Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: دُنْيا)

Mystic wolves - jelentkezés
Megosztás: f

Mystic wolves - jelentkezés

Üdvözöllek!:3

Nos, ahogy a címből is kivehető, ez egy misztikus farkasos szerepjáték lenne :3 Remélem elnyeri tetszéseteket és jöttök egy páran, hogy beinduljon a szerep és szerepezzünk egy kicsit :3

Történet:

Ez a történet elég régre húzódki vissza. Faházak, kiskertek, farmok, normális emberek, stb. Ez még szép és jó, egy napig: egy férfi kora reggel vadászpuskát fogott és elindult az erdőbe. Barátjai néhány örűlt ember, aki a tudománnyal próbál foglalkozni. Az ember egyenesen az erdőbe tart, és eközben megzavarja az ott élő állatok nyugalmát. A farkasok felriadtak, az őzek, szarvasok elszaladtak és egyéb állatok pedig elbújtak. A vadász ügyetlen, amatőr módon próbál néhány farkast levadászni, akik csak szaladni tudtak, mivel csak sorba ment el mellettük a sok puskagolyó. Egy vemhes szukát talált el, akit elvitt az őrültekhez, akik kisérleteztek az ájult állaton. Még nem halt meg, csak súlyosan megsebesült, mivel a golyó a lábába fúródott.  Néhány lötty összeöntése után egy injekciót szúrtak bele, amitől a farkas rögtön jobban lett, de történt vele valami más is. Bundája színe átváltozott, ahogy szeme színe is. Sorban megölte az embereket, majd kifutott a házból és futott az erdőbe. Ezek után későbbi utódai már misztikus kinézettel és képeségekkel születtek. Eltelt jó pár év. Már ritkán találni normális farkast. A különlegesek egy csapatba verődnek, ellenben van aki vándor, vagy csak kettesben jár-kel az erdőben. A misztikus farkasok sok mindent megtesznek, hogy kipusztítják a reális farkasokat illetve az embereket, akik pedig őket akarják kiírtani. Viszont nekik még a mindennapok nehézségeivel is küszködniük kell: kevés a táplálék, a víz messze van tőlük és az erdő veszélyben van.

A szerep ott kezdődik, hogy... élik mindennapjaikat, majd egy nap kieszelnek egy tervet.

Szabályok:

- Ne veszekedj!
- Ne káromkodj!
- Tartsd be a nevelde szabályait!
- Ne kritizáld a másikat!
- Normális karakterlapokat kérek, nem pedig összedobott semmiket!
- A mindennapok reálisak maradnak, szóval nem egy harapás a zsákmány!
- Érezd jól magad!

Karakterlap:

Név: (bármi, de leginkább angol legyen)
Kor: (újszülöttől 13-14ig!)
Nem: (kan v szuka)
Tulajdonság: (maximum érje el a 3 sor terjedelmet! Ne tőmondatokat!)
Történet: (valamit firkants ide, nem muszály)
Rang: (alfa, alfa szuka, béta, tag, omega vagy vándor/magányos)
Kinézet: (mindenképp kép a karakterről)
Képesség: (ne legyen halhatatlan, sebezheetlen! Lehet több ugyan olyan képesség, ezen ne legyen vita, de ha kérhetem egyből csak 3 legyen!)
Ismertetőjegye: (miről lehet megismerni)
Egyéb: (egyéb dolgok róla)

Rang:

Alfa - ő irányítt, parancsol, ő eszik először, ő a legfőbb rangú. 1-et kérek belőle.
Alfa szuka - ugyan az, mint az alfánál. Minden esetben ő az alfa párja. 1-et kérek.
Örökös - nem muszály, de ha akartok 2 lehet belőle
tagok - bármennyi
omega - ő eszik utoljára, nincs sok joga. 1 - 2 lehet belőle.

Remélem tetszik! Karaktereim kommentben jönnek!
Jó szórakozást!:3

( 395 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2018. 05. 30. 19:35  
jíiíiííí

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 28. 21:14  
Attól még hogy nem láttad, KT-n hoztam már többször is.

Wiskey
 
2018. 04. 28. 17:46  
Am Luli egyszer az életben nem láttam, hogy hoztad volna Blackfire-t, hogy lenne már a kedvenc karaktered? Neked mindenki az? :"D

Wiskey
 
2018. 04. 27. 20:09  
Blackfire képét lenyúlták, pedig kellett volna Aaron- nak, de mind1. Nem terveztem senkinek párt, bocs.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 22. 14:25  
persze,  hogy későn jövök, és mindig a kedvenc karakteremet lefoglalják... Amugy Kayla-nak hozhatok párt?

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 22. 14:23  
Nekem jön Zero Blackfire és Nickla, meg talán Kaigy

Warrior cats fan 2018. 04. 21. 13:33  
Mostanában nem sok időt töltök el a Cicaneveldén. De lehet azért 1 karaktert hozok, aki nem lesz túl fontos. De végülis  meglátjuk. C:
Mostanában nem sok időt töltök el a Cicaneveldén. De lehet azért 1 karaktert hozok, aki nem lesz túl fontos. De végülis  meglátjuk. C:

Wiskey
 
2018. 04. 21. 9:04  
WCF, miért? =(
WCF, miért? =(

Wiskey
 
2018. 04. 21. 9:03  
WCF, miért? =(
WCF, miért? =(

Warrior cats fan 2018. 04. 19. 20:58  
Mégsem jövök.

Wiskey
 
2018. 04. 17. 13:52  
Szóval a bal szeme, a Jougan ilyen: . Ezt bármelyik jobb szeméhez tudja használni.

Crystal képessége: Kristály. Bármit tud belőle csinálni, formálja, megkeményíti. A kristályok színe jelzi mire készül. A fekete mérgez, a piros gyógyít, a sima rózsaszín pedig az egyszerű. Igazából több is van, de ő ezeket használja a legtöbbet, illetve a sárgát, ami azt jelenti, nincs több ereje.

Aaron: Füst. Irányítja, azt csinál vele amit akar. Leginkább csak mérgez vele, de képes füsté is válni, olyankor nem lehet sebezni, tud kicsit repülni és amilyen a hangulata, olyan színű füst ként. Nem hat rá méreg, ő is képes mérgezni. Képes belőle burkot csinálni, sőt, szárnyakat is, igy egy elég hasznos képesség. Mivel fél teste füstből áll nem szabad sokat használja erejét, kivéve ha normális füstöt talál ( ami nem belőle jön ki ) .

Graffity képessége: Gerincén felnyílik a bőre és fekete, lila pöttyös csápok nőnek ki belőle, amik mérgezőek. A csápok egyértelműen olyanok, mint egy polipnak ( ilyen: , csak fekete ) . Igazából nem mindig mérgez, csak ha ő akarja. Összesen húsz csápot tud növeszteni, de csak ritkán, általában csak hatot növeszt. A csápok nagyon erősek, könnyedén összeroppantják egy szarvas vagy őz csontjait. Nem tudja sokáig használni őket, mikor fekete cucc folyik a szájából csápjai eltűnnek.

Lilith képessége: Gonolatolvasás. Látja egyszerre több farkas gondolatát. Képes velük gondolatban is beszélni, igy szokott harc közben kommunikálni. Képes átalakitani mások gondolatát, igy azt csinálják, amit Lilith akar. Előre látja ki mikor és merről támad, hisz csak olvas a gondolatukban és ezt az információt átadja testvéreinek.

Ronno képessége: Vér/víz: A vízről szerintem nem kell beszéljek, irányítja, uralja, víz alatt lélegzik, képes klónt csinálni vízből. A vízbe mérget, színt vagy esetleg más anyagokat is képes tenni, a jeget pedig nagyon nehezen, de el tudja olvasztani. A vér. Na, mikor ezt használja mindenki elrohan, ha meglátja. A vért képes a testükben is irányítani, csontokat eltörni. Ha az illető vérzek egy helyen könnyedén "kiszívja" belőle. Ha nem szívja ki megmérgez másokat, vízzel és vérrel is. Nem hatnak rá a véridomárok. Nagyjából úgy irányítja, mint a vizet, képes felforrósítani és jéghideggé hűteni a vért/vizet. A vért néha keveri a vízzel, így tud csinálni vörös, ragadós és mérgező falakat/golyókat és hasonlókat. Van egy saját technikája, az ikersárkányok. Vérből és vízből csinál két hatalmas sárkányt, akik szájukon égető vért/vizet köpnek. Képes megbénítani másokat, ha a vérüket irányítja.

Nyaaa, és ezek a képességek. :3 Még lehet hozok egy szukát, hogy legyen egy homokdémonos képesség, de még nem annyira biztos. Amúgy ezeket a képességeket nem lopni, ezeket csakis ÉN használhatom. Kösz.

Wiskey
 
2018. 04. 17. 13:41  
Szóóóval...
Kayla képessége: Kayla képessége kicsit fura és összetett. Jobb szeme négy dologra képes, még a bal csak egyre. Olyankor teljesen megváltoznak a szemei. Pontosabban a nevei Sharingan, Mangekyou Sharingan, Rinnegan és Jougan.
Az első, a Sharingan annyit tud, hogy hamarabb felméri a helyzetet és ki tud térni a támadás elől. Igy néz ki mikor ezt használja: .
A második, Mangekyou Sharingan annyiban segít, hogy érzékszervei és ereje ötször erősebb lesz: .
A harmadik, a Rinnegan. Mikor használja minden szürke lesz, a személyek eltűnnek és azt azt/azokat a személyt/személyeket látja színesen, akit legutóbb ott jártak: . Ezekre csak a jobb szeme képes.
A bal egy dologra képes. Látja mások gyenge pontját, ott azonnal megtudja támadni és megölni/legyengíteni/megsebesíteni: . Bár hasznos képesség, max 20 percig képes használja, plusz ha megerőlteti szemét megvakul.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 16. 18:48  
Ohm, Aaron *-*-*
Jujj Naruto-s szemeeeek *-*

Wiskey
 
2018. 04. 16. 18:34  
Szóval mégis hozok majd lapokat, mert úgy érzem most muszáj, de naaagyon késni fogok vele.

Wiskey
 
2018. 04. 16. 18:33  
Lilith, szuka, gondolatolvasás:
Aaron, kan, füst: ( mivel Blackfire képe foglalt... )
Graffity/ Alpha, kan, csápok: vagy
Kayla, szuka, szemivel kapcsolatos ( Sharingan, Rinnegan, Jougan / mikor Naruto fan vagy... / ) : +
Ronno, kan, viz/vér: vagy

+Crystal, szuka, kristály:

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat