Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Fantáziai)

Sick Love
Megosztás: f

Sick Love

(Nem tudom, bárki is emlékszik-e rám, és nem találtam rendes képet, I wanna die.. - ihlet: Diabolik Lovers)


  Sziasztok.
Nagyon régóta nem aktívkodom itt, de ahogy láttam, azért vannak még olyan aktívabb tagok akiket régebbről ismerek, úgyhogy remélem lesz pár emberke aki részt vesz majd a játékban. Nem tervezem így az előszót túlbonyolítani, se az egész szerepet, csak hirtelen jött ihlet és kedv miatt döntöttem úgy hogy beküldöm ezt a cikket és szerencsét próbálok.
  Egy furcsa, sötét városban játszódna a történet, egy hatalmas, régies házban és környékén. A házban egy népes vámpírcsalád él (rokonok, testvérek, távoli unokatesók, féltestvérek). A karakterek egyaránt vámpírok és emberek lennének, azzal a háttérsztorival, hogy a gyengébb embereket, akik eddig rossz körülmények között éltek, de egészségesek, ez a nemes család pénzzel elcsalta, és védtelenül elhelyezte őket ebben a bizonyos házban, úgy, hogy mit sem sejtettek róla, csupán ki fogják őket használni, és a vérük az egyetlen, amiért bárkinek is fontosak ott. Eme kihasználtság ellenére mégis úgy tűnik, az emberek sora jobb a házban, hisz minden kényelem adott számukra, ahhoz hogy a vámpíroknak való kiszolgáltatottságot el tudja egy kicsit nyomni a szemükben - ám hiába üti fel a fejét a szökés gondolata, ez egy magasan őrzött hely, és egyébként sincs hova menniük, nem várja őket haza senki, hisz “senkinek sem kellettek „ .
  A harcok viszont dúlnak, a harag csak gyűlik, lehullnak a leplek, és előkerül a szomorú igazság. A harag mögött viszont gyakran bújik szomorúság, mely olykor a vámpírok szívét is megdobogtatja... Egyszer csak sok új áldozat érkezik, mely kissé felforgatja a vámpírok életét, és a szerelem sem győz majd várni a legalkalmasabb pillanatra - mely inkább az embereket érinti, hisz egy ilyen krízishelyzetben a szenvedély és a pillanatnyi boldogságérzet sokat segít a lelkeken. Attól a ponttól kezdve, hogy a házba kerültek az emberi karakterek, esti iskolába járnak egyébként, ha még nem fejezték be, bár lehet ezt a részt kihagyjuk, a karakterek korától függ majd.


  Karakterek:
Nos, emberi karaktereknek inkább törékenyebb lányokat/esetleg fiúkat szeretném ha hoznátok, egy erős jellemű, okos emberért (legalább is ha az embin ez látszik testileg) nem fizetnének, félnek hogy túljárnak az eszükön. Vámpíroknak inkább fiúkat, de lányokat is hozhattok, ízlés szerint, személyiség szerint, attól függjön a neme, mihez van kedved, nem akarom erőltetni a férfi karaktert, ha nem megy neked épp. Annyi karaktered lehet, amennyit csak elbírsz, ez a te dolgod.


  Karakterlap:
Név: ( egyértelmű )
Nem: ( remélem ez is )
Kor: ( 19-28 év, ez vámpíroknál több is lehet, de a kinézetét inkább az ezek közötti évekhez igazítsátok )
Faj: ( ember/szúnyog :T )
Kinézet: ( mindent mesélj el, ami elmondható arról, hogy milyen a külseje, ha akarod, részletezheted is )
Tulajdonságok: ( jellem, miket szeret, etc., bőven fogalmazva, hadd legyen mit olvasnom )
Történet: ( embereknél ezt kötelező kifejteni, vámpíroknál változó, hisz egy családot alkotnak nagyrészt, ezt utólag is lehet variálni ha összebeszélsz valakivel )
Egyéb: ( van-e házigyíkja, vércsoport, ütötte már el teherautó, csak a szokásos lényegtelen dolgok amikre az emberek zöme nem kíváncsi, de leírhatod )


  Remélem van kire számítani, ennyi lett volna, bárkinek bármilyen ötlete lenne hogy jobbá tegyük majd a játékot, én szívesen fogadom. Boldog karácsonyt, egyébként, kellemes ünnepeket minden cicaneveldézőnek <3 imádkozom, hátha kapok pár kommentet:v szeressetek

( 3270 megtekintés )

Szólj hozzá:

Benefactor
 
2019. 03. 22. 19:01  
Hát igen, eléggé kihaltunk :c

Jamni7 2019. 03. 22. 18:41  
Nekem elég reménytelennek tűnik a helyzet. : (

Cicuska :3 2019. 03. 21. 15:49  
Lehet hogy jó lenne kezdeni a szereppel valamit, mert nagyon kihaltunk.  :c

Avicii*^* 2019. 03. 10. 23:24  
Ja, én is feltámadok néha :'d

Jamni7 2019. 03. 10. 9:20  
Én is itt vagyok még. (:

Cicuska :3 2019. 03. 08. 16:49  
Élek, viszont  én sem vagyok teljes mértékben jelen néha. ;w;

Benefactor
 
2019. 03. 06. 19:01  
Én még élek, csak már haldoklom picit :c

Avicii*^* 2019. 03. 06. 17:29  
:C totál elhanyagoltam ezt a szerepet, sokminden történt. Veletek mizu, éltek még?

Benefactor
 
2019. 02. 25. 22:18  
Madison

Érintése meglepő módon gyorsan megnyugtatott, habár nem oltotta ki bennem az összes kétséget.
Kijelentésén halkan felnevettem, most már az ujjaimat is békén hagytam, nem ropogtattam őket, csak összekulcsolva pihentettem őket a térdemen.
- Akkor már csak miattad sem fogok stresszelni, elvégre te vagy a munkaadóm. - Mondtam, kissé ironikusan, majd felnéztem rá, halvány mosollyal.

Cicuska :3 2019. 02. 25. 20:41  
Robin

-Nem volt idióta kérdés, megértem hogy aggódsz, elvégre jelenleg az életed forog kockán. - mondtam közelebb ülve hozzá, a combjáról vállára helyezve kezem. - Ha bármi bajod van, és szeretnél beszélni róla, akkor én itt vagyok. Tudod, akkor nem lesz finom a véred számomra ha sokat stresszelsz.- kacsintottam felé, szarkazmussal. Biztos voltam benne, hogy érti a célzást.

Benefactor
 
2019. 02. 25. 18:35  
Madison

- Igazad van.. - Jegyeztem meg, sóhajtva, majd a kezére terelődött a figyelmem, ami a combomon pihent.
- Idióta kérdés volt... - Jegyeztem meg halkan, kínomban felnevetve, kicsit megcsóválva a fejem. Annak ellenére, hogy sikerült megnyugtatnia, még mindig kissé frusztráltan vártam a bejelentést. Nem tudtam volna megmondani mi zavart, de valami nagyon nem hagyott nyugton, emiatt az ujjaimat kezdtem tördelni kicsit.

Cicuska :3 2019. 02. 25. 18:26  
Robin

Egy darabig csak a két összebújt jó barátot néztem, majd mikor Madison megszólalt, figyelmem felé terelődött.
-Nem hiszem hogy mikor megtudják ezt az egészet te leszel a legnagyobb bajuk, meg akkor már amúgy sincs mit csinálni, elvégre ha szóltál volna nekik, ha nem , most már itt vannak és nem igazán tudnak ezen változtatni. Tehát nem kell aggódnod, nem lesz baj ebből. - mosolyogtam rá, egyik kezemet a combjára helyezve, nyugtatásképp.

Benefactor
 
2019. 02. 25. 18:08  
Lol, most látom mennyire elírtam a dolgokat ><
*egy
*megtudják

Benefactor
 
2019. 02. 24. 20:57  
Madison

Amikor Robin leült mellém, csak felnéztem rá, de nem mondtam semmit. Csak éreztem, hogy egyre jobban kezd felém kerekedni az idegesség, ezért ey pár perc múlva muszáj volt megszólalnom.
- Szerinted utálni fognak az emberek, ha megrudk, hogy én már előttük tudtam, mi folyik itt, és egy szót sem szóltam nekik? - Kérdeztem. Kimondva, ez már nagyon bugyuta kérdésnek hangzott, de sehogy sem tudtam kiverni a fejemből.

Cicuska :3 2019. 02. 24. 20:22  
Robin

Madisont néztem, aki eközben a padlót bámulta. Aggódónak tűnt, viszont próbáltam nem nagyon túlgondolni a dolgokat. Amúgy is elutasította a segítségemet, amikor a megszöktetését gondoltam ki. Mondjuk ez azért elég átlagos reakció, mást nem is várhattam volna, főleg, hogy éppen azzal gondolattal jöttem elő, hogy szökjön meg velem.
A sóhajtása bizonyíték volt arra, hogy a sejtésem igaz volt. kipattantottam  még egy pirulát a zsebemből kivett csomagolásból és lenyeltem. Ezután egyből Madison után indultam, majd leültem mellé a kanapéra. Apollo zavaratlanul a szemben lévő kanapén pihent Danával.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat