Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Foltimoki)

Barni
Megosztás: f

Barni

Futott de egy buvohelyet sem talált a borzalmas vilanások és a morajlások elöl. De ő nem az a fajta kiskutya volt aki könnyen felagyja nem mert ő volt barni. És akármilyen átkot szort régi gazdája rá ő sose megy visza nem ő nem mikor a gazdája a gyufa lángjával kínozza. Ő inkáb éhenhal mint hogy megégesse az orrát. Ekor talált egy padot bebújt alá és pár perc nyüszités után elaludt. Másnap regel nagyon éhes volt. Futott az utcákon amíg még nem talált egy hentest. Az ajtó tárva nyitva a németjuhásznak ez egy kicsit gyanus volt. Ott volt egy másik kutya a húsok alat ha ugrot volna elérné a húst. Akor miért nem ugrik? Gondolta barni de ő nemfog itt álni és várni ő most ugrik. Ugrot is de valami visza csapta és a földön landolt mi volt az? gondolta de nem agyja fel ahogy apja cézár se adná fel de az a sttafordshire terrier nem mozdult a húsok alol. De akor barni ugrot és elérte a húst. Rohant rohant amíg csak a lába birta viszaért a padhoz elkezdet esni az eső elcsámcsogta a z ízletes húst  és aztán aludt


        Folytatjuk

( 130 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2018. 09. 01. 21:06  
Nos hát, először is a mondatokat nagy betűvel kellene kezdened. A neveket mint pl: Barni és Cézár nagy betűvel, szintén! Helyesírási hibával tele van, de inkább először az első 2-t javítsd ki aztán, majd a többit! 

  - megszűnt felhasználó - 2018. 09. 01. 10:44  
Barni k9-es rendörkutya lesz de atol ez még nem lesz krími

  - megszűnt felhasználó - 2018. 09. 01. 9:59  
*írórszágban

  - megszűnt felhasználó - 2018. 09. 01. 9:58  
Oksi gyakorolok de író rszágban lakok ugyhogy maximum ujra olvasom a magyar könyveimet 9 éves vagyok olvasni szeretek ugyhogy fogok. Köszönöm a tanácsokat

  - megszűnt felhasználó - 2018. 08. 31. 22:23  
Őszintén szólva egy másik felhasználón, én ugyanígy kezdtem. Gyakorolj sokat és akkor még lehet belőle valami, mert az ötlet nem is olyan rossz!

  - megszűnt felhasználó - 2018. 08. 31. 19:38  
Hát...
- Rövid, nincs leírás, és érthetetlen. Elírás, helyesírási hiba rengeteg van benne, de mikor "Barni"-t és Cézár-t írtad kisbetűvel azt hittem elsírom magam... nagyon gyorsan történik minden, leírás nagyon is hiányzik belőle.
Ehhez nem tudok mást fűzni, hogy gyakorolj és olvass sokat..


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat