Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Foltimoki)

The West Side High
Megosztás: f

The West Side High

Sziasztok Bogárkáim!

Na, az van, hogy itten van új résznek ez a cucc, jelentkezni természetesen lehet, és nagyon kérlek titeket, hogy ne halljunk ki, mert nem tudjátok elképzelni, mit élek át, ha eszembe jut a szerep és az, hogy már nincs. Plusz magát a szekciót se lenne rossz, újraéleszteni, de erre vannak már próbálkozások és nekem is van egy valamivel komplikáltabb ötletem, csak ki kell dolgozni. Vagy kitalálni helyette mást. Majd dzsalok a ke... akarom mondani második kedvenc oldalamra és szerzek ötleteket. Akkor becsűröm ide a klubot és kezdjük is el.
Jelenleg a sorverseny fog kezdődni, szóval pls mindenki írja szépen le kommentben a karaktereit és beosztom őket a csapatokba, hogy startoljunk, aztán jöhessen a szabadfoglalkozásos este, az előbbi pedig egy teljesen értelmes szó. Szóval sorverseny. Itt járunk most. A kirándulás menetterve:
Indulás: kedd este, kedd este szabad program, takarodó nincs
Szerda: Eiffel-torony, Louvre, egyéb párizsi nevezetességek + Disneyland takarodó elvileg 23:00-kor
Csütörtök: Reggel korán kelés, érkezés a tengerpartra, egész nap szabad program, este 23:30-kor takarodó
Péntek: Reggeli 8:15-9:15
Délelőtt körbenézés a városban, vásárlási lehetőség
Ebéd 12:00-13:00
Délután kötött közösségi programok (sorverseny, stb)
Vacsora 17:30-18:30
Takarodó 23:30
Szombat: Reggeli 9:00-10:0
Délelőtt irány a tengerpart, nem a szállóhoz tartozó, hanem a nagy
Ebéd 12:30-13:30
Délután tanár-diák mérkőzések (foci, röpi, kosár, stb.)
Vacsora 17:00-18:30
19:00-22:00 - Ki mit tud? A diákok előzetes nevezés után vehetnek csak részt, amit legkésőbb szombat 18:00-ig tehetnek meg.
Takarodó NINCS, hajnalig bulizás van, ameddig csak a lábunk bírja, a DJ az lesz, akit a diáktársai megszavaznak.
Vasárnap: Reggeli 8:00-10:00 , közben és utána egy órán keresztül folyamatosan pakolás, mindenki kap egy úti csomagot, 11:15 körül indulás haza.

Péntek délután van, aki esetleg nem jött rá.

Ezt a karakterlapot kérlek töltsd ki, nem komplikált:

Név: (leginkább amerikai, mivel egy New York-i iskoláról van szó)
Kor: (egy gimisnek megfelelően, olyan 14-19, leírom, hogy melyik osztályban milyen korúak (normál esetben) a diákok, a másodikat akkor alkalmazzátok, ha bukott, vagy külföldi tanulmányok miatt évet ismételt a karakter, egyéb esetben inkább az első javasolt, mivel az a valószínűbb. kilenedikesek 14-15, tizedikesek 15-16, tizenegyedikesek 16-17, tizenkettedikesek 17-18. 19 akkor lehet, ha többször is bukott, vagy mindig év végén érkezett új iskolába, stb. ha a másodikat, vagy még nagyobb számot választotok, akkor írjátok le a történetbe, hogy miért)
Tulajdonságok: (minimum 4 sor elvárható, többnek örülök)
Történet: (ide is elég négy sor, de az a minimum)
Kinézet: (ha van kép, az lenne a legjobb)
Szoba.szám: (klubba beleteszek minden szobabeosztást terveim szerint)
Osztály: (9-12, a vagy b)
Nyelvei: (nos, ha esetleg beszél hat nyelven, mert utazgatott, azt leírhatod ide, de igazából itt arra lennék kíváncsi, hogy melyik nyelvórákra jár be. kettő félére kell, az egyik az német/latin, a másik az német/francia/latin/orosz/spanyol. értelemszerűen a kettő nem lehet ugyanaz)
Tagozat: (MATEK - INFÓ (összesen heti 5 matek és heti 2 infó (talán) MATEK - FIZIKA (ha jól emlékszem akkor heti öt matek és heti három (?) fizika) BIOSZ - KÉMIA (heti három mind a kettőből) FÖLDRAJZ (heti három) ANGOL - TÖRI (kilencedikben mind a három (angol nyelvtan és angol irodalom + ugye a töri) tantárgyból heti három, tizedikben az alap órákon felül plusz egy angol nyelvtan, tizenegyedikben plusz egy angol irodalom tizenkettedikben pedig plusz egy töri hetente) IDEGEN NYELV (heti öt idegen nyelv 1 és heti három idegen nyelv 2) MŰVÉSZETI (heti két ének és rajz, valamint kötelező bejárni a dráma órákra) ÁLTALÁNOS, azaz az alap tanórák, nem muszáj tagozat, az általános is tökéletes)
Egyéb: (nem kötelező)

( 962 megtekintés )

Szólj hozzá:

Benefactor
 
2019. 04. 27. 23:15  
/Próbálkozni lehet, na :"D/

Skylar

Leültem mellé az ágyra, és felhúztam magam alá a lábaimat törökülésbe.
- Beszélgessünk.. - Mentem bele, úgysem tudott aludni egyikőnk sem, és jobb volt, mint csendben feküdni. Én viszont nem tudtam beszélgetést kezdeményezni, ezért csak felnéztem rá, hogy mondjon ő valamit.

gazni
 
2019. 04. 27. 23:02  
/sok sikert, pici Skylar :'D/
Eric

Éreztem, hogy nem akar elengedni. És szívem szerint én is ott álltam volna, őt ölelve az örökkévalóságig. De nem lehetett. Szóval óvatosan elhúzódtam tőle, leültem szobatársam ágyára, és gyengéden lehúztam őt magam mellé.
- Mit szólnál, ha beszélgetnénk? Gyakorlatilag nem is ismerjük egymást - vontam vállat.

Benefactor
 
2019. 04. 26. 20:11  
Skylar

Most volt az a pillanat, amikor éreztem, hogy innen már nem lehet visszafordulni, nen fogom ennél kevésbé kedvelni, bármennyire is ezt szeretném. Ezt viszont neki nem kellett tudnia, mert én sem tudtam pontosan, mit is érzek. Ez az ölelés mindenesetre jól esett, ezért kicsit, alig észrevehetően szorosabban kezdtem ölelni, de ez már nem tartott sokáig, mert hamar észbekaptam, és kicsut elhúzódtam tőke, de nem túl messzire. Szerettem volna a közelében lenni, mert tudtam, hogy mindkettőnknek szüksége van most a másik társaságára, csak annyi volt a probléma, hogy én szigorúan barátként akartam őt kezelni.

gazni
 
2019. 04. 26. 14:33  
Eric

Elmosolyodtam. Ebben a mosolyban benne volt minden. Igen, örültem, hogy végre megtört nekem. De nem azért, mert közelebb férkőzhettem hozzá. Hanem azért, mert végre megbízott bennem. Tényleg a barátjának tartott. És ezért megérte normálisan viselkedni. Meg akartam változni, de nem akartam teljes párfordulással ünnepelni a barátságunk. Az tényleg sok lett volna.
Aztán jó érzés volt, hogy hozzám ért. És éreztem, hogy neki is az. Ami pedig egy plusz pozitívumként hatott rám.
Alapból szerettem a közelében lenni.
De na, azért továbbra is fiúból voltam, ő pedig elég jó paraméterekkel volt megáldva, és ezt nem is fejtem ki jobban szerintem.
De a lényeg akkor is az volt, hogy éreztem, hogy megbízik bennem. Ez volt, ami igazán számított. És emellett eltörpült minden más.

Benefactor
 
2019. 04. 21. 11:02  
Skylar

Nem mondtam semmit, mikor magához ölelt, csak viszonoztam a gesztust, és valamiért nem is akartam elengedni még egy darabig, ezért rátettem a fejem a vállára, és sóhajtottam egyet.

gazni
 
2019. 04. 18. 20:19  
Eric

- Na jó, gyere ide - mosolyogtam rá, majd felálltam, őt is felhúztam és magamhoz öleltem. Ezt egy teljesen baráti ölelés volt részemről, és reméltem, hogy ezt ő is érzékelte és nem lesz kínos a szituáció.

Benefactor
 
2019. 04. 16. 14:29  
Skylar

- Persze.. - Válaszoltam, részben őszintén. Annak örültem kicsit, hogy elmondtam neki, és megvan a magyarázata arra, hogy miért is vagyok olyan, amilyen, és nem kell majd többet emiatt magyarázkodnom.
- Csak nem volt kellemes belegondolni a dologba, hogy tényleg hogyan is működik a családom. - Tettem hozzá, mert tisztában voltam benne, hogy már nem tudom tovább leplezni a rossz kedvem.

gazni
 
2019. 04. 16. 10:57  
Eric

- Ne sajnáld - mosolyogtam rá. - Jól vagy? - kérdeztem tőle óvatosan, látva, hogy eléggé kiakasztotta az, hogy elmondta nekem a sztorit. - Őszintén - tettem hozzá.

Benefactor
 
2019. 04. 15. 19:49  
Skylar

Nem mondtam semmit, csak csendben megtöröltem a szemeimet, és úgy néztem rá, mikor már sikerült kissé megnyugodnom. Most, hogy erről a témáról beszélgettünk, nem kicsit lett rossz kedvem, és ezt már nem igazán tudtam elrejteni.
- Sajnálom, hogy megöltem az amúgy sem valami jó hangulatot. - Jegyeztem meg halkan. Úgy éreztem, hogy jól esne egy ölelés, még tőle is. Vagy csak tőle esne jól... jelenleg már ezt sem tudtam eldönteni, de úgy voltam vele, hogy nem fogok odamenni hozzá, mert félre értené a dolgot. Ehelyett csak néztem rá, kérlelő szemekkel, hogy csináljon valamit a hangulatommal, mert nem akarok az este további részében is szomorkodni.

gazni
 
2019. 04. 15. 16:17  
Eric

Elkerekedett szemekkel néztem rá. Fogalmam sem volt, hogy mit kellene mondanom. Egy pillanatra megfordult a fejemben a "sajnálom" szócska, de az olyan üres, olyan jellemtelen. Láttam, ahogyan elkezd sírni, és azt is, hogy mennyire zavarja. Akaratlanul is elmosolyodtam.
- Ne érezd gyengének magad - szóltam rá csendben. - A helyedben n már összeroppantam volna. Sokkal kevesebbtől is összeroppantam - vontam vállat, majd elkomolyodtam. - Tudom, hogy nem ér semmit, de őszintén sajnálom. Tényleg - suttogtam, de biztos voltam benne, hogy hallja.

Benefactor
 
2019. 04. 14. 18:24  
Skylar

- Nem szoktam a családomról beszélni - Jegyeztem meg, a takarómat, pontosabban Alec takaróját magamra húzva így ülésben, és kicsit azt kezdtem gyűrögetni, mert nem igazán tudtam, hogyan is kezdhetnék neki ennek.
- Nem valami boldog történet, de már mindegy.. ha belekezdtem most már elmondom. - Sóhajtottam.
- Anyukám meghalt, nem sokkal a születésem után, mert depressziós lett, és onnantól már semmi sem volt a régi. Én is, és apám is megváltoztunk, nem valami jó irányba, köszönhetően apám alkoholizmusának. - Mondtam, most már kissé folytottabb hangon, és lenéztem magam elé.
- Apám szeret engem.. amikor józan. De amikor nem józan, hajlamos olyanokat mondani, amik mind a kettőnket rosszul érintenek. - Fejeztem be ennyivel a mondandómat, ugyanis nem tudtam volna többet mondani sírás nélkül, és nem akartam sírni. Ez viszont nem jött össze, éreztem, hogy pár könnycsepp már legördül az arcomon, de ennek ellenére minden erőmmel igyekeztem abbahagyni a sírást.

gazni
 
2019. 04. 14. 18:15  
Eric

- Ühüm - mondtam csillogó szemekkel. Ez volt az első információmorzsa, amit elejtett a családjáról és nagyon kíváncsi voltam, hogy náluk hogyan működnek a dolgok. Hallottam már másoktól, ahogyan a családjukról beszélnek és azóta tudom, hogy a miénk fantasztikus és felülmúlhatatlan. Persze, ezt soha nem mondanám nekik.

Benefactor
 
2019. 04. 14. 17:21  
Skylar

Elmosolyodtam az aranyos történeten, de amikor azt mondta, hogy a szokások egyszer véget érnek, picit elszomorodtam.
- Régen apukám mindig mesélt nekem elalvás előtt.. de ennek hamar vége szakadt. - Mondtam, most már elnézve róla. Nem akartam ráerőltetni semmilyen információt a családomról, mert nem tudtam, hogy érdekelné-e.
- Szeretnéd, ha mesélnék a családomról? - Kérdeztem tőle, ismét felnézve rá.

gazni
 
2019. 04. 14. 15:58  
Eric

- Mikor kicsi voltam, egyszer Anna nem tudott aludni és átjött hozzám - mosolyodtam el. - Akkor mindenről beszéltünk, ami csak eszembe jutott, majd elaludt az ágyamban és engem letúrt a földre. - nevettem fel. - Aztán ebből valahogy szokás lett. Vagy ő jött hozzám, vagy én mentem hozzá. Persze a szokások egyszer véget érnek - vontam vállat. - Mostanában csak kimegyek és elszívok egy szál cigit, vagy felállok, sétálok kicsit, kiszellőztetem a fejem és utána könnyebb aludni - magyaráztam.

Benefactor
 
2019. 04. 13. 10:00  
Skylar

- Érdekel. - Válaszoltam halkan, majd rénéztem. Nem hittem, hogy bármilyen módszer hatásos lesz, mert egyszerűen annyira kattogott az agyam amiatt az egy dolog miatt, hogy szinte teljesen kiment az álom a szememből.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat