Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: دُنْيا)

Gubacsdarazsak
Megosztás: f

Gubacsdarazsak

Tűkönülő egy sárga holló. Ne tévesszen meg színes tollai és vidám külseje, mert legbelül romlott.Szúrós személyisége szemmel verésre készteti.
Gyászba öltözött szíve siratókat sirat sírokon. Napszítta, lángoló kísértet, csóvája nyomán parázs izzik. Talajba csapódik, és hatalmas robbanással elillan a semmibe. De megrengeti a földet, az én világomat.

Zajos a kép. Mondtad te. Rég volt... Zajos még a csend, amit hagysz magad után, mert hangosak a gondolatok, s csak a zene üvöltheti őket túl. Süket leszek, és a süketelést hallgatni nem fogok többé. Csak veled tudtam igazán beszélni.

Szádból növő szavad szára vége romlott talajból gyökeredzik. Jól öntöztek anyukádék? Szólj, s többé nem szólok hozzád. De csak a némaság beszél most. Hát még mennyit mond! Lehetetlen
egy helyzet. Játszom a szavakkal, ahogy te játszol velem, mert egy játékszer vagyok. Komolyan nem vehető, ez bizonyos.

Van egy barátom. Torkos, nagy kanállal habzsolja az életet. Konyak ízű, édes desszert, de fanyar az illata. Nem mindenki érzi!- Mégis, megéri. Ne csak vegetálj!

Önzőség ilyenkor magamra gondolni, de mi lesz velem nélküled? Ha a kaszás kaszájába dőlsz álmában. Ha már te álmatlan éjszakáidat nappali szundikálással töltöd ki, a számlák helyett, helyesen.

Alkony hajnalán eljutottam hozzád, de túl késő volt... Csipkézett szélű bicskebokrot rágcsál a hárpia ott, az eleven ligetben most. Szenvedett, szenved, és örökké csak szenvedni fog már.

-Ellvé =)

Köszönöm a figyelmet

( 100 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 16. 16:18  
Nem akartam leirni a konkret dolgot, igy csak utalgattam ra es azert ilyen zavaros, de igazad van, igy nem olyan ertheto. Koszonom, de-kre odafigyelek, ezt nem tudtam

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 15. 20:05  
Nekem kicsit zavaros.
,,De"-vel nem kezdünk mondatot!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat