Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Pinghorizon)

Kölykök az erdőben
Megosztás: f

Kölykök az erdőben

Sziasztok!
Egy igen furcsa szerepet hoztam el nektek, amelyben 10-16 éves karakterekkel fog folyni a játék. Ha kérhetem ne mindenki 16 éves legyen.
Ehh, ez de gagyi felvezetés volt...
Történet: Erdei tábor. a hirdetés mindenhol megjelent. Szakállasné Erdei Boglárka, a felelősségteljes felnőtt, aki a Fazekasban matematikatanár, tábort rendez, ahol az ő huszonegy éves lánya és ő fognak vigyázni maximum harminc tizedig életévét már betöltött, de legfeljebb tizenhat éves kamaszra egy erdőben. A tábor alatt a diákoknál nem lesz telefon, ő maga fogja értesíteni a szülőket a fejleményekről és gyermekük hogylétéről.
A szülők kiviszik drágáikat a vasútállomásra, ahol anya és lánya már várják őket. Mosolyogva átveszi a mobilokat, majd felülteti a táborban résztvevőket egy számukra kijelölt vagonba és elmegy beszélni a hátralévő tíz percben a szülőkkel. Ebből eltelik hét, de még nem jön fel egyikőjük sem. Majd az utolsó pillanatokban az egyetemista felpattan, rájuk mosolyog, a vonat pedig elindul. Nórát nem igazán érdekli,hogy hol van az édesanyja, letelepszik egy helyre, ahol még nem ül senki és előveszi a magazinját.
Megérkezik a vonat az erdő melletti faluba. Miután leszállnak, már mindenkinek feltűnik, hogy a főszervezőt elnyelte a föld, de látva az egyetlen felnőttként ottmaradt nyugalmát, ők sem aggódnak. A lány össze-vissza vezeti őket az erdőben, többször is azt érzik, hogy itt már jártak, mire megérkeznek egy hatalmas és kivilágított faházhoz, amely magasabban van, így egy lépcső vezet hozzá. Kísérőjük segít becipelni a csomagokat, eligazítja a gyerkőcöket az ötfős szobákba, majd se szó, se beszéd, ő is eltűnik. Természetesen ezt akkor teszi, mikor mindenki el van foglalva a kicsomagolással és a körülnézéssel. Mire ráébrednek egyedüllétükre, már késő.
Kezdőkörülmények: Szeretném, ha ott kezdenénk, hogy felszállnak a vonatra. A szülőktől búcsúzkodnak, majd felpattannak a vonatra és elkezdenek beszélgetni/olvasni/stb, személyiségtől függően. Az épület ahol laknak úgy néz ki, mint ami a képen van. A szobákról feltehetőleg képet fogok küldeni, mert lusta vagyok precízen leírni, másképp pedig teljesen más lesz mindenkinek a fejében. x.x
Karakterlap:
Név: (gonosz leszek, magyart kérek, össz-vissz maximum kettő darab cserediákkal)
Kor: (10-16, vegyesen)
Nem: (kérlek szépen, vegyesen, ha páratlan karakter lesz, akkor fiú legyen eggyel, vagy kettővel több, ha páros, akkor is ugyanannyi, vagy fiú legyen több, mert az reálisabb, tekintve, hogy egy erdei táborról beszélünk)
Tulajdonságok: (igazából csak azért marad nagy az elvárásom, hogy kizárjam a komolytalankodást. minimum 5 sor)
Történet: (hááát, normális múltú emberek is jöhetnek, szóval itt 4 sor is elegendő)
Kinézet: (akár van kép, akár nincs, 2, azaz kettő sor leírást elvárok mindenkitől)
Egyéb: (ha van, ez a pont kihagyható)
!Lehet még jelentkezni, viszont hamarosan elkezdjük. Lehet olyat, hogy valaki nem a vonattal jön, ha csak később hozza a lapot, de ettől az eshetőségtől inkább ódzkodjunk.!
Jó szórakozást!^^

( 681 megtekintés )

Szólj hozzá:

Wiskey
 
2018. 07. 03. 14:34  
Nem baj, akkor neki mondta. xD

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 02. 18:51  
De azon gondolom van ülés ahol tud egyedül ülni. Nem?
Am én ehhez *** vagyok csak úgy mondom.

gazni
 
2018. 07. 02. 18:45  
//Izé, nem fülkés hanem olyan vagonos, ahol kb 20-25-30 ember együtt tud ülni.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 02. 18:39  
Hajni

Egész végig a vonatra vártam majd amikor megjött egyből felszálltam. Elindultam helyet keresni. Találtam egy üres fülkét és vártam a csodát, hogy valaki mellém ül. Bár az se lenne baj, ha nem ülne mellém senki. Elővettem telefonom, majd beledugtam a fülembe a fülest és elindítottam az egyik lejátszási listámat. Elővettem egy könyvet és elkezdtem olvasni.

gazni
 
2018. 07. 02. 18:26  
/Csak, hogy tisztázzuk. A vonaton már csak Nóra van fent, az egyetemista lány. xD/

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 02. 18:08  
Kiara

Hát, ez elég kínoska volt. Vagyis hát kicsit mulatságos is, de az hétszentség, hogy én ilyet a büdös életben nem vállalnék. Inkább felelek.

Wiskey
 
2018. 07. 02. 16:42  
Niki

- Okés - pattantam fel és a nőhöz sétáltam. - Csókolom! - intettem vigyorogva. - Nagyon szexis tetszik kinézni! - kacsintottam rá, aztán vigyorogva visszamentem a többiekhez.

gazni
 
2018. 07. 02. 13:55  
/Szállj fel most Érden, igazából ezt az egyet tudom javasolni./
Szilveszter

- Remek - mosolyodtam el. - Mondd azt a táborvezetőnek, hogy nagyon szexin néz ki - mondtam.

Wiskey
 
2018. 07. 02. 11:10  
Niki

- Hmm... jobban szeretek merni - vigyorodtam. Ekkor négy ismerős alak sietett fel a vonatra, hatalmas hangzavart csinálva.
- A pic.sába Chris, belekönyököltél az oldalamba! - kiáltott fel Viki.
- A melledbe szivesebben könyököltem volna. Csak nem a könyökömmel - röhögött fel a fiú.
- Beki, fékezd a perverz pasidat - dobta le Léna a cuccait a kis csapatunk melletti széksorokhoz, elfoglalva azokat.
- Na, ezek is megjöttek - vigyorodott el Leó.
- Ne tudjátok meg mennyit szenvedtem csak azért, hogy feljussak erre a vonatra - dobta le magát az egyik székre Viki. Leó, Bence és Ádám ledobák magukat Chris mellé, még az ikrek és Viki helyet foglaltak Debi és mellettem.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 01. 19:35  
Oks. Akkor megvárom őt.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 01. 15:38  
(Csak úgy ülj a vonaton, bár most is felszállhatsz, ha jól tudom, már ha máshonnan érkezel, most úgyis egy megállónál vagyunk... de talán megvárhatnád Gaznit)

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 01. 15:37  
Akkor segít nekem valaki elkezdeni? Mert nem tudom mit kell csinálnom

gazni
 
2018. 07. 01. 14:43  
Így jó, elfogadva.^^ 
Szilveszter

- Niki - néztem a Tomi mellett ülő lányra. - Felelsz vagy mersz?

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 01. 13:48  
Kiara

Kicsit zavarban voltam. Elég... merész ötlet volt ez, amit kitaláltam, bár ez a srác cseppet sem tűnik úgy, mintha nem élvezte volna. Fura, de remélem, nem engem választ. Megint. Csak nem.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 01. 12:44  
Gazni-oksi. Köszi a segítséget.^^
+rosz tulajdonsága:Nagyon hamar megsértődik amit sokan nem is szeretnek benne. Eléggé féltékeny és ügyetlen. Amihez hozzá ér az legtöbbször eltörik. Válogatós az étellel szemben, de csak azzal. Kicsit gyáva és szégyenlős.
Remélem így jó, de ha nem akkor szólj.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat