Újság >> Gyerekszáj

(ellenőrizte: Fantáziai)

In the cave
Megosztás: f

In the cave

Szép nyári napra ébredtem, a meleg időszak legforróbb részében. A barlang belsejében feküdtem, ahova nem nagyon sütött be a Nap sugara, inkább hidegebb volt. Lassan kinyitottam szemeim, majd felálltam és megráztam bundám. Igazán szép látvány a barlang szürke falai, mikor felébredek legjobb álmomból, de ez van. Nem volt senki sem a területen, vagyis azt hittem. Kisétáltam, átverekedtem magam a növényzeten, ami a barlang előtt volt, hogy védje. Bár, csak nehezít. A sziklaépítmény tetejére ugrottam, majd lefeküdtem rá. Hófehér bundám megsütötte a meleg Nap sugara. Hirtelen megláttam egy barna, fehér bundás szukát, Amber-t. Már csak ő hiányzott nekem, ez az idegesítő, nagyképű husky. Lassú léptekkel ment be a helységbe, és nem vett észre. Megkönnyebbülten kifújtam a levegőm, majd két mellső mancsomra tettem fejem. Kajla füleim fejem mellet helyezkedtek el, az egyik kissé a szemembe lógott. A táj immáron szebb volt; fák, és mégtöbb fa. Legalább zöld és nem unalmas szürke.
- Paw! - kiáltotta valaki idegesen és mérgesen nevem, mire ijedten felkaptam fejem és körülnéztem. Lassan felálltam és leugráltam a barlang tetejéről, majd azelőtt megálltam. Felsóhajtottam, majd átmentem a növényzet között, közben többször is elismételte a nevem, Amber. Vagyis, szerintem ő volt az. A sietségben néha beleakadt a lábam a növények száraiba, de gyorsan letéptem róluk. Mikor végre kiértem, megláttam a szukát, háttal nekem és engem keresett.
- Tessék? - álltam meg előtte, mint egy jómadár. A husky ijetden megfordult, majd kék szemeivel aggódva nézett rám, mint aki féltene bármitől.
- Mindenhol kerestelek! - mondta dühös hangon, mire elhúzva szám, megforgattam szemeim.
- Aham, biztos... de mit akarsz? - kérdeztem unottan. Szívesen játszottam volna kint, vagy napoztam volna, de ő mindig elveszi a lehetőséget.
- Megjött - mondta idegesítő, vékony hangján, majd pimasz mosollyal a száján kisétált a barlangból. Rögtön tudtam, hogy nevelőapám, Ayo jött meg. Igaz, nem láttam sehol, nem is éreztem szagát, de hittem neki, mivel ha róla van szó... átcsapnak neki. A közelben idegen szag keringet, mire ijedten kiszaladtam a barlangból és Amber-t kezdtem el keresni, aki nem messze feküdt. Odaszaladtam mellé és leültem, majd felnéztem rá.
- Ki jött meg? Csak idegen szagot érzek... - mondtam, majd egy nagyot nyeltem. A távolban hirtelen egy izmos, magas, fekete, fehér, kék szemű kan jelent meg. Hasonlított Ayo-ra, de nem ő volt az. A szuka nem válaszolt, csak gyorsan felpattant és a kanhoz szaladt, majd egy kecses mozdulattal megnyalta orrát. Értetlenül figyeltem őket, majd melléjük baktattam és felnéztem rájuk. Amber csak felnevetett, mikor meglátott, de nem értettem ezt a reakcióját.
- Ő ki? - kérdeztem a kanra nézve, aki egy ál mosollyal figyelt engem.
- Ő... -kezdte, majd a kanra nézett. - A...

Remélem tetszik^^ kritikáikat, véleményeket szívesen fogadok!^^ További szép reggelt/napot/estét!:3

( 164 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2018. 08. 09. 13:48  
Folytasd

دُنْيا
 
2018. 07. 23. 13:03  
Nekem is megjött, de én nem írtam róla történetet :T

likomil
 
2018. 06. 24. 7:14  
Mint KT érdekes az én részemről<3


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat