Újság >> Művészet

(ellenőrizte: Foltimoki)

A macskák iránti szeretet
Megosztás: f

A macskák iránti szeretet

Az angyaloknak nem mindig van szárnyuk ,néha macskabajszaik vannak. A macskám mindent jelent nekem. Ha azt mondod nekem, hogy csak egy macska, megmondom neked, hogy te csak egy idióta vagy.Pár ember nem tudja hogy a macskám mit jelent nekem, de nem baj, ő tudja.Az nem furcsa ha beszélsz a macskádhoz, ez az élet.Ha nem szereted a macskákat akkor nem szeretsz engem.Tudod mi jobb mint egy macska?...semmi.Pár ember azt mondja nekem, hogy csak egy macska. Ők  tényleg nem értik néhány legszebb emlékem "csak egy macskaával" történt és pár olyan sötét napom is "csak egy macskával" történt, aki erőt adott nekem hogy tudjam folytatni "csak egy macska"
hozott barátságot, erőt, bátorságot és szeretetet az életembe. Olyan embereknek mint én ez sosem csak egy macska, a macskáink a családunk és a barátaink, ők tényleg szeretnek minket és megtöltik a szívünket szeretettel. Remélem egy nap mindenki rájön, hogy egy macska tett engem azzá az emberré aki most vagyok.Az élet jobb macskákkal mint nélkülük.
Itt a vége remélem mindannyian jó kommenteket írtok majd és hogy ez a vers nagyon tetszett nektek.Viszlát

( 264 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 20. 10:36  
Köszönöm

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 19. 10:33  
Jó lenne de nem muszáj

Foltimoki
 
2018. 07. 18. 23:07  
Áthelyezzem esetleg?

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 18. 10:40  
A művészetre akartam tenni de valahogy ide került

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 17. 17:48  
Vagyis a Művészet részre.
Teljesen összezavarodtam.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 17. 17:47  
Csodacica igazat mond. Egyetértek vele. Amúgy ha ez egy versnek készült, akkor én a versek részre írtam volna.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 09. 9:29  
Köszönöm a jó tanácsot és a 3 csilagot

Csodacica
 
2018. 07. 08. 23:44  
Nagyon szép amit írtál, látszik hogy szereted a cicákat; de! Szerintem ez nagyon távol áll a verstől. Egy vers számomra ritmusos, dallamos, és ha még szebbé szeretnéd varázsolni, akkor belebiggyesztesz rímeket is (természetesen a rím NEM fontos alapja egy versnek!) Ez inkább egy érveléses fogalmazás, egyfajta véleménykifejtés, amelyben leírod, hogy miért szereted annyira ezeket az állatokat. Ha verseket szeretnél írni, akkor gyakorolj sokat, nézz utána, milyen egy jó vers! Hidd el nekem, rá fogsz jönni, és menni fog!
A másik, ami szúrta a szemem, hogy rettentően sokszor használtad a ‘macska’ szót. Legközelebb ügyelj arra, hogy minél változatosabb legyen a szöveg, a macska helyett írhatnál más szavakat, például: cica, szőrmók, állat, macsek, teremtés, cukiság — bármit, ami ehhez az állathoz köthető, csak ne mindig macskát, mert ahogy olvastam, egy idő után muszáj volt megállnom, mert szúrta a szememet, hogy minden mondatodban ott szerepelt az a bizonyos szó.
Még egyszer leszögezném, hogy nagyon aranyos kis írás lett ez, és elhiszem, hogy imádod a cicákat, de ezekre (illetve ezekre is, hogy helyesírás, mondatvégi írásjelek, vesszők, stb., bár szerintem ezekkel nem volt akkora gond) mindenképpen ügyelj! A másik, hogy egyáltalán nem megsérteni, illetve kötözködni szeretnék, teljes mértékben építő jellegű volt, amit leírtam!
Tőlem 3 csillagot kapsz.^^


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat