Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Bettica)

The West Side High
Megosztás: f

The West Side High

Sziasztok!

Először is itt van a klub, amit megszerkesztek, ha beindul a szerep. Az esetleges újoncok kedvéért pedig leírom mi történt. Ami a klubban benne van, azt ide már nem írom le. Tehát akkor eddigiek:
Huh, ezt nehéz lesz kevesebb, mint 40 sorban összefoglalni...  Első nap ugye mindenki megérkezett, elvoltak, volt felelsz vagy mersz, meg házibuli... Utóbbira a fél iskola elment. Előtte persze még volt egy évnyitó. Másnap bál, a DJ mai zenéket játszott, ennek sokan nem örültek, de még többen jól szórakoztak. Ezen a napon a fiúk nem emlékszem, mit csináltak, de a lányok ruhát vásárolni voltak, meg fodrásznál és a többi hasonló, amit ilyenkor szokás. Kifejezetten izgalmas nap volt. Ezután jött egy tanítási nap is - wow, de durva, nemde? -, aztán ezt meguntuk, ezért szerveztünk egy kirándulást. Már a diákoknak. Átbuszoztunk az óceánon, aztán meg is érkeztünk Franciaországba, ahol jelenleg is tartózkodunk. Random elmentünk egy tengerpartra és most abban a városban vagyunk, mármint a belvárosi részen. Voltunk Disneylandben is, meg megnéztük a párizsi nevezetességeket Párizsban is volt egy buli, bár az nem after party volt, csak szórakozóhelyes. Párizsban még megismerkedtek a karakterek egy rakat focistával, meg néhány leányzóval, akik nyaralni mentek a szállodájukba. Vannak már bőven szerelmi szálak, de nekem van jó néhány szingli karakterem, nem kell aggódni, ha esetleg valaki ilyen okból jönne szerepjátékozni. Szeretném mondani, hogy nem ez áll a történet központjában, szóval csak mértékkel. Inkább ilyen humoros, bulis, feszültséglevezető szerep, ahol nem kell sokat gondolkodni.
Na, mégis sikerült összefoglalnom. Mondjuk tény, hogy körül-belül semmit sem írtam le.
Az órarenden variálni fogok, ugyanis behozom a b osztályt. *sóhaj* Mostantól tehát a vagy b osztályos lehet a tanuló és ezt el is kell dönteni.
Karakterlap:
Név: (leginkább amerikai, mivel egy New York-i iskoláról van szó)
Kor: (egy gimisnek megfelelően, olyan 14-19, leírom, hogy melyik osztályban milyen korúak (normál esetben) a diákok, a másodikat akkor alkalmazzátok, ha bukott, vagy külföldi tanulmányok miatt évet ismételt a karakter, egyéb esetben inkább az első javasolt, mivel az a valószínűbb. kilenedikesek 14-15, tizedikesek 15-16, tizenegyedikesek 16-17, tizenkettedikesek 17-18. 19 akkor lehet, ha többször is bukott, vagy mindig év végén érkezett új iskolába, stb. ha a másodikat, vagy még nagyobb számot választotok, akkor írjátok le a történetbe, hogy miért)
Tulajdonságok: (minimum 4 sor elvárható, többnek örülök)
Történet: (ide is elég négy sor, de az a minimum)
Kinézet: (ha van kép, az lenne a legjobb)
Szoba.szám: (klubba beleteszek minden szobabeosztást terveim szerint)
Osztály: (9-12, a vagy b)
Nyelvei: (nos, ha esetleg beszél hat nyelven, mert utazgatott, azt leírhatod ide, de igazából itt arra lennék kíváncsi, hogy melyik nyelvórákra jár be. kettő félére kell, az egyik az német/latin, a másik az német/francia/latin/orosz/spanyol. értelemszerűen a kettő nem lehet ugyanaz)
Tagozat: (MATEK - INFÓ (összesen heti 5 matek és heti 2 infó (talán) MATEK - FIZIKA (ha jól emlékszem akkor heti öt matek és heti három (?) fizika) BIOSZ - KÉMIA (heti három mind a kettőből) FÖLDRAJZ (heti három) ANGOL - TÖRI (kilencedikben mind a három (angol nyelvtan és angol irodalom + ugye a töri) tantárgyból heti három, tizedikben az alap órákon felül plusz egy angol nyelvtan, tizenegyedikben plusz egy angol irodalom tizenkettedikben pedig plusz egy töri hetente) IDEGEN NYELV (heti öt idegen nyelv 1 és heti három idegen nyelv 2) MŰVÉSZETI (heti két ének és rajz, valamint kötelező bejárni a dráma órákra) ÁLTALÁNOS, azaz az alap tanórák, nem muszáj tagozat, az általános is tökéletes)
Egyéb: (nem kötelező)

Eddigi szerepesektől is kérem a karakterlapot, az összes karakterhez most, kiegészítve. Bocsánat, de nagyon nehéz megcsinálni így a klubot, hogy innen-onnan kell összeszedegetni, én is megírom, ti is tegyétek azt. Köszönöm!^^

Jó szórakozást!^^

( 1038 megtekintés )

Szólj hozzá:

Kriza
 
2018. 08. 31. 9:53  
Sonia

Végül én voltam az a vállalkozó aki a magasba állította a zászlót, és a rögzítését is sikeresen megoldottuk egy övvel. Elvileg csak dísz öv, remélem tényleg senki nem hagyja el magáról a nadrágot.

Benefactor
 
2018. 08. 30. 12:11  
Skylar

Destinyt figyeltem, ahogy intézi a zászlót, és mielőtt megkérdezhettem volna, hogy szabályos-e az, amit csinálunk, Eric már feltette a kérdést, ezért csendben maradtam.

gazni
 
2018. 08. 30. 11:58  
Destiny

- Amúgy, ha tömegestől vonulunk oda, az elég feltűnő - futottam oda bátyámhoz, hogy csak ő hallja.
- Igaz. Akkor vidd te - noyta a kezembe, majd visszafordult.
- Jó - sóhajtottam fel. Óvatosan úgy, hogy lehetőleg ne vegye észre túl sok ember, elsomfordáltam a medencéhez, majd belehajítottam a zászlót, ami szépen lassan elkezdett lesüllyedni. De volt még dolgom... A lehető leggyorsabban visszafutottam, szereztem egy papírt és egy tollat. Ráírtam a papírra, hogy "A számháború ideje alatt tilos a medencében tartózkodni" felszúrtam egy botra, majd kitettem a medence közelébe, jól láthatóan.

Eric

Miközben Destiny intézkedett, a biztonság kedvéért megkérdeztem, hogy ez szabályos-e, mire azt a választ kaptam, hogy nem volt megadva, hog mi szabályos és mi nem, úgyhogy megnyugodhattam.

gazni
 
2018. 08. 30. 11:53  
Éledjünk fel lassacskán. Ha itt vagytok, írjatok reagot, majd valaki reagál. Így jobban halad a szerep. Hol is tartottunk?

Kriza
 
2018. 08. 29. 21:39  
Még én is itt vagyok. ^^

Benefactor
 
2018. 08. 29. 21:19  
Na akkor mi legyen? ^^

gazni
 
2018. 08. 29. 20:29  
Élünk. Asszem.

Benefactor
 
2018. 08. 29. 20:07  
Én itt vagyok, ha még élünk :"D

gazni
 
2018. 08. 29. 19:41  
Halipalihó, egy visszatérést (vagy Hazatérést qwq) lehet szervezni? Van itten valaki?

Benefactor
 
2018. 08. 17. 17:16  
Omg Skins *w*

gazni
 
2018. 08. 17. 15:23  
Rendben, várlak.^^
Többieknek meg üzenem, hogy holnaptól 25-ig nyaralok, szval nem leszek.

tigrancs3 2018. 08. 17. 14:40  
Úgy emlékszem jelentkeztem erre, csak aztán nem jöttem játszani. Nekem kicsit Skins-es feelingem van az "alapsztori" elolvasása után, szóval újra összedobok egy karaktert

CreativeRóa 2018. 08. 16. 22:57  
Uh.... Még élek :'D

Wiskey
 
2018. 08. 16. 17:19  
Bocs, hogy nem voltam. >< Nem volt időm, bocsi. >< Vasárnap este indulunk nyaralni és egy hétig valszeg nem leszek, szóval előre is bocsika.

Kriza
 
2018. 08. 15. 16:28  
Sonia

- Minél nyakatekertebb, annál nehezebb kibogozni. - mosolyodtam el a kijelentésre - Oké, akkor Nath az egyik kémünk, Leó a csalink, Chris pedig az őrünk. A többiek? - néztem körbe, tanácstalanul - Mert gyorsan még a játék előtt át kéne vennünk még egy pontot ami nélkülözhetetlen, bocsi ezért vagyok felpörögve. Szeretem a hadi/technikai játékokat.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat