Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Foltimoki)

The West Side High
Megosztás: f

The West Side High

Sziasztok Bogárkáim!

Na, az van, hogy itten van új résznek ez a cucc, jelentkezni természetesen lehet, és nagyon kérlek titeket, hogy ne halljunk ki, mert nem tudjátok elképzelni, mit élek át, ha eszembe jut a szerep és az, hogy már nincs. Plusz magát a szekciót se lenne rossz, újraéleszteni, de erre vannak már próbálkozások és nekem is van egy valamivel komplikáltabb ötletem, csak ki kell dolgozni. Vagy kitalálni helyette mást. Majd dzsalok a ke... akarom mondani második kedvenc oldalamra és szerzek ötleteket. Akkor becsűröm ide a klubot és kezdjük is el.
Jelenleg a sorverseny fog kezdődni, szóval pls mindenki írja szépen le kommentben a karaktereit és beosztom őket a csapatokba, hogy startoljunk, aztán jöhessen a szabadfoglalkozásos este, az előbbi pedig egy teljesen értelmes szó. Szóval sorverseny. Itt járunk most. A kirándulás menetterve:
Indulás: kedd este, kedd este szabad program, takarodó nincs
Szerda: Eiffel-torony, Louvre, egyéb párizsi nevezetességek + Disneyland takarodó elvileg 23:00-kor
Csütörtök: Reggel korán kelés, érkezés a tengerpartra, egész nap szabad program, este 23:30-kor takarodó
Péntek: Reggeli 8:15-9:15
Délelőtt körbenézés a városban, vásárlási lehetőség
Ebéd 12:00-13:00
Délután kötött közösségi programok (sorverseny, stb)
Vacsora 17:30-18:30
Takarodó 23:30
Szombat: Reggeli 9:00-10:0
Délelőtt irány a tengerpart, nem a szállóhoz tartozó, hanem a nagy
Ebéd 12:30-13:30
Délután tanár-diák mérkőzések (foci, röpi, kosár, stb.)
Vacsora 17:00-18:30
19:00-22:00 - Ki mit tud? A diákok előzetes nevezés után vehetnek csak részt, amit legkésőbb szombat 18:00-ig tehetnek meg.
Takarodó NINCS, hajnalig bulizás van, ameddig csak a lábunk bírja, a DJ az lesz, akit a diáktársai megszavaznak.
Vasárnap: Reggeli 8:00-10:00 , közben és utána egy órán keresztül folyamatosan pakolás, mindenki kap egy úti csomagot, 11:15 körül indulás haza.

Péntek délután van, aki esetleg nem jött rá.

Ezt a karakterlapot kérlek töltsd ki, nem komplikált:

Név: (leginkább amerikai, mivel egy New York-i iskoláról van szó)
Kor: (egy gimisnek megfelelően, olyan 14-19, leírom, hogy melyik osztályban milyen korúak (normál esetben) a diákok, a másodikat akkor alkalmazzátok, ha bukott, vagy külföldi tanulmányok miatt évet ismételt a karakter, egyéb esetben inkább az első javasolt, mivel az a valószínűbb. kilenedikesek 14-15, tizedikesek 15-16, tizenegyedikesek 16-17, tizenkettedikesek 17-18. 19 akkor lehet, ha többször is bukott, vagy mindig év végén érkezett új iskolába, stb. ha a másodikat, vagy még nagyobb számot választotok, akkor írjátok le a történetbe, hogy miért)
Tulajdonságok: (minimum 4 sor elvárható, többnek örülök)
Történet: (ide is elég négy sor, de az a minimum)
Kinézet: (ha van kép, az lenne a legjobb)
Szoba.szám: (klubba beleteszek minden szobabeosztást terveim szerint)
Osztály: (9-12, a vagy b)
Nyelvei: (nos, ha esetleg beszél hat nyelven, mert utazgatott, azt leírhatod ide, de igazából itt arra lennék kíváncsi, hogy melyik nyelvórákra jár be. kettő félére kell, az egyik az német/latin, a másik az német/francia/latin/orosz/spanyol. értelemszerűen a kettő nem lehet ugyanaz)
Tagozat: (MATEK - INFÓ (összesen heti 5 matek és heti 2 infó (talán) MATEK - FIZIKA (ha jól emlékszem akkor heti öt matek és heti három (?) fizika) BIOSZ - KÉMIA (heti három mind a kettőből) FÖLDRAJZ (heti három) ANGOL - TÖRI (kilencedikben mind a három (angol nyelvtan és angol irodalom + ugye a töri) tantárgyból heti három, tizedikben az alap órákon felül plusz egy angol nyelvtan, tizenegyedikben plusz egy angol irodalom tizenkettedikben pedig plusz egy töri hetente) IDEGEN NYELV (heti öt idegen nyelv 1 és heti három idegen nyelv 2) MŰVÉSZETI (heti két ének és rajz, valamint kötelező bejárni a dráma órákra) ÁLTALÁNOS, azaz az alap tanórák, nem muszáj tagozat, az általános is tökéletes)
Egyéb: (nem kötelező)

( 660 megtekintés )

Szólj hozzá:

Benefactor
 
2019. 03. 16. 17:18  
Skylar

-Amúgy sem tudok.. - Sóhajtottam, majd felültem az ágyon, és nekidőltem a háttámlának. Valószínűleg azért sem tudtam elaludni, mert még mindig azon gondolkodtam, hogy hogyan is juthatott nekibaz eszébe olyasmi, hogy több akar lenni, mint a barátom...

gazni
 
2019. 03. 16. 17:14  
Eric

- Bocsi, én nem hagytalak? - kérdeztem aggódva, mert elképzelhető, hogy kicsit hangosan forgolódtam.

Benefactor
 
2019. 03. 16. 15:40  
Skylar

- Tudok.. - Jegyeztem meg, átfordulva a másik oldalamra, és nagyon koncentráltam arra, hogy el tudjak aludni.
- Nem, mégsem tudok aludni.. - Jelentettem ki, legalább háromnegyed óra csendben fekvés után. Tudtam, hogy ő sem aludt, mert hallottam, ahogy forgolódik, már-már vergődik az ágyában.

gazni
 
2019. 03. 16. 14:15  
Eric

- Neked is - suttogtam. - Te tudsz aludni? - kérdeztem nagyjából fél perccel később.

Benefactor
 
2019. 03. 16. 14:05  
Skylar

- Jó éjt.. - Mondtam halkan, pár perccel később, majd aludni próbáltam, de azt már előre láttam, hogy nem igazán fog sikerülni.

gazni
 
2019. 03. 16. 13:28  
Eric

- Jó - bólintottam, bár ezt nem láthatta.

Benefactor
 
2019. 03. 10. 18:36  
Skylar

- Akkor nem kapsz.. - Vontam vállat egyszerűen.

gazni
 
2019. 03. 10. 18:15  
Eric

- Mondanám, hogy igen - reagáltam. - De elméletben most haragszom - vigyorogtam a takaró alatt, neki háttal feküdve. Elméletben, talán. De gyakorlatban én arra nem igazán vagyok képes. Kivételek persze vannak... Néha.

Benefactor
 
2019. 03. 07. 20:33  
/Mii? :o/

Skylar

- Kérsz rá gyógypuszit? - Kérdeztem. Fogalmam sincs, miért kérdeztem ezt, de már le is tettem arról, hogy megértsem magam. Nem hittem, hogy tényleg idejönne azért, hogy puszit adjak a sérült kézfejére, ezért kicsit jobban bekuckóztam, magamhoz ölelve a takaróm szélét.

gazni
 
2019. 03. 07. 20:27  
/hogy miii/
Eric

- Annyira nem fáj - vontam vállat, bár ezt biztosan nem látta. Abban sem voltam biztos, hogy hallotta, mit mondok, hiszen a fejembe volt húzva a takaró. - Csak zsibbad.

Benefactor
 
2019. 03. 07. 20:23  
*túljátszod
*utcai
:c

Benefactor
 
2019. 03. 07. 20:17  
/ Még? :3 /

Skylar

Csak csendben néztem a szenvedését, de egyelőre nem tettem semmit, csak én is befeküdtem az ágyba, és magamra húztam a takarót.
- Hagyd már abba.. - Sóhajtottam, kicsit fáradtan.
- A végén még tényleg megsajnállak, de csak azért, mert bevágtad a kezedet.. nem azért mert túljátazod a sírós szerepedet. - Jegyeztem meg, a most már fal felé befordult srácot figyelve, az ablakon beszűrődő gyér utvai lámpa fényében.

gazni
 
2019. 03. 07. 20:09  
/amúgy... csóri még sosem volt igazán szerelmes és azt hiszi, hogy ez már az, pedig még nem/
Eric

- Pedig azt hittem, legalább ebben jó vagyok - sóhajtottam fel szomorúan. Ne már, most tényleg nem fogom meggyőzni. Pedig... Nem, nincs lehetetlen. Bármire képes vagyok. - Na mindegy. Akkor alszom egyedül és a fal felé fordulva sírok, amiért minden ilyen rosszul alakul - játszottam el, hogy szipogok, majd durcásan befeküdtem az ágyba és magamra húztam a takarót. Igazából már pizsamában voltam, szóval ezzel nem volt probléma, az egyetlen gond az volt, hogy baromira bevágtam a kezemet. Felszisszentem, de egyéb jelét nem voltam hajlandó adni a fájdalomnak, hanem csak behúztam a takaró alá a kézfejem, és még inkább a fejemre húztam azt.

Benefactor
 
2019. 03. 07. 19:05  
Skylar

- Nem érhetsz el mindent, amit szeretnél azzal, hogy ilyen szomorúan nézel rám. - Jegyeztem meg, inkább elkapva róla a tekintetem. Sebezhetőnek éreztem magam, mert már fáradt voltam, és ilyenkor engedékenyebb vagyok, mint általában, de azt nem akartam neki megengedni, hogy velem aludjon. Bár.. biztosan kényelmes lett volna, de igyekeztem erre nem gondolni, mert féltem, hogy meg fogok törni, és ezt nem akartam. Pont elég volt annyi, hogy kijelentettem, azt, hogy nem utálom, és biztos voltam abban, hogy vette a lapot arról, hogy nem is zavar annyira a társasága, mint mutatom..
Nem hiszem el, hogy ez a szerencsétlen jó úton jár.. pedig még nem is ismer igazán.. nem ismeri a múltamat, mert teljesen elzárkóztam tőle, szinte alig tud rólam valamit, csak pár alapvető információt, ezért sem értettem, miért mondta nekem ezeket a dolgokat tíz perccel ezelőtt.

gazni
 
2019. 03. 07. 18:47  
Eric

Lebiggyesztettem ajkaimat és kiskutyaszemekkel néztem a lányra.
- Most miért? - kérdeztem szomorúan.

Destiny

Vigyorogva belecsaptam a tenyerébe.

Anna

- Már miért lenne csalás? - ráncoltam a szemöldököm. - Csak nyomorék voltál és nem tudtad megfogni.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat