Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Pinghorizon)

Lovas történet
Megosztás: f

Lovas történet

Előző részből: Ez a kép ugyan olyan volt, mint a mi családi képünk. Rajta egy nő, egy férfi és egy gyerek. Akár csak a mi képünk lett volna. Tátott szájjal bámultam, a most már kezemben lévő képet.


Ekkor Amy belépett a szobába, majd letette az innivalót a szekrényre. Kérdőn nézett rám.
- Mit csinálsz? - pillantott rám, majd odalépett mellém.
- Kiesett a zsebedből.... - azt gondoltam, hogy ez lehetetlen, de ezek szerint mégsem az... Kikapta a kezemből a fekete-fehér képet és a zsebébe dugta.
- És miért nézted annyira ezt a képet? Csak egy átlagos kép! - vonta meg a vállát. Kissé oldalra fordítottam a fejem,elgondolkoztam.
- Nem az... - szinte suttogva néztem fel a fehér plafonra. Elég értetlen fejet vágott erre, nem nagyon értette, hogy mit akarok én ezzel mondani neki. Leültem az ágyára, ami tele volt rakva plüssállatokkal. A legtöbb ló volt, akár csak magamat látnám...
- Tudod, ugyan ilyen a mi családi képünk is, ez volt olyan furcsa - szólaltam meg néhány másodperc csönd után. Közben a plüsslovait nézegettem, nagyon cukik voltak.
- Most már megértelek, de sok ugyan olyan család van, vannak, akik nagyon hasonlítanak egymásra, mégsem ugyan azok - kezdett beszélni. Végül is igaza lehet, de azért még mindig furcsa. Az előbb még biztosan tudtam, hogy apa van azon a képen, de mos már nem. Na de lassan meg is feledkeztem erről a dologról. Amy-vel eltöltöttük az időt.
Lassan már indulnom kellett haza. Utoljára körbenéztem a szobában, majd elköszöntem a barátnőmtől. Kimentem az utcára és elindultam hazafelé. A elég erősen fújt és hátrafújta a hajamat, amit kifejezetten utáltam. Levelek terítették be a földet, az út kivételével, bár azon is lehetett találni néhány darabot. Nem sok idő kellett ahhoz,  hogy hazaérjek. Felmentem a lakásba, apa épp nem volt otthon. Gépeztem egy kicsit, ezután pedig a tévében kerestem valami filmet, ami érdekelne is engem. Közben chipset ettem és a reklámokban pedig telefonoztam.
Mira apa hazaért, addigra már az ágyamban voltam, éppen csak arra ébredtem fel, amikor belépett a házba.
Másnap reggel kipihenten ébredtem fel, pedig még csak nyolc óra volt. Mivel ma hétvége volt, elterveztem, hogy otthon fogok pihenni. Másnap pedig elmehetnénk apával valahova. Felültem az ágyban és egy nagy ásítás kíséretében kinyújtózkodtam. Kihúztam a függönyt,kinéztem az ablakon.Apa volt lent vele szemben pedig egy szőke hajú nő állt. Anya volt az. Vajon miről beszélnek? Kinyitottam az ablakot, próbáltam hallgatózni, bár tudtam, hogy nem szép dolog. Egészen jó idő volt odakint, sütött a nap, de egy kicsit fújt is a szél.
- El kellene mondanod neki! Nem hallgathatunk örökké! - hallottam anya hangját.
- Ez nem olyan könnyű, de megpróbálom elmondani! - bólogatott apa. Anya fogta magát és beült kék kocsijába, elhajtott. Gyorsan becsuktam az ablakot. Vajon mit kell nekem elmondani? Egyáltalán rólam van szó? Rengeteg kérdés futott át az agyamon. Gyorsan átöltöztem és a konyhába mentem. Ekkor már apa ott volt. Vártam arra, hogy elmondja nekem, amit akar, de nem mondott semmit. Hang nélkül tevékenykedett a konyhában.
Egész nap erre vártam, míg eljött a délután. Apa behívott a szobájába.
- Nos, kislányom beszélni szeretnék veled... - ült közelebb hozzám.
- Jó, mondd - nagyon izgultam, vártam, hogy mit mond.
- Ma reggel beszéltem édes***dal! Eldöntöttük, hogy elmondjuk neked.....elmondjuk neked, hogy van egy....van egy ikertestvéred....

( 68 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2018. 06. 26. 18:40  
Köszi, mostantól majd átolvasom...

I - Love - You
 
2018. 06. 20. 19:43  
Édes***dal akart lenni? Az miért csúnya? xD Anyukád
Édesany.ád. Az pedig nem is onyan csúnya, hogy ki kelljen cenzúráznia a nevinek :c

I - Love - You
 
2018. 06. 20. 18:57  
Van benne egy csomó elírás is! Beküldés előtt olvasd át a történetedet! “ A elég erősen fújt és hátrafújta a hajamat, „ - Egy értelmetlen mondat. A vége felé már látszik, hogy mennyire kapkodtál. “Kihúztam a függönyt,kinéztem az ablakon.Apa volt lent vele szemben pedig egy szőke hajú nő állt. „ Pont és vessző után szóköz. “Eldöntöttük, hogy elmondjuk neked.....elmondjuk neked, hogy van egy....van egy ikertestvéred.... „ Nem kell ennyire halmozni a pontokat, maximum csak hármat rakj mindegyik helyre!
A lényeg, hogy beküldés előtt olvasd át a történetedet legalább egyszer! Így megláthatod a hibáidat, és nekem sem kell majd ennyit írnom... xD Kijavíthatod őket.
Valamint a végén volt egy ilyen: édes***dal - ott mit cenzúrázott ki a nevelde?
Szerintem folytasd, csak legközelebb figyelj az általam említettekre! ;)

Wiskey
 
2018. 06. 17. 9:54  
Még mindig nagyon gyors, és nekem a leírás is kevés.


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat