Újság >> Gyerekszáj

(ellenőrizte: Paamy)

Kitaszított lelkek
Megosztás: f

Kitaszított lelkek

Aki ebbe a világba születik, annak az élete csupa melegség és törődés.Testvére folyton csak veszekszik vele, és ugratja a butaságaival. Egy szerető otthon várja, ahol boldogságban élheti le az életét. Az anya ölelése fogadja, amikor belép az ajtón, és kérdések hada. Aggódás, hogy mért ért haza ilyen későn, és mért nem ette meg a vacsoráját. Legalábbis én így képzelem el, de az én életem egyáltalán nem ilyen. Kezdjük is az elején.

Egy sötét helyen születtem meg, ahol rettenetes bűz volt. Nem láthattam semmit a világból, de már az életem kezdetén éreztem, hogy ez nem egy szép világ. Keserves zokogás hallatszott mellőlem, ami nagyon aggasztott. Féltem, hogy mi vár rám. Látni nem láttam semmit, pedig sokkal jobb lenne, ha kiismerhetném a körülöttem lévőeket. Megtudnám, hogy a mama mért szomorú, és meg tudnám vigasztalni, ha nagyobb lennék, és érteném. De nem értem. Továbbra sem, mert még túl kicsi vagyok hozzá.
- Anya, mért sírsz? - hallatszott egy vékony kis hang mellőlem, ami bizonyára a testvéremtől származott.
- Igazán semmi, de sietnünk kell! Nem maradhatunk itt, mert megtalálnak minket! - hallatszott a válasz, ami csak még félelmetesebbé tette a helyzetet. Akkor még nem értettem, hogy miért is kell nekünk elmenekülnünk. Felkapott minket, és nagy rohanásba kezdett. Éreztem nyugtalan szuszogását, és a remegését. Nem kérdeztem, de valamit mondott halkan, amit örökre megjegyzek.
- Neked még lesz életed, Hope!
Vajon ezt nekem mondhatta? Nehezemre esett felfogni, hogy mit akart ezzel nekem jelezni, de attól tartok, hogy mindjárt kiderül. Vészjósló hangok hallatszottak a közelből, amitől anya még nyugtalanabb lett.
- Ne féljetek, elbújunk! - próbált minket nyugtatni, majd megállt. Nem tudtam, hogy hol, de nem futott tovább. Hangosan, fáradtan lihegett, de próbálta visszatartani a lélegzetét. Mintha rettegne attól, hogy valaki ránk talál. Halkan elindult, de akkor valaki visszahúzta őt. Ugyanazt a hangot hallottam, csak hangosabban.
- Viszlát! - suttogta elváltozott hangon a fülünkbe.
Elbúcsúzott, mintha elmenne. Hova mehet? Mért hagy itt bennünket? Egy csomó kérdés fogalmazódott meg a fejemben, ami egyre inkább kínzott. Én nem akarok egyedül lenni!
- Úgy látom fogtál egy nőstény macskát, és a kölykeit! - egy érdes hang volt, amitől megijedtem.
- A fiával mi legyen?
- Vidd a nyomorvárosba, az árvaházba! Oda való! - utasította a társát, aki erre felkapott. Csak engem, a testvérem és az anyám ott maradt. Mért pont én?
- Intézzük el őket!
Ezek után keserves nyávogásokat hallottam. A tesóm segítségért kiáltott, majd minden elcsöndesedett. Borzasztó, vészjósló szagokat éreztem.
- Mi történt? - kérdeztem válaszra várva.
- Az, aminek ilyenkor történnie kell! Majd megérted, kölyök! - válaszolta morgó hangon. Ezt én még mindig nem értem. Mi ez? Mikor mehetek vissza anyához és a húgomhoz? Látom őket még valaha? Azt hiszem megérkeztünk, ugyanis az állat letett engem a földre, majd lassú léptekkel elment.
- Jött egy új cica!

Ez történt az életem kezdetén. Már mindent értek. Anyát megölték a tesómmal együtt. Itt ez a szokás. A macskákat kitaszítják a társadalomból egy szörnyű helyre, ahol kevés az étel, és a szeretet. A nőstényeket megölik, hogy a macskák végleg kihaljanak.Pár macska miatt hiszik azt, hogy minden macska gyilkos. Pedig nem mi vagyunk azok, hanem a többi állat, akik kíméletlenül bántanak kölyköket, csak hogy végleg eltűnjünk a Föld színéről. Gonosz lényeknek tartanak minket, egy bizonyos Killerpaw nevezetű klán miatt. Ők ugyanis......
Lehet hogy túl hamar kezdtem neki, hiszen még friss az ötlet. Remélem azért maga a történet jó lett.

( 91 megtekintés )

Szólj hozzá:

Bettica:3 2018. 01. 12. 19:44  
Szóismétlés szóismétlés hátán. Mért van többször egymás után, mellőlem, hallatszott, vészjósló. Pedig am. jó kifejezéseket használsz. Érdekesnek ígérkezik. ^^

Liza57 2018. 01. 11. 18:13  
Erre nincsenek szavak, egyszerűen gyönyörű történet folytasd, én kíváncsi vagyok mi lesz belőle, sok sikert! Nekem nagyon tetszik. 5 pont

Speedpaintwolf 2018. 01. 10. 14:48  
...
Wow... Csak wow... Egyszerűen olyan élményt nyújt az egész, mintha Disztópiaként látnánk a világot...

birosroni 2018. 01. 10. 14:38  
Köszönöm, még nem kezdtem el, de amint az időm engedi, elkezdem.

Drazsi 2018. 01. 09. 19:29  
5 pontot ér! Ha lenne 5* akkor lehet hogy azt is megadnám rá!

Drazsi 2018. 01. 09. 19:28  
Folytasd PlS ne hagyd abba itt! Mi az a killerpaw mijen klán? Kérlek folytasd! Király a sztori, a karakterek! Minden! Folytasd!
Nagyon király! Mikor lessz kövi rész? Na!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat