Újság >> A CicaNevelde Hírei

(ellenőrizte: Madridista)

Cicanevelde Tábor 2018
Megosztás: f

Cicanevelde Tábor 2018

Sziasztok!

Hagyományainkhoz híven az idén nyáron is megrendezésre kerül a Cicanevelde Tábor, mely során virtuális megmérettetésekre kerül sor.

A tábor menete:
A tábor moderátori és adminisztrátori megszervezésben zajlik.
A tábor során csapatok "küzdenek" meg egymással játékos feladatokon, kvízeken keresztül, mely többnyire a fórumon, külön a tábornak létrehozott topicban kerül lebonyolításra, de beküldős feladatokra is számíthattok!
A tábor mindennap egy előre megbeszélt időpontban fog kezdődni, mely általában a délutánt öleli fel, s akár este 6 óráig is eltarthat.

A tábor időpontja: 2018. augusztus 4-7.

Csapatok: A csapatokat az idén is csapatkapitányok vezetik, akik felelősek a csapattagok kiválasztásáért, a rend és a szabályok betartásáért. A csapatkapitányokat jelentkezés útján a moderátorok választják ki! Ha szeretnél csapatkapitánynak jelentkezni, akkor a Cicanevelde Tábor felhasználóra írj egy hosszabb, kifejtett üzenetet, hogy szerinted miért is lennél alkalmas erre a pozícióra. A csapatkapitányok jelentkezésének határideje: 2018.07.23. Csapatkapitányok kihirdetésének ideje: 2018.07.24. A csapatkapitányok száma a jelentkezés és a minőség függvényében fog eldőlni, így fog kialakulni, hogy hány csapat is lesz a tábor során.
A csapatok 1+4 főből állnak majd, amelynél a négy főt a csapatkapitány választja majd ki, de erről bővebben a kapitányok kihirdetése után írunk!

Csapatkapitányok:
Az idei tábor csapatkapitányai:
tigrancs3 - fekete csapat
Betti:3 - zöld csapat
Cicuska :3 - piros csapat
Kriza - lila csapat
gazni - kék csapat

Gratulálunk nektek! Kérlek, mindenki válasszon a csapatába magán kívül 4 olyan tagot, akikkel együtt tud dolgozni, akikkel át tudja hidalni az akadályokat, sikeresen megoldani a feladatokat. Csapattagok leadásának határideje: 2018. augusztus 1. 23:59 (A Cicanevelde Tábor felhasználóra küldve! Később nem lehet módosítani a listát, felhasználót sem váltani, tehát mindenki arról jelentkezzen, amelyikkel a táborban szeretne részt venni! Ne a moderátoroknál, hanem a csapatkapitányoknál jelentkezzetek, ugyanis ők döntenek a tagokról!)

Kedves táborozók!
Mint az elmúlt években, így az idei táborban is szeretnénk kérni tőletek egy kreatív csapatnevet, egyen-csapatképet illetve egy kreatív, akár humoros bemutatkozó szöveget (akár vers, akár próza formájában).
Ezen feladatok leadásának határideje: 2018. augusztus 2. 23:59 (A Cicanevelde Tábor felhasználójára várnánk őket, utólag szintén nem lehet módosítani.)

A csapatoknak szokás szerint egyen képpel kell majd rendelkezniük, ki kell találniuk egy fantázia nevet, amelyben szerepel a csapatszínük (ez megegyezik majd a hozzászólásuk színével, de ezeket a kapitányok kihirdetése után egyeztetjük velük) valamint írniuk kell majd egy frappáns bemutatkozó szöveget. Ezeket szintén pontozni fogjuk majd, tehát nem csak a kvízekkel, hanem a kötelező feladatokkal, valamint még egyéb várható beküldős feladatokkal is szerezhettek pontokat.

Az idei tábor kreatív feladata: KÉPREGÉNYRAJZOLÁS
Kedves Táborozók!

A mostani táborra egy különleges feladatot kaptok, ami egy kicsit több időt és kreativitást igényel. Talán páran közületek emlékezhetnek a tavalyi előtti feladatra, melyben Zsebcicát kellet lerajzolni, a CicaNevelde kabaláját, illetve a tavalyi rajzos feladatra, ahol egy cicafajtát kellett megszemélyesíteni. Idén a feladatok nagyon hasonló lesz, ám egy kicsiben mégis más. A dolgotok az lesz, hogy CICANEVELDÉS TÉMÁBAN EGY MINIKÉPREGÉNYT ALKOSSATOK! Választhattok akármilyen témát (menhely, újság, nyári tábor, szerepjáték, moderátorok, versenyzők, cicafajták, pláza, fórum… és még megannyi más téma), a lényeg, hogy egy Cicaneveldés képregény legyen a végeredmény.

Van pár apró kikötés azonban a fair játék érdekében:

- Első és legfontosabb szabály: csak és kizárólag saját rajz küldhető be a versenyre! Amennyiben ezt megszegitek, a feladat automatikusan 0 pontot ér. (Ne kockáztassatok, nagyon könnyen kideríthető az ilyesfajta csalás!)
- A rajzokat 2018. 08. 7. 23:59-ig lehet beküldeni, utána már nem fogadunk el semmilyen beérkezett művet!
- A képnek tilos bármilyen erőszakos, morbid, vagy felnőtt tartalmú témát ábrázolnia, ez is automatikus kizárást jelent a rajzversenyből.
- A képen minimum 4, maximum 10 panel szerepelhet, és nyugati, azaz NEM a mangák és manhwák olvasási irányban kell megalkotni a félreértések elkerülése végett.
- A képre lehetőleg írjátok rá a csapatotok és a készítő nevét, így könnyebb lesz számunkra a rajzok kezelése.
- A rajzot digitálisan és tradicionálisan is elkészíthetitek, az elkészítés formájában nincs megkötés.
- A kész művet a Cicanevelde Tábor felhasználóra küldjétek el, a levél tárgyában a „Rajzverseny” szóval!

Néhány tipp a versenyhez:

- Beszéljetek egymással, konzultáljatok, hogy ki a legjobb rajzoló közületek, hogy minél jobb eredményt érjetek el, de lehet akár koprodukció is a mű.
- Értékeljük a kreatív megoldásokat, valamint azt is, ha egyedi, esetleg vicces a képregény.
- Bármilyen stílusú lehet a rajz, használjátok ki egyéni stílusotokat, és alkossatok újat (fekete-fehér, színes, képregényes, realisztikus, stb.)!
- Célszerű olvasható betűtípussal írni, mivel a lényeg a szövegen van (tradicionális műnél nyomtatott nagybetűkkel jó, digitálisan a Comic Sans, a Times New Roman, valamint az Anime Ace betűtípusok célszerűek erre).
- Ábrázolhat megtörtént szituációt, de elképzeltet is, ebben nincs megkötés.
Sok sikert kívánunk mindenkinek, és reméljük, hogy jól fogjátok érezni magatokat a verseny ideje alatt!

Kellemes versenyzést mindenkinek!


Nyeremény: A nyeremény az idei táborban is egy különleges macska (a nyertes felhasználók szabadon választhatják ki, hogy melyik cicájukat szeretnék különlegessé varázsoltatni), valamint 5000 cicacent és tapasztalati pont!

EREDMÉNYHIRDETÉS:
Köszönjük szépen mindenkinek a részvételt. Bár az idei tábor egy kicsit problémásabb volt, mindkét fél részéről, azért reménykedünk, hogy élmény volt számotokra így is. Az, hogy mit hoz a jövő, még kérdéses, de reménykedjünk, hogy nem ez volt az utolsó Cicanevelde Tábor.
Gratulálunk minden csapatnak és résztvevőnek, köszönjük, hogy velünk játszottatok!

A végső pontok:
Lila Asztromacskák:: 221,08
A királynő kék lovagjai: 169
Zöld kiwik: 138,08
Piros pulcsis Vörös pandák: 91
Fekete Füstmacskák: 43

Gratulálunk a lila csapatnak a végső győzelemhez!


Reméljük, az idén is sokan jelentkeztek majd! Kellemes táborozást kíván a Cicanevelde Tábor 2018 szervezői  csapata,
Madridista, دُنْيا, Shigekazu, Foltimoki, Fantáziai, Pinghorizon és Juli$

( 2619 megtekintés )

Szólj hozzá:

Danza 2018. 08. 18. 13:27  
Tavaly volt. Még emlékszem, ott olvastam, hogy a vitáim miatt -50 pontunk volt.

Fantáziai
 
2018. 08. 18. 10:29  
Tavaly emlékeim szerint nem volt táblázat. 2015-ben volt.

Foltimoki
 
2018. 08. 17. 23:54  
Danza: nekem úgy rémlik, hogy nem, bár a tavalyit nem én csináltam.

CreativeRóa 2018. 08. 16. 22:59  
Ezen az eredményen nem lepődtem meg xd
Gratulálok mindenkinek *o*

Danza 2018. 08. 16. 20:21  
a tavalyi táblázat ugye a fórumon volt? (csak mert tudom, hogy valahol volt, de visszanéztem a cikket (tény, hogy nem teljesen) és nem találtam meg.

Danza 2018. 08. 16. 19:56  
melyik kettőn? Bár azt sem tudom náluk kik voltak.

Speedpaintwolf 2018. 08. 16. 19:52  
Danza, mert kettőjükön nem volt a csapatkép

Danza 2018. 08. 16. 19:49  
Tudom, semmi közöm, de a feketék mire kaptak -10 pontot? Itt sem voltak.

Foltimoki
 
2018. 08. 16. 18:50  
Itt tekinthető meg a pontozás. Remélem érthetően van levezetve.

Kriza 2018. 08. 16. 18:33  
Gratulálok én is mindenkinek, és szeretném megköszönni az idei tábort! Nagyon jól éreztem magamat ez alatt a pár nap alatt. Köszönöm még egyszer!^^

Pinghorizon
 
2018. 08. 16. 18:06  
A bemutatkozók, rajzok be lesznek ide másolva.

56réka 2018. 08. 16. 17:39  
Köszönöm szépen a tábort és a nyereményeket de legfőképpen a jó hangulatot a moderátoroknak és a többi csapatnak és a kialakult barátságokat a csapatomnak. <3

Danza 2018. 08. 16. 16:40  
Olyan táblázat nem lesz, mint tavaly? (hogy ki mire hány pontot kapott)

Speedpaintwolf 2018. 08. 16. 16:16  
Amúgy, megtudhatjuk valahonnan, hogy kinek milyen bemutatója volt, esetleg a rajzok milyenek lettek.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat