Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Paamy)

Harry Potter-A szerepjáték(Jelentkezés)
Megosztás: f

Harry Potter-A szerepjáték(Jelentkezés)

Történet : Az a lényeg, hogy az első résztől, teljesen a végéig eljátszanánk. Természetesen nem pont ugyanúgy, de ugyanazokkal a szereplőkkel valamint, újakat is lehet hozni, de azok mind elsősök lesznek. ( “Ha nem baj. „ ) Nem tudom, hogy ismeritek-e a Harry Potter. Ha nem akkor egy kis rövid ismertető: A Harry Potter hét kötetből álló, fantasy műfajú regénysorozat. Szerzője J. K. Rowling. A sorozat főhőse egy kamasz varázsló, Harry Potter, és az ő barátai, Ron Weasley és Hermione Granger, akik a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola tanulói. A történet arról szól, miként próbálja meg Harry legyőzni a gonosz varázslót, Voldemort Nagyurat, aki megölte Harry szüleit és megpróbálja meghódítani a varázslóvilágot, s leigázni a varázstalan embereket, a muglikat. valamint négy házba leeht bejutni: A Griffendélbe, a Mardekárba, a Hollóhátba valamint a Hugrabugba.

Kezdés : Harry és a legtöbb barátja most indul a 9 és 3/4 vágányról. Kezdés időpontja : Hát alapjába véve nincs, de szeretném minél hamarabb szóval, február 10 vagy 11.

Szereplők :
Harry Potter
Ron Weasley
Hermione Granger(stoppolom)
Albus Dumbledore
Voldemort nagyúr
Perselus Piton, Cho Chang, Vincent Crak, Gregory Monstro, Colin Creevey, Dennis Creevey, Cedric Diggory, Hannah Abbott, Neville Longbottom, Luna Lovegood, Draco Malfoy, Pansy Parkinson, Ginny Weasley, Fred és George Weasley, Sirius Black, Vernon Dudley, Petunia Dudley, Dursley Dudley, (ha akarja valaki Harry szüleit : James és Lily Potter), Dobby a házmanó, Harry potter egyik nagyon jó barátja is egyben
Tanárok : Bimba professzor, Argus Frics, Rubeus Hagrid, ifjabb Barty Kupor, Gilderoy Lockhart, Horatius Lumpsluck, Remus Lupin, Minerva McGalagony, Mógus professzor, Alastor Mordon, Madam Pomfrey, Sybill Trelawney, Dolores Umbridge

Természetesen még bőven vannak, de azt majd leírom a commentbe.

Jelentkezőlap :
Név: (mindegy, de inkább angol)
Kor: (11-18)
Nem: (csaj/pasi)
Faj: (Varázsló vagy mugli)
Tulajdonság: (amennyit csak akarsz)
Történet: (amennyit csak akarsz)
Kinézet: (kép)
Ház: (Hugrabug - Mardekár - Hollóhát - Griffendél)

( 134 megtekintés )

Szólj hozzá:

CintiaPowa 2018. 02. 17. 12:27  
De.

gazni
 
2018. 02. 17. 12:25  
Nem tudom. Nem tartom valószínűnek, de megeshet.
/Nem jössz amúgy West Side?/

CintiaPowa 2018. 02. 17. 12:24  
Akarsz még hozni valakit?

gazni
 
2018. 02. 17. 12:23  
Yep
/értelmes szöveg/

CintiaPowa 2018. 02. 17. 12:20  
Itt vagy még?

gazni
 
2018. 02. 17. 12:19  
Ja igen, a háza a Mardekár.

gazni
 
2018. 02. 17. 11:55  
Akkor Draco foglalva van.
Név: Draco Lucius Malfoy
Kor: 11
Nem: hímnemű létforma (tudtommal)
Faj: Aranyvérű varázsló (kikéri magának)
Tulajdonságok: Hátöhm... Egy igazi beképzelt, aranyvérű arisztokrata család sarja, aki természetesen ezeket a tulajdonságokat örökölte is (jól is nézni ki, ha nem lenne aranyvérű xD). Alattomos, sunyi és valamilyen szinten ravasz is, de gyáva. Tipikus mardekáros, viszont nehogy azt higgyétek, hogy akkor most tökéletesen rossz és egyetlenegy jó tulajdonsága sincs. Ez nem igaz. Mert belül ő is ember és egy-két jelentenél lejön, hogy ő ezt az életet nem igazán élvezi, valamint a nyolcból is. Így neveltették, sok mindenről nem ő tehet. Valamint egészen okos személyről beszélünk, csak a film ezt annyira nem engedi látszani. De ő most okos és kész. Viszont gyakran (mondhatni mindig) hirtelen dönt és nem gondolja végig a tettei lehetséges következményét és ez baj. Nem is kicsit.
Történet: Az apja Lucius Malfoy, az anyja pedig Narcissa Malfoy. Pelenkás barátja a drága jó Blaise Zambini, az egyetlen, akivel úgy ahogy jóban van, mert a nemsokára barátjaivá váló Crack és Monstro nem a legeszesebb lények, de Pansy Parkinson sem. Belenevelték, hogy legyen olyan, mint az apja, aki meghunyászkodik a Nagyúr előtt, beképzelt meg hasonlók. A suliban majd lesz egy viszonylag fontosabb szerepe, de sajnos nem szerepel eleget. ):
Kinézet: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

CintiaPowa 2018. 02. 17. 6:40  
És köszi a képeket.

CintiaPowa 2018. 02. 17. 6:38  
De hozható.Ott van fent a szereplőknél.

gazni
 
2018. 02. 16. 21:03  
Am hozhatok még Hermionéról képeket? Hozok, ha nem gond:
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

gazni
 
2018. 02. 16. 20:43  
Na, álljunk meg. Dracom (<3) miért nem hozható?

Walker Joins 2018. 02. 08. 18:58  
Nem tudom mikor érkeznek a karik.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat