Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: دُنْيا)

Az erdő mélye I. rész
Megosztás: f

Az erdő mélye I. rész

 A "volt" egyszerűbben mondva "nincs". Az emberek szeretik túlbonyolítani ezt az egyszerű szót. Az én történetem kezdete is épp ilyen. Mondhatom, hogy voltak szüleim, de nem ismertem őket, tehát nincsenek. Nincs is rá bizonyíték hogy én létezek. Nincsenek szüleim rokonaim, vagy testvéreim. Csak én egyedül az erdőben. Az erdő közelében van egy kis falucska, ami a tengerre néz a hegyek közül. Szeretem nézni, ahogy az a sok ember dolgozik, és élik az életük, azon gondolkodva; "Egyszer majd én is eljutok oda! " Néha, amikor egy-egy ember kimegy az erdőbe, a vadállatok matt elrohan, és gyakran hátra hagynak ételt, firkás papírokat és festéket. Néha más furcsa dolgokat is hátrahagynak. Egyszer egy térképet hagytak itt. Azon a napon döntöttem el, hogy ma fogok a faluba elmenni. Most vagyok 1913 napos. Itt az erdőben, ez már idős kor. Rengeteg állat van, ami nem él ennyit. De most vár a falu! Négykézláb futva indultam lefelé, "azon" az úzon. Aztán mikor a nagy kapuhoz értem, lefékeztem, és felálltam. Vettem egy jó nagy levegőt, és elkezdtem egyenesen futni. Amikor elértem az első sarkot elkezdtem gyalogolni. Egy pillanatra összezavarodtam. Rengeteg új illatot éreztem. Amikor el akartam kezdeni tovább futni, valaki megragadta a kezem. Megfordultam, és egy nő volt.
- Ki vagy?! - kérdezte szúrós tekintetével, és megszorította a karomat. Erre én csak beleharaptam a karjába, és tovább futottam. Nemsokára láttam, hogy utánam fut.
- Állj meg, kölyök! - akkorát ütött erre a földbe, hogy az megremegett. Megálltam, megfordultam, és amilyen gyorsan csak tudtam elkezdtem a nő felé futni. Elkezdtem négykézláb futni, és amikor majdnem szembe kerültem a nővel felugrottam egy háztetőre. Amikor már majdnem a következő ház jött volna. Megláttam a nőt, hogy ott ül a háztető végén.
- Csak hogy ideértél. - mondta felháborodva - Ne kapkodd annyira a levegőt, még a végén megfulladsz. Felálltam, majd elkezdtem az ellenkező irányba menni.
- Csak ezért jöttél a falunkba? Ch. Meg se szólaltál. De sajnos nem engedhetem, hogy elmenj. - mondta közömbös hangon. Erre megfordultam, felvettem a négykézláb harci állást.
- Én viszont nem maradok! - erre elkezdtem ordítva felé rohanni.
- Hm. - A nő felállt, felém fordult és amikor odaértem elkapta a karom, és felemelt - Kevés vagy te még hozzám. Nem a faluban laksz. - bár erősen szorította a karomat, mégsem ordibált velem. Letett a tetőre, majd leült mellém. Megkérdezte, hogy hívnak, és hogy honnan jöttem.
- Nevem nem igazán van. És az erdőből jöttem. - mondtam meglepett hangon
- Erdőből? Abból ami ami a hegy lábában húzódik? - kérdezte ingerülten. Én csak bólintottam egyet. Azt mondta, menjek vele, hogy elintézzük a dolgaimat. Nem igazán értettem, mire gondolt, de mentem vele. Egész úton őt néztem.
- Izé, hogy hívják önt? - kérdezte félénken.
- Engem? Aizawa Chizu. A szüleidet hogy hívták? - én erre döbbentem néztem rá, majd a tekintetem a földre szegeződött. - Mi a baj?
- Nem igazán ismertem a szüleimet. Én... - ezt már félig sírva mondtam - nem emlékszem rájuk! - megálltam, és elkezdtem sírni.
- Jól van, jól van! Nincs semmi baj. Megoldjuk valahogy. - ránéztem Chizu-ra, és őszintén mosolygott. Erre én is elkezdtem mosolyogni, ami a végén nevetésben tört ki. Naplemente volt, amikor beléptünk egy IGAZI házba. Nagyon szép, és tágas volt. Chizu bevezetett egy úgy nevezett "szobába" ahol volt egy "ágy". Azt mondta, azon fogok aludni. Lefeküdtem, és nagyon puha volt. Hamar elaludtam.

( 138 megtekintés )

Szólj hozzá:

دُنْيا
 
2018. 04. 17. 22:52  
Jött a tundérkeresztanyja és megáldotta
Nekem az első felmerulő kérdésem, hogyha magára hagyták az erdőben, hogy a túróba nem halt éhen, vagy halt meg valami betegségben?

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 17. 20:27  
Ne haragudjál már, de ha nem volt kitől beszédet hallani, akkor mégis hogyan tanult meg beszélni? :pp meg nem véletlenül van olvasás tanulás elsőben. Tanítják. Egy elsős önmagát nem igazán tudja megtanítani olvasni, ha még soha életében nem mutatták meg melyik betű milyen hang, hogyan kell, stb.

+ "...lehet, pl olvasni és beszélni megtanult..." ja, hogy csak lehet? Szóval nem is biztos? Hát a te történeted szereplője, legalább tudd mire képes :ppp

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 17. 17:35  
Azért nem, mert amint írtam, dogokat "hagynak" az erdőben, és lehet pl, hogy olvasni és beszélni megtanult, de az ágy fogalmát nem ismeri.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 17. 16:52  
Létezem. Nem létezek.

Szóval kis mauglinknak, aki 1913 napos, vagyis elég fiatal, nincsenek szülei, rokonai, senkije, és még csak nem is emlékszik rájuk, nem ismerte őket, egyedül él az erdőben. Ez eddig oké. De akkor hogy tud beszelni? Tud olyan mondatokat alkotni, hogy "hogy hívják ÖNt?", de nem tudja mi az az ágy meg mi az a szoba?? Lol.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 15. 19:05  
دُنْيا engem nem zavar, ha valamit jelent a név. A mi valódi neveink is jelentenek valamit. ^^

ゆきちゃん
 
 
2018. 04. 15. 17:10  
Szia ! Jó lett <3

دُنْيا
 
2018. 04. 15. 17:05  
Hogy Miyazaki Hayao-t idézzem:
"Anime was a mistake"
A "chizu" jelentése pedig "térkép"
Nem árt tudni a névjelentéseket mielőtt nagyon animuba toljuk az írást

Palm^^
 
2018. 04. 15. 16:39  
Király lett!!!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat