Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Foltimoki)

The West Side High
Megosztás: f

The West Side High

Sziasztok Bogárkáim!

Na, az van, hogy itten van új résznek ez a cucc, jelentkezni természetesen lehet, és nagyon kérlek titeket, hogy ne halljunk ki, mert nem tudjátok elképzelni, mit élek át, ha eszembe jut a szerep és az, hogy már nincs. Plusz magát a szekciót se lenne rossz, újraéleszteni, de erre vannak már próbálkozások és nekem is van egy valamivel komplikáltabb ötletem, csak ki kell dolgozni. Vagy kitalálni helyette mást. Majd dzsalok a ke... akarom mondani második kedvenc oldalamra és szerzek ötleteket. Akkor becsűröm ide a klubot és kezdjük is el.
Jelenleg a sorverseny fog kezdődni, szóval pls mindenki írja szépen le kommentben a karaktereit és beosztom őket a csapatokba, hogy startoljunk, aztán jöhessen a szabadfoglalkozásos este, az előbbi pedig egy teljesen értelmes szó. Szóval sorverseny. Itt járunk most. A kirándulás menetterve:
Indulás: kedd este, kedd este szabad program, takarodó nincs
Szerda: Eiffel-torony, Louvre, egyéb párizsi nevezetességek + Disneyland takarodó elvileg 23:00-kor
Csütörtök: Reggel korán kelés, érkezés a tengerpartra, egész nap szabad program, este 23:30-kor takarodó
Péntek: Reggeli 8:15-9:15
Délelőtt körbenézés a városban, vásárlási lehetőség
Ebéd 12:00-13:00
Délután kötött közösségi programok (sorverseny, stb)
Vacsora 17:30-18:30
Takarodó 23:30
Szombat: Reggeli 9:00-10:0
Délelőtt irány a tengerpart, nem a szállóhoz tartozó, hanem a nagy
Ebéd 12:30-13:30
Délután tanár-diák mérkőzések (foci, röpi, kosár, stb.)
Vacsora 17:00-18:30
19:00-22:00 - Ki mit tud? A diákok előzetes nevezés után vehetnek csak részt, amit legkésőbb szombat 18:00-ig tehetnek meg.
Takarodó NINCS, hajnalig bulizás van, ameddig csak a lábunk bírja, a DJ az lesz, akit a diáktársai megszavaznak.
Vasárnap: Reggeli 8:00-10:00 , közben és utána egy órán keresztül folyamatosan pakolás, mindenki kap egy úti csomagot, 11:15 körül indulás haza.

Péntek délután van, aki esetleg nem jött rá.

Ezt a karakterlapot kérlek töltsd ki, nem komplikált:

Név: (leginkább amerikai, mivel egy New York-i iskoláról van szó)
Kor: (egy gimisnek megfelelően, olyan 14-19, leírom, hogy melyik osztályban milyen korúak (normál esetben) a diákok, a másodikat akkor alkalmazzátok, ha bukott, vagy külföldi tanulmányok miatt évet ismételt a karakter, egyéb esetben inkább az első javasolt, mivel az a valószínűbb. kilenedikesek 14-15, tizedikesek 15-16, tizenegyedikesek 16-17, tizenkettedikesek 17-18. 19 akkor lehet, ha többször is bukott, vagy mindig év végén érkezett új iskolába, stb. ha a másodikat, vagy még nagyobb számot választotok, akkor írjátok le a történetbe, hogy miért)
Tulajdonságok: (minimum 4 sor elvárható, többnek örülök)
Történet: (ide is elég négy sor, de az a minimum)
Kinézet: (ha van kép, az lenne a legjobb)
Szoba.szám: (klubba beleteszek minden szobabeosztást terveim szerint)
Osztály: (9-12, a vagy b)
Nyelvei: (nos, ha esetleg beszél hat nyelven, mert utazgatott, azt leírhatod ide, de igazából itt arra lennék kíváncsi, hogy melyik nyelvórákra jár be. kettő félére kell, az egyik az német/latin, a másik az német/francia/latin/orosz/spanyol. értelemszerűen a kettő nem lehet ugyanaz)
Tagozat: (MATEK - INFÓ (összesen heti 5 matek és heti 2 infó (talán) MATEK - FIZIKA (ha jól emlékszem akkor heti öt matek és heti három (?) fizika) BIOSZ - KÉMIA (heti három mind a kettőből) FÖLDRAJZ (heti három) ANGOL - TÖRI (kilencedikben mind a három (angol nyelvtan és angol irodalom + ugye a töri) tantárgyból heti három, tizedikben az alap órákon felül plusz egy angol nyelvtan, tizenegyedikben plusz egy angol irodalom tizenkettedikben pedig plusz egy töri hetente) IDEGEN NYELV (heti öt idegen nyelv 1 és heti három idegen nyelv 2) MŰVÉSZETI (heti két ének és rajz, valamint kötelező bejárni a dráma órákra) ÁLTALÁNOS, azaz az alap tanórák, nem muszáj tagozat, az általános is tökéletes)
Egyéb: (nem kötelező)

( 105 megtekintés )

Szólj hozzá:

gazni
 
2019. 01. 21. 22:25  
Anna

- Ne is reménykedj, hogy ezek után visszakapod - néztem a bátyámra, aki éppen most hagytam abba a köhögést. Szemei már könnyesek voltak az erőlködéstől és csak egy erőtlen középső ujjat tudott felmutatni, mikor a tanár elkezdte vázolni a következő feladatot.

gazni
 
2019. 01. 21. 22:19  
Hi guys
Nem vagyok itt amúgy
Az a szitu, hogy jelenleg hétvégenként van életem, hétköznaponként meg alapból nincs időm, szóval ha esetleg mégis vagyok, ami ritkán fog előfordulni, akkor majd zaklatlak titeket levélkében. Addig meg nyugodtan szerepezzetek, mert eltűnünk és kihalunk. '^^

Kriza
 
2019. 01. 21. 21:01  
Hali. Hát én csak úgy tudok jönni, hogy napi egy-két percre feltudok lépni reagálni, de most több órán keresztül ez nem fog menni. Azért ha történik valami igyekszek többször feljönni egy nap.

Benefactor
 
2019. 01. 11. 17:43  
Nyaaa, ne haljunk már ki :c

Benefactor
 
2019. 01. 09. 15:45  
Én itt vagyok most ^^

CreativeRóa 2019. 01. 09. 14:48  
Valaki? c:

Wiskey
 
2019. 01. 07. 20:35  
Fogalmam sincs ez már hányadik rész, de egy lapom sincs kész. Na mind1, ilyen kis szerencsétlen is csak én lehetek. Lehet hozok még négy karaktert, mert bővíteni kellett kicsi kis csapatom. ^^


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat