Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Foltimoki)

Kölykök az erdőben
Megosztás: f

Kölykök az erdőben

Sziasztok!
Egy igen furcsa szerepet hoztam el nektek, amelyben 10-16 éves karakterekkel fog folyni a játék. Ha kérhetem ne mindenki 16 éves legyen.
Ehh, ez de gagyi felvezetés volt...
Történet: Erdei tábor. a hirdetés mindenhol megjelent. Szakállasné Erdei Boglárka, a felelősségteljes felnőtt, aki a Fazekasban matematikatanár, tábort rendez, ahol az ő huszonegy éves lánya és ő fognak vigyázni maximum harminc tizedig életévét már betöltött, de legfeljebb tizenhat éves kamaszra egy erdőben. A tábor alatt a diákoknál nem lesz telefon, ő maga fogja értesíteni a szülőket a fejleményekről és gyermekük hogylétéről.
A szülők kiviszik drágáikat a vasútállomásra, ahol anya és lánya már várják őket. Mosolyogva átveszi a mobilokat, majd felülteti a táborban résztvevőket egy számukra kijelölt vagonba és elmegy beszélni a hátralévő tíz percben a szülőkkel. Ebből eltelik hét, de még nem jön fel egyikőjük sem. Majd az utolsó pillanatokban az egyetemista felpattan, rájuk mosolyog, a vonat pedig elindul. Nórát nem igazán érdekli,hogy hol van az édesanyja, letelepszik egy helyre, ahol még nem ül senki és előveszi a magazinját.
Megérkezik a vonat az erdő melletti faluba. Miután leszállnak, már mindenkinek feltűnik, hogy a főszervezőt elnyelte a föld, de látva az egyetlen felnőttként ottmaradt nyugalmát, ők sem aggódnak. A lány össze-vissza vezeti őket az erdőben, többször is azt érzik, hogy itt már jártak, mire megérkeznek egy hatalmas és kivilágított faházhoz, amely magasabban van, így egy lépcső vezet hozzá. Kísérőjük segít becipelni a csomagokat, eligazítja a gyerkőcöket az ötfős szobákba, majd se szó, se beszéd, ő is eltűnik. Természetesen ezt akkor teszi, mikor mindenki el van foglalva a kicsomagolással és a körülnézéssel. Mire ráébrednek egyedüllétükre, már késő.
Kezdőkörülmények: Szeretném, ha ott kezdenénk, hogy felszállnak a vonatra.
Karakterlap:
Név: (gonosz leszek, magyart kérek, össz-vissz maximum kettő darab cserediákkal)
Kor: (10-16, vegyesen)
Nem: (kérlek szépen, vegyesen, ha páratlan karakter lesz, akkor fiú legyen eggyel, vagy kettővel több, ha páros, akkor is ugyanannyi, vagy fiú legyen több, mert az reálisabb, tekintve, hogy egy erdei táborról beszélünk)
Tulajdonságok: (igazából csak azért marad nagy az elvárásom, hogy kizárjam a komolytalankodást. minimum 5 sor)
Történet: (hááát, normális múltú emberek is jöhetnek, szóval itt 4 sor is elegendő)
Kinézet: (akár van kép, akár nincs, 2, azaz kettő sor leírást elvárok mindenkitől)
Egyéb: (ha van, ez a pont kihagyható)
Jó szórakozást!^^

( 599 megtekintés )

Szólj hozzá:

gazni
 
2018. 06. 05. 16:04  
Yeah, I'm ready. Úgy vélem, hogy Pati és Wiskey nem fognak lapokat hozni, amiért pöppet haragszom, de lenyelem, ha később megcsinálják (ha kell, segítek). Beküldöm a kezdést és elkezdjük, mielőtt kihalnánk. Igen, a kezdés előtt is ki lehet halni, én képes vagyok rá.

gazni
 
2018. 06. 05. 16:02  
Alex lába 38-as, ami egy fiúnál még mindig elképesztően kicsi, de apja és anyja is teljesen normális testmagasságú, szóval feltehetőleg hamarosan elkezd nőni, és ha égimeszelő nem is lesz, de legalább nem lesz ilyen kis törpe, habár nagyon aranyos így.

gazni
 
2018. 06. 05. 16:00  
Név: Budai Alexander (Alex)
Kor: 13
Nem: fiú
Tulajdonságok: Alex eléggé visszahúzódó típus, aki a saját baráti körében tökéletesen elvan, de nehezen nyit mások felé, fontos számára, hogy az adott ember nyisson előbb felé. Ennek ellenére nagyon intelligens és humoros, de kicsikét különc. Szereti a magányt és napi három órát szeret teljesen egyedül tölteni és belemerülni a saját kis világába. Ugyanis hatalmas fantáziája van, borzasztóan kreatív és a szókincse sem kicsi, így már régóta az írói pályán gondolkodik, és rengeteget is gyakorol. Nagyon érzéken lelkületű, könnyű megbántani, sok mindentől elsírja magát és könnyű manipulálni is, vagy érzelmileg zsarolni. Nincs nagy beszédigénye, férfihoz méltóan, inkább másokat hallgat és velük vagy rajtuk nevet - utóbbi is előfordul -, minthogy ő maga megszólaljon. Igen, szokott ő is poénokat elsütni, de ez ritkább. Ja igen. Alex odáig van Mozart és Beethoven műveiért és a mai zenét kicsikét elítéli. Van egy-két szám, amit meghallgat, de az ritka.
Történet: Egy teljesen átlagos családban nőtt fel kettő darab testvérrel, amelyek közül egy lány és egy fiú. A lánnyal, aki a húga, elképesztően jó kapcsolatot ápol, a fiúval viszont szinte utálják egymást. A táborba egyedül jött, szülei unszolására, úgy vélték, jót tenne neki ez az egész dolog. A környezet, a társaság, meg ilyenek. Iskolában nem sok barátja van, csak hárman, egy hímnemű létforma és kettő leányzó. Nem, utóbbiak közül egyik iránt sem érez többet barátságnál, de persze volt már szerelmes. Az osztály legelfucseráltabb és legribizlibb csajába, aki csak akkor nézett rá, ha házi feladat volt fogalmazást írni. Alex készségesen megcsinálta helyette, de szerencsére már elfelejtette őt, szóval nem lesz nagy gond, legalábbis remélhetőleg.
Kinézet: Albínó, szemszíne lila, bőre hófehér, hajával egyetemben. Jó, a haja világosszőke. Vékonyka testalkatú, nem túl izmos és elég alacsony, mindössze 163 centiméter magas.

Szilveszter egy igazi Artic Monkeys-rajongó, odáig van értük és hajlamos fél óráig róluk beszélni, ha feljön a téma. Szóval eszetekbe se jusson felhozni őket!

gazni
 
2018. 06. 05. 15:41  
Név: Kiss Szilveszter
Kor: 14
Nem: fiú
Tulajdonságok: Szilveszter borzasztóan vakmerő és eléggé felelőtlen, ami nem a legmegfelelőbb párosítás. Nem egy vezéregyéniség az biztos, tudja  is magáról, hogy jobb, ha nem ő irányít. Még egy egyszerű kidobósban vagy kosármeccsen sem szeret kapitányosdit játszani. Kosarazik a drága és baromi jól csinálja (#rímel), igazából céljai is vannak vele, nem teljesen csak hobbiszinten űzi a dolgot. Persze, nem nagy rá az esély, hogy sokat kereső, profi játékos lesz, így tanul. Nagyon szorgalmas gyerek, viszont nem a legokosabb, ezért iszonyatosan sokat kell tanulnia otthon a jó jegyért. De ő megteszi, mert el akar érni az életben valamit. Igen, jól szűrted le, eléggé céltudatos emberről beszélünk, aki hosszútávon képes előregondolkodni, csak rövidtávon nem. A memóriájával ez fordítva van, a rövidtávú memóriája kiemelkedő, viszont a hosszútávúja pocsék. Ezért mindig mindent felír magának, hogy el ne feljtse. Van, hogy úgy néz ki, mint aki nyakig ki van tetoválva, enyhe túlzással. Kissé elkényeztetett, gazdag szülei miatt, tudja, hogy ha kér, akkor kap. Természetesen ezzel a dologgal nem esik túlzásba, akkor nem lehetne ennyire szeleburdi és felelőtlen na meg persze nem is lenne ennyire szorgalmas. 
Történet: Szülei nagyon gazdagok, mondhatjuk, hogy kőgazdagok. Apja programozó, anyja pedig egy multinacionális cég hazai részlegének vezetője. Mindent megkapott és megkap, amit kért és kér, de volt, hogy azt is, amit nem. Ebből következik, hogy mikor észrevett ennek a tábornak a hirdetését és vakmerően el akart jönni, szülei nem ellenkeztek, hanem kifizették azt a jelképes összeget és hagyták, hogy jöjjön a fiuk. Barátai között van egy-kettő, aki csak kihasználja, bár ő ezt nem tudja, de persze vannak normális barátai is.
Kinézet: Oké. Gesztenyebarna haja, szintén hasonló színű szeme, egészen szépen ívelt és nem annyira dús szemöldöke, átlagos szemmérete, szája, orra és fülei, enyhén kiálló kulcscsontja, az átlagosnál vastagabb nyaka, neméhez híven egészen széles válla, vékony, de enyhén izmos testalkata, napbarnított bőre és negyvenhármas lába van, valamint 173 centiméter magas, szóval nem az alacsonyabbak közé sorolnám. 

gazni
 
2018. 06. 01. 18:00  
Lesz szerep, de ettől függetlenül viheted máshová is a karaktered.^^ Nekem van olyan karakterem, akit minden második szerepbe viszek, ahová megyek. xD

  - megszűnt felhasználó - 2018. 05. 31. 17:43  
Uhm. Itt lesz még szerep, vagy vihetem máshová a karim? ×~×

gazni
 
2018. 05. 24. 19:47  
Köszönöm. A hétvégén hozom Szilveszter lapját + azét, akiről még azt sem tudom, hogy hívják és aztán beküldök egy kezdő részt. Terveim szerint. Nagyon elhúztam ezt az egészet, sajnálom. x.x

  - megszűnt felhasználó - 2018. 05. 21. 18:55  
Jó kari lett, gazni

gazni
 
2018. 05. 20. 18:49  
Vagy ilyen?:

gazni
 
2018. 05. 20. 18:45  
Név: Sárga Tamás (Tomi)
Kor: 16
Nem: Fiú
Tulajdonságok: Labilis az idegrendszered? Könnyű téged felidegesíteni? Nem bírod a sárga házból szabadultakat? Akkor jó messziről kerüld el Tomit. Humorával egy mérföldes körzetében mindenkit képes kiirtani, olyannyira fárasztó. Persze, vicces is, főleg ha szereted a favicceket és társaikat, de azért elég brutális tud lenni, ha hirtelen ér egy. Ha mellette kell tartózkodnod, mindig tudd fejből a mentősök számát. 104, jól jegyezd meg. 104, 104, 104, 104...
Egy csöppet nehéz a felfogása, ha valami nem érdekli, szóval ne csodálkozz, ha hatszor visszakérdez. 104.
Nagyon jól tud hazudni, az arcáról ilyenkor semmit sem lehetséges leolvasni, már kigyakorolta ezen csodálatos mesterséget, de szerencsére csak a színjátszó szakkörben hatványoztatja. Általában. A tanár mondja is neki, hogy hagyja ezt az orvosos baromságot, 104, menjen színésznek, de ő nem figyel rá. Hajthatatlan, mindenképpen gyerekekkel szeretne foglalkozni és nagyon bejön neki ez az egész "segíteni másokon" dolog, szóval úgysem fogja tudni meggyőzni. Ez mondjuk lehet azért van, mert elég kitartó és pöppet fafejű, vagy ha úgy jobban tetszik, akkor makacs. Ha az utóbbi, kevésbé durva jelzőt használjuk, akkor viszont a nagyon 104 szót tenném elé. Ő lesz majd a gyereke és jóképű doki, aki a kicsikkel fantasztikusan megérteti magát, mivel agyi szintjük nagyjából ugyanott van, de az is, aki után a tizenéves lányok csorgatják a nyálukat. 104.
Mindez azért van, mivel a drága kifejezetten tehetséges a biológiának nevezett tantárgyban, valamint a kémiát sem veti meg, a latin nyelvért meg egyszerűen odáig van, szóval már hetedikben eldőlt jövője.
És végül, de nem utolsó sorban: 104
Történet: Most azon agyalok, hogy lökjem-e be ide Peter élettörténetének nagy részét egy ici-picit átalakítva, vagy azért... Nem. Gonosz leszek.
Szüleit elvesztette már pár hónapos korában, ugyanis azok meghaltak egy repülőgép-balesetben. Azóta nagynénjével és nagybátyjával él, bár utóbbi sajnos szintén nem él már. Nagynénje, Maja egy életvidám nő, ám a fiút mindentől félti, ugyanis túl sok mindenkijét elveszítette már, így kissé paranoiás. Az iskolában sosem tartozott a legmenőbbek közé, hogy úgy mondjam, ugyanis egy népszerűbb emberke még alsóban kiszemelte magának és azóta nem tudott még megszabadulni a nyomi jelzőtől, bár megizmosodott és igen helyes gyerek lett, a humoráról nem is beszélve. Nem sok barátja van, de egy, akit Norbinak hívnak, mindent tud róla és hasonlóan gyermekded lélek, így vele tud legózgatni, ha úgy tartja kedve.
Kinézet: Nos, Tominak barna haja és barna szeme van, haja semmiképpen nem lesz soha tüsire vágva, mivel az nem áll jól neki, így engedi valamilyen szinten lenőni. Ő mosolyogva és komolyan is elég helyes, legalábbis szerintem. Orra nem a legkisebb, szemöldöke abban az esetben ívelt, ha mosolyog, amúgy elég érdekes pozíciót tud felvenni. Szája eléggé vékony, ahogyan ő maga is, bár található egy nem túl kicsi izomtömeg rajta, mivel msotanában edzett unalmában. Mosolya ragadós.
Ééééééééés most befagyasztom a CN-t nálatok:
Ha nem fagyott be,akkor szóljatok, szívesen keresek még.

gazni
 
2018. 05. 20. 17:55  
Tehát akkor Rika:
Név: Nagy Erika (Rika)
Kor: 14
Nem: lány
Tulajdonságok: Jószívű, de eléggé kárörvendő. Szereti a vicceket. Jó társaság, valamint nagyon kalandvágyó. Állatimádó is. Nem nyugszik meg egy könyv nélkül (magyarul könyvmoly), ezen kívül még szép és okos. Néha nagyon kétbalkezes, de a balesetek sem kerülik el őt, judoban zöld öves, imádja az irodalmat, kedvenc költője Petőfi. Mint már említettem, nagyon kalandvágyó és egyben komisz lány. Az iskola első napján is megszívatta a tanárt, hogy rajzszöget tett a székére és bűzbombát dobott rá.
Történet: Falusinak született. Két testvére van, egy fiú és egy lány. Most éppen nyolcadikos. Kiskorában sokat nyert versenyeket. Jár judo és floorball edzésre, szóval elég fiús lány. Eddig sosem volt fiúja. Van egy kandúr macskája, Dagi Louie, akit nagyon szeret. Kedvenc filmje a Neveletlen hercegnő. Imád kinn  tartózkodni a szabadban. Járt már Rómában, Athénban, New Yorkban és Washingtonban is, mindegyik város nagyon tetszett neki.
Kinézet: Szőke, egyenes hajú, türkizkék szemű, vékony és magas, falfehér bőrű és izmosabb testalkatú. Rózsaszínű ajkak, csillag alakú fülbevaló, szerencsehozó nyaklánc és karkötő. Haja mindig ki van engedve.
Valami ilyesmi egyébként?:

  - megszűnt felhasználó - 2018. 05. 15. 19:52  
Rika tulajdonságai: ami van +  nagyon kalandvágyó és komisz lány. Az iskola első napján is megszivatta a tanárt, hogy rajzszöget tett a székére és bűzbombát dobott rá.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 05. 15. 19:49  
Tudom, Lele inkáb nem lesz

gazni
 
2018. 05. 15. 18:41  
Mind a két ember tualjdonságaihoz hiányzik még két sor, Erikánál továbbra sem lett meg az öt.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 05. 15. 16:20  
Jah, és hozok még2-t
Takács Leila (Lele)
Kor: 11 év
Tulajdonságok: Néha nagyon kétbalkezes, de a balesetek sem kerülik el őt, eléggé kárörvendő, nagyon vicces, jó humorú lány. Nagyon kalandvágyó és komisz tini. Már az óvoda 1. napján kiszökött az óvoda kerítésén. Majd írok még, mennem kell

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat