Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Paamy)

Forgotten
Megosztás: f

Forgotten

Az emberek mellett fejlődött egy másik faj, Az Adobitok. Sokáig rejtőztek, hogy a feltétlen szereteten alapuló békéjüket fenntartsák. Mivel több ezer évvel hamarabb jelentek meg mint az emberek, így kifejlődtek természetfeletti képességeik.
A középkorban az Adobitokat kezdték észrevenni az emberek, akkor is, hogyha a természet lágy ölén nevelkedtek és nagyon keveset jártak emberi városok közelébe, mivel a béke megtartása miatt, nem szabadott bármiféle kapcsolatba lépni az emberekkel. Viszont minél jobban tiltották, annál inkább érdekelte az Adobitokat az emberi faj, így sokan megjelentek az emberek között és bevallották az igazságot. Viszont az emberek sátáninak tartották őket a képességeik miatt, nem hittek nekik, így minden Adobitot ki akartak végezni. Kevesen menekültek meg az üldözések során, de akik megmenekültek, azok valahogy beleépültek az emberek társadalmába és titkolják kilétük.
Napjainkban az Adobitok csak legendaként léteznek, és már nagyon csekély a színtiszta, teljes mértékben Adobit.
Az Adobitok sokkal több dolgot tudnak mint az emberek, mivel kísérleteztek a természettel. Rájöttek, hogy egy bizonyos varázs segítségével minden ezer évben egyszer lehetőségük van arra, hogy az elhunytak lelkeit egy egész napra láthatóvá tegyék a világgal.
Az Adobitok azt remélik, hogy így, megértethetik majd az emberekkel, hogy tényleg léteztek ők és hogy a feltétlen szeretet a béke alapja. Mivel a túlvilág éjszakája közeleg, í]y minden Adobitot értesítenek és találkozót szerveznek Belgiumban, a Soignes-i erdőben.

-Karakterlap-

NévA nemzetiség nem igazán számít, választható)
Kor: (Az élettartamuk hosszabb mint az embereké. 200-300 évig élnek, eszerint számítsátok ki.)
Nem: (Nő, Férfi, vagy őszintén bármi)
Faj: (Részben vagy egészben Adobit, vagy ember)
Történet: (Hogyha Adobit, akkor családjáról, hogyan rejti ezt az emberek elől, esetleg a családjában rejti, vagy nem, hogyan küzdött meg ezzel a léttel kiskorában. Ha ember, akkor valamilyen kapcsolata kell legyen az Adobitokkal, mindenképpen kell tudnia hogy léteznek és valamilyen közeli kapcsolatban áll vagy állt eggyel vagy nem. Körülbelül 10-15 sort kérek, nem lesz baj ha kevesebb, de ne kétmondatos legyen, és lehetőleg értelmes mondatok, amik nem felsorolásokból állnak)
Személyiség: (Engedjétek el a fantáziátok, építsetek egy karaktert, akit tényleg hitelesen tudtok előadni majd később a szerepjátéknál. 8-10 sort kérek ide, de mint mondtam, ha kevesebb mondattal is kidolgozott karaktert tudsz hozni, akkor nem fogom leharapni a fejed)
Képesség: (Csak az Adobitoknak kell. Itt is kreatívkodjatok. Ha valamiben nem vagy biztos hogy elfogadható-e kérdezz nyugodtan. Annak mondjuk örülnék, ha kicsit a természethez kapcsolódna)
Kinézet: (Minimum 1 kép és egy rövidke leírás mellé)
Egyéb: (Ha még bármi fontosat szeretnél a karakteredhez adni, de sehol sem kapod a helyét, akkor az ide fog kerülni)

Háát, elhúztam ezt a cikket egy picit. :'D Nem tudom mennyire jött le, de ha bármi kérdésetek van, akkor várom őket! ^^ A szerepezés kezdetét nem szeretném siettetni, amúgy is bele fog telni egy kis időbe, amíg elegen összegyűlünk, hogy bármit is kezdjünk ezzel, úgyhogy majd meglátjuk.
Várom véleményeitek és karaktereitek!
Cicuska :3

( 594 megtekintés )

Szólj hozzá:

Cicuska :3 2018. 12. 31. 21:03  
Hát persze.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 12. 31. 12:10  
Én nagyon rég szerepeztem (és nem is ezzel a felhasználóval), de jöhetek?^^

Cicuska :3 2018. 12. 30. 18:05  
Olyasmi is lehet az eltérő tulajdonság, ami születésekor nem volt feltűnő, de gyerekkora vagy tinikora során kifejlődött.

Cicuska :3 2018. 12. 30. 18:02  
Hát szerintem eléggé hasonlítanak az emberekhez, viszont apróbb eltérések lehetnek a kinézetükben, például rózsaszín hajjal születtek vagy akármi, őszintén nem szólok bele, viszont azért olyan szintű kell legyen ez az eltérés, hogy tudjanak beilleszkedni az emberek közé.
A hitük szerintem az, hogy ha meghalnak, akkor a lelkük itt marad a földön és gondoskodik a még élőkön. Vagy éppen fájdalmat okoz nekik, ha az Adobit élete során nem értett egyet a Feltétlen szeretet"-el.
Szokásokra sem igazán gondoltam, de szerintem menő lenne, úgyhogy ha van bármi ötleted ilyesmire, akkor nyugodtan. ^^
Meg ha a hitükre van bármi más ajánlat, azt is szívesen várom, ez csak az én elképzelésem.

Jamni7 2018. 12. 28. 21:51  
Rég vártam már a neveldén egy friss, kreatív szerepjátékot, hát eljött az idő. Mindenképpen jönni fogok. (:
Viszont van egy(vagy pár) kérdésem: Az Adobitok külsőre mennyire megkülönböztethetőek az emberektől? Vannak különleges szokásaik, esetleg hitük, minisztériumuk vagy valami hasonló?

Cicuska :3 2018. 12. 28. 20:33  
Sonchii. :'D
Várlak!

tigrancs3 2018. 12. 15. 20:13  
Valószínűleg összedobok majd egy karaktert, ha lesz a szerepből valami.

Sonchi
 
2018. 12. 15. 20:02  
ÉN IS JÖVÖÖÖÖÖK
Heló heló :3
Mondjuk... nemtudom elindul-e egyáltalán a szerep, de ha mégis, akkor itt vagyok xD

Cicuska :3 2018. 12. 12. 19:55  
Rokonnn. :3
Gyere, persze, még bőven aktuális. :>

cica% 2018. 12. 12. 19:21  
Én lehet, hogy jönnék, ha még aktuális

Cicuska :3 2018. 12. 10. 19:51  
Upsz, nem voltam fent. ;v;
Megpróbálok majd valamikor időt szakítani arra, hogy megírjam a karakterem, példának,hogy ha van valaki véletlen nem tudja hogyan kellene kinézzen egy karakterlap.
Egyébként mindenkit szívesen várok!

  - megszűnt felhasználó - 2018. 12. 09. 11:46  
Szerintem jövök ^^

Kriza
 
2018. 12. 08. 17:54  
Várható leszek^^

Karina2003107
 
2018. 12. 04. 21:34  
Őrdekes, de nekem elég bonyolult, szóval valószínűleg kihagyom.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat