Újság >> Cikkek

(ellenőrizte: Fantáziai)

~ Az év története ~
Megosztás: f

~ Az év története ~

Fényes, de nem olyan meleg napot, mint amilyenek mostanában vannak, mindenkinek!

Here we are again, Dunya, Spectra meg jómagam, merthogy kihaló oldal ide vagy oda, azért ezt a versenyt nem hagyjuk veszni, de nem ám! Ha tíz nevezővel, akkor tízzel, de elindítjuk, mert azok, akik még aktívan itt maradtak, igenis megérdemlik, hogy kiválasszák a 2018-as év történetét! Már persze, ha szeretnétek. Ugye igen? Igen? Nagyon helyes, mi is.

Szóval akkor, lássunk neki a hatodik szériának, merthogy bizony, ez már a hatodik ilyen verseny az oldalon, omg, rohan az idő, és mindenki milyen kitartó. Ez is bizonyítja, hogy nem akármilyen megmérettetésről van szó, eddig kivétel nélkül mindig sikerült valamennyire megmozgatni az Újságot, a nevelde író-, és olvasóközönségét ezzel a kis versennyel – nem is olyan kicsi, na – úgyhogy idén is számítunk rátok, írókra, és rátok, olvasókra, valamint mindnyájatokra, szavazókra és nevezőkre; hiszen szeretnénk ezzel a versennyel is egy kis életet lehelni az oldalba.

Bár sokan vagytok, akiknek az alábbi információk nem újak, azért tekintettel a frissebb felhasználókra, és azokra, akik még sosem mertek eddig rákattintani erre a versenyre (meg persze a kötelező minimum 10 sorra), lássuk a nevezéssel kapcsolatos szabályokat:

>> Furcsa, vagy nem, de ebbe a versenybe NEM az írók, hanem az olvasók nevezik be azokat a történeteket, amelyek szerintük elég színvonalasak, jók, szuperek, királyak, csúcsak ahhoz, hogy megérdemeljék a versenyben való részvételt. Saját irományt tehát a másik felhasználódról sem nevezhetsz be - itt elsősorban az őszinteségetekre és becsületetekre hagyatkozunk.
>> Egy felhasználó természetesen több művet is nevezhet, ha úgy gondolja, mind érdemes lehet Az év története címre.
>> Történetet nevezni csak ez alatt a cikk alatt lehetséges, levélben NEM fogadjuk el a nevezéseket.
>> A verseny nevére tekintettel szeretnénk, ha csak és kizárólag kisepikai műveket, történetet, sorozatot, novellát, egyrészest, többrészest, egypercest, rövid elmélkedést, hosszabb gondolatkifejtést, stbstb. neveznétek be, avagy a verseknek, szerepjátékoknak, magazinoknak itt most sajnos nincs helye.
>> Fontos, hogy az általad nevezett történet valóban idei legyen, ne 2009-es novellát nevezz, ha lehetséges. Ha sorozatról beszélünk, persze nem kötelező, hogy 2018-as legyen az első fejezete is, de mindenképp olyanokat várunk, ami idén is aktív (volt), elvárt, hogy a sorozatnak legalább egy része ez évi megjelenésű legyen.
>> Nyilvánvaló, hogy olyan művek nevezését várjuk, ami az oldal Újágában megtalálható, még a társoldalak Újságában fellelhetőek sem játszhatnak.
>> Linkeket nem követelünk, azonban a nevezést akkor tekintjük érvényesnek, ha az adott pályamű címe mellett az írójának a neve is fel van tüntetve.
>> NEM lehet azokat az irományokat nevezni, amelyik valamelyik korábbi szériában már eljutottak a dobogóig. Hogy melyek ezek, arról itt tájékozódhattok – és ha már ott vagytok, akár csatlakozhattok is a klubbhoz.
>> A nyeremény igen értékes idén is: a győztesé a dicsőség és a megtiszteltetés, hogy az ő történetét illette ez az igen-igen rangos és fontos cím. (Tavaly különleges cicát is kapott az első helyezett, és akár még idén is befuthat a felajánlás, de nem ígérünk semmit, amúgy sem ezért versenyeztek, ugye?)

A verseny menete tehát az előzőekhez képest változatlan, a szavazással kapcsolatos szabályokra meg majd kitérünk akkor, ha egyáltalán eljutunk az első körig. Addig is tehát bíztatok minden írót, hogy ösztönözze az olvasóit a nevezésre, és ösztönözze magát a folytatásra, vagy arra, hogy egy újabb említésre méltó művel rukkoljon elő; az olvasók pedig ne tétovázzanak, keressék fel azokat az idei történeteket, amik megérintették őket, amiket szerettek, és amelyek közül egyet szívesen látnának a 2018-as széria dobogóján.
Tehát a nevezés elindul, bő két hetetek van rá, ugyanis az iskola kezdetével szeretnénk elindítani az első kört, tehát a nevezést 2018. szeptember 02. 23:59-kor fogjuk lezárni. (Megsúgom, hogy tavaly 48 nevezettünk volt, örülnénk, ha idén legalább a felét elérnénk ennek a számnak, de persze minél több, annál izgalmasabb.)

Hajrá mindenki, akinek kérdése, óhaja, sóhaja, panasza, vagy bármiféle nyűgje van, levélben, vagy kommentben igyekszünk a segítségére sietni.

DSH

( 805 megtekintés )

Szólj hozzá:

Karina2003107
 
2019. 07. 07. 2:43  
Nem.

birosroni 2019. 06. 20. 11:07  
Ebből még lesz egyáltalán valami?

Hina-kun 2018. 10. 19. 11:18  
Mikorra várható az első part? =3

  - megszűnt felhasználó - 2018. 09. 02. 0:19  
Esther - Mermaid

Lillulu 2018. 08. 31. 20:23  
Hina-kun - E poros város kavicsos utcáin

gazni
 
2018. 08. 29. 19:39  
Karina2003107 - Je m'appelles Mercy
RedmoiselleKóbor szellem (nem láttam, hogy nevezte volna bárki is)

  - megszűnt felhasználó - 2018. 08. 28. 11:01  
Félszem nézetéböl

  - megszűnt felhasználó - 2018. 08. 27. 20:14  
InnocentDarkness - Mindennek van oka

Bocsi, nem tudok a név végére szívet rakni.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 08. 27. 20:09  
lucyfliver - Everlasting (Connor × Hank)

  - megszűnt felhasználó - 2018. 08. 27. 19:52  
birosroni- Kitaszított lelkek

  - megszűnt felhasználó - 2018. 08. 26. 13:34  
Persze, hogy lehet, egyedül a Művészet, a Hírek, és a Szerepjáték topic nem játszik. *^*

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat