Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Foltimoki)

Egy egoista feljegyzései - Különkiadás!
Megosztás: f

Egy egoista feljegyzései - Különkiadás!

! Cigarettázást tartalmaz, ezért tizennégy éven felül ajánlott, ezenbelül a 147. rész környékére tehető időben  !

Kedves naplószerű jegyzettömb!

A hófehér, kórházakra emlékeztető falon lógó ketyegő még csak kilenc óra öt percet ütött, amikor Leó feladta az egészet, s rasztahaja elterült a padon, vele együtt. Valamit suttogott nekem, de engem éppenséggel teljesen lefoglalt, hogy a hajamat kitépő, lenőtt manikűröm alól húzogassam ki a rózsaszín szálakat. Aztán, mikor harmadjára sem figyeltem, bordán csapott egy műanyag vonalzóval. Először azt hittem, a Dugasz volt, de mikor megláttam, hogy ő éppen az órát bámulja félálomban, szinte kicsorduló nyállal, rájöttem, hogy a másik oldalamon kéne keresnem a tettest.
- Miben segíthetek? - néztem rá, miközben  a tenyeremmel megtámasztottam az állam. - Elakadtál a feladattal?
- Volt feladat? - pislogott rám álmosan. - Mindegy is, azt akartam mondani, hogy rettenetesen pang a tüdőm.
- Ismét az a kérdésem, hogy miben segíthetek? Cigi kéne? - dörgöltem meg a szemeim, aztán mikor megláttam a fekete sminkpacát a kezemen, rájöttem, hogy nem kellett volna.
A cigi szó hallatán a kedvenc szőkénk is becsatlakozott a beszélgetésbe.
- Le akartok menni? - dugta közénk illatos kis buksiját. - Mondjuk, a vécében elméletileg nincsen füstjelző.
- Te is tudod, hogy csak téged engednek ki. Különben is, elszívod az összes levegőmet! - tolta odébb a fejét, mire Erik macskamód fújni kezdett rá.
És ez így igaz. Az osztály összes tagja, Eriken kívül, akár még ide is pisilhet, nem engedik ki őket. Azonban, mivel a Törpicúr ön, s közveszélyes, még a legszigorúbb tanár sem vállal azért felelősséget, ami történhet, ha őt nem engedi ki időben.
- Tudod, a jobbak - nézett véig lesajnálóan a Szőkeség León, aki istenesen hátba is vágta jutalmul, az meg felvisított.
Laura tanárnő ennek hallatán felhorkant, majd félbehagyta a rendkívül fontos anyag körmölését a tábla előtt.
- Erik, ha már úgyis feltűnően unatkozol, küld át nekem a tegnapi házidolgozatot! - mosolygott rá gúnyosan. - Ha jól emlékszem, ismerősök vagyunk.
- Rendben Tanárnő, kössünk üzletet. Én átküldöm az anyagot, maga pedig leenged a mosdóba! - tette karba a kezét vigyorogva.
- Legyen - sóhajtott Laura néni, majd intett is az ajtó felé, jelezvén, hogy szabad a pálya, amint átment a fájl. Még magam is meglepődtem, hogy Erik megcsinálta a beadandót, nem hittem a szememek, pedig fekete-fehéren ott állt a kivetítőn.
- Jó pangást! - formálta az ajkaival, nehogy a tanárnő bármit is megsejtsen, de így is elég kivehető volt, legalábbis nekünk, akiknek szánta.
Már jó tíz perc eltelt, mire életjelet kaptunk Erikről. Azonban, nem egészen olyan formában, mint vártuk. Sőt, mi több, talán egy életre emlékezetes formában történt az eset. Békésen bámultam a kivetítőt, hiszen a feladatot nem értettem, jobb dolgom pedig úgy sem volt, mikor hirtelen megláttam, hogy a tanárnőnek videóhívása van Eriktől. Laura néni igencsak meglepődött, de végül felvette. A videó képe eleinte pixeles volt, ámde aztán egyhamar be is állt a tökéletes kapcsolat, Erik pedig ott trónolt a budin, kezében egy égő szállal.
- Hmm, Leókám, de jó is ez a cigi! - vigyorgott teli szájjal, aztán persze ez a mosoly hamar el is tűnt, s felváltotta a döbbenet, mikor rájött, hogy nem Leóval beszélget. Szinte hosszú óráknak tűnt az az idő, mire mindenkinek leesett, mi is történik pontosan. Hol a tanárnőre bámultam, hol a kivetítőre, ahol Erik HD-ban ül a vécén, teljesen lesokkolva, kezében a bagóval. Másodpercekig űztem ezt a tevékenységet, mire összeszedtem a bátorságom, s végre Leó felé fordultam. Ahogy összekapcsolódott a tekintetünk, szinte egyszerre tört ki belőlünk a röhögés. Csali és Szabi már a könnyeiket törölgették, s a térdüket csapkodva viháncoltak.
- Kovács, én megölöm! - üvöltötte a tanárnő, mire Erik hebegve-habogva, sietősen, még a kukát is felborítva megpróbálta elnyomni a cigijét.
Még egy ilyen balek nincs ezen a földön. Napokkal később sem tudtuk feldolgozni, hogy Eriknek sikerült a Leó helyett a Laurára nyomnia!

Sziasztok! <3 Egy különkiadás erejéig visszatért az EEF, a sztori, ami minden ciki (és nagyooon sokszor igaz történet alapján megírt : D) esemény melegágya, hozzáteszem, lassan már négy éve. Remélem tetszett nektek ez a kis szösszenet, ha szeretnétek még ilyet, írjátok meg, valamint a véleményeknek is nagyon örülnék. ^^

( 171 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 18. 20:17  
Örülünk, hogy itt vagy ^^

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 18. 19:45  
Igen, nyáron eléggé nagy volt a pangás. Én is egy felkérés által jöttem vissza publikálni ^^ De szerintem ezzel nem én vagyok egyedül.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 18. 18:25  
Sokkal kevesebb cikk, az írók többsége eltünedezett (bár már szállingóznak vissza lassacskán), sokkal kevesebb olvasó a történeteknél, és ezt már jópár moderátor is szóvátette, elismerte. Viszont most örül a fejem, mert sok a cikk.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 18. 14:21  
Én vagyok az egyetlen, aki nem érti mégis mitől lenne a cn most olyan más, mint régen?
7 évesek akkor is voltak, most is vannak, sőt, jópár évvel ezelőtt a legkedveltebb sztorik negyede olyan szinten volt. (illetve ez már csak lehet személyes vélemény)


Nem veszekedni akarok, csak úgy tényleg érdekel, hogy szerintetek mitől más, mint volt?

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 18. 0:06  
Gazni, igen, komolyan. Írok üzit.

gazni
 
2018. 07. 16. 19:23  
Redmoiselle: Nekem is nagyon tetszett a neveldés elszólásodra pedig csak annyit tudok mondani, hogy komolyan? O.O Mert ha tudok segíteni, akkor én nagyon szívesen segítek a régi neveldét nagyjából visszahozni. A mostani sem kifejezetten rossz, de azért néha azt érzem, hogy 7 évesek vesznek körbe. -.- Akinek nem inge, ne vegye magára, akinek meg inge, az úgyis büszkén hordta eddig is...

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 16. 16:18  
Kérek még OuO

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 15. 3:13  
#TopJoy: Köszi, fogok még hozni, ha érdekel benneteket. ^^
Ryuuji: Ha minden jól megy, hamarosan talán megint olyan lesz a nevelde, mint régen. Legalábbis, ezt szeretnénk most "elérni." Örülök, hogy tetszett, és én köszönöm, hogy írtál. <3

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 14. 19:25  
Ez a kis szösszenet a régi idők CicaNeveldéjének hangulatát idézte föl bennem. Amit csak köszönni tudok <3

#TopJoy
 
2018. 07. 14. 7:58  
Imádtam ezt a sorozatot. És most ezt is imádom. Kérlek, írj még ilyen különkiadásokat ^^


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat