Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Pinghorizon)

Immortal - Halhatatlan
Megosztás: f

Immortal - Halhatatlan

Történet

Létezik egy párhuzamos dimenzió, közel a miénkhez. A neve: Crystalis.
Ezen a helyen létezik varázslat, léteznek halhatatlan lények, emberszerűek vagy állatias vonásúak. Vámpírok, szellemek, vérfarkasok, angyalok, démonok és még ezerféle lény békés együttműködésben, két főbb birodalomra osztva; ShadowHill és GroveWood. Az elsőnek egy vámpír, az utóbbinak egy démon a vezére, akik bölcs módon paktumot kötöttek, miszerint nem támadják meg egymást és összefognak a két birodalmat fenyegető veszélyek ellen. Azonban váratlan viszály tört ki a két nép között; senki nem tudja, ki kezdte pontosan vagy hogy miért, a lényeg az, hogy a két kormányzó is egymás ellen fordult, és Grovewood udvarából fizetett merénylők indultak el az ellenséges területre, hogy megöljék az ellenséges vezetőt. Ugyan vannak, akik azt rebesgetik, igazából nem a démonfejedelem, hanem tanácsosa küldte őket, lényeg, ami lényeg, sikerrel jártak. A gyönyörű ShadowHillben káosz uralkodott el, az elvesztett uralkodó helyébe örökösét, egy félvér hercegnőt ültettek a trónra, és úgy tűnik, elkerülhetetlen a nyílt háború.
A nép egy része támogatja a helyzetet, ám ők tudatlanok és elvakítja őket a gyűlölet. Nem is sejtik, hogy háború esetén hatalmas vérfürdő és szörnyű szenvedés venné kezdetét, végül pedig a világuk kihalása. Azonban néhányan bölcsebbek és ellenzik az ütközetet, amely még ebben az évben meg fog történni, ha senki nem avatkozik közbe. Az ellenkezők, vagy ahogy hívják magukat, a Tisztán Látók Grovewood erdeinek mélyén, egy nagyobb, elhagyott épületben szállásolnak egy ideje, mint titkos társaság, minden nap a lehetséges megoldáson tanácskozva. Tagjai vegyesen a két birodalomból származnak, és akármilyen fajhoz tartozhatnak. Jelenleg abban állapodtak meg, hogy követeket küldenek, mindenki a maga birodalmának vezéréhez. Ezek leszünk mi.
Vajon meg tudjuk akadályozni a varázsvilág pusztulását?

Szabályok:

- CN szabályai.
- Nincsenek homok/bik/egyebek.
- Mentális cuccosról kérdezzetek meg kommentben/levélben (utóbbit preferálom).
- Lehetséges fajokról részletes leírást a klubban találsz majd, képesség, gyengeségek, miegymás. Ez alapján írd meg a karilapod is. Ha egy fajt nem találsz, szólj nekem és én beleteszem, a saját szabályaimmal kiegészítve "őt".
- Név, kinézet terén kreativitás please, nem akarok vitát.
- Igen, lehet hozni a vezéreket. Mint mondtam, az egyik a démon, a másik a félvér lányka. De szerintem nem lenne sok értelme, nekik nem lesz nagy szerepük, a fókusz a Tisztán Látókon, azaz rajtunk van, akiknek meg kell oldani egy konfliktust.
- Elfelejtettem, mit akartam még mondani. Na mindegy. Ja igen, érezd jól magad!


Karakterlap:

Név: (bármi, egy varázshelyen vagyunk)
Kor: (szintén, egy varázshelyen vagyunk)
Nem: (mondom, egy va- óh neeem, fiút és lányt kérek szépen)
Faj: (na vajon)
Tulajdonságok: (szép 6 sort kérek tőmondatmentesen)
Történet: (3-4 sor, szintén)
Birodalom: (egyszerű)
Kinézet: (KÉP)
Egyéb: (nem kötelező)

Alright, szóval én hozok egy angyal-démon félvér lánykát, Aurora Harmonyt, egy démont, megint Bendyt, meg talán (!) egy vámpírt és egy sellőt. Have fun!

( 834 megtekintés )

Szólj hozzá:

CreativeRóa 2018. 07. 23. 11:44  
(Szeretem a rossz vicceket)

gazni
 
2018. 07. 18. 11:55  
Azért annyira nem. Vagy lehet de. A fene vigye el... :'c Pedig ennek olyan jó alapsztorija van. És kihal, mielőtt elkezdődne. *sóhaj*

CreativeRóa 2018. 07. 17. 17:27  
Már tök mindegy :'D

gazni
 
2018. 07. 16. 12:56  
Na de Cirukám. :'c
Kell nekem egy manó leírás, de utána negyed óra és kész vagyok.^^ Vagy maximum fél...

CreativeRóa 2018. 07. 11. 22:54  
Soha xD

gazni
 
2018. 07. 11. 0:57  
Ruby akkor mikor kezdünk?

  - megszűnt felhasználó - 2018. 06. 22. 23:23  
Kb mikor kezdődik majd el? Mert én jövő héten nem leszek otthon...

gazni
 
2018. 06. 22. 19:35  
A manóm neve Doen lesz. Csak azért írom le, hogy el ne felejtsem. Képet még nem találtam.

gazni
 
2018. 06. 22. 14:47  
Igazából húgát írtam, de teljesen mindegy, ahogy te szeretnéd. Straton emberi években olyan 19-20 körül van.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 06. 22. 14:37  
Hmm... tudod mit? Megcsinálom. Lesz, ami lesz. (Egyébként Agape idősebb Stratonnál, fiatalabb, vagy tökmindegy)
(*?)

gazni
 
2018. 06. 22. 14:28  
Én jobban örülnék, ha hoznád Agapét, mivel tök poén lenne a testvéreket eljátszani.
Egyébként nekem van olyan karakterem, akinek megölték a szörnyek a jegyesét az esküvőjük előtt és egy igazi lelki roncs lett volna, mivel nagyon megviselte, de nem olyan személyiség. Megmaradt az optimista, mindig mosolygós, csipkelődős mivolta és csak akkor tör össze belül kicsit, mikor hosszabb ideig egyedül van, és ha eszébe jut a lány, akkor csak szimplán jóval szomorúbb lesz. Bár neki még nehezebb, hiszen megmenthette volna szerelmét, de... Izé, elájult, mert annyira váratlanul érte a támadás, még sosem látott előtte olyan lényt. Szóval attól, hogy az embert borzasztóan megviseli valami még nem feltétlen lesz depressziós vagy ilyesmi, ez a genetikától és a személyiségétől függ.^^

  - megszűnt felhasználó - 2018. 06. 22. 14:24  
Nekem oké, bár lehet, hogy nagy fába vágom a fejszém *awkward face* Talán inkább egy másik küklopszot hozok, de a faj gondolata most nagyon megtetszett.

gazni
 
2018. 06. 22. 14:22  
Őt még jobban megviselte testvére halála, mivel ikrek voltak, de igazából ennyi, engedd nyugodtan szabadon a fantáziád.^^

  - megszűnt felhasználó - 2018. 06. 22. 14:21  
A dimenziókkal való kapcsolatokat nemigen kalkuláltam bele a szerepbe, hogy őszinte legyek, és nem is terveztem ^^' Imádom az elméleted, de valahogy nemigen passzol bele.
Szerintem a tündérek társainak vagy valami ilyesminek ábrázolom őket, majd kitalálok valamit, de a teleportálás igazából nagyon jónak tűnik.
Van valami kikötésed Agape jellemére? Mert ha nem, elengedem a fantáziám :3

gazni
 
2018. 06. 22. 14:09  
Igen, sőt, örülnék neki, ha hozná valaki.^^
Gondolom már nem emlékszel az én elméletemre. Szerintem azt kellene, hogy képesek dimenzióugrásra nagyobb erőfeszítéssel és akkor lenne értelme az emberek Mikulás és a manói elméletének. A koboldok meg teleportálhatnának, csak ők kisebb erő felhasználásával is és akkor mondhatnánk, hogy tárfajok. De könnyű lenne őket legyőzni és eléggé kevesen lennének, hogy azért ne legyenek túl erősek. Egyébként pedig kis méretük miatt nem túl könnyű észrevenni őket. Ez az én alapelméletem, de alakíthatsz rajta, vagy teljesen el is vetheted, ha szeretnéd.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat