Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: دُنْيا)

Lovas élet - Folytatás
Megosztás: f

Lovas élet - Folytatás

Sziasztok!
Mivel már nagyon elpörgött a cikk, ami alatt eddig játszottunk, ezért muszáj volt írnom egy újat. Sokan már nem szerepeznek, és jelenleg csak hárman játszadozunk, de remélem, ha meglátják a játékosok ezt a cikket, akkor újra aktivizálják magukat.
Lehet még új karaktereket hozni, aki esetleg még szeretne, ahhoz pedig írjon minimum egy nevet, egy kort, küldjön róla egy képet, valamint egy pár szavat, hogy milyen a természete. Rövid történetet is írhattok. Én is fogok hozni egy emberkét, mivel egy karival nekem túl uncsi, de az lejjebb lesz! ^^ (Én rövid karilapot írok, mert kevés az időm)

Aki esetleg eddig nem játszott, annak elmondom egy rövidke összefoglalásban, hogy mi történt.
Tehát, először, a szerepjáték elején még mindenki csak készülődött, unatkozott, stb. Mindenki beszélgetett, ismerkedett, vagy lovagolt. Valaki talált a réten egy beteg vadlovat, amit aztán az állatorvosok elvittek. De ezek után kitalálta valaki, hogy kezdeni kéne valamit ezzel a lovardával, és növelni kéne a hírnevét, valamint kéne szerezni pénzt. Nagyon sok ötlet volt ez ügyben. Filmforgatás, versenyek, lovasnap, bemutató, stb. Végül még egy sem lett megvalósítva, de ez később majd lehet, hogy jelentős lesz. Leila, aki az én karakterem, megsértődött, mert senki sem pártolt az ő ötlete mellett, ezért kilovagolt az erdő széléhez. Ott találkozott Cassandra-val, és lovával. Összeismerkedtek, majd megpróbáltak versenyt futni a lovukkal a faluig, de aztán nem jött össze. Megálltak valahol, és a lovaik is balhéztak kicsit, de ez nem lényeg. () Tehát visszalovagoltak a lovardába, és úgy döntöttek, hogy lemennek a tengerpartra egy kicsit kikapcsolódni. Mindenki pakolászott, készülődött, majd végül a fél csapat elindult. Akik lemaradtak, mert később kapták meg az infót, (hogy lemennek a tengerpartra,) azok később utolérték a csapatot. De volt út közben egy aprócska baj. Leila lova, Szélvihar elkezdett sántítani. Megnézték a lábát, amin egy nagy csípés volt. Azt bekenték egy kenőccsel, majd bekötözték a lábát. Később, egy kis haladás után, Szélvihar miatt, (hogy tudjon pihenni egy kicsit,) Leila és Lena megálltak. Lena lova, Amara, aki egy nagyon szép Musztáng, ő is elfáradt, ezért maradtak Leila-val, és Szélviharral. Úgy gondoltuk, hogy Szélviharnak és Amara-nak lehetne csikója, de majd csak később, jelenleg még most ismerik meg egymást. A csapat másik fele most ért le a tengerpartra, lepakoltak, és valaki már a lovával szórakozik a vízben.

Ti is találhattok ki hasonlókat, pl csikó, vagy akár lehet a szerepben tőlem ember szerelem, vagy akármi. Most pedig leírom ide röviden az új karakterem karilapját...

Név: Max
Kor: 18 év
Nem: Fiú
Tulajdonságok: kicsit visszahúzódó, kedves, aranyos, szereti a csajokat, közepes szintű lovas, makacs, csöndes
Kinézet:
Egyéb: A tengerparton fog találkozni a csapattal, és majd úgy dönt, hogy velük marad, és ő is abba a lovardába fog járni


Lova

Neve: Zafír
Kor: 2 év
Nem: kanca
Tulajdonságok: szelíd, kedves, mindenkit elvisel a hátán, gyerekeknek is ajánlott
Kinézet:

Jó szórakozást a szerep folytatásához! És remélem, hogy visszajönnek a többiek is! ;)

( 638 megtekintés )

Szólj hozzá:

I - Love - You
 
2018. 06. 27. 14:18  
Rip

Karina2003107
 
2018. 06. 26. 14:57  
Úgy tűnik

gazni
 
2018. 06. 23. 15:55  
Kihaltunk? :'c

Wiskey
 
2018. 06. 17. 16:40  
Deby

- Istenem, muszáj veszekedni? A kiscsaj fogja be a száját és menjen haza, mert komolyan idegesítő - mordultam fel a testvérekre ( Tara és Todd ) nézve. Ha lenne egy tesóm, már tuti kinyírtam volna. De úgy komolyan, nekem már így is elég volt ez a gyerekes társaság.

Karina2003107
 
2018. 06. 17. 13:58  
Tara

- vállalom a felelősséget magamért - közöltem.

gazni
 
2018. 06. 17. 13:30  
Todd

- Mert te sosem kapsz semmit, ha valami rosszat vagy baromságot csinálsz, hiszen azért is ÉN - böktem mutatóujjammal a mellkasomra - vagyok lecseszve. Szóval mozdulj lehetőleg még ma! - néztem dühösen az órámra - Remek - sóhajtottam fel.

Karina2003107
 
2018. 06. 17. 12:02  
Tara

- ne már! Nem vagyok már olyan kicsi, és te sem! Az lehet, hogy te inkább hazamész, mert azt mondták, de én maradni akarok. És maradni is fogok! - jelentettem ki.

I - Love - You
 
2018. 06. 16. 19:00  
(Én sem azonnal gondoltam. De mit csináljak? xD)

gazni
 
2018. 06. 16. 18:20  
Anna

- Idióta ló, por ment a kajámba - dünnyögtem - Miért pont egy lovarda? - kérdeztem fájdalmasan.
Todd

- Késő van, két órája otthon kellene legyünk. Kizárt, hogy megengedjék, tehát haza kell mennünk. Szállj fel a lovadra és induljunk. Most! - mondtam jóval idegesebben.

Wiskey
 
2018. 06. 16. 16:14  
( De nem azonnal. Amara- nál most Diablo- nak van több esélye, szóval Szélvihar húzzon bele. )
Cherry

- Itt nincsenek farkasok. Vad kutyák sem. Max medve vagy vaddisznó él itt, szóval... fogalmam sincs mi lehet - dünnyögtem.

I - Love - You
 
2018. 06. 15. 11:27  
(Nem úgy értettem. Úgy volt, hogy Szélvihar és Amara valamikor csikót fog hozni)
Szélvihar

Próbáltam nem odafigyelni Diablo-ra. Igyekeztem jelezni az embereknek, hogy van valami ott. Mérgesen elkezdtem kaparni a földet, reménykedve, hogy mindenki rám néz, majd odafutottam a többiekhez, és ott is ezt csináltam. Nem akartam nyeríteni, hátha megtámad az a bizonyos “valami „ .

Wiskey
 
2018. 06. 14. 16:56  
( Az ikrek már elég régóta a lovardába járnak, gondolom Leila is. Nem hiszem el, hogy eddig még sosem beszéltek vagy valami. Pl: Cherry még szép, hogy alig ismer valakit, ő sosem járt még a lovardában, csak a csapatom lovait ismeri. )
Diablo

- És ez mos segiteni fog. Ha jönne egy farkas, nem tudnád megvédi. Sem őt, sem magadat - kiáltottam a mén után.
- Diablo, hagyd! Inkább hallgass és figyelj, nem szeretnék miattad meghalni - mormogta Amara.

Karina2003107
 
2018. 06. 12. 20:16  
Tara

- Ne már! Nem vagyok kisbaba! Amúgy meg, nem én vettem fel a telefont, ezt te is tudod.

Chloe

- Én voltam. És hagy maradjon!

gazni
 
2018. 06. 12. 11:02  
Todd

- Talán megmondhattad volna csak úgy szimplán elsőre, hogy a tengerparton vagy. Úgy lett volna esélyed maradni - fújtattam - Tudod, mi otthon alszunk. Anyáék szerintem már idegrohamot kaptak - tettem hozzá felsóhajtva - Pattanj!

I - Love - You
 
2018. 06. 11. 16:55  
Szélvihar

Mérgesen fújtam egyet, majd emelt hangon mondtam:
- Nem gyenge a gazdám! - kapartam a patámmal a földet. Gyorsan odaügettem Leila-hoz, majd megböktem az oldalát az orrommal.

(Amúgy kéne ismerkedtetni a lovainkat, nem? Úgy volt, hogy egy idő után összejöhetnek, plusz lehet majd csikójuk)

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat