Újság >> Gyerekszáj

(ellenőrizte: دُنْيا)

Egy ÁdázHarcos
Megosztás: f

Egy ÁdázHarcos

2 nap alatt elértünk az első akadályhoz, ami nem volt kicsi. A térkép is jelölte, de azt hittem hamarabb elérünk oda. A Jég-Korongnak nevezett jégtáblamezőn kell átmenni, ahhoz, hogy elérj a feltérképezetlen tengerhez. Ha hajóval próbálkoznánk, elsüllyedne, ha csónakkal, akkor is itt kötünk ki. A jégmező hatalmas, de a hajó árbocáról lehet látni a szigeteket nem olyan messze. Én, Melanea és Dagur kimentünk a mező széléig, és onnan gyalog tovább. Nem mondom, hogy könnyű volt, de a közepéig egész jól ment. A közepén állt egy magas jégoszlop. Mikor épp átléptem volna Melaneáék után a jégoszlop túloldalára, megfordult alattam a jégtábla. Elkezdtem egyre mélyebbre süllyedni, miközben ezt gondoltam: "Melanea segíts! " Nem láttam semmit, de eszméletemnél voltam. Valaki megragadta a ruhámat és elkezdett a felszínre vinni. Amikor megláttam ki volt, nagy meglepetésemre Dagur volt. Melanea odafutott hozzám, és addig nyalogatta az arcomat, ameddig csupa nyál nem voltam. Nem mondom, hogy kellemes volt ez a hideg fürdő, sőt, kifejezetten megrázó volt, de a érdekesebb, és érdekfeszítőbb tény az, hogy Melanea mit csinált az idő alatt, amikor Dagur éppen megmentett? Mármint, hogy hogy Dagur volt az aki előbb ugrott? Habár Melanea nem tud beszélni, mégis mindig pontosan tudtam mire gondol, de most csak annyit láttam az arcán, hogy ijedt és aggódik. Dagur közben felállt.
- Most hogy ezt is átéltük, végre mehetünk tovább hogy megkeressük apát, aztán mehessünk a dolgunkra? - mondta az egészet olyan gyorsan, amennyire csak lehetett.
- Aha. - szálltam fel Melaneára - Ezúttal óvatosabb leszek.
Egész úton a történteken gondolkoztam, mikor elértünk egy szigethez. A szigeten, egy nagy hegy állt, aminek felfelé a lábánál már fenyők voltak. Félúton egy nagy hasadás látszódott. Valószínűleg ott lesz Apa. Amikor épp elindultam volna felfelé Dagur megállított.
- Mi az?! - kérdeztem dühösen - Már majdnem ott vagyunk!
- Szinte az előbb majdnem maghaltál. Megállunk pihenni. - mondta teljesen nyugodt hangon
- Ne szórakozz velem! Semmi bajom!
- Szerintem igen. - fordult felém - Ha valaki már azt sem veszi észre, hogy egy kész csatatér hűlt helyén megyünk keresztül, akkor az már nem normális. - néztünk körbe.
- Mi történt itt?! - ültem le meglepődve
Dagur egy szó nélkül elindult körbe nézni. Melanea mögém feküdt, én meg rádőltem. Éleztem hogy zakatol a szíve. Nem tudtam eldönteni, hogy a csatatér miatt, vagy a jégtáblákon történtek miatt. Észre sem vettem, hogy elaludtam, és nem is keltett fel senki. Mire felébredtem, egy teljesen más helyen voltam, és Melanea vagy Dagur nyoma sehol. Hol vagyok?

( 178 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2018. 05. 11. 17:32  
Bocsi Barbi. De még nagy finálék lesznek. (Lesznek...?)

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 16. 21:11  
Neee! 5 rész mardt?! És ezt így kell megtudnom?!!

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 15. 13:50  
Yey!Igyekszem a kövi részel!

ゆきちゃん
 
 
2018. 04. 15. 13:49  
De vártam már <3


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat