Újság >> Gyerekszáj

(ellenőrizte: Pinghorizon)

Leila pou élete 3. rész
Megosztás: f

Leila pou élete 3. rész

Ivett mosolyogva nézett előre, és várta a tanárt. Inkább nem zavartam meg, hallgattam, ahogy az osztálytársaim lelkesen beszélgetnek. Volt, aki a nyaralásokról kérdezgetett, vagy a táborokról. Volt, aki sportokról, és volt olyan is, aki egy új lányról csacsogott... Próbáltam csak az "új lányos" beszélgetést hallgatni. Két padsorral előttem ültek azok, akik róla pletykáltak.
- “Lehet, hogy arról beszélgetnek, akiről reggel a buszon is szó volt? A nyolcadikosok beszéltek új pouról „ - gondolkodtam. Próbáltam egy kicsit jobban koncentrálni az osztálytársaim beszélgetésére.
- Szia! Tudtad, hogy elvileg jönni fog egy új pou? - kérdezte lelkesen egy hosszú, szőke hajú lány, aki egy világoskék pólóban volt.
- Helló! Igen, róla már én is hallottam! - mondta egy másik lány, akinek ugyan olyan hosszú, barna haja volt, ami egy fekete hajgumival volt összekötve.
- Elvileg van egy kistestvére is. Ő nyolcadikos, de a húga velünk egy osztályba fog járni! - mesélt a szőke hajú. Még azt is elmondta, hogy mikor jönnek, de azt már nem értettem a nagy hangzavartól. Hirtelen megszólalt az iskola csengője, hogy jelezze a diákoknak, hogy becsengettek. Mindenki elcsöndesedett. Nem kellett két percnél tovább várnunk, és betoppant egy magas pou, aki egy piros, hosszú szoknyában volt. Lerakta a táskáját a tanári asztal mellé, ezután a festett, fekete haját összekötötte egy hajgumival, mert nagyon melege volt. Leült egy székre, és hangosan köszönt a gyerekeknek.
- Jó reggelt, fiúk és lányok! Remélem, hogy mindenkinek nagyon jól telt a nyara! - kedveskedett a tanárnő - Nagyon sok bejelenteni valóm van. Az első az, hogy ebben az évben én leszek az osztályfőnökötök! A második az az, hogy délután kiosztjuk azokat a tankönyveket, amiket még nem kaptatok meg, valamint az órarendet pedig a harmadik órában fogjuk közösen megírni! Ha van valakinek bármi kérdése, tegye föl a kezét, hogy felszólítsam! - volt pár pou, aki feltette a kezét. Én figyelmesen hallgattam a tanárnő válaszait - Igen? Mit szeretnél kérdezni, Noémi? - szólította fel az első gyereket.
- Az igaz, hogy nemsokára jön egy nyolcadikos lány, akinek van egy húga is?
- “Ezt én is szívesen megtudnám! „ - gondoltam magamban.
- Igen, gyerekek, ez igaz. Elfelejtettem mondani, hogy egy hónap múlva ideköltözik egy család a faluba, és ebbe beletartozik két diáklány is. Az egyikük nyolcadik osztályba fog járni, a húga pedig ebbe az osztályba, az ötödik osztályba. De még ne izguljatok ennyire miatta, mert majd még csak egy hónap múlva jönnek - erre sok gyerek kíváncsi volt, de még nagyon sokat kérdeztek a kíváncsi osztálytársaim.
Hosszú volt az óra, de végre megszólalt a csengő, ami azt jelezte, vége az órának. Mindenki kiment a tanteremből az udvarra, és hirtelen megtört a csend. Pár perccel azelőtt még hallani lehetett a madarak csicsergését, de miután kiment a sok pou, nagyon nagy hangzavar keletkezett odakint.

( 244 megtekintés )

Szólj hozzá:

I - Love - You
 
2018. 04. 09. 19:39  
Nem baj, igazából én sem rajongom érte... De úgy gondoltam, hogy erről a játékról lehetne írni.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 08. 20:20  
szerintem jo ez a kis mese de en nem szeretem a pou jatekot

  - megszűnt felhasználó - 2018. 03. 31. 8:33  
Na, már én is várom azt az új pout :3

I - Love - You
 
2018. 03. 28. 19:14  
Köszi!

likomil
 
2018. 03. 28. 18:56  
nagyon jó


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat