Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Foltimoki)

Ghost's House
Megosztás: f

Ghost's House

Hűha... Most mindenféle rizsa lesz így a szerep elején, bocsi mindenki, de ezeket mindenképp el szeretném mondani :'D
Elsősorban szerettem volna hatalmas bocsánatot kérni mindenkitől (célzok itt legfőképp az ezelőtti szerepem alá jelentkezőkre (Killer Clown, shh)), amiért eltűntem, meg amiért minden úgy abbamaradt, egészen idáig (;3). Nyomós okaim voltak, és semmi se úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Ne haragudjatok :< Többet nem fordul elő, becsszó :'D
A másik az, hogy most eléggé befosva küldöm be ezt a szerepet, mert látom, hogy az oldal eszméletlenül inaktív, és fogalmam sincs, hogy érkezne-e egyáltalán valami visszajelzés erre a szerepre. Amikor visszajöttem, rendesen le voltam sokkolva, hogy mennyire kihalt minden. Hol vagytok pici veteránjaim, akik mindig jönnek a szerepeim alá?°^° Gyertek vissza, és lökjetek a kommentek közé legalább egy búúú-t!ˇ^ˇ
Azért mégis minden ellenére beküldöm, mert merész vagyok és eszement, haha :3 Szóval a lényeg megvolt, szerettem volna, ha tudjátok, hogy Son mindig jön a szerepeknek nevezett marhaságaival...
...akarom mondani remélem azért néhányan bekukkantotok, legalább annyira, hogy elolvassátok a szerepet xD Próbáljunk meg összegyűlni, vagy bármi mást, amit életnek lehet nevezni xD
És, ugyebár hozom a formám, úgyhogy változatlanul egy horror szerepet hoztam nektek :3 Mert nem lenne Son szerep, ha nem horror lenne, ugye? xD Hát persze! Szóval, térjünk is át a lényegre uwu

Történet:

Egykoron élt egy fiatal lány, akit Marynek hívtak. Mary Andersonnak. Nem mond a neve semmit, igaz? Nemsokára fog.
A lány még csak hat éves volt, mikor rátalált egy szinte korabeli kislányra a padláson, akit egyedül csak ő látott. Kelly volt a neve, és olyan szépséges, olyan aranyos kislány volt, hogy Mary azonnal barátjára lelt benne.
Marynek Kellyn kívül nem volt egy barátja sem, ezért az ideje nagy részét csakis a különös kis hölggyel töltötte. Egy ideig minden jól ment, egészen addig, amíg Kelly viselkedése furcsa nem lett. Egyre sötétebbé vált, egyre barátságtalanabbá, amit Mary nem értett, hiszen olyan jól megvoltak.
Mary a lassú, ám határozott cseperedése alatt többször is látta Kellyt, de sosem álltak egymással szóba. Kis idő múlva pedig már teljesen eltűnt, soha többé nem látta, érezni viszont érezte, valamint mást is érzett, de nem tudta, hogy mit. Az érzések pedig hamarosan konkrét paranormális történésekké változtak, amik egyre erősebbek és erősebbek lettek. Később mindenki különös módon kihullott Mary mellől, míg teljesen egyedül nem maradt. Az édesapja tuberkulózisban hunyt el, míg az édesanyja hasnyálmirigyrákban vesztette életét. Mary már elég nagy volt ahhoz, hogy egyedül vezesse tovább az életét a rámaradt, hatalmas házban, ahol a történések már káosszá nőtték ki magukat.
Fél évvel később, Mary Anderson szintén életét vesztette. Felakasztotta magát. A városból jöttek ránézni, hogy hogy érzi magát, mikor látták, hogy a ház legfelső ablakából lógott egészen le, a főbejáratig, egy hatalmas, masszív kötélen. Most kétezer-tizenkilencet írunk, és a mai napig nincs egy ésszerű magyarázat sem a két évszázaddal ezelőtti eseményekre.
A szerep helye ez a ház lenne, ahol ezernyolcszáznégyben életét vesztette az Anderson család, és még sokan mások előttük. Ez a ház annyi lélekkel van tele, annyi szellem, annyi entitás, annyi gonoszság és meg nem értettség lakozik benne, amelyet több mint harminc szakmájához értő és hű szakember hagyott hátra, és menekült a lehető legmesszebb addig, amíg tehette. Az Anderson család halála óta üresen áll, a várostól és az emberektől távol, egy sűrű erdővel a háta mögött. Aki netán erre jár, sikolyok és suttogások, ajtócsapódások, kaparászások tömkelegét hallja, valamint úgy érzi, mintha figyelnék őt, mintha követnék, így amint teheti, elrohan onnan. Ezért szerintem mondanom sem kell, hogy az a ház a második legelkerültebb hely arrafelé.
Ám a mi kis csapatunk holmi hiedelemtől nem riad vissza! A karaktereink mind ismerik egymást, egy iskolába járnak, és mindannyian barátságban vannak (a többit rátok hagyom, hogy kit milyen viszonyba akartok tenni xD Meg majd a szerep hozza magával a dolgokat), máskülönben nem terveznék mindannyian, hogy együtt ellátogatnak a Szellemházba, és egészen addig ott lesznek, amíg meg nem fejtik a nagy rejtélyt, amely évszázadokra nyúlik vissza. Plusz, túl kell élniük az ott töltött X időt, mert ha egyszer oda belépnek, necces lesz a kijutás, természetesen(^▽^)

Karakterlap:

Név: (Lehet bármilyen, csak magyar ne xD)
Nem:
Kor: (14-19 kérném a korozást)
Tulajdonságok: (Legalább 6 kerek mondatnak meg kell lennie)
Történet: (Ide tulajdonképp leírhatjátok azt, amit gondoltok. Ha szeretnétek kis betekintést adni a karakteretek múltjába, jelenjébe, vagy esetleg arra, hogy milyen kapcsolatban áll a többi karakterrel/pár karakterrel, hogy ismerte meg őket, miként hatott rá, stb, tudjátok xD)
Kinézet: (Nem muszáj képet, csak ha van, akkor. De a kerek 4 mondat külső leírást mindenképp elvárom)
Mit vitt magával?: (Ezt úgy gondoltam, hogy ide kell, mivel nem tudni, hogy kinek a karaktere mit gondol, mit hoz magával, ami a későbbiekben még fontos lehet egy ilyen kiruccanáson, meg ilyesmi xD De azért lőfegyvert meg hasonlókat ne írjatok, mert annak sok értelme nincs xD)

Szabályok:

-  Senki ne legyen nagyon öntörvényű! Magyarázat: ez egy olyan szerep, ahol nem kell minden pillanatban történnie valami paranormálisnak, vagy drámának, higgyétek el, van idő mindenre, nem kell elsietni, és nem kell telepakolni mindenféle cuccal, annak reményében, hogy izgalmasabb lesz, mert nem ettől lesz az, hanem pont az ellenkezőjétől. Lehet szappanoperázni, de csak egy bizonyos mértékig xD Én leszek a mérő! Ha túlságosan nem jó, ami megy, offolok, szóval csak körültekintően.
- Mindenki csinálhat dolgokat, de csak addig, amíg az nem veszélyezteti a szerepet és a többi szerepest, hogy az nyugodtan tudjon menni/a szerepes játszani!
- Ha bármi kérdésed van, kérdezz nyugodtan akár kommentben, akár levélben! S o n c h i
- A karaktereket kommentbe küldjétek, ne levélbe!
- Fiúkat és lányokat is egyaránt várok!
- És még egy utolsó: ne felejtsétek el, hogy egyik karakter sem tökéletes, és nem kell drámakirálynőnek/drámakirálynak lenni!


Szerintem mindent elmondtam amit akartam xD A lényeg magától értetődik. Ez a szerep most egy próba (egy jól is elsülhető próba) arra, hogy tudunk-e még életet csiszolni itt, mint régen. Remélem sikeresen elindul majd a szerep, és történni fog valami, én várok mindenkit. Köszöntem a figyelmet! :3

( 196 megtekintés )

Szólj hozzá:

Cicuska :3 2019. 01. 12. 22:01  
Én jövök, annyi biztos, csak hogy karakterre mikor lesz időm, ahhoz ötletem sincs. ;v;
Mondjuk lehet lusta leszek és az előző szerepemből hozom a fiacskámat, mostanában csak hozzá hasonló karakterekhez van kedvem.

Walker Joins 2019. 01. 12. 9:43  
én olyan szívesen jönnék, de látom nem igazán tolonganak a jelentkezők.


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat