Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Foltimoki)

WorldVision - Lets Sing!
Megosztás: f

WorldVision - Lets Sing!

Sziasztok! Ezt a szerepet még az Eurovízió alatt találtam ki (azaz jó régen), de most vettem rá magam, hogy kipróbáljam a gyakorlatban, hogy mennyire működőképes.

Történet
Őszintén szólva nagyon nincs. Azt sem tudom még, hogy a jövőben játszódjon, vagy a jelenben. A karaktereink legyenek kitaláltak, mert a mostani eurovíziósakat nem ismerjük, és kicsit nehéz is lenne -szerintem- eljátszani egy létező személyt. A lényeg, hogy itt a világ minden országából lehet versenyző. A helyszínt majd a résztvevő országok közül sorsolom, szeerintem az lesz a legfairebb megoldás. Kiesés inkább nem lesz (nem akarok miatta vitát), a versenyzők pontokat kapnak mindkét fordulóban, amit magukkal visznek a döntébe, és ehhez fog hozzáadódni az ott kapott pontszám. A szavzást majd megbeszéljük, mert az az igazság, hogy nem igazán van rá tippem, hogy is lehetne fair módon megcsinálni.
Úgy gondoltam, hogy ezb az első WorldVision, de ez még nem biztos.
A lényeg, hogy a versenyzők hogyan élik meg ezt az egészet.

Szabályok
- A KT szabályai
- Lehetőleg ne vitatkozzatok azon, hogy mindenki egy ország versenyzőjét akarja.
- A karakterek száma mindegy, elvégre rengeteg ország létezik
- Tökéletes karaktereket meg egyetleneket, legeket nem szeretnék látni!
- Felőlem lehetnek barátságok (elvégre ez az egyik lényege), akár szerelmek is (bár örülnék, ha ezt inkább mellőznénk)
- Ha nagyon akartok lehetnek állatok, de nekik nincs szerepük.

Karakterlap
Név: (bármilyen. Az sem muszáj, hogy egyezzen az ország nyelvével, elvégre az eurovízión sem mindenki a saját országát képviselte (pl a lettek versenyzője félig brazil volt, ahogy Ciprusé is valahonnan máshonnan származott, és még nagyon sok ilyen volt).
Kor: (18-tól akármeddig, de a nézők közt nincs korlát (igaz, a helyszínen drukkolóknak nincs sok szerepük))
Ország: (amelyiket képviseli)
A kiutazó csapat tagjai: (kb. ha már tudjátok, mert egy csapatot több ember is alkothat (egyébként ide tartoznak a tudósítók (bár ez nem igazán csakori, hiszen arra tt a vlogger), vloggerek, tolmácsok (már akinek kell), vokalisták, táncosok, zenészek, drukkerek (egy pár mindig van a versenyzőknek (ők egyébként már betöltötték a 18-at) és ha zenekarról van szó, akkor a tagok is)
Dal: (lehetőleg ne túl ismertet, de ha lehet akkor újat) (ez csak az énekesnek, bandatagoknak kell, a csapat többi tagjának nem kell bejelölni)
Tulajdonságok: (jó és rossz egyaránt, felsorolva is elég (5-től azért legyen több))
Történet: (pár mondat, ismer-e valakit a mezőnyből, hogy reagált arra, hogy kijutott, meg ilyenek)
Kapcsolatok: (van-e barátja mondjuk a másik ország csapatában, esetleg a sajátjában családtagja, stb)
Egyéb: (ami még fontos)
Kinézet: (kép, esetleg egy kis leírás)

Nagyjából ennyi lenne ez a kis valami. Szerintem azzal kezdünk, hogy mindenki megérkezik a helyszínre.

( 406 megtekintés )

Szólj hozzá:

Danza 2018. 08. 05. 3:54  
Név: Zoe Wolf
Kor: 23 év
Nem: leány
Ország: Ausztrália
Kiutazó csapat tagjai: (Név szerint még nem sok van meg, de lesz Lea a táncos, Mia a vokalista, akkor van a gitáros-zongorista ikerpár (egyik fiú másik lány), a dobos srác, Katy meg Mary pedig csak drukkerek. Más jelenleg nincs).
Dal: majd keresek
Tulajdonságok: Zoe egy kissé fura lány. Mármint nem az a tipikus fura, csak na. A helyzet az, hogy elég ambiciózus, legalábbis ezt mutatja. Aztán, hogy mi a valóság... Hát alapjában véve nem az a csaj, aki minden áron a középpontban akar lenni. Sokkal inkább visszahúzódó, viszont a barátaival nagyon nyitott, szeret viccelődni. Néha fel lehet egy kicsit idegesíteni, de nagyon ritka, hogy ő valakivel is vitatkozna. Nem tud sokáig haragudni vagy valami. Szokott "nyafogni", ez elég idegesítő szokása és Lea-t tudja ezzel a legjobban felhúzni. Alapjában véve viszont egy kedves megértő lány. Kedvenc állata a kenguru (ennek így nincs sok értelme, csak később a történet szempontjából lesz). Gyakran izgul minden apróságon, ami azért nem túl szerencsés egy eurovíziós énekesnőnek). Több nyelven is beszél, ezt leginkább a származásának köszönheti, de amúgy is érdeklik a nyelvek, így aztán gyakran kezd bele valamilyenbe (mondjuk a végére már ritkán ér, mert nem a legszorgalmasabb típus).
Történet: Na hát hol is kezdjem... Mondjuk ott, hogy a szülei. Nos igen, a szülei a világ két teljesen más részéről származnak. Anyukája mexikói, apukája magyar. A másik kérdés az, hogyan is ismerkedtek meg. Egy nyaralás alatt találkoztak Ausztráliában. Hát azért az nem mondanám, hogy szerelem első látásra, de azért elég gyorsan összebarátkoztak. A történetük innen indul valójában. A hazautazás után ahogy tudták tartották a kapcsolatot. Aztán egy elég fura módon találkoztak újra. Zoe apukája állást kapott Ausztráliában, mivel az egyik állatkertbe állatorvosra volt szükség,de ez azért egy kicsit összetettebb dolog. Az anyuka meg énekesnő volt, így a koncertjei miatt keveredett újra a régi találkozóhelyre. A kapcsolatuk erősödött, így aztán barátságból szerelem lett, aztán eljegyzés, házasság majd végül család. Sikeresen Ausztráliában ragadtak, megtanulták egymás nyelvét, szóval Zoe-nak teljesen természetes volt, hogy ő már három nyelven beszélt. De ez lényegtelen. Szóval mikor a kislány kb. tizenegy éves lett akkor mentettek egy kengurubébit. Azóta ez Zoe kedvenc állata. Gyakran énekelt  házikedvencének, aki bármilyen meglepő is szerette hallgatni. Rengeteget játszottak, jó barátokká váltak. Mikor a kenguru felnőtt állatkertbe került, mivel a természetbe már nem merték visszaengedni. Ez a rész nagyjából ennyi is lenne. Aztán mikor a lány felnőtt a barátaival zenekart alapított (már tinédzserként is zenélgettek, de akkor még nem komolyan). Aztán elkezdték a YouTube-n kezdték el építgetni a karrierjüket. Nem rég volt egy kis jótékonysági koncert az állatoknak, ezen nyilván Zoe is részt vett. Utána indultak az Eurovíziós válogatón, és sikeresen megnyerték. Természetesen nagyon örültek neki, már várják a versenyt.
Kapcsolatok: Hát a sajátban a barátai, más karakterek még nincsenek
Egyéb: Hát az talán nincs
Kinézet: keresek

Danza 2018. 08. 04. 1:57  
én is

Betti:3
 
2018. 08. 03. 20:00  
igyekszem hozni, remélem aktív lesz a szerep

Danza 2018. 08. 01. 15:30  
Lassan jó lenne ha hoznátok a karakterlapokat is. Én Ausztráliát hozom, ha nem bánjátok. Meg aztán még nem tudom. Ami marad.

Karina2003107
 
2018. 07. 30. 12:05  
oké, rendben!

gazni
 
2018. 07. 30. 10:09  
Én vagyok a legkreatívabb, mert vagy franciát vagy angolt hozok, ha jövök. Esetleg spanyolt, vagy argentínt... De csak nagyon esetleg. Még meglátom.

Karina2003107
 
2018. 07. 28. 13:42  
Rendben

Spectra 2018. 07. 28. 12:04  
jövök egy északival (még nem tudom, milyen nemzetiségű, de valószínűleg norvég lesz), ha aktív lesz a szerep

Karina2003107
 
2018. 07. 27. 22:09  
Oké, szuper!

Betti:3
 
2018. 07. 26. 21:57  
Én jönnék, valószínűleg egy Mexikóból érkező karakterrel vagyok várható. :3

CreativeRóa 2018. 07. 22. 19:29  
Ha nem banda, akkor meg leszek valami háttértáncos :'D *erőt vesz magán, és elkezdi olvasni*

Speedpaintwolf
 
2018. 07. 22. 17:44  
((A banda ötlete nekem tetszik végül is.))

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat