Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Pinghorizon)

Immortal - Halhatatlan
Megosztás: f

Immortal - Halhatatlan

Történet

Létezik egy párhuzamos dimenzió, közel a miénkhez. A neve: Crystalis.
Ezen a helyen létezik varázslat, léteznek halhatatlan lények, emberszerűek vagy állatias vonásúak. Vámpírok, szellemek, vérfarkasok, angyalok, démonok és még ezerféle lény békés együttműködésben, két főbb birodalomra osztva; ShadowHill és GroveWood. Az elsőnek egy vámpír, az utóbbinak egy démon a vezére, akik bölcs módon paktumot kötöttek, miszerint nem támadják meg egymást és összefognak a két birodalmat fenyegető veszélyek ellen. Azonban váratlan viszály tört ki a két nép között; senki nem tudja, ki kezdte pontosan vagy hogy miért, a lényeg az, hogy a két kormányzó is egymás ellen fordult, és Grovewood udvarából fizetett merénylők indultak el az ellenséges területre, hogy megöljék az ellenséges vezetőt. Ugyan vannak, akik azt rebesgetik, igazából nem a démonfejedelem, hanem tanácsosa küldte őket, lényeg, ami lényeg, sikerrel jártak. A gyönyörű ShadowHillben káosz uralkodott el, az elvesztett uralkodó helyébe örökösét, egy félvér hercegnőt ültettek a trónra, és úgy tűnik, elkerülhetetlen a nyílt háború.
A nép egy része támogatja a helyzetet, ám ők tudatlanok és elvakítja őket a gyűlölet. Nem is sejtik, hogy háború esetén hatalmas vérfürdő és szörnyű szenvedés venné kezdetét, végül pedig a világuk kihalása. Azonban néhányan bölcsebbek és ellenzik az ütközetet, amely még ebben az évben meg fog történni, ha senki nem avatkozik közbe. Az ellenkezők, vagy ahogy hívják magukat, a Tisztán Látók Grovewood erdeinek mélyén, egy nagyobb, elhagyott épületben szállásolnak egy ideje, mint titkos társaság, minden nap a lehetséges megoldáson tanácskozva. Tagjai vegyesen a két birodalomból származnak, és akármilyen fajhoz tartozhatnak. Jelenleg abban állapodtak meg, hogy követeket küldenek, mindenki a maga birodalmának vezéréhez. Ezek leszünk mi.
Vajon meg tudjuk akadályozni a varázsvilág pusztulását?

Szabályok:

- CN szabályai.
- Nincsenek homok/bik/egyebek.
- Mentális cuccosról kérdezzetek meg kommentben/levélben (utóbbit preferálom).
- Lehetséges fajokról részletes leírást a klubban találsz majd, képesség, gyengeségek, miegymás. Ez alapján írd meg a karilapod is. Ha egy fajt nem találsz, szólj nekem és én beleteszem, a saját szabályaimmal kiegészítve "őt".
- Név, kinézet terén kreativitás please, nem akarok vitát.
- Igen, lehet hozni a vezéreket. Mint mondtam, az egyik a démon, a másik a félvér lányka. De szerintem nem lenne sok értelme, nekik nem lesz nagy szerepük, a fókusz a Tisztán Látókon, azaz rajtunk van, akiknek meg kell oldani egy konfliktust.
- Elfelejtettem, mit akartam még mondani. Na mindegy. Ja igen, érezd jól magad!


Karakterlap:

Név: (bármi, egy varázshelyen vagyunk)
Kor: (szintén, egy varázshelyen vagyunk)
Nem: (mondom, egy va- óh neeem, fiút és lányt kérek szépen)
Faj: (na vajon)
Tulajdonságok: (szép 6 sort kérek tőmondatmentesen)
Történet: (3-4 sor, szintén)
Birodalom: (egyszerű)
Kinézet: (KÉP)
Egyéb: (nem kötelező)

Alright, szóval én hozok egy angyal-démon félvér lánykát, Aurora Harmonyt, egy démont, megint Bendyt, meg talán (!) egy vámpírt és egy sellőt. Have fun!

( 263 megtekintés )

Szólj hozzá:

Winry
 
2018. 05. 15. 19:59  
Jó, bocsi, mondom, először csinálok ilyet... :'D
Akkor: Néha vannak apróbb pszichopata belső kitörései, de próbálja leplezni, ezért kezdett el zenélni.

K. Ruby 2018. 05. 15. 19:40  
Hát, elméletileg te vagy az írója, szóval talán neked kéne :'D

Winry
 
2018. 05. 15. 19:02  
Persze. Írsz te hozzá, vagy találjak ki én valamit?

K. Ruby 2018. 05. 15. 17:05  
OMG, Ramuchan, sorry 0~0 Kijavítom.
Winry, ez így oké, de mint mondtam, kicsit Mary Sue-szerű a karid. Esetleg még egy rossz tulajdonság belemehetne a lapba? :3
Artist, elfogadva.

Winry
 
2018. 05. 13. 9:22  
Tulajdonságok: Imádja a zenét, ha egyedül van mindig furulyázik. Szereti a vizet, általában tó- és folyópartokon megtalálható.
Történet: Szülei sírjához sűrűn visszajár, hogy gondozza azt. Erdei utakon közelíti meg a temetőt, nehogy találkoznia kelljen régi ismerőseivel.

Artist 2018. 05. 12. 22:16  
Név:Yuna
Kor:150
Nem:
Tulajdonságok:Mindig pontosan tudja mit akar, s általában azt is, mit kell megtennie hozzá. Önálló, független bátor és erõs nõ. No meg határozott... általában. Persze mint mindenkinek, neki is vannak rosszabb pillanatai. Képes elgyengülni, kétségbeesni és aggódni.Józan ítélõképességét viszont akkor sem veszíti el, ha nehéz helyzetbe kerül. feltalálja magát. Ez, s hidegvére teszi õt azzá, aki. Egyenes és õszinte, persze mértékkel. Igyekszik megfontolt és elõrelátó lenni, ám könnyen elragadják az indulatok, ha valaki számára nem megfelelõen viselkedik. Mikor pedig biztos benne, hogy neki van igaza képes a végletekig veszekedni. Õ maga empatikus és segítõkész, s mástól sem vár kevesebbet. Erkölcsisége szilárd alapokon nyugszik, nem is kívánja fellazítani talaját. Általában jó emberismerõ, ám érték már kellemes és kellemetlen csalódások egyaránt. Önmagával nehezebben boldogul, sokszor érzi úgy, hogy elbizonytalanodik... de mindeddig jó úton haladt, úgy érzi. Döntéseit nem bánta meg, még a legostobábbakat sem. úgy látja eddig minden a lehetõ legjobban sült el - valójában rettentõen optimista, a rosszban legalábbis könnyedén felfedi a jót, legyen szó bármirõl. Magas a tûréshatára, minden tekintetben. A félelem ritkán talál rá, nem szokása rettegni. Ha mégis utoléri legyõzi, elvégre nincs más lehetõsége. Ha egyszer valamit elhatároz azt végigcsinálja.
Történet:Tiszta vérû vámpírok sarja, vérvonalában nincs egyetlen rögös kitérés. Szülei kényszerházasságot kötöttek, s hamar meg is született Ő. Szigorú nevelésben volt része, nem voltak se barátai, se saját gondolatai, mindig Anyuci meg Apuci közölték vele, hogy mikor mit tegyen, hogyan viselkedjen s a többi. Így ment ez jó pár éven keresztül, egészen addig, amíg az apját el nem vitte a Halál. A gyászoló anyuka utána nem sok figyelmet szentelt a gyerekének, aki emiatt el is szökött. Talán csak kiváncsivolt, ki tudja? Ekkor talált rá a Tisztán Látókra, és mivel utálta a háborút csatlakozott hozzájuk.
Birodalom:ShadowHill
Kinézet:

Remélem elfogadható, ha nem akkor majd javítok rajta ˘^˘

Ramuchan 2018. 05. 12. 19:26  
Ja, értem, oké. Amúgy láttam klubban is, most is, elírtad a nevem: Ramuchan, n nélkül

K. Ruby 2018. 05. 12. 19:09  
Winry, egyébként itt van:

K. Ruby 2018. 05. 12. 19:08  
Winry, tulajdonságból és történetből még egy-egy sor pluszt kérnék, ha nem baj. Plusz kicsit Mary Sue-s lett.
Ramunchan, még csak két lap van. Vagyis egy, mert Winryt még nem fogadtam el. Szóval sokára.

Winry
 
2018. 05. 12. 14:23  
Név: Jabir Rosenkreuz
Kor: 17
Nem: Nő
Faj: Angyal
Tulajdonságok: Nyugodt, kedves és jólelkű. Korához képest igen bölcs. Nagyon nehéz felidegesíteni, de ha valakinek sikerül, akkor hatalmas pusztítást tud végezni. Általában halkan beszél, sokszor alig hallani, de ha nem muszáj meg sem szólal. Ha kérdezik, csak tömör, rövid, egyértelmű válaszokat ad. Barátai nincsenek, mert már rengeteget csalódott a körülötte lévőkben. Egy tökéletesnek látszó lány, sokan felnéznek rá.
Történet: Eleinte tökéletes életet élt szüleivel egy átlagos családban. 10 éves korában a szülei meghaltak. A barátaira próbált támaszkodni, de egy idő után elegük lett belőle és sorra döfték hátba. Nem sokkal később úgy döntött, ott hagyja az előző életét és elköltözik egy nagybárosba.
Birodalom: ShadowHill
Kinézet:

(Bocsánat, ha valamit elrontottam, most szerepezek először.)
Nem sikerült a kép... :C

Ramuchan 2018. 05. 12. 12:51  
Mikor kezdünk?

K. Ruby 2018. 05. 08. 16:00  
Amúgy nyugodtan megöregítheted picit, egy varázshelyen vagyunk, nem muszáj reális kornak lennie a kinézetéhez képest.
Név: May Syrene
Kor: 67 év
Nem: Nőnem
Faj: Sellő
Tulajdonságok: Egy hangos, kedves, jóindulatú lányka, kívülről vidám és hiperaktív. Sokat tartózkodik társaságban, az a fajta, aki mindenkivel beszélget és barátkozik, és a legszélesebben mosolyog. Még akkor is, amikor sértéseket vágnak a fejéhez, amiket lereagál annyival, "nem egyezik a véleményünk", pedig valójában minden egyes sértés mélyebbre döfi a hipotetikus tőrt, s így nemigen tartja sokra magát, mert tudat alatt elhiszi, amit mondanak rá. Ahogy mondják, a legszélesebb mosolyú ember a legszomorúbb belül, ez részben igaz rá. Sok barátja van, de egyikük sem olyan igazi, bensőséges barát, komor és félénk énjét nem mutatja a világ felé. Nem szereti az erőszakot, sem a fizikait, sem a lelkit, ahogy haragot tartani sem, inkább még ő kér bocsánatot, még akkor is, ha a másik fél tett valamit ellene. Naiv módon bedől mindennek, könnyű becsapni vagy megviccelni, vagy meggyőzni valamivel kapcsolatban. Befolyásolhatósága miatt sem meri felvállalni magát, mivel a zajos mosolygós személyiség úgy tűnik tetszik a közösségnek, és amíg ez működik, inkább nem változtat. Csendes, magányos pillanatiban csak ül a folyó partján, sellőként vagy lábait áztatva a vízbe, és figyeli a rezzenéseket a felszínen vagy hallgatózik.
Történet: Apja sosem volt, anyja egyedül igyekezett nevelni őt, bár ahogy mondják, nem volt a szülők legjobbja, sokszor elhanyagolta őt. Éppen ezért kereste a társaságot, és meg is találta; amint elérte a megfelelő kort, egy nagyobb városba költözött. Felfedezte, hogy egyeseket azonnal befogad a közösség, míg egyeseket kívül tart; ő semmiképp sem akart ez utóbbiba tartozni, így gyorsan személyiséget váltott és elvegyült a tömegben. Mint mondtam, ellenzi az erőszakot, ahogy a háborút is, éppen ezért csatlakozott a Tisztán Látók csoportjához és igyekszik segíteni, hogy a dolgok jobbra forduljanak.
Birodalom: GroveWood
Kinézet: (csak hogy tisztázzuk, ez szőke)
Egyéb: Imádja a pici állatokat. Van is egy "hala" a szálláshely körüli tóban, Mimo.
(A hal kék)

K. Ruby 2018. 05. 08. 14:36  
Ramuchan, elfogadva.

K. Ruby 2018. 05. 08. 14:35  
Aham. Hát jó, akkor rajta, lepj meg.

P.kata 2018. 05. 07. 21:49  
(jogom van nem megbízni benned, mert ha csak megadok egy fajtanevet, akkor lehetetlen hogy ugyan arra gondolunk)

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat