Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Bettica)

The West Side High
Megosztás: f

The West Side High

Sziasztok!

Először is itt van a klub, amit megszerkesztek, ha beindul a szerep. Az esetleges újoncok kedvéért pedig leírom mi történt. Ami a klubban benne van, azt ide már nem írom le. Tehát akkor eddigiek:
Huh, ezt nehéz lesz kevesebb, mint 40 sorban összefoglalni...  Első nap ugye mindenki megérkezett, elvoltak, volt felelsz vagy mersz, meg házibuli... Utóbbira a fél iskola elment. Előtte persze még volt egy évnyitó. Másnap bál, a DJ mai zenéket játszott, ennek sokan nem örültek, de még többen jól szórakoztak. Ezen a napon a fiúk nem emlékszem, mit csináltak, de a lányok ruhát vásárolni voltak, meg fodrásznál és a többi hasonló, amit ilyenkor szokás. Kifejezetten izgalmas nap volt. Ezután jött egy tanítási nap is - wow, de durva, nemde? -, aztán ezt meguntuk, ezért szerveztünk egy kirándulást. Már a diákoknak. Átbuszoztunk az óceánon, aztán meg is érkeztünk Franciaországba, ahol jelenleg is tartózkodunk. Random elmentünk egy tengerpartra és most abban a városban vagyunk, mármint a belvárosi részen. Voltunk Disneylandben is, meg megnéztük a párizsi nevezetességeket Párizsban is volt egy buli, bár az nem after party volt, csak szórakozóhelyes. Párizsban még megismerkedtek a karakterek egy rakat focistával, meg néhány leányzóval, akik nyaralni mentek a szállodájukba. Vannak már bőven szerelmi szálak, de nekem van jó néhány szingli karakterem, nem kell aggódni, ha esetleg valaki ilyen okból jönne szerepjátékozni. Szeretném mondani, hogy nem ez áll a történet központjában, szóval csak mértékkel. Inkább ilyen humoros, bulis, feszültséglevezető szerep, ahol nem kell sokat gondolkodni.
Na, mégis sikerült összefoglalnom. Mondjuk tény, hogy körül-belül semmit sem írtam le.
Az órarenden variálni fogok, ugyanis behozom a b osztályt. *sóhaj* Mostantól tehát a vagy b osztályos lehet a tanuló és ezt el is kell dönteni.
Karakterlap:
Név: (leginkább amerikai, mivel egy New York-i iskoláról van szó)
Kor: (egy gimisnek megfelelően, olyan 14-19, leírom, hogy melyik osztályban milyen korúak (normál esetben) a diákok, a másodikat akkor alkalmazzátok, ha bukott, vagy külföldi tanulmányok miatt évet ismételt a karakter, egyéb esetben inkább az első javasolt, mivel az a valószínűbb. kilenedikesek 14-15, tizedikesek 15-16, tizenegyedikesek 16-17, tizenkettedikesek 17-18. 19 akkor lehet, ha többször is bukott, vagy mindig év végén érkezett új iskolába, stb. ha a másodikat, vagy még nagyobb számot választotok, akkor írjátok le a történetbe, hogy miért)
Tulajdonságok: (minimum 4 sor elvárható, többnek örülök)
Történet: (ide is elég négy sor, de az a minimum)
Kinézet: (ha van kép, az lenne a legjobb)
Szoba.szám: (klubba beleteszek minden szobabeosztást terveim szerint)
Osztály: (9-12, a vagy b)
Nyelvei: (nos, ha esetleg beszél hat nyelven, mert utazgatott, azt leírhatod ide, de igazából itt arra lennék kíváncsi, hogy melyik nyelvórákra jár be. kettő félére kell, az egyik az német/latin, a másik az német/francia/latin/orosz/spanyol. értelemszerűen a kettő nem lehet ugyanaz)
Tagozat: (MATEK - INFÓ (összesen heti 5 matek és heti 2 infó (talán) MATEK - FIZIKA (ha jól emlékszem akkor heti öt matek és heti három (?) fizika) BIOSZ - KÉMIA (heti három mind a kettőből) FÖLDRAJZ (heti három) ANGOL - TÖRI (kilencedikben mind a három (angol nyelvtan és angol irodalom + ugye a töri) tantárgyból heti három, tizedikben az alap órákon felül plusz egy angol nyelvtan, tizenegyedikben plusz egy angol irodalom tizenkettedikben pedig plusz egy töri hetente) IDEGEN NYELV (heti öt idegen nyelv 1 és heti három idegen nyelv 2) MŰVÉSZETI (heti két ének és rajz, valamint kötelező bejárni a dráma órákra) ÁLTALÁNOS, azaz az alap tanórák, nem muszáj tagozat, az általános is tökéletes)
Egyéb: (nem kötelező)

Eddigi szerepesektől is kérem a karakterlapot, az összes karakterhez most, kiegészítve. Bocsánat, de nagyon nehéz megcsinálni így a klubot, hogy innen-onnan kell összeszedegetni, én is megírom, ti is tegyétek azt. Köszönöm!^^

Jó szórakozást!^^

( 1622 megtekintés )

Szólj hozzá:

Benefactor
 
2019. 01. 05. 21:47  
Hét igen, az nekem is jól jönne :/ jó éjt, szia ^^

Skylar

Egy biccebtéssel, és egy halvány mosollyal köszöntem meg előbbi ajánlatát, majd én is felálltam, a következő kör kezdéséhez.

CreativeRóa 2019. 01. 05. 21:41  
Azt hiszem megyek mára. Vissza kellene szoknom a korán kelésre :/ Cia! ^^

Amanda
- Hát, hanem is hiszed el, attól hozzám akkor jössz beszélgetni amikor akarsz - mosolyogtam rá - de lassan kezdődik a következő kör - álltam fel a földről.

Benefactor
 
2019. 01. 05. 21:35  
Skylar

- Hát igen.. gondolom. - Nem tudtam mást válaszolni erre, ugyanis nem voltam biztos benne, hogy tényleg fejlődök ilyen téren..

CreativeRóa 2019. 01. 05. 21:28  
Amanda
- Nem igaz, mert megkérdeztél valamiről. Amire igazándiból nem válaszoltam. De a lényeg, hogy kezdeményeztél.

Benefactor
 
2019. 01. 05. 21:23  
Skylar

- Te kezdted el.. én csak tettem egy kijelentést, te pedig hozzászóltál, és nem én mentem oda beszélgetni veled. - Javítottam ki.

CreativeRóa 2019. 01. 05. 21:09  
Amanda
- Velem elkezdtél egy beszélgetést tök normálisan. Tekints erre úgy, mint egy levelup-ra.

Benefactor
 
2019. 01. 05. 21:07  
Skylar

- Már megszoktam, hogy elzárkózom az emberektől, egészen kis korom óta.. az egyedüli barátom mindig is Alec volt, és még mindig ő a legjobb barátom, de most, hogy nem töltjük együtt a nap 24 óráját, kicsit úgy lrzem, szükségem lenne több emberi kapcsolatra, de én még egy veszélgetést sem tudok elkezdeni normálisan...

CreativeRóa 2019. 01. 05. 21:00  
Amanda
Leültem mellé. Kicsit gondolkodtam, hogy mit is kéne válaszoljak. Magányosnak lenni nem jó dolog, én meg nem akartam tapintatlan lenni.
- Nehéznek tartod hogy változz? Most egy kicsit olyan, mintha pszichológus lennék, pedig valószínűleg tök *** kérdéseket teszek fel - tettem hozzá  a kérdéshez egy kínos röhögéssel.

Benefactor
 
2019. 01. 05. 20:53  
Skylar

- Néha magányos vagyok.. - Mondtam pár perc hallgatás után, mert el kellett gondolkoznom azon, elmondjam-e neki. Végül úgy voltam vele, miért ne..

CreativeRóa 2019. 01. 05. 20:50  
Amanda
- Miért akarsz egész pontosan változtatni rajta?
Nem akartam belenyúlkálni az életébe, remélem nem kérdeztem pofátlanságot.

Benefactor
 
2019. 01. 05. 20:46  
Skylar

- Igen, mondhatni. - Válaszoltam.
- De ezen jó lenne változtatnom. - Tettem hozzá halkan.

CreativeRóa 2019. 01. 05. 20:43  
Amanda
- Inkább magányos típus vagy? - kérdeztem, én a teljes mértékben extrovertált. Mindig is inkább társasági ember voltam, de megtudom érteni, hogy miért vannak olyanok, akik nem.

Benefactor
 
2019. 01. 05. 20:40  
Skylar

- Csak nincs kedvem ilyesmihez.. belefáradtam ebbe a sok közösségi programba. - Mondtam.

CreativeRóa 2019. 01. 05. 20:35  
Amanda
- Ne mááááááááááár - vágtam durcis arcot - Miért vagytok ennyire ez ellen?

Benefactor
 
2019. 01. 05. 20:32  
Skylar

Az első kör után szünetet tartottunk, amivel még hosszabbra nyúlt ez az egész verseny.
- Nagyon feltűnne a tanárnőnek, ha hirtelen egy taggal kevesebben lennénk? - Kérdeztem Amandara nézve, kissé megviselt arckifejezéssel, és egyszerűen leültem a földre.

Alec

Ericnek hála, megnyerte az első fordulót a csapat. Nem gondoltam volna, hogy ennyire felvillanyoz a dolog, de hamar kizökentem, mikor Skylarre, pillantottam, ő pedig úgy nézett ki, mint akin átment egy traktor, de vagy huszonötször. Nem is tudom, miért barátkoztam vele, sokszor lelombozott a rosszkedvével, de én túlságosn is kedveltem ahhoz, hogycserben hagyjam.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat