Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Foltimoki)

The West Side High
Megosztás: f

The West Side High

Sziasztok Bogárkáim!

Na, az van, hogy itten van új résznek ez a cucc, jelentkezni természetesen lehet, és nagyon kérlek titeket, hogy ne halljunk ki, mert nem tudjátok elképzelni, mit élek át, ha eszembe jut a szerep és az, hogy már nincs. Plusz magát a szekciót se lenne rossz, újraéleszteni, de erre vannak már próbálkozások és nekem is van egy valamivel komplikáltabb ötletem, csak ki kell dolgozni. Vagy kitalálni helyette mást. Majd dzsalok a ke... akarom mondani második kedvenc oldalamra és szerzek ötleteket. Akkor becsűröm ide a klubot és kezdjük is el.
Jelenleg a sorverseny fog kezdődni, szóval pls mindenki írja szépen le kommentben a karaktereit és beosztom őket a csapatokba, hogy startoljunk, aztán jöhessen a szabadfoglalkozásos este, az előbbi pedig egy teljesen értelmes szó. Szóval sorverseny. Itt járunk most. A kirándulás menetterve:
Indulás: kedd este, kedd este szabad program, takarodó nincs
Szerda: Eiffel-torony, Louvre, egyéb párizsi nevezetességek + Disneyland takarodó elvileg 23:00-kor
Csütörtök: Reggel korán kelés, érkezés a tengerpartra, egész nap szabad program, este 23:30-kor takarodó
Péntek: Reggeli 8:15-9:15
Délelőtt körbenézés a városban, vásárlási lehetőség
Ebéd 12:00-13:00
Délután kötött közösségi programok (sorverseny, stb)
Vacsora 17:30-18:30
Takarodó 23:30
Szombat: Reggeli 9:00-10:0
Délelőtt irány a tengerpart, nem a szállóhoz tartozó, hanem a nagy
Ebéd 12:30-13:30
Délután tanár-diák mérkőzések (foci, röpi, kosár, stb.)
Vacsora 17:00-18:30
19:00-22:00 - Ki mit tud? A diákok előzetes nevezés után vehetnek csak részt, amit legkésőbb szombat 18:00-ig tehetnek meg.
Takarodó NINCS, hajnalig bulizás van, ameddig csak a lábunk bírja, a DJ az lesz, akit a diáktársai megszavaznak.
Vasárnap: Reggeli 8:00-10:00 , közben és utána egy órán keresztül folyamatosan pakolás, mindenki kap egy úti csomagot, 11:15 körül indulás haza.

Péntek délután van, aki esetleg nem jött rá.

Ezt a karakterlapot kérlek töltsd ki, nem komplikált:

Név: (leginkább amerikai, mivel egy New York-i iskoláról van szó)
Kor: (egy gimisnek megfelelően, olyan 14-19, leírom, hogy melyik osztályban milyen korúak (normál esetben) a diákok, a másodikat akkor alkalmazzátok, ha bukott, vagy külföldi tanulmányok miatt évet ismételt a karakter, egyéb esetben inkább az első javasolt, mivel az a valószínűbb. kilenedikesek 14-15, tizedikesek 15-16, tizenegyedikesek 16-17, tizenkettedikesek 17-18. 19 akkor lehet, ha többször is bukott, vagy mindig év végén érkezett új iskolába, stb. ha a másodikat, vagy még nagyobb számot választotok, akkor írjátok le a történetbe, hogy miért)
Tulajdonságok: (minimum 4 sor elvárható, többnek örülök)
Történet: (ide is elég négy sor, de az a minimum)
Kinézet: (ha van kép, az lenne a legjobb)
Szoba.szám: (klubba beleteszek minden szobabeosztást terveim szerint)
Osztály: (9-12, a vagy b)
Nyelvei: (nos, ha esetleg beszél hat nyelven, mert utazgatott, azt leírhatod ide, de igazából itt arra lennék kíváncsi, hogy melyik nyelvórákra jár be. kettő félére kell, az egyik az német/latin, a másik az német/francia/latin/orosz/spanyol. értelemszerűen a kettő nem lehet ugyanaz)
Tagozat: (MATEK - INFÓ (összesen heti 5 matek és heti 2 infó (talán) MATEK - FIZIKA (ha jól emlékszem akkor heti öt matek és heti három (?) fizika) BIOSZ - KÉMIA (heti három mind a kettőből) FÖLDRAJZ (heti három) ANGOL - TÖRI (kilencedikben mind a három (angol nyelvtan és angol irodalom + ugye a töri) tantárgyból heti három, tizedikben az alap órákon felül plusz egy angol nyelvtan, tizenegyedikben plusz egy angol irodalom tizenkettedikben pedig plusz egy töri hetente) IDEGEN NYELV (heti öt idegen nyelv 1 és heti három idegen nyelv 2) MŰVÉSZETI (heti két ének és rajz, valamint kötelező bejárni a dráma órákra) ÁLTALÁNOS, azaz az alap tanórák, nem muszáj tagozat, az általános is tökéletes)
Egyéb: (nem kötelező)

( 1356 megtekintés )

Szólj hozzá:

Benefactor
 
2019. 06. 21. 10:41  
Skylar

Pár perccel később már meguntam a csendben sétálást, ezért Erictr néztem, hátha tud valami érdekeset mondani.

gazni
 
2019. 06. 21. 2:20  
/délután is szoktak.../
/nyaaah, de ha egyszer szeret beszélni szerencsétlen? :'c//
Eric

Egy pillanatra zsebre akartam dugni a kezem, aztán rájöttem, hogy fürdő nadrágban vagyok. És ez volt az a pillanat, amikor rájöttem, hogy a mellettem sétáló Skylar is egy szál fürdőruhában van.
Na, ilyenkor mondom azt, hogy valami nagyon nincs rendben velem.

Benefactor
 
2019. 06. 21. 2:08  
/ :"DD megviselte őket a nyári órtállítás/

Skylar

Ezután már nem mondtam semmit, valahogy kifogytam a témákból, és most azt is jó volt hallgatni, hogy Eric az életében egyszer csendben van.

gazni
 
2019. 06. 21. 2:04  
/nagy kedvencem, mikor hajnali 2kor jut eszébe az összes kakasnak kukorékolni nálunk. De fogadni mernék, hogy igazából csak 2 van és egymásnak válaszolgatnak/
Eric

- Nekem megfelel - vontam vállat, majd folytattam utunkat az ösvényen, ami valójában nem vezetett sehová, egyszerűen csak volt. És nagyon reméltem, hogy még lesz is egy darabig.

Benefactor
 
2019. 06. 21. 2:02  
Skylar

- Nem igazán.. - Válaszoltam, miközben felnéztem rá. Így közel állva még magasabbnak tűnt, mint amúgy.
- Inkább sétálni akarok még, úgyis nem sokára indulunk vissza. - Mondtam, majd elléptem tőle, mert nem akartam, hogy kellemetlenné váljon az, hogy ennyire közel állunk.

gazni
 
2019. 06. 21. 1:57  
Eric

Óvatosan elhúzódtam tőle, de nem kerültem sokkal távolabb. Igazából eleinte nem sem akartam, aztán mikor észrevettem, hogy kicsit közel állunk, már kínos lett volna távolabb csoszogni, meg hát továbbra sem akartam, hiszen olyan jó volt ennyire közel állni hozzá.
- Nem akarsz amúgy visszamenni a vízbe? - kérdeztem csak szimplán érdeklődően, nem olyan hangsúllyal, mintha én annyira vissza akarnék.

Benefactor
 
2019. 06. 21. 1:55  
*már :"DDD

Benefactor
 
2019. 06. 21. 1:50  
Skylar

Kissé meglepődtem azon, hogy mennyire magához szorít, és azon még jobban meglepődtem, hogy ez engem nem is zavar. Amikor végig simította a hátamat, nem tudtam nem közelebb lépni hozzá, még a mostaninál is, olyan kellemes volt az érintése.
- Na jó, most má elég lesz.. - Jegyeztem meg, mikor már majdnem fél perce álltunk így, és bár kellemes volt, nem akartam túl sok ideig így ácsorogni.

/ugyee, awwh olyan cukik *-*/

gazni
 
2019. 06. 21. 1:44  
/olyan mértékű shipgörcsöm van, hogy stswtrgfhdsqwnbcmybcny *-*/
Eric

Mosolyogva szorítottam magamhoz, és bár még mindig vannak problémák az eszemmel, azt tudtam, hogy a "most az egyszer" megszólalása nem lesz igaz. Ha ennyivel meggyőztem, hogy öleljen meg, akkor ez később sem lesz sokkal nehezebb. Az állam a vállán kötött ki, mosolyogva simítottam végig a hátán, és egy pillanatra úgy éreztem, hogy minden a helyén van.

Benefactor
 
2019. 06. 21. 1:35  
Skylar

Nem mondtam semmit arra, hogy kihasználta a helyzetet, csak sóhajtottam egyet és megpróbáltam elrejteni a mosolyomat, de nem jött össze.
- Most az egyszer.. - Jegyeztem meg, közelebb lépve hozzá, majd átöleltem.

gazni
 
2019. 06. 21. 1:31  
Eric

- Ölelés? - Ennél a szónál egyszerűen már nem tudtam magamban tartani a mosolyom, kiült az arcomra. De annyira nem is bántam, még illett is a szituációhoz.
*- Ölelés? - tártam ki a karom. Ennél a szónál...

Benefactor
 
2019. 06. 21. 1:25  
Skylar

- Ne használd ki a helyzetet.. - Mondtam, de azért éreztem, hogy úgyis engesztelés lesz a vége, a túl jó szívem miatt.
- Mivel engesztelhetnélek ki? - Kérdeztem végül, pár perc elteltével. Nem tudtam nemet mondani kiskutyás nézésének.

gazni
 
2019. 06. 21. 1:20  
Eric

- Igen - mondtam sértődötten, majd "műszipogtam" párat. Nem mondom, hogy hitelesek voltak, de azért a drámaszakkör egész jó hatással van a színészvénámra - ami egészen eddig nem volt -, szóval akár még be is vehette volna, ha nem ismer. - Most ki kell engesztelned - közöltem magamban mosolyogva.

Benefactor
 
2019. 06. 21. 1:15  
Skylar

- Igen, szerintem ez nagyon dolog - Mondtam, de most már egyre nehezebbem álltam meg, hogy ne nevessem el magam.
- Komolyan elhitted? - Kérdeztem, mikor Eric szemeiben merő értetlenséget, csalódottságot, és talán még parányi szomorúságot is felfedeztem. Most már nem tudtam nem nevetni rajta, annak ellenére sem, hogy picit megsajnáltam.

gazni
 
2019. 06. 21. 1:10  
Eric

- Na várj, várj, várj... - pislogtam döbbenten. - Hogy mi van? - röhögtem fel kínosan. - Aranyos? Téged? Mi? - Egyszerűen nem tudta feldolgozni az agyam azt a nagyjából két mondatot, amit Skylar az imént mondott. Nem ment neki.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat