Újság >> Gyerekszáj

(ellenőrizte: Paamy)

Magical Wolves
Megosztás: f

Magical Wolves

Alcím: A tűz farkasa megszületik

Egy szűk, de sűrű erdő közepén egy farkasfalka él. Átlagosnak, egyhangúnak tűnik, de valamennyiben különbözik a többitől. Amilyen kis aprócska volt az az erdő, annál kevesebb élőlénynek az otthona. Mindössze egy farkas falkának, és ártatlanabb élőlényeknek volt a helye. Az erdő fáinak ágai miatt nem igazán volt világos, csak félelmetes és sötét. A talaj mindig levelekkel díszített, a füvet takarja el. Az állatokon kívül nem jár ott egy árva lélek sem. Nem dombos kis erdőcske, sík terület.
Ebben a farkasfalkában szerepelt kettő öregebb, és fiatal fakasok. Az alfa szuka éppen vemhes lett, és nyugodtan várta kölykét. Egy kis fehér szuka, lompos farkú, világoskék szemű és fején díszítve egypár gyémánttal. Mellette üldögélt párja, egy rikító vörös szőrzetű, nagy testalkatú kan. Bizony, ő volt a tűz ura, ő vezényelte az összes tüzet. Mogorva tekintete ijesztővé tette, és méginkább az, hogy szeme köríve vérpirosan fénylett. Sárgás-pirosas árnyalatú szeme is csak úgy csillogott. A szuka viszont szenvedve, de végül megszülte a kölykét. Látszott rajta, hogy az apjára hasonlít külsőre, viszont a belső tulajdonságok leginkább az anyjára hasonítanak. A többi falkatag üdvözölte az új jövevényt, még meg is hajolt előtte. Az újszülött csak szopizott, és ásítani kezdett. Fáradtan fejezte be az evést, és ledőlt anyja meleg bundájára. Anyja mosolygott rá, de az apja is, csak nem sokáig...
- Elmegyek vadászni a többiekkel, te maradj a kicsivel, és még pár másik farkassal! - parancsolta meg az alfa hím, és szigorú arcával mondta tovább még négy farkasnak, Heranak, Darknessnek, Shadownak és Stormnak. Azok pedig választás nélkül mentek a hím után.
- Nihra, Ray és Demona, ti itt maradtok Lillyvel! - mondta hím, és utoljára rámosolygott kölykére és Lillyre, az alfa szukára.
Megindultak lassan, és észre vettek kettő őzet egy őzgidával.
- Hera, te jól cserkészel, szürke szőrödet meglátnák, ezért bújj a bokorba, majd ha vezénylek támadsz. Shadow, te lassan közelítesz Darknessel együtt, és mikor Hera támad, ti is ugrani kezdtek. Storm pedig elcsalja a figyelmüket, tehát azonnal ront nekik. A parancsokat meg én osztom ki! - suttogott figyelmesen a nagy kan.
Figyelték egy darabig a példányokat, aztán a megbeszélés szerint folytak a dolgok. Storm közéjük ugrott, egy pár másodperc elteltével jöttek Shadowék. Végül bekerítették mind a hármat, viszont az alfa hímnek nekiiramodott egy szarvas, ami ellen Harry, illetve a nagy kan nem bírt védekezni. Méretes agancsaival fellökte Harryt, ami sebekkel végződött. A váratlan dolog nem jóra sikerült... a többi farkas véresen hagyta a lebénult zsákmányokat, védték inkább a tisztelt vezérjüket. Az agancsos nyakát ragadták meg, és rángatták, amit sikerült is nekik kivégezniük. Nyalogatták vészes sebeit, és ápolgatták minden egyes porcikáját a kannak.
- Hozok segítséget, Nihrat hívom, neki borotvaéles foga van, és nagyon erős szuka is. Vigyázzatok a vezérünkre, mi majd Nihraval elvisszük! - parancsolt hősiesen Darkness.
A többiek bólintottak, Darkness meg elfutott vissza. Messzire eljöttek vadászni, így sok időbe tellett futni. Mindegyik nagyon éhesen állta körül a vezért, de nem ettek, mert az alfa hím kapja párjával és kölykével az első falatot. Nemsokára Darkness visszaért Nihraval, akik szorgosan emelték és vitték vissza a falkájukhoz. A többi vonszolta a zsákmányt utánuk. Mikor a falkához értek, a barlangjukba helyezték a vezért, ahol párja és kölyke volt. A lábát szúrta leginkább nagyon meg a hegyes agancs, ezért nehezen járt. Felkelt a kicsi kölyök, és megérezte, hogy baj van apjával, így talpra állt, és megnyalta az orrát. Nevetni tudott ezen csak Harry, és mindjárt jobban érezte magát.
- A "Tűz farkasa" előttünk áll!

Remélem tetszett ez az új történet, természetesen a Rózsa történetét is folytatom! :3 További szép napot! ^^

( 117 megtekintés )

Szólj hozzá:

Warrior cats fan 2018. 03. 15. 10:31  
Köszönöm mindenkinek a támogatást! ^^

  - megszűnt felhasználó - 2018. 03. 13. 20:10  
Jó lett! Sok sikert a folytatáshoz!

  - megszűnt felhasználó - 2018. 03. 12. 19:56  
Ahw,imádom ezt a képet *-*

Aranyos lett, mindenképpen folytasd :3

Warrior cats fan 2018. 03. 12. 17:09  
Kösszi tigrancs! ^^

tigrancs3 2018. 03. 12. 15:41  
Cuki lett ^^


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat