Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Pinghorizon)

Abszolút semmi...
Megosztás: f

Abszolút semmi...

Szombat reggel volt. Az ébresztőórám kijelzőjére néztem, ami háromnegyed nyolcat mutatott. Tudtam, hogy aznap nem kell csinálnom semmit, ezért visszafordultam a fallal szembe, s behunytam a szemem. Jólesett a lustálkodás. Nem kellett sem az iskolára, sem az idióta osztálytársaimra gondolnom, csak a pihenésre. Nincs is ennél jobb érzés a világon!
Körülbelül fél kilenckor keltem fel. A szokásos hétvégi reggelimet ettem: csokival töltött gabonapelyhet. Hagytam, hogy rendesen megázzon, nem szeretem ropogósan enni. Ez után bekapcsoltam a tévét, de legnagyobb bánatomra nem találtam egyetlen élvezhető műsort sem. Inkább a kezembe vettem a kedvenc könyvemet, s elkezdtem tovább olvasni. Közben segítettem anyunak a főzésben. Tarhonya kevergetés közben elmerengtem az élet nagy dolgain, de szerencsére ennek ellenére sem égett oda. Kinéztem az ablakon. Borongós, hideg idő volt. Ez volt az egyetlen dolog, ami egy kicsit a kedvem szegte.
Ebéd után megnéztem az egyik kedvenc animációs filmemet, ami ez alkalommal is magával ragadott. Már délután közepe volt, mire vége lett a filmnek. A közösségi oldalamon cseteltem egy kicsit az internetes barátaimmal, és kibeszéltük egymás gondját-baját. A laptopomon ezután beléptem a blogomba, s írtam egy bejegyzést. Nagyon élvezem az írást, főleg ha nincs körülöttem senki, aki megzavarhatna benne.
Esteledett. Ledőltem egy kicsit az ágyamra pihenni, s megint csak a tévé irányítójáért nyúltam. Ám szokáshoz híven most sem találtam semmi érdekeset, ezért újra olvasni kezdtem. Csak úgy repült az idő, és észre sem vettem, hogy már a könyv legvége felé járok. Olvasás közben elnyomott az álom, s már csak arra emlékszem, mikor másnap reggel felébredtem...

( 174 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2018. 02. 09. 20:55  
aha

Drazsi 2018. 02. 05. 18:05  
Jó pofa
Bár a szüleim pont eltiltottak a géptöl és kicsit sajnálom hogy nem egy olyan történetet olvastam el aminek valami értelme van x3.
De amugy nagyon jópofa! ^^

Makoto Shin 2018. 02. 04. 13:57  
Kellemes időpazarlás volt elolvasni.


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat