Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: دُنْيا)

Unikornisis szerepjáték
Megosztás: f

Unikornisis szerepjáték

Történet: Néhány lovardabeli lány egy tereplovaglás során rábukkan pár unikornisra az erdőben, akik elvezetik a csajokat a ménesükhöz, emiatt azt a néhány unikornist kiközösíti a többi. Nemsokára kiderül, hogy az unikornisokra vadásznak rossz emberek a ***vuk és gyönyörű bundájuk miatt. A lovardabeliek meg akarják menteni az unikornisokat, de azok félnek(lehet olyan, amelyik nem fél). Az unikornis - mentőakció miatt még nem áll le az élet a lovardában, egy nagy versenyre is készülniük kell, ahol részt vesz rengeteg bajnok, rengeteg országból(ez persze nem kötelező). Tehát röviden: meg kel menteni az unikornisokat és még versenyre is kell edzeni.

Helyszín: Van egy lovarda a mező szélén, Aranypatkó lovardának hívják. Az Aranypatkó egy nagyon nagy lovarda legelővel, fedett és szabadtéri karámmal, rengeteg állással, teli lóval, lovasokkal. A terep pedig így néz ki: a mező egy erdőbe torkollik, ami kivezet egy tóhoz. A tavon túl van egy selyemfüvű, virágos rét, annak a közepén egy domb, aminek mintha le lenne vágva a széle(értitek ugye?). A rét mögött aratómezők vannak, és egy öreg malom. Utána egy folyó, még egy mező(nem veteményes, sima), és utána az erdő, amiben unikornisok élnek. Messze a lovardától(hű, mennyi terepet írtam én).

Egyéb: Egyértelműen ez NEM KÖTELEZŐ: hozz egy lányt, aki rátalál az unikornisokra(egy ember egyet, hogy ne legyenek kisebb csorda); egy unikornis; egy ló; és ha gondolsz hozhatsz akármennyi karit bármiből, uniból, lóból, emberből; lehetnek olyan emberek, akik iskolalovon lovagolnak, lehetnek saját lovak is; és hozhatsz párokat is embernél, állatnál is; lehetnek vemhes állatok
az embereknek hozhatsz más állatot a lovon kívül, már ha van neki(pl.: kutya, cica, akármi).

Szabályok:
- Alapszabályok(CN szabályai)
- Ha összevesztek valamin(hasonló kari, stb...), azt levélben intézzétek!
- Nincs -leg, egyetlen és társai!
- Ne irányítsd más karakterét!
- Ne kritizáljunk másokat!
- Csak annyi karit hozz, amennyivel elbírsz!

Karilap:
Név: (Bármi)
Kor: (Ember 12-25, lónál csikótól nagyon öregig, azaz 0-30)
Nem: (ember fiú-lány, lónál kanca-csődör, de a lovaknál lehet ivartalanított is)
Fajta: (a ló/uni fajtája)
Ló/Unikornis(ide csak azt írd, hogy ló vagy azt hogy unikornis, semmi mást)
Tulajdonság: (minimum annyit írj, hogy pl.: kedves/gonosz, de írhatsz bármennyit is)
Történet: (nem kötelező, de ha akarod, írd le a múltját)
Rang: (csak uniknál, rangok: vezérmén, 1 db,őt hozza bárki; vezérkanca, 1 db, őt hozza bárki; tag, akármennyi, abból hozhattok akármennyit)
Kinézet: (ide egy kép kell, vagy ha nem találsz megfelelőt, írj róla egy keveset)
Egyéb: (bármi más, amit tudnunk kéne a kariról)

Várom a jelizőket. Aztán jelentkezzetek sokat!;)<3

( 238 megtekintés )

Szólj hozzá:

Soko 2018. 04. 23. 17:19  
Nos, ha unikornisokról van szó, bármibe belemegyek, de remélem, hogy ez a szerep el fog kezdődni, mert sajnos mostanában egyikkel sem volt szerencsém. :/
Szóval hoznám:
A Hazeldine ikerpárt:
Név: Isaac & Inez Hazeldine
Kor: Mindketten 16
Nem: Nos Isaac fiú, Inez lány.
Tulajdonságok:
- Isaac: A szülők által elképzelt kamaszvilág megtestesítője: üvöltő zene, még jobban üvöltő jegyek, és a felelősség abszolút hiánya. Mármint nem mintha a fiú nem igyekezne, de a tanárok valahogy nem értik meg, hogy a péntek esti focimeccs fényévekkel érdekesebb, mint a matek. Arról nem beszélve, hogy a tanári kar Isaac elméletei szerint egy démoni szekta, ami őt pécézte ki magának. Nem mondok új dolgot, ha azt állítom, a szülei ezt nem hiszik el.
A fiú valahogy még mindig igyekszik megtalálni valamit, ami jobban lekötné, de eddig nem járt sikerrel. Az meg, hogy a húgával járjon balettre, ki van zárva. Nem is kifejezetten társasági lény, csupán akkor válik rendkívül barátságossá, ha egy esetleges dolgozat padtársról másolására kerül sor. A lányokkal meg főleg nincs szerencséje, már amióta az iskolába kerülése első napján elvétette az ajtót, és a lány WC-ben találta magát.
Néha kifejezetten szarkasztikus humorával igyekszik átvészelni az életet, máskor egyáltalán nincs kedve bármit is mondani. Hatalmas balszerencséje mindenhol kísérti, ezért nem igazán vág bele bármi kalandnak nevezhetőbe.
- Inez: Imént megismert bátyja szinte már eltúlzott ellentéte, a társasági életben elfoglalt állandó helye, és be nem álló szája folytonos társaságában. Általa imádott testvérét mindenbe igyekszik belerángatni, ezzel nem kis szívbajt okozva neki. Legfőbb ismertetőjegye, hogy rekordsebességgel képes beleszeretni bármiféle hímnemű egyedbe, és megszállottan képeket lőni róla, szinte kifejezetten az efféle álom pasik képeivel tele lévő telefonjával. Az esetek többségében a vonzalom nem kölcsönös (főleg ha a kiszemelt netán megpillantaná a róla készült műalkotásokat, amely szituáció nem egyszer történt már meg) de volt már, hogy a lány sikerrel járt, és elnyerte a lovag szívét. (Igaz, általában legfeljebb 2 hétig tartott a románc.)
Kissé túlzottan őszinte, ami nem hoz szerencsét neki, tekintve, hogy bármilyen bizarr igazságot bájos mosollyal közöl az érintettel.
Történet: Az idilli tavaszi napon (hogy Isaac kedvére tegyek, 3 perc különbséggel a fiú javára) születetett meg a szülőkből nem kis energiát kimerítő ikerpár. A család valójában kissé szegényes körülmények között élt, de mindenük meg volt, amire szükségük lehetett… Kivéve a gyerekek felől mutatott bármiféle érettség.
A szülők (lévén, hogy a testvérpár korábban már szerzett a lovakról némi tapasztalatot) a már-már nevetségesen messze lévő, de pofás kis lovardába küldték a testvérpárt, ám nem csak egy kis sziesztára…  A lovarda vezetőjével megbeszélt halálos ítélet ugyanis nem volt más, mint a takarítás.
Az ikerpár így a hely kétfős takarítóbrigádává vált, amivel ugyan szereznek némi pénzt, tinédzserek lévén ez a munka egyetlen az élve eltemetéssel. De bármennyire is kitervelték a szülők, az ikrek ezzel sem változnak egy kicsit sem…
Kinézet:
- Isaac: A fésűk százait legyilkoló lenszőke haj által koronázott arcon két szürkéskék szem lapul. Nagy bánatára (és mindenféle edzéssel való próbálkozás ellenére) alkata eszméletlenül vékony, nem éppen kigyúrt látvány. Igencsak magas, húgánál legalábbis mindenképp. A kapucnis felső, és az elnyűtt tornacipők hű barátja.
- Inez: A lenszőke hajzuhataggal és szürkéskék szemekkel ugyancsak megáldott, ám bátyjával ellentétben épp, hogy rendkívül egyenes, sima frizurával rendelkezik,amelyet a világ minden kincséért (vagy fiújáért, ha az ő nyelvén beszélünk) sem vágatna le, így igencsak a dereka alá ér már. Bátyjához hasonlóan vékony. Meglehetősen alacsonynak számít.  Általában sárgában, narancssárgában, és ezeknek mindenféle árnyalataiban jelenik meg, ezzel egy furcsa, állandóan izzó napként szórakoztatva a népet.

Friday-t (remélem nem haragszol Lulilla, csak a karakter megírása, és a képkeresés után láttam, hogy kinézetre hasonló pacit találtam, ha nagy baj, akkor megoldom valahogy)
Név: Friday
Kor: 5 és fél év
Nem: Csődör
Fajta: Nos, nem igazán ismerek unikornis fajokat, de bármiféle fajtákat is lehet megkülönböztetni, Friday bizonyára egyikbe sem illik bele.
Ló/Unikornis: Unikornis
Tulajdonságok: A bizarr külsővel nehezen lehetne valamiféle életvidám teremtmény, így ezt a lehetőséget máris kizárhatjuk. A csendes megfigyelő kedvenc elfoglaltsága, hogy embereket, más unikornisokat, vagy kitudja miket… nos, néz. Az ezt észrevevő személyek könnyen szívrohamot kaphatnak, ezért többnyire rejtekhelyről űzi eme csodás tevékenységet. Mindezt azért, mert valljuk be, szóba elegyedni vele nem sokaknak van bátorsága. Ha mégis társalgásra kerülne sor, a lehető legnyugodtabb teremtménnyel állunk szemben, aki kitűnő hallgatóság a világ minden apró mozzanata érdekli. A természet is közel áll unikornisszívéhez, többek között a virágokat és pillangókat is ámulva tudja szemügyre venni.  Minden erejével kerüli a konfliktushelyzeteket, ezért valójában mindenről letesz, ha ezzel boldogabbá teheti a másik felet.
Történet: Nos, szerintem nem mondok semmi meglepőt, ha azt mondom, az élete sosem volt egy habos torta. Valójában nem is egy drámai, tragikus kisregény, inkább egy melankolikus, magányos háttér sztori.
5 és fél éve jött világra ez a bizarr, unikornisoktól meglehetősen távolálló külsejű négylábú, anyja és apja nem kis meglepetésére. A ménes tagjai meglehetősen rémülten fogadták a jövevényt, de mivel a szülők felvállalták porontyukat, nem volt mit tenni, a csikónak maradnia kellett. Ez viszont nem azt jelentette, hogy azonnal a társaság közepe lett, a tagok megtartották tőle a 2 méter távolságot, s Friday ezt már megszokta. Érzi az ürességet, hogy valami nincs rendben vele, de nem tudja, mi a baj.
Rang: Tag
Kinézet:

Flammát:
Név: Flamma
Kor: 6 év
Nem: Kanca
Rang: Tag
Tulajdonságok: Ismertél már eszméletlenül lekezelő, rideg unikornist? Nos, ez Flamma dióhéjban. A ménes biztonságát mindennél előrébb helyezi, ezért sosem kockáztat, ezáltal semmiféle idegenben nem bízik meg. A vezéreket felettébb tiszteli viszont, és igyekszik minél jobban segíteni munkájukat, amennyiben ezt még megtűrik. Ugyanis néha a folytonos következetéseivel, és bizalmatlankodásával kifejezetten idegesítő tud lenni, ezért nem egyszer került már összetűzésbe más tagokkal, és került ki majdnem a ménesből. Csak roppant ritka alkalmakkor törik meg kemény álarca, ez legtöbbször akkor történik, ha elutasítják a segítségét.
Flamma valójában mindig is a vezér posztra vágyott, hisz rettentően retteg az emberektől, külvilágtól, így azt hiszi, meg tudná védeni a ménest. De néha még mindig gyerekesen viselkedik, hisz legbelül csak egy rettegő csikó maradt, aki fedezéket keres.
Történet: Szülei szeretett közelségében jött világra, az élet apró fortélyait lépésről lépésre megtanulva. Ám a csikó valahogy mégsem hasonlított teljesen elődeire, hisz azok hiába nyugtatták, Flamma mindentől rettegett, a saját árnyékát is beleértve. Az idő telt, és felnőve az unikornis megtanulta kezelni érzéseit (mármint elrejteni) de a baj megelőzését még mindig erőlteti, ezúttal már nem rettegésként, hanem biztonságként feltüntetve.
Kinézet: (A felső)

És Noctis-t.
Név: Noctis
Kor: 5 év
Nem: Kanca
Rang: Tag
Tulajdonságok: Az unikornisok többnyire nyugodt, békés természetükről híresek (na meg arról,  hogy a hátsó felükből szivárvány jön, de ez még nem bizonyított) ám ez a példány… Nos, adrenalin függő, azt hiszem. Mármint ez a legjobb kifejezés, amit egy hajnali háromkor őrülten vágtázó, mókusokat kergető (egyszer balesetből egyet el is fogyasztó…) állatra lehet mondani. A társalgás sem habos torta eme patással, eszméletlen gyorsasággal hadart beszédmódja az átlagnak ugyanis kevésbé értelmezhető, és a gondolatai… elkalandoznak. Veszély esetén is többnyire őrült módon reagál, az elfutástól az egy helyben pattogásig (igen, jól olvastad, úgy mint egy gumilabda) terjed a skála. Az ő részéről könnyen szerez barátokat, de a másik fél (hogy finoman fogalmazzunk) többnyire nem kölcsönös a szimpátia.
Történet: Az 5 éve flottul pattogó labdaunikornis két hasonlóan rejtélyes, misztikus külsejű szülője közé csöppent, akik hírnevükhöz méltóan viselkedtek. Így kissé váratlanul érte őket a felfedezés, miszerint utódjuk megszakítja eme nemes hagyományt, és 360 fokos fordulatot téve egészen más fényt vet a családra. A sok nevelés és okítás pedig csupán unikornisra hányt borsó volt Noctis számára, s az elődök kénytelenek voltak elfogadni a kanca (bizarr) de tagadhatatlanul egyedi valóját.
Kinézet: (Az alsó)

Azt hiszem ennyi. ^^lili0023 2018. 04. 23. 16:55  
Ne haragudjatok de még sem hozném

lili0023 2018. 04. 23. 16:44  
Hoznék egy karit még...

Név: Szikla
Kor: 6
Nem:csődőr
Fajta:ló
tulajdonság: rettentően idegtépő, de emellet bátor és kiáll abarátaiért
Történet:  -
Kinézet:

Lulilla009 2018. 04. 22. 12:29  
oksi, akkú szerintem ma megírom Rival lapját, Summer-ét nem biztos, mert nemtom mi a történetük.

Wiskey
 
2018. 04. 22. 12:17  
Nekem oki. :3

Lulilla009 2018. 04. 22. 11:42  
Rival, mén: meg talán Summer jön, ha Wiskey-nek jó

Walker Joins 2018. 04. 22. 11:33  
Ma bizonyára jön kettő emberke. Lovat nem hozok.

Lulilla009 2018. 04. 22. 10:57  
Jöhetek? és Cb (vagy itt Wiskey-nek hívjalak?) hozhatom Summer-t? (ha még nem hozta senki)

P.kata 2018. 04. 21. 12:47  
Név: Gywir(csak hogy szívassalak benneteket)
Kor: 6 év
Nem: csődör
Fajta: nem volt tenyésztve
Ló/Unikornis: unikornis
Tulajdonság: Bár tiszteletteljesen viselkedik mindenkivel, nem gondolja annyira komolyan, mivel eléggé hiú, csak nem mondja ki. Felmér, beszél veled és ennyi; Ezzel próbálja megállapítani hogy miben jobb nálad, vagy miben rosszabb. Nem éppen szereti a problémákat megoldani harccal, hanem inkább megpróbálja megbeszélni a másikkal, vagy vitát nyit róla. Ha két számára nem fontos lény veszekszik, akkor azt általában hagyja, de ha az ismerősei akkor megállítja a vitát, először kikérdezi az egyiket, aztán a másikat és megpróbálja velük megoldani a helyzetet, és addig nem megy el, amíg nem kötöttek kompromisszumot, vagy az egyik nem ismerte be hogy hibázott. Lehet ettől azt feltételeznék a többiek hogy nem szeret vitázni, viszont ha tud akkor azt csinálja szórakozásból, csak körbejárni két különböző tábort két különböző nézőponttal és csak úgy vitatkozik. Ilyenkor szokott a higgadt, tudja-hol-a-helye, nem-mocskos-szájú Gywir átváltozni az aktív és hangos Gywir-ré, mert úgy jobban tudja magára vonni a figyelmet és kifejezni magát. Még akkor is ha nem nyer, akkor is a nap végére általában egy félmosoly ragad az arcára. A konfliktusokat nem unikornisokkal el szokta kerülni.
Történet: meeehh
Rang: tag
Kinézet:

(mi az hogy anatómia)

kungere 2018. 04. 21. 11:37  
Oksi. De akk lehetek unikornis?

P.kata 2018. 04. 21. 11:33  
(igen.)

Pawwy 2018. 04. 21. 11:32  
Hát, kungere, ez a karilap tényleg csodás...

kungere 2018. 04. 21. 11:24  
Aww antitrollistak :'( hat ma mar csak gyulolkodni lehet? :'( P.kata: csalodtam benned. Azthittem baratok vagyunk ://

Speedpaintwolf 2018. 04. 21. 0:56  
(Mi az Kata? Csak nem felhívta a figyelmedet a szerepjáték a karakterlap egyszerűsége miatt? *ő csak mosolyog mint a hüje - nem így írják, tudom*)

P.kata 2018. 04. 20. 22:47  
,,elveszett"

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat