Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Pinghorizon)

Hiányzol
Megosztás: f

Hiányzol

Csak rád gondolok. Hiányzik a mosolyod, az érintésed és az ölelésed. Hiányzik, hogy nem látom már többé azt a csillogó fekete szempárt.
Csend. A szívem dobogása hallik csak, mely neked szól. Hallod? Könnycseppek csorognak benne vér helyett.
Itt ülök egyedül a verandán. Innen néztük a naplementét. Emlékszel? Átkaroltál engem, így a 10 fokos hidegben is forróság járta át a testemet.
Csend, csend és csend. Nagyon hiányzol! Akárhová nézek is, mindenhol emlékképek hevernek. Emlékképek az udvaron, a házban, a parton és az óceánban. Az óceánban pedig elkeveredik az emlék. Akárhovvá mennék, ahol itt ez az óceán téged látnálak.
Itt ülök a tested mellett, de te már nem vagy itt velem. A vèr lágyan csordogál a szádból. Újra itt a naplemente, de te már nem ölelsz át. Nem ölelsz át, csak holtan fekszel a verandán.

( 197 megtekintés )

Szólj hozzá:

Pinghorizon
 
2018. 12. 09. 10:53  
Citindarle: Ne fenyegess senkit sem!

  - megszűnt felhasználó - 2018. 11. 16. 18:23  
*A történeted. 133 szó. asszem

  - megszűnt felhasználó - 2018. 11. 16. 18:21  
Dun dun dun. Mik ki nem derülnek.

Lol ez mi volt?
Filmen ez valahogy így nézne ki: Chicago, este 6 óra 14 perc. (már megyeget le a Nap) Csaj ül a verandán néz előre, közben szomorú arcot vág, kicsit sír, mellette fekszik egy hulla, szájából folyik a vér. Csaj néha rápillant a vérbe fagyott holttestre, közben sóhajt nagyokat és sajnálja magát.

történet folytatása, sry : Kiderül a csajnak senkije sem volt, se rokona se barátja senki, csak a csávója. Kihívják a rendőrséget, a csaj azt se tudja hol van, beszél összevissza, őrült. (Arra gyanakodnak, hogy a lány ölte meg a pasit, de ezt tőle már sosem tudják meg mert teljesen elveszítik szegénykét-mármint csajszit+szemtanú nuku) Beviszik az őrültek házába, a csávót meg eltemetik stb. A házat azóta sem lakja senki, és a környék lakói egymás közt beszélik meg a sztorit, hozzátesznek ezt-azt egy jó kis rémsztori kerekedik belőle. Híre kel a dolgoknak, sokan hallanak róla, felkerül a netre. Jön egy csávó, elhatározza, hogy készít egy filmet (igaz történeten alapulót ofc) erről.
STB Stb.. vagy valahogy így.


ez ha jól számoltam 133 szó, amit egyetlen rövid mondattal/szóval (attól függ) össze lehet foglalni.

Utóirat: JÓÓ voolt ))

Ilma* 2018. 11. 14. 17:59  
Nem titkolom tovább, én vagyok Hulikanu.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 11. 14. 15:37  
Uh.....nagyon köszönöm! Nem hiszem, hogy tehtséges lennék.
Ez most jót tett a lelkemnek. Köszönöm!

Kenly 2018. 11. 13. 18:27  
Sokáig gondolkodtam mire rájöttem hogy mi ennek a kis irománynak a műfaja mire rájöttem hogy epigramma. Rövid,tömör történet csattanós végkifejlettel,és ez általában groteszk vagy humoros,ezért is alkalmazták régen sírfeliratként.
Nagyon tetszett nagyon szerettem ilyeneket olvasni régen köszönöm hogy újra felelevenítetted bennem ezeket az emlékeket,és már rég láttam hasonlót itt,meg úgy általában is ;)
Tetszik a stílusa is a hangulata is nagyon tehetséges vagy.
Nagyon különleges hogy sok benne a szóismetles, ehhez a stílushoz ez kifejezetten illik és drámaibbá,hangulatosabbá teszi az irományt.
Egyetlen megjegyeznivalóm hogy számokat is mindig betűvel kell kiírni ( de ha véletlen volt akkor az természetesen más tészta )
De tényleg nagyon jó lett!  Írj még a jövőben is ^^

  - megszűnt felhasználó - 2018. 11. 11. 8:41  
Nagyon rövid lett, tudom. Kérlek írjatok tanácsokat!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat