Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Paamy)

Aurora-magic animals
Megosztás: f

Aurora-magic animals

Sziasztok! aki tud angolul, az kitalálhatta a címből, hogy mágikus állatok lesznek a szerep főszerepében!

Arról szólna, hogy egy állat vagy, és ha akarod, lehetnek szárnyaid, szarvad(csak ló), lehet mágikus aurád, jég, tűz, víz erejét jelentheted. Különlegesebbek több állatfajjá képesek átváltozni, az ilyenek ritkák.
3 csapat van, leginkább falkákhoz hasonlítanak, de nincs béta és omega, csak alfa, elit réteg, átlagréteg. Az elit réteg tagjai képesek több állatfajjá átváltozni.
Az embereknek nem tetszik, hogy egy-két állat nemrég furcsán kezdett el viselkedni, és erőt kapott. Ki akarják irtani az összes különleges állatot. Egy csoportja az aurora állatoknak(akik erőt képviselnek) kettős életbe kezdett, mert azt hiszik, ha segítenek az embereknek ők túlélik.Ők az Újhold csapat.( New Moon.)Harcolnak a többi aurorával. Jól gondolják vajon?

A második csapat a Napsütés. (Sunshine.)Ők az emberek ellen vannak, küzdenek velük, hogy életben maradhassanak. Sikerül nekik?

A harmadik a titokcsapat.(Secret team.)Elrejtőzve várják a sorsukat, és ha embert látnak, rögtön megölik. Ők döntöttek jól?

Ott vannak még a különállók is, akikről senki nem tud, mert egyik csapatba sem tartoznak. Ők kissé mások, és lehet, hogy az erejük is nagyobb.
Mi lesz a vége? Rajtunk múlik!

Remélem fogtok jönni páran!

Lehetséges állatfajok: ló, cica, kutya, farkas, tigris, leopárd, gepárd, sas, papagáj, páva, bagoly, róka, denevér, nyúl, egér.
Ha valami más fajt szeretnétek azt kérdezzétek meg, mert nem biztos hogy lehet!

Erők: Tűz: jele narancssárga vagy piros szem, az állat bármit képes felgyújtani, elég csak ránéznie. (ezt nem azt jelenti nyilván hogy amire ránéz az mindig porrá ég)
      Víz: jele mélykék szem. A tekintetével árvizet tud okozni, és az ellenségeit megfullasztani.
      Angyal: szárnyai vannak, ezáltal tud repülni. Nem tud ártani senkinek, mert ő Jó.
      Démon: a gyilkos. Szintén tud repülni. Halhatatlan, kivéve ha megölik.
      Vámpír: nyilvánvaló. Vért iszik, és elég a napon, kivéve ha félvámpír.Mindegy milyen állat, bármikor fel tudja venni egy denevér alakját.
      Félvámpír: Bármit tud enni, nem muszáj vért, de azt is tud kiszívni másokból. A napon sem ég el.
      Boszorkány: jó és rossz mágiával rendelkezik, aminek segítségével mérget és gyógyszert tud készíteni, valamint szerelmi bájitalt. Bármi is legyen, bármikor fel tudja venni egy fekete macska alakját.
    Szellem: akit a történet során megölnek, szellemállatként  éled újra. Áttetsző, csak az más szellemek látják őt. Képes lebegni, vagyis repülni.
    Félszellem: Fel tudja venni egy szellem alakját, de egyébként élő, rendes állat.
    Jég: jele halványkék szem. Meg tud fagyasztani bárkit akit akar, és ha nem olvad fel akit lefagyaszt, akkor meg is halhat. Két jég erejű aurora nem fagyaszthatja le egymást!
    Szárny: egyértelműen repülés.
    Szarv: (csak lovak) mágia. Meg lehet tanulni bármit varázsolni vele. Más állatoknál a mágikus aura jelenti ugyanezt.

Egy állat több varázserővel is rendelkezhet, de csak ha elit, és ez esetben nem változhat át más állattá. (kivételek persze vannak, a kívülállók)

Adatlapot így kérném:

Név: Bármi.
Kor: Normálisan, de ha halhatatlan akkor persze bármi lehet.
Nem: Nőnem/hímnem, állatfajhoz mérten. (pl csődör, szuka, tojó stb.)
Faj(ok):Fentiből lehet választani.
Erő: Szintén.
Történet: Röviden, de tartalmasan.
Család: párok, kölykök ha alakulnak ki a történet során az jön ide.


Akkor akik jöhetnek és ahova jöhetnek: 

New Moon:

Alfahím: várok egyet.
Alfanőstény: várok egyet.
(nyilván egy pár lesznek)
Elit: 2 tag.
Átlag: 3 tag,plusz én is hozok egyet.

Sunshine:

Alfahím: kérek egyet.
Alfanőstény: én hozom.
Elit: 2 tag, plusz hozok egyet.
Átlag:3 tag.

Secret team:

Alfahím: várok egyet.
Alfanőstény: várok egyet.
Elit: 3 tag.
Átlag: 2 tag plusz hozok egyet.

Kívülállók: hozok 1-et (*Crystal*), kérésre ide is lehet jönni.


Egy másik cikkben jönnek a karaktereim, ide várom a jelentkezéseket, ott pedig megírom, melyik falkában hányan vannak.Az embereket majd akkor hozom be. Az állatok listája ott már ki lesz bővítve a kért fajokkal.

Remélem tetszik az ötlet! ^^

( 214 megtekintés )

Szólj hozzá:

Warrior cats fan 2018. 11. 29. 20:58  
dik
Halhatatlan, kivéve ha megölik „ ?? wtf, ez mifajta halhatatlanság? Tehát akkor én is halhatatlan vagyok, kivéve ha meghalok valaki, vagy valami által? xDD bocs, nem tudom ezt értelmezni, tudomásom szerint ez valami olyat jelent, hogy a halhatatlan szó, az az, amikor ha pl leszúrnak késsel, akkor sem halsz meg, és élsz tovább, vagyis mindig új az esélyed, nem kell félned.
Igazából nem értem: Angyalok csoportja arról szól, hogy nem bántanak senkit...
"az emberek kiakarják őket irtani, az állatok megölik őket!" hmm... tehát akkor az angyalok valamiképp nem is létező élőlények? Ahammmmm... de még mindig nem értem :"D

Mi??? Na ne! Nem lehet cicámnak unikornisszarva???? :"C Erről álmodtam egész életemben, még ha nem is tudná használni, jól mutatna a fején. xD Hát márpedig nagyon is jó lenne.
Hmm... kutya, cica, farkas... farkas most nem, mindig azt hozok, megszokottá vált régebbről, kizárva. Cica, van cicám, imádom őket, de tegnap láttam barátommal egy kutyás filmet, ami mégjobban éreztette velem a kutyák iránti szeretetet, valamint én is jobban szerettem meg őket. Sajnos már nekem nincs kutyim, de így történet alapján nézve nem tetszene, ha a kutya bántana embert, hiszen ez az állat az ember kedvence. (jó, ez csak irónia, mert vannak, akik nem szeretik a kutyát) És tehát nekem így a macska lenne a karakterem. Egyet szeretnék szokásomhoz hívően, illetve nem mindig xd Mert mondjuk most 1 karakterrel fogok játszani, mert legalább akkor nincs 20, és mindegyikről írni, közben akkor a másik karakter az életét is megunja... kicsit eltértem, tehát a lényeg: 1 karakterem lesz, ami lány és cica.
Őőő. Nem lesz különleges, mert nem szeretném, hogy átváltozzon másik állattá. Habáááááááár... elitnek muszáj állattá változnia? (másik állattá)
Akkor akik jöhetnek és ahova jöhetnek:  „ Hmm!! Ez aztán a magyar mondat. Am itt mondjuk nem tudom mit akartál xd
Igazából alfa nősténynek van komolyabb dolga? Mert ha mondjuk nincs ilyen akármi cucc, akkor azt hozok xd Jó, m1, a csapat fogalmam sincs hova menjen, majd döntök, de egyébként meg hozhattok az én karakteremnek párt, vagy testvért, mert akartam neki legalább egy testvért, akit szeret. És akkor kérdés: Ha átlagos, akkor is lehet párja?


Warrior cats fan 2018. 11. 29. 20:37  
Mi? Nem kell írni tulajdonságot? Ez egy szerepben mindig előfordul, szerintem mellékesen írok azért, mert hát na xd Nekem tulajdonság, vagyis a jellem szinte egyik legfontosabb, mert szerepeknél e egy alapvető dolog. Persze most nem belekötésként, csak meglepett :"D
Egyébként nem rossz az ötlet, nagyon rég szerepeztem, tuti jövök, vagyis hát remélem veszek rá fáradságot, de lusta magamat ismerve nem biztos. >< Netán nem jönnék, akkor sry, de sztem jövök, mert hiányolom a szerepezést, valamint már a történet írást is xd Rég írtam, nem vok annyira nagyon aktív cn-en. Jah, és bocsi, de megszoktam másik játékokon ezeket a rövidítéseket némi szavaknál, pl "sztem" xd Mert... mert megszoktam xd
Na de, kíváncsi leszek arra, hogy mit hozunk ki belőle, és hogy ez akk most milyen szerep is lesz. Na mindegy, szerintem még egy kicsit átgondolom mi is ez az egész, hogy miről szól, aztán csak jövök. (:

CreativeRóa 2018. 11. 28. 11:44  
Áhhhhhhhhh! Lehet túlságosan szó szerint értelmeztem, de NAH xD A kérdés még fönn áll.

Speedpaintwolf
 
2018. 11. 27. 17:49  
szerintem az általános sztereotipikus természetére utal

CreativeRóa 2018. 11. 27. 15:21  
Egy angyalnál a “nem tud ártani senkinek „ hogy működik?

CreativeRóa 2018. 11. 26. 19:33  
Gondolom én valamelyik elit.

Speedpaintwolf
 
2018. 11. 25. 20:08  
Lehet, hogy bután hangzik, de ha nincsen béta (a béták számítanának a következő vezéreknek is), akkor az alfavezér halála után ki fogja vezetni a csapatot?

Speedpaintwolf
 
2018. 11. 25. 20:03  
Lehet, hogy jövök, de nem biztos. Mindenesetre egy elitet hozok a secret teambe, azon még ingadozok, hogy macska legyen-e, vagy farkas

Drazsi 2018. 11. 25. 18:53  
Tuti jövök UwU

CreativeRóa 2018. 11. 25. 11:53  
*meglátja a leírásokat* Miééééééért kellenek a sztereotípiák? Miért nem lehet az angyal is rossz? :'C Plusz a démonok leírásánál a “Halhatatlan, kivéve ha megölik. „ mondat. Ez majdnem olyan jó, mint Mustang "Addig öllek amíg meg nem halsz!" jelenete. Nagyából értem, hogy mire gondolsz, csak hülyén hangzik =D
Két jég erejű nem fagyaszthatja meg egymást, de például két tűz képességű felgyújthatja? Ez lehet, hogy *** kérdés, csak jobb tisztázni. Meg ha mindenki mindent a szemével csinál, akkor ha bekötik valakinek a szemét mi lesz?

Báj te wéj feltehetőleg jövök, mert nem akarom szét unni magam.

Warrior cats fan 2018. 11. 25. 9:40  
Ha sok jelentkező lesz, akkor jövök, de nem biztos, hogy akk itt lennék sokszor, mert nem mindig van kedvem.

ALVILÁGI KANDÚR
 
2018. 11. 24. 19:26  
Hát én lehet hoznék kettő farkast, meg egy sast. Persze ha lehet egyszerre 3 karakter.


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat