Újság >> Gyerekszáj

(ellenőrizte: Paamy)

The adventures of puppies
Megosztás: f

The adventures of puppies

A kan mogorván fellökött minket, mire mindektten a földre estünk, egymás mellé. Gyorsan szájába kapott minket, majd visszaugrott oda, ahonnan jött. Kis ideig futott, mi közben próbáltunk kiszabadulni foga közül, de túl erős volt a szorítása. Izmos kannak tűnt, szóval nekünk esélyünk sem lenne ellene. Ilyenkor eszembe jutott a falka, a szidás és az amit apám mondott. Szomorúan néztem a földre, maj Imperia-ra.
- Szerinted mit akar tőlünk? - suttogtam neki, aki mikor meghallotta hangom rögtön figyelmesen fordult felém.
- Lehet elvisz néhány kedves farkashoz. Vagy egy csapathoz - mondta mosolyogva a szukakölyök, mire értetlenül néztem rá.
- Az életünk is függhet ezen és te ilyen könnyen veszed?! - morogtam.
- Hallgasattok el, vakarcsok! - morgott a kan, közben kicsit meglazult a szorítás. Lassan megállt, majd egy falkát láttunk meg. Egy szuka futott elénk, aki hasonlított a kicsi, nem beszélő kölyökre, csak világosabb volt a bundája és kék szeme volt.
- Renier! - futott boldogan, majd mikor ideért, megállt és hevesen nyalogatni kezdte a kan bundáját, mint egy kölyök. A fekete farkas, név szerint Renier, elkapta fejét és meghúzogatta a szuk füleit.
- Én is örülök neked, Scarlett - mosolygott a kan, majd letett minket, de mielőtt elszaladhattunk volna, elállta utunkat. Ilyenkor két kölyök baktatott felénk, egy fehér bundás és egy hosszú bundás, amine színe barna és krémszínű a keveréke.
- Ira? Faust? - kérdeztem boldogan csóválva. A két kölyök mosolyogva futott felénk, látszólag nagyon örültek. Viszont, mögöttük egy tarka kölyök sétált, akit rögtön felismertem. Ő az, aki csak nyüszített és este nem jött velem, hanem apja fölött állt..
- Sabaaa! - kiáltotta boldogan Ira, majd rámugrott. - Sosem gondoltam volna, hogy újra látlak majd téged! - örvendezett, majd gyengéden lelöktem magamról.
- Én sem! - mosolyogtam, farkcsóválva. - Viszont nyüszíttőkölyök, hogy kerül ide? És ezzel a mogorva kannal kell lennie? - kérdeztem érdeklődve, közben felálltam és megráztam bundám. A magas kan morogva nézett le ránk, majd eszédre nyitotta száját.
- Hagyd, Ren! Még kölykök! - mondta Scarlett, mire Renier bólintott. - Most menjünk - mosolygott a szuka, mire elindultak és egymás mellett sétálva mentek el egy barlanghoz. Tekintetem, most a két kölyökre szegeztem és érdeklődve figyeltem.
- Nem hagyhattauk ott és elrángattuk ide. Először is Scarlett egyezett bele, hisz ő az alfa szuka. Renier párja döntésére rábólintott és mi meg próbáltuk megbátoríttani a kis kölyköt! És elneveztük Polaris-nak, mivel azt mondta, nincs neve - mesélte Faust, mire mosolyogva bólintottam. -  De ki ez a szuka melletted? - kérdezte a kan, a szukára nézve.
- Imperia vagyok - mondta a kölyök kedvesen.
- Viszont mi lett Hexa-val? - kérdeztem.
- Hazament a falkájához - mondta Ira. -  Viszont megbeszéltük, hogy ma is találkozunk és, hogy majd a szagod alapján, megkeresünk - mesélte.
- Ez kockázatos terv... - mondtam szúrós szemmel nézve rájuk. Ilyenkor egy árnyék lett fölöttem és valaki felvett. Ez a valaki Renier volt. Imperia mellett volt, aki ijdten nézett rám. Én ugyanígy, majd végül hátrakaptam fejem és megláttam a három kölyköt, ahogy utánunk futnak.
- Jeeej, gyertek! Legalább tudunk majd játszani és többen jobb! - mosolyogtam, majd észrevettem, hogy Ren szeme sarkából figyel. Egy hirtelen mozdulattam megfordult és lábával eldöntötte Faust-ot és Ira-t. Morogva ment tovább, mire lecsaptam füleim és néztem magam elé. Egy növényekkel körülvet barlanghoz értünk, ahova egy felnőtt nehezen jut be. Bedobott minket oda és kilépett a barlangból.
- Ha ki mertek jönni meghaltok! - morogta fenyegetően, majd elszaladt.

Előre leszögezem, Scarlett nem sok részben lesz benne, viszont Saba életében fontos szerepet tölt be.
Remélem tetszik! Kritikákat, véleményeket szívesen fogadok!:3

( 131 megtekintés )

Szólj hozzá:

ゆきちゃん
 
 
2018. 02. 12. 17:42  
Szerintem aranyos
5-pont :3 <3

  - megszűnt felhasználó - 2018. 02. 05. 15:50  
Nah, milyen kis türelmetlen "olvasóim" vannak

Drazsi 2018. 02. 04. 10:19  

A kutyatanyán láttam a többi részét xd...


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat