Újság >> Gyerekszáj

(ellenőrizte: Pinghorizon)

Farkasok legendája
Megosztás: f

Farkasok legendája

Fél órán át hangos puskalövések zavarták nyugalmunkat. Végül elsétáltak és reménykedni kezdtem hogy nem jönnek vissza.Az alfa és a szüleink elindultak vadászni. Végül is az Omega Dália figyelt ránk.
- Hera!!- szólt a melettem lévő szuka Amili.
- Igen? - kérdeztem.
- Játszunk? - kérdezte.
- Persze és mit?- szóltam.
- Bújócska? - kérdi.
- Oké - válaszoltam.
Mikor ránéztem Amili - re azonnal a legendás Furia jutott az eszembe.Fehér bundája és kék szempárai csak csillogtak a fényben.Én egy fekete szuka lennék zöld szemekkel. Az alfa fú ő egy koromfekete kan éj sötét szemekkel. Az alfa szuka hó fehér bíbor színű szempárral. A szüleim inkább feketék zöld szemekkel. Az omega pedig fehér a lába vége és barna a teste ezüst szemekkel.
Én leszek a hunyó mondta Amili.
Oki - válaszoltam és azzal elbújtam.
A tálvolból hallatszót Amili hangos számolása.A fejemben az járt hogy hova búja.A választásom egy régi kiszárad farönkre eset.Belebújtam és vártam.
- Vajon hová bújhatott? - gondoltam magamban ( Amili)
Felszimatoltam az égbe és megcsapta az orromat Hera szaga. Követni kezdtem a szagot és elértem a tóhoz  ott egy pillanatra nem éreztem a szagot de végül megtaláltam.Tovább mentem és elértem az erdő széléhez. Ott egy öreg farönköt vettem észre. Odamentem és így szóltam:
- Meg vagy - szóltam
- Ügyi vagy  - válaszoltam.
Ekkor visszajöttek a vadászatról.Egy hatalmas szarvas bikát hoztak vissza. Anyukámmal és Apukámmal ettem meg egy combot. Amikor végeztünk bementünk a barlangba és lefeküdünk . Kb 2 órával késöbb hangos lövések hangja zavarta meg nyúgalmunkat. Az alfa kinézet és embereket látott. Ismét rohanni kellet de itt nem volt szerencsénk.Az alfa egy bokor felet át akart úgrani de egy golyó eltalálta.
Faust......
Remélem tetszet vároma vissza jelzéseket
képen:

( 163 megtekintés )

Szólj hozzá:

Pinghorizon
 
2018. 06. 19. 9:09  
Dorka45651: Egymás mellé maximum négy hangulatjelet illessz! (18:11)

Drazsi 2018. 05. 02. 23:03  
Jó hogy folytattad

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 20. 21:13  
Miért csak a farkasok bundájának és szemeinek a színét írod le? Testalkat? Arcforma? Szemforma? Valami ismertetőjegy? Mindegyik fekete vagy fehér színű, semmi extra nincs egyikben sem. Azt már nem is említem, hogy a farkasoknál a fehér egy eléggé ritka szín, tán még a fekete is. Szürke, vörös, krém, kevert, ordas, vadas. Ezek a legelterjedtebbek.
Mi az, hogy "fú"? xĐ Esetleg "uh", "ó", vagy valami ilyesmi. Nem ilyen (már bocsánat) parasztos beszédet kéne használni egy történetben.
- Meg vagy - szóltam
- Ügyi vagy  - válaszoltam.
„ ??? Öndicséret határtalan
Vesszők lemaradtak, ne írj zárójeles megjegyzéseket, párbeszédek után részletezhetnéd a mozzanatokat.
- Vajon hová bújhatott? - gondoltam magamban kétségbeesetten nézelődve, szimatolgatva, közben folyton Herára gondoltam és próbáltam az ő fejével gondolkodni. Hová bújnék, ha én ő lennék?
Figyelj a helyesírásra, számokat betővel írd (kivéve az évszámokat, dátumokat), ügyelj az egybe-külön írandó szavakra (hófehér, visszajelzéseket)
Gyakorolj sokat!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat