Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Paamy)

B.O.L.E.S.T.
Megosztás: f

B.O.L.E.S.T.

“The Strain – A kór című sorozat egy olyan vírusról szól, ami elpusztítja az embert, és vérengző szörnnyé alakítja át, a vámpirizmus jegyei is fellelhetőek a fertőzötteken. „

Történet: A jelenben járunk, egy kis amerikai városkában. A nyugodt, békés Lewisburgban.

Szombat délután kettő volt, a történetünk egy kis bevásárlóközpontban játszódott, a Marta’s Shop-ban. Ez volt a város legnagyobb bevásárlóközpontja, így nem csoda, hogy sokan jártak ide. Történetünk főhősei is innen indultak. Marta és a férje, Tom éppen a kasszában álltak, a dolgozók pedig rakodták az árukat, amikor belépett egy férfi. Nem látták az arcát, végig lefelé nézett, de mintha beteg lett volna – járása lassú volt és párszor majdnem el is esett. Tom készségesen ment oda hozzá, hogy segítsen, ám amikor felnézett, meglátták a véres arcát, a fekete szempárokat, és már nem volt menekvés – a szörny csápjait a férfi nyakába mélyesztette, és megölte. Azonnal pánik tört ki. Volt aki menekült, néhányat azonnal el is kapott a mutáns, sokan sokkosan álltak az egyik sarokban, néhányan pedig megpróbálták elüldözni a szörnyet – kevés sikerrel. 

Így történt az, hogy a történetünk főszereplői találkoztak az első mutánssal. A folytatás pedig rajtatok áll.

A mutánsokról: A kórt úgy lehet elkapni, hogyha a mutáns kiszívja az emberi vért, vagy pedig a kórokozók az emberi testbe jutnak. Ez esetben a kórokozók férgek, amelyek a mutánsok vérében találhatóak.  Eleinte még normális embernek tűnnek, majd megjelennek az apró jelek: vörös szemek, fülzúgás, mérhetetlen nagy éhség. Aztán elkezdenek gyilkolni, elsőnek mindig a szeretteikhez térnek vissza. A szemük fekete lesz, hajuk kihullik, szájukban pedig csápok jelennek meg, amelyek lehetővé teszik a falatozást számukra. Szóval, eléggé rémisztőek. Az ezüst gyengíti, jobb esetben öli meg őket. 

Karakterlap:
Név: (egyértelmű, külföldi)
Kor: (12-30)
Nem: (remélhetőleg nem csak lányok)
Tulajdonság:
Küllem:
Történet:
Egyéb: (ha valamit kihagytál/még hozzáfűznél valamit)
A történetet a bevásárlóközpontból kezdjük.

Minden jelentkezőt szívesen várok
Fanni <3

( 159 megtekintés )

Szólj hozzá:

Drazsi 2018. 02. 15. 4:09  
Én minden horrort birok! Csak azt nem ha valakinek nincs, vagy fekete a szeme! ^^
Na attol mindig ki vagyok xD

  - megszűnt felhasználó - 2018. 02. 06. 6:40  
Lehet jövök, de nem biztos, mert tanulás...

Walker Joins 2018. 02. 05. 17:17  
Szerintem én is jövök, karaktereimet hamarosan küldöm.

Drazsi 2018. 02. 05. 13:07  
Név: Reachel Light
Kor: 22 éves
Nem: Nő
Tulajdonság: Harcias, a végsőkig kűzd.
Küllem: (még nem tudok képet mutatni sorry) haja geztenye színyű, néhol van egy két elvétett szőke tincse. Szemei kékes zöldek. Nyakában egy ezüst nyakláncot hord.
Történet: amijóta az árruházban meglátta a mutánst és megtudta hogy az ezüt távol tartja őket, azóta hordja ezt a nagyanyjátol kapott medált. Ezek után minden képp ki akarja deríteni a betegség okát, és meg akarja szüntetni azt.
Egyéb: -

Drazsi 2018. 02. 05. 12:57  
Áááaa, horror? Jövökmár!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat