Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Foltimoki)

Egy Lány és Egy Kutya Története
Megosztás: f

Egy Lány és Egy Kutya Története

~×Prológus×~
Sziasztok !
A nevem Illés Bettina. 15 éves vagyok, és a szüleimmel nagyon jó kapcsolatot ápolok. Eddig Budapesten éltünk. Nagyon jó helyünk volt itt. Most pedig elköltözünk, Los Angeles-be. De igazából nem a család akar elmenni, hanem édesanyám ott talált magának állást. Sajnos, azt kell mondanom, hogy nem igazán szeretnék elkötözni. Több okból is. Például, mert itt lakom amióta az eszemet tudom, és elég sok mindenkit ismerek, és itt kell, hogy hagyjam őket. Az összes ismerősömet, barátomat, rokonamat, mindenkit. A szülőföldemet. Szerettem itt élni. Na, de mindegy, mert ezen én változtatni nem tudok. Pedig nagyon szeretnék. Anyám mindig azt mondja, hogy a változás érdekes, új és sok jót hozhat az életemben. És még azt is szokta mondani, hogy ne féljek változtatni. Érdekes, de igaz.
Most egy nagy változás jön az életünkbe, és ha nem is vágyok annyira, de azért egy kicsit izgulok, hogy milyen lesz egy teljesen más helyen tovább élni.
Remélem velem fogsz tartani. Megtudhatod, hogy milyen kalandokban lehet majd részem, boldog leszek-e vagy sem, szeretni fogok-e ott lakni vagy sem.

( 92 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 10. 23:42  
BlingBling mindent leírt előttem, ami hasznodra válhat, nekem csak annyi a mondandóm, hogy kiváncsi leszek, hogyan jön majd a képbe a kutyus.   “szeretni fogok-e ott lakni vagy sem „ , ez a mondat talán szebb lett volna úgy, hogy pl. “szeretni fogom-e az ottani életet, vagy sem

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 10. 20:29  
Hogyne lehetne : D Hogyha megfogadod őket, nagyon is könnyen.
Igazából... nem értem, mit akarsz pontosan ezzel a kérdéssel, szóval dobj meg egy üzenettel, ha majd látod ezt ><

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 10. 18:48  
BlingBling
Nagyon szépen köszönöm, hogy tanácsot adtál. Megfogadom mindet. Megszeretném kérdezni, hogy ezeken a hibákon lehet-e változtatni ?

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 10. 16:45  
A címben nem kell minden szót nagy betűvel kezdeni :3 "Egy lány és egy kutya története" lenne helyesen. Felkiáltójel elé nem teszünk szóközt.
A számokat mindig betűvel írjuk ki, azaz tizenöt, kivételt képeznek az évszámok/dátumok.
Kellemesen csalódtam, mikor megláttam, hogy helyesen használod a vesszőket, nálam ez mindig hatalmas pluszt ad, gyönyörködteti a szemem xD OuO
Egyébként magából a prológusból - ami inkább bemutatkozás - nem sok minden derült ki számunkra, sok sztori kezdődik ezzel a koncepcióval - elköltöznek-új suli-új környezet-stb. Azért várom, mit hozol ki belőle :3 Egy kicsit érdekfeszítőbb címet azért el tudtam volna viselni, valami olyasmit, ami több mindent mond el a sztoriról és nem sablon :3


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat