert hozol amennyit akarsz (szereplő akár állat is lehet)


Hát kb ennyi lenne. Régebbtől akartam már szerepet írni, de nem volt egy kb. egész ötletem. Hát most a Golden Globe rásegített.

( 316 megtekintés )

Szólj hozzá:

Karina2003107
 
2019. 06. 21. 10:14  
Jöhetsz, de fogalmam sincs mi csinálnánk benne ketten. De gyakorlásnak elmegy.

  - megszűnt felhasználó - 2019. 06. 19. 13:14  
Sosem szerepeztem,  kezdő vagyok ebből a szempontból, viszont megpróbálhatom.

Luz 2019. 04. 22. 22:47  
Hát alapvetően nincs nagy élet, de azért még kipróbálnám. Akár levélszerepben is, ha csak ketten leszünk. (én volnék ChristmasCat) Mondjuk nem tudom mit lehetne úgy kihozni belőle (nekem 6 karakterem van (3 lap nélkül))

You Broke My Heart 2019. 04. 22. 19:58  
Helló, lehetséges, hogy hoznék egy karaktert, HA a szerep életben marad.

gazni
 
2019. 02. 23. 12:30  
Elképzelhet, hogy jövök, nem tudom. Szerintem a színészkarakter által játszott karakter lapjához ki kellene találni egy alapsztorit, mert azt így kicsit komplikált megírni.

ChristmasCat
 
2019. 01. 15. 22:03  

ChristmasCat
 
2019. 01. 15. 22:01  
Név: Talia Panayi
Kor: 24
Nem: lány
Művésznév: Tana
Tulajdonságok: Hát egy elég forrófejű csaj, nem igazán enged az elképzeléseiből. Ennek ellenére viszonylag kedves, már ha olyan kedve van. Kegyetlenül őszinte, a rendező legnagyobb bánatára. Nagyon tehetséges ezért megtűrik, illetve néha a fordítónak is jól jön ha segít. Kissé szétszórt tud lenni, és elég gyakran el is szokott késni szinte mindenhonnan. A csapatmunka nem épp a kedvence. Sajnos nagyon kritikus tud lenni, újra csak a rendező nagy bánatára. Nem egykönnyen barátkozó fajta, de elég szerethető is tud lenni, ha valaki jobban megismeri. Szeret viccelődni, néha még beszélgetni is, amivel általában még magát is meglepi. Általában csak akkor szól ha felidegesítik, de akkor üvölt. Szereti az állatokat, van is egy néhány kedvence. Éneklésen kívül még gitározik és dobol. Néha kissé érzékeny, de inkább sértődékeny. Vissza is szól akárkinek. A rajongóival jól kijön, velük általában kedves. Nem híve a jótékonykodásnak, de ha már, akkor az állatokon segít. Jelenleg is épp egy menhelynek gyűjt. A rajztudásán szokott viccelődni, ugyanis nem épp tehetséges. Imád utazni is. Viszonylag sokat lóg az interneten, szeret mindenről elsőként tudni.
Történet: Kezdjük ott, hogy félig spanyol, félig görög csaj. Madridban született és egy pár évig ott is élt, utána elköltöztek Ciprusra. Gyorsan megtanulta a nyelvet, hiszen az apja tanította görögül (törökül viszont nem tud). Dalaiban azonban gyakran használja a spanyolt is, sokszor együtt mindkettőt. Zenei karrierje komolyabban csak pár éve indult be, de előtte is aktív volt a videómegosztókon, csak nem lett mindjárt ismert. Már van egy lemeze is, pár hónapja jelent meg. A klippjeit magának rendezi, mert úgysem hagyná, hogy más beleszóljon az elképzeléseibe. Állatai is szoktak szerepelni benne.
Hogy is keveredett bele ebbe: Alapvetően interneten látta, itt jelentkezett, a meghallgatásról történetesen elkésett, de ennek ellenére is felkérték. Annak már nem annyira örült, hogy csapatban is dolgoznia kell, ugyanis több énekes is megkapta a posztot.
Eredeti szakmája: interneten fordító még az énekesi karrier mellett (magának mondjuk dalszövegíró és zeneszerző is)
Honnan származik: Spanyolországban született, anyja spanyol, apja görög. Kiskora óta Cipruson élnek.
Szerepe: énekesnő, de van egy picike kis mellékszerepe is, illetve a fordítónak szokott segíteni, vagy akár ő maga is dolgozik a görög részen.
Kedvenc/utált része a munkájában: Hát a csapatmunkát nem igazán szereti, meg ha huszadszor kell ugyanazt a részt felénekelnie, esetleg újraírnia. A dalát viszont szereti, és azt is, hogy azért van beleszólása a dolgokba. Meg az állatai is belekerülhetnek a filmbe, még ha csak statisztaként is.
Egyéb: ő a lova, Angel. kutyája, Mara (Mar lenne eredetileg, ami spanyolul tengert jelent). https://www.nlcafe.hu/data/cikk/16/151140/2.jpg  macskája, Nyla
Ezeken kívül még több is van egyébként. Mindhárman mentettek.
Kinézet: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/7a/13/4b/7a134b9d88f737a74d7d10a9a6fa1c99.jpg (csak nincs piercing-je), (néha egy kissé dilis tud lenni, de jó értelemben)

ChristmasCat
 
2019. 01. 15. 21:58  
Örülök neki ha jössz.
Nekem van karakterem, most írtam, de eddig ennyi.

bettike44 2019. 01. 15. 19:54  
Mivel ez volt a legutolsó, amit kitettek új szerepet, és már nagyon hiányzik ez az egész, ííígy jönnék c':
(plíííz, mások is jöjjenek, hozzunk ki valamit ebből °^°)


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat