Újság >> Cikkek

(ellenőrizte: Foltimoki)

Hello Magazin
Megosztás: f

Hello Magazin

Újévi fogadalmak
Lehet, hogy nincs semmi értelme, lehet, hogy jogosan mondják az emberek, hogy "minek? úgysem tartom be", de egy nagyon erős motivációs erővel tud felérni, hogyha megfogadsz egy dolgot újévkor. Mert valójában január elseje csak egy nap a sok közül, de mégis van egy árnyaltabb oldala, ami ebben az esetben nem feltétlen negatív dologra gondol. Másképp tekintünk rá, mint tudom is én, március huszonegyedikére. Akkor is, ha pont akkor van a születésnapod. Mert van egy értéke ennek a napnak. És amit ezen a napon fogadsz meg, annál nagyobb lesz a hajtóerő, hogy be is tartsd. Szóval igenis fogadj meg dolgokat, nemcsak, hogy nem rossz dolog az, hanem egyenes jó tud lenni. Hajrá, ne add fel.
Hirdetések
Van egy ötleted, de nem vagy benne biztos, hogy a felhasználók értékelnék? Ne csinálj emiatt külön cikket, felesleges, ide bekerülhet. Szeretnél üzenni egyszerre több embernek? Tedd meg itt. Szeretnél hirdetni valamit, amire az emberek egyszerűen nem akarnak rákattintani önszántukból? Próbáld meg ezen a helyen, nincs veszítenivalód. Esetleg egy kicsit, vagy akár sokkal komolyabb dologról van szó? Az se legyen akadály. Itt a helye!
Olvasók az írók
Van egy rövidebb interjúd valakivel? Mire vársz, oszd meg velem és természetesen téged is feltüntetlek. Egy nagyon rövid történet? Küldd el. Unalmadban készítettél valamit, amit meg akarsz osztani az oldal tagjaival, de nem tudod, hogyan is tedd? Küldd el nekem, megoldom. Van egy egy fordulós versenyed? Tényleg van értelme külön cikkbe írni? Bővítsd ki az újságot nyugodtan, ez a feladatod jelenleg.
A hónap eseményei az oldalon és azon kívül
Itt egyrészt a moderátorokat és adminisztrátorokat szeretném felszólítani, hogy szóljanak minden apró dologról, ami a közelmúltban történt és szintén említsék meg azokat is, amelyekkel kapcsolatban úgy érzik, hogy nem tudnak róla a felhasználók, pedig fontos lenne, hogy tudják. A kommentszekcióban nagyon hamar lepörög, külön cikket pedig nem érdemes csinálni, én viszont szívesen összefoglalom egy-két mondatban havonta. Szóval hajrá.^^
Az oldalon kívül rész szerintem egyértelmű. Nem foglak olyan hírekkel traktálni benneteket, ami nem éppen a ti korosztályotoknak való, de a lényeget azért megemlítem, hogy tisztában legyetek a dolgokkal. Pont.
Ajánlások
Könyv, film, zene. Kicsit belemerülök a témába és nem a saját kedvencemet fogom ajánlgatni, hanem kérek hozzá segítséget is, de megteszek mindent.
Interjú
Meglátjuk, hogy lesz-e.
Not gonne die
Az oldal nincs a topon, ez tény, de nem hagyhatjuk, hogy végleg kihaljon. És ezt sokan látják így, csak nem sok olyan embert látok, aki tenni akar ellene. Hogy mégis hogyan tudsz tenni ellene? Nem komplikált. Írj versenyeket, amikkel meggyőzöd a szórakozni vágyó emberkéket, hogy maradjanak. Találj ki kreatív szerepjátékokat, amik miatt előjönnek sírjaikból a szerepesek és meg fogsz döbbenni, mennyien vannak még, akik arra várnak, hogy valami nekik való kerüljön be az újságba. Írj olyan történeteket, amelyek megfognak egy nagyobb réteget az oldalon lévők közül. Beszélgess az emberekkel a társalgóban, hogy senki se lépjen le azért, mert unatkozik. Hajrá, hajrá, hajrá, legyen olyan a hangulat, amilyet mindenki szeretne. Amilyen volt. Mert elérhetjük, csak tenni kell érte.

( 237 megtekintés )

Szólj hozzá:

rererebi
 
2019. 02. 02. 23:26  
Támogatom a magazint! Gyorsan keresek valami híres embert, akit meginterjúzhatok.
egyébként szomorú lenne, ha kihalnánk, valahogy teremtsünk életet a cicaneveldére újra!

دُنْيا
 
2019. 01. 27. 12:07  
Hé, én támogatom a magazinokat. Csak az oldal nem túl aktív.

  - megszűnt felhasználó - 2019. 01. 08. 23:13  
Ez a magazin is eltűnik az 1. rész előtt az tuti xD de adja az ég, hogy ne úgy legyen
Csinálhatok interjút?? XP


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat