Újság >> Cikkek

(ellenőrizte: Pinghorizon)

Az Én Történetem (író verseny)
Megosztás: f

Az Én Történetem (író verseny)

Sziasztok!

Igen, ez egy újabb verseny lenne, nem tudom ki már mennyire unja ezeket, de újabb ötletem támadt. *.*
Szóval úgy gondoltam, hogy miért is ne lehetne egy ilyesfajta íróversenyben részetek? Miért is ne mutathatnátok meg kreativitásotokat? Eddig nem figyelt fel rátok senki? Gyere, tedd próbára ügyességedet, derítsük ki együtt, hogy tényleg egy nagy tehetség rejlik odabent vagy már csak egy kis gyakorlásra van szükséged?

Visszatérve ebből a motivációs, zagyvaságos, kampányolós szövegből a valóságba, van kedvetek egy ilyenhez? A verseny minimum 5 jelentkező, plusz kettő zsűritag ellenében venné kezdetét. Az utóbbiból szerintem már meg is lenne az egyik, én Krizára gondoltam, őt tartom itt a legjobb barátomnak. ^^ Már voltunk együtt máskor is zsűritagok, úgyhogy miért is ne?

De inkább térjünk a tárgyra. Röviden igazából az lenne a lényege, hogy a felhasználóknak egy 10-20 soros storyt kell írniuk a megadott témá(k)ban. 3 fordulót terveztem, de ha esetleg még kedvet kap hozzá az egész társaság, akkor lehet 5 is természetesen. Az írásokat privátba kérném, hogy ne legyen az, hogy "az én cikkem még nem került be" vagy "hát de én is pont ilyet akartam írni". Magyarul ne legyen vita. A fordulók végénél úgyis ki fogom rakni mindegyik alkotást, ezen nem kell izgulni. A pontozás egytől tízes skálán fog lezajlani, semmi kivételt nem teszünk. Illetve lehet feles pontokat is szerezni (Például: 4,5 pont). Nem kiesős, de közben is ki lehet szállni, ha esetleg nincs időd! Ilyenkor a nyereményedet és az egész munkásságodat elveszted.

Díjként különleges cicával és centtel sajnos nem tudok szolgálni, viszont a következő nyereményt a saját centjeimből fizetem. Egy "saját fan klubbot" készítenék az első helyezettnek, benne az összes kis irományával, amit itt összekaparászott. E klubban helyet kapnának a további résztvevők nevei is, csakhogy ennyit mindenki kapjon. :3 A második helyezett két képet kap, amin fel van tüntetve a neve és egy idézet, amit ő választ. A harmadik egy képpel gazdagodik, a nemrégiben említett dolgokkal ellátva. Ahogyan említettem három mondattal feljebb, mindenki belekerül egy klubba (linkelve, névvel), és névre szóló emléklapokkal is készülök. Ahogy fentebb is mondtam, ezeket nem kapja meg az, aki közben kiszállt!

Jelentkezési lap:
Becenév: (hogyan szólítsalak)
Korosztály: (10-14 vagy 15+. Bővebb infó lent)
Ezért jelentkezem: (nem tudom, csak úgy)
Ajánlott témáim: (miről lenne kedved írni)

Ha esetleg több jelentkező lenne a vártnál, akkor két részre osztjuk a csapatot. 10-től 14 évesekig és a 15 évesek vagy annál idősebbek.

Egy kis plusz:
Szeretném, ha mindenkinek (ugyanúgy, mint a CN táborban) egyéni profilképe lenne a verseny ideje alatt, a felhasználónévvel rajta. A képet netről is szedheted, vagy akár rajzolhatod is, digitálisan, kézzel, de a név mindenképpen legyen rajta, hisz onnan tudom, hogy ez a versenyes képed. Ez természetesen nem kötelező, de az első irománynál plusz pontot ér. (A nyert pontokat el is vehetjük, ha a későbbiekben profilképet változtatnál, értelemszerűen a verseny ideje alatt.)

Nos, remélem, hogy páran kedvet kaptatok hozzá és igazságosnak tartjátok majd a pontozást! Ha bármi kérdésetek lenne, forduljatok a zsűritagokhoz bizalommal!
További jó játékot!

( 604 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2018. 09. 22. 17:02  
Mi lesz a következő téma?

Melodía 2018. 09. 11. 23:06  
*témához (autocorrect)

Melodía 2018. 09. 11. 22:40  
Már mindegy, Elküldtem, de szerintem nagyon a témája z illő.

Kriza
 
2018. 09. 11. 20:46  
Ezt neked kell eldöntened.

Melodía 2018. 09. 09. 2:26  
mi lenne jó a témára?

gazni
 
2018. 09. 08. 13:43  
Bocsánat, hogy nem küldtem eddig, csak azért mégiscsak most volt iskolakezdés, tegnap tegnapelőtt nekünk osztálykirándulás volt, örülök, hogy élek. Ma vagy holnap összehozok valamit. Tényleg sajnálom nagyon.

Melodía 2018. 09. 07. 20:11  
Ezt a képes dolgot nem értem, de mindegy, inkább emiatt ezen leszek. (tudom, nehéz eset vagyok xD)Nem szeretnék képet cserélni

  - megszűnt felhasználó - 2018. 09. 07. 16:24  
Karina: Akkor siess, mert már az irományokat beküldésének határideje is lejárt! Szeptember 10-ig kapsz haladékot és mindenki más is aki eddig nem küldte!

Karina2003107
 
2018. 09. 06. 20:57  
Na én vagyok Danza. Csak azt szeretném kérdezni, hogy jöhetek (mert ugye nem írtam jelentkezési lapot)? Ha igen akkor szólok, hogy késni fogok egy kicsit

Kriza
 
2018. 09. 03. 14:43  
Ha levélben elküldöd valamelyikünknek, mi azt továbbítjuk egymásnak. ^^

Danza 2018. 09. 02. 21:32  
és hová kell küldeni az irományt?

  - megszűnt felhasználó - 2018. 09. 01. 17:20  
Baj ha egy-két sorral meghaladja vagy ami nagyon valószínűtlen, hogy nem éri el?

tigrancs3 2018. 09. 01. 10:35  
Köszönöm az információt!

  - megszűnt felhasználó - 2018. 09. 01. 10:07  
Tehát akkor: Az alkotmány 20-40 soros legyen (ne úgy, ahogy a cikkben írtam, Lili kérésére meg lett változtatva, mondván, hogy 10-20 sorba "semmit" nem lehet belepréselni), harmadika körül lassan kérném, de negyedik vagy éppen ötödike is még megfelel. A csapatot végül NEM osztjuk két felé, jók lesztek egybe is. ^^ Első körben egy téma lesz, mégpedig az "emberi kapcsolatok", de a későbbiekben több is lehet.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat