Újság >> Cikkek

(ellenőrizte: Madridista)

Cicanevelde Tábor 2018
Megosztás: f

Cicanevelde Tábor 2018

Sziasztok!

Hagyományainkhoz híven az idén nyáron is megrendezésre kerül a Cicanevelde Tábor, mely során virtuális megmérettetésekre kerül sor.

A tábor menete:
A tábor moderátori és adminisztrátori megszervezésben zajlik.
A tábor során csapatok "küzdenek" meg egymással játékos feladatokon, kvízeken keresztül, mely többnyire a fórumon, külön a tábornak létrehozott topicban kerül lebonyolításra, de beküldős feladatokra is számíthattok!
A tábor mindennap egy előre megbeszélt időpontban fog kezdődni, mely általában a délutánt öleli fel, s akár este 6 óráig is eltarthat.

A tábor időpontja: 2018. augusztus 4-7.

Csapatok: A csapatokat az idén is csapatkapitányok vezetik, akik felelősek a csapattagok kiválasztásáért, a rend és a szabályok betartásáért. A csapatkapitányokat jelentkezés útján a moderátorok választják ki! Ha szeretnél csapatkapitánynak jelentkezni, akkor a Cicanevelde Tábor felhasználóra írj egy hosszabb, kifejtett üzenetet, hogy szerinted miért is lennél alkalmas erre a pozícióra. A csapatkapitányok jelentkezésének határideje: 2018.07.23. Csapatkapitányok kihirdetésének ideje: 2018.07.24. A csapatkapitányok száma a jelentkezés és a minőség függvényében fog eldőlni, így fog kialakulni, hogy hány csapat is lesz a tábor során.
A csapatok 1+4 főből állnak majd, amelynél a négy főt a csapatkapitány választja majd ki, de erről bővebben a kapitányok kihirdetése után írunk!

Csapatkapitányok:
Az idei tábor csapatkapitányai:
tigrancs3 - fekete csapat
Betti:3 - zöld csapat
Cicuska :3 - piros csapat
Kriza - lila csapat
gazni - kék csapat

Gratulálunk nektek! Kérlek, mindenki válasszon a csapatába magán kívül 4 olyan tagot, akikkel együtt tud dolgozni, akikkel át tudja hidalni az akadályokat, sikeresen megoldani a feladatokat. Csapattagok leadásának határideje: 2018. augusztus 1. 23:59 (A Cicanevelde Tábor felhasználóra küldve! Később nem lehet módosítani a listát, felhasználót sem váltani, tehát mindenki arról jelentkezzen, amelyikkel a táborban szeretne részt venni! Ne a moderátoroknál, hanem a csapatkapitányoknál jelentkezzetek, ugyanis ők döntenek a tagokról!)

Kedves táborozók!
Mint az elmúlt években, így az idei táborban is szeretnénk kérni tőletek egy kreatív csapatnevet, egyen-csapatképet illetve egy kreatív, akár humoros bemutatkozó szöveget (akár vers, akár próza formájában).
Ezen feladatok leadásának határideje: 2018. augusztus 2. 23:59 (A Cicanevelde Tábor felhasználójára várnánk őket, utólag szintén nem lehet módosítani.)

A csapatoknak szokás szerint egyen képpel kell majd rendelkezniük, ki kell találniuk egy fantázia nevet, amelyben szerepel a csapatszínük (ez megegyezik majd a hozzászólásuk színével, de ezeket a kapitányok kihirdetése után egyeztetjük velük) valamint írniuk kell majd egy frappáns bemutatkozó szöveget. Ezeket szintén pontozni fogjuk majd, tehát nem csak a kvízekkel, hanem a kötelező feladatokkal, valamint még egyéb várható beküldős feladatokkal is szerezhettek pontokat.

Az idei tábor kreatív feladata: KÉPREGÉNYRAJZOLÁS
Kedves Táborozók!

A mostani táborra egy különleges feladatot kaptok, ami egy kicsit több időt és kreativitást igényel. Talán páran közületek emlékezhetnek a tavalyi előtti feladatra, melyben Zsebcicát kellet lerajzolni, a CicaNevelde kabaláját, illetve a tavalyi rajzos feladatra, ahol egy cicafajtát kellett megszemélyesíteni. Idén a feladatok nagyon hasonló lesz, ám egy kicsiben mégis más. A dolgotok az lesz, hogy CICANEVELDÉS TÉMÁBAN EGY MINIKÉPREGÉNYT ALKOSSATOK! Választhattok akármilyen témát (menhely, újság, nyári tábor, szerepjáték, moderátorok, versenyzők, cicafajták, pláza, fórum… és még megannyi más téma), a lényeg, hogy egy Cicaneveldés képregény legyen a végeredmény.

Van pár apró kikötés azonban a fair játék érdekében:

- Első és legfontosabb szabály: csak és kizárólag saját rajz küldhető be a versenyre! Amennyiben ezt megszegitek, a feladat automatikusan 0 pontot ér. (Ne kockáztassatok, nagyon könnyen kideríthető az ilyesfajta csalás!)
- A rajzokat 2018. 08. 7. 23:59-ig lehet beküldeni, utána már nem fogadunk el semmilyen beérkezett művet!
- A képnek tilos bármilyen erőszakos, morbid, vagy felnőtt tartalmú témát ábrázolnia, ez is automatikus kizárást jelent a rajzversenyből.
- A képen minimum 4, maximum 10 panel szerepelhet, és nyugati, azaz NEM a mangák és manhwák olvasási irányban kell megalkotni a félreértések elkerülése végett.
- A képre lehetőleg írjátok rá a csapatotok és a készítő nevét, így könnyebb lesz számunkra a rajzok kezelése.
- A rajzot digitálisan és tradicionálisan is elkészíthetitek, az elkészítés formájában nincs megkötés.
- A kész művet a Cicanevelde Tábor felhasználóra küldjétek el, a levél tárgyában a „Rajzverseny” szóval!

Néhány tipp a versenyhez:

- Beszéljetek egymással, konzultáljatok, hogy ki a legjobb rajzoló közületek, hogy minél jobb eredményt érjetek el, de lehet akár koprodukció is a mű.
- Értékeljük a kreatív megoldásokat, valamint azt is, ha egyedi, esetleg vicces a képregény.
- Bármilyen stílusú lehet a rajz, használjátok ki egyéni stílusotokat, és alkossatok újat (fekete-fehér, színes, képregényes, realisztikus, stb.)!
- Célszerű olvasható betűtípussal írni, mivel a lényeg a szövegen van (tradicionális műnél nyomtatott nagybetűkkel jó, digitálisan a Comic Sans, a Times New Roman, valamint az Anime Ace betűtípusok célszerűek erre).
- Ábrázolhat megtörtént szituációt, de elképzeltet is, ebben nincs megkötés.
Sok sikert kívánunk mindenkinek, és reméljük, hogy jól fogjátok érezni magatokat a verseny ideje alatt!

Kellemes versenyzést mindenkinek!


Nyeremény: A nyeremény az idei táborban is egy különleges macska (a nyertes felhasználók szabadon választhatják ki, hogy melyik cicájukat szeretnék különlegessé varázsoltatni), valamint 5000 cicacent és tapasztalati pont!

EREDMÉNYHIRDETÉS:
Köszönjük szépen mindenkinek a részvételt. Bár az idei tábor egy kicsit problémásabb volt, mindkét fél részéről, azért reménykedünk, hogy élmény volt számotokra így is. Az, hogy mit hoz a jövő, még kérdéses, de reménykedjünk, hogy nem ez volt az utolsó Cicanevelde Tábor.
Gratulálunk minden csapatnak és résztvevőnek, köszönjük, hogy velünk játszottatok!

A végső pontok:
Lila Asztromacskák:: 221,08
A királynő kék lovagjai: 169
Zöld kiwik: 138,08
Piros pulcsis Vörös pandák: 91
Fekete Füstmacskák: 43

Gratulálunk a lila csapatnak a végső győzelemhez!


Reméljük, az idén is sokan jelentkeztek majd! Kellemes táborozást kíván a Cicanevelde Tábor 2018 szervezői  csapata,
Madridista, دُنْيا, Shigekazu, Foltimoki, Fantáziai, Pinghorizon és Juli$

( 3232 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2018. 09. 17. 18:56  
Egyszer volt hol nem volt, a virtuális Cicaneveldén, - ahol sok-sok aranyos cica élt, gondoskodó gazdáikkal együtt – a kedves moderátorok eldöntötték, hogy ismét megrendeznek egy tábort. 
Természetesen mi Fekete Füstmacskákként, nem hagyhattuk ezt ki, szóval közös megegyezés alapján eldöntöttük, hogy meglátogatjuk e kihívásokkal teli helyet, ahol megmutathatjuk különleges képességeinket. Hogy mik is ezek? A jókedv, az összetartás, a barátság, pótolhatatlan összetevői a jól bevált receptnek. Recept a győzelemhez vezető rögös, hosszú úton, melyhez valljuk be – egy kis szerencse is szükségeltetik.  Füstmacskákhoz híven szeretjük a kalandokat, bolyongunk különböző virtuális alagutakban, s néha ezeknek sötétjében sárgán izzó szemeinkkel keressük a megoldást. Szénkfekete színben pompázó bundánkkal elvegyülünk, és zavartalan sétálgatunk, ám ha paprikás hangulatba kerülünk, vagy megriadunk egy váratlan akadálytól – kényes bundácskánkból füst száll fel. Noha hamar elillan, mi azért büszkék vagyunk adottságainkra, hiszen szégyellni ezt mégsem lehet, sőt megvéd egy határtól, melyet ha átlépünk, az internet veszélyes oldala tárul világító szempárunk elé. Ám, igazán szerencsés egyedek vagyunk, a Cicanevelde egy varázslatos hely, a második otthonunk, és nyugodtan kijelenthetem, hogy teljes mértékben veszélytelen. Az oldalt felügyelő rendes, segítőkész moderátoroknak köszönhetően minden a legnagyobb rendben található. Ők nagyon sokat fáradoznak értünk nap mint nap, igazi jótündérek, csak éppen szárnyak nélkül.
Szeretnénk eddigi köszönetünket kifejezni Nektek, igazán hálásak vagyunk, hogy egy ilyen szép környéken is befogadtatok minket. A versenyszellem, az izgalom bennünk ég, már nagyon fúrja az oldalunkat a kíváncsiság, hogy milyen feladatokkal kell majd együtt szembenéznünk. Nincs szándékunkban az időtöket rabolni, ezzel a pár sorral szerettünk volna bemutatkozni, reméljük megmosolyogtátok egy-két gondolatunk, két nap múlva találkozunk.

Fekete Füstmacskák Csapata

lálá

  - megszűnt felhasználó - 2018. 09. 17. 18:55  
hohy jöhetek a táborba?????????????

Speedpaintwolf
 
2018. 09. 01. 18:56  
Elnézést, de ez még mindig nem történt semmi az égvilágon. Esetleg a többi csapatnak nincs lehetősége megmutatnia, ha TI már nem?

CreativeRóa 2018. 08. 30. 13:17  
Úgy hiszem a miénk nem fog nyilvánosságra kerülni :'D

Pinghorizon
 
2018. 08. 22. 13:50  
A többi bemutatkozással jelenleg még nem tudok szolgálni, esetleg Dorka, ha elküldi.

Pinghorizon
 
2018. 08. 22. 13:48  
Fekete Füstmacskák bemutatkozása:
Bemutatkozik a Fekete Csapat

Egyszer volt hol nem volt, a virtuális Cicaneveldén, - ahol sok-sok aranyos cica élt, gondoskodó gazdáikkal együtt – a kedves moderátorok eldöntötték, hogy ismét megrendeznek egy tábort. 
Természetesen mi Fekete Füstmacskákként, nem hagyhattuk ezt ki, szóval közös megegyezés alapján eldöntöttük, hogy meglátogatjuk e kihívásokkal teli helyet, ahol megmutathatjuk különleges képességeinket. Hogy mik is ezek? A jókedv, az összetartás, a barátság, pótolhatatlan összetevői a jól bevált receptnek. Recept a győzelemhez vezető rögös, hosszú úton, melyhez valljuk be – egy kis szerencse is szükségeltetik.  Füstmacskákhoz híven szeretjük a kalandokat, bolyongunk különböző virtuális alagutakban, s néha ezeknek sötétjében sárgán izzó szemeinkkel keressük a megoldást. Szénkfekete színben pompázó bundánkkal elvegyülünk, és zavartalan sétálgatunk, ám ha paprikás hangulatba kerülünk, vagy megriadunk egy váratlan akadálytól – kényes bundácskánkból füst száll fel. Noha hamar elillan, mi azért büszkék vagyunk adottságainkra, hiszen szégyellni ezt mégsem lehet, sőt megvéd egy határtól, melyet ha átlépünk, az internet veszélyes oldala tárul világító szempárunk elé. Ám, igazán szerencsés egyedek vagyunk, a Cicanevelde egy varázslatos hely, a második otthonunk, és nyugodtan kijelenthetem, hogy teljes mértékben veszélytelen. Az oldalt felügyelő rendes, segítőkész moderátoroknak köszönhetően minden a legnagyobb rendben található. Ők nagyon sokat fáradoznak értünk nap mint nap, igazi jótündérek, csak éppen szárnyak nélkül.
Szeretnénk eddigi köszönetünket kifejezni Nektek, igazán hálásak vagyunk, hogy egy ilyen szép környéken is befogadtatok minket. A versenyszellem, az izgalom bennünk ég, már nagyon fúrja az oldalunkat a kíváncsiság, hogy milyen feladatokkal kell majd együtt szembenéznünk. Nincs szándékunkban az időtöket rabolni, ezzel a pár sorral szerettünk volna bemutatkozni, reméljük megmosolyogtátok egy-két gondolatunk, két nap múlva találkozunk.

Fekete Füstmacskák Csapata

Pinghorizon
 
2018. 08. 22. 13:46  
Piros pulcsis vörös pandák bemutatkozása:

Ici-pici csapatunk,
A vörös pandák mi vagyunk.
Egész nap csak táborozunk
és így nagyon vidámak vagyunk!

Piros pulcsit viselünk,
Az oldalon pihenünk.
Megoldjuk a feladatokat,
Amiket a moderátorok adtak.

"Nem számít a győzelem,
csak az hogy élvezzem!"
Mind ezt mondjuk,
És jól gondoljuk.

likomil nem egy Petőfi,
A versben így nem tudott sokat segíteni.
Ettől még nagyon hasznos,
Ráadásul hihetetlen aranyos!

Timi már inkább Petőfi,
Neki köszönhető a sok szép rím.
Aranyos és nagyon kedves,
sosem veszekszik és rendes.

Itt van nekünk csili is,
Nyugi nem csíp, sőt, segít.
Sokszor volt már a táborban,
Így jól jön a tapasztalata.

Mazsola nem ehető,
Viszont annál inkább szerethető.
A vezetőnk Cicuska,
Nélküle nem mentünk volna sokra.

Ez a mi kis bemutatkozónk,
Reméljük, hogy elfogadható!
Rövid volt a határidő,
A mi csapatunk még is nyerő!

Speedpaintwolf
 
2018. 08. 21. 20:13  
Köszönjük szépen Madridista! Igyekszünk türelmesek lenni, amint lehet! ^^

Madridista 2018. 08. 21. 19:25  
Sziasztok!
Elutaltam a centeket és a tp-ket (véletlen több pénzt kaptatok, de így alakult...:p).
A macskákat továbbítottam admin felé.

Amint lesz időm, bemásolom nektek. (Nem voltam itthon az elmúlt napokban.)

Speedpaintwolf
 
2018. 08. 20. 21:38  
Esetleg egyszer, egy napon majd megtudhatjuk a bemutatókat, illetve a rajzokat? Már majdnem megöl a kíváncsiság. :')

Danza 2018. 08. 18. 13:27  
Tavaly volt. Még emlékszem, ott olvastam, hogy a vitáim miatt -50 pontunk volt.

Fantáziai
 
2018. 08. 18. 10:29  
Tavaly emlékeim szerint nem volt táblázat. 2015-ben volt.

Foltimoki
 
2018. 08. 17. 23:54  
Danza: nekem úgy rémlik, hogy nem, bár a tavalyit nem én csináltam.

CreativeRóa 2018. 08. 16. 22:59  
Ezen az eredményen nem lepődtem meg xd
Gratulálok mindenkinek *o*

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat